Οτι δεν μπορεις να Υποτιμησεις την Ρεαλ βαση αξιας παικτων αυτο ειναι αυτονοητο. Αλλα ποια ομαδα μπορεις να υποτιμησεις? Η απαντηση ειναι καμια εδω η μπαγερν του Τρινκιερι παρολιγο να αποκλεισει την πρωτη Μπαρτσελονα το 2022. Αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να φοβασαι κιολας να την αντιμετωπισεις σε σειρα ειδικα φετος που εισαι πολυ καλυτερη ομαδα.qspock έγραψε: ↑Παρ Φεβ 07, 2025 8:15 pmΒασει αξιας παιχτων ειναι ανοητο να υποτιμησει κανεις τη Ρεαλ.
Επισης, εχει κανει 2 νεες προσθηκες, οι καινουργιοι παιχτες της ακομα ψαχνονται να βρεθουν με τους αλλους, ενω δε εχει βρει α;κομα χημεια.
Ναι, δεν παιζει καλα φετος. Και μπορει και να μη παιξει και καθολου ολη τη σεζον.
Το θεμα ειναι πως αν ολοι αυτοι βρουν χημεια, μπορουν να κερδισουν οποιονδηποτε!
Ειναι σιγουρα πολυ δυσκολη ομαδα ειτε ετσι ειτε αλλιως.
Το παιχνισι με Μπαρτσα θα εχει ενδιαφερον, ειναι δυσκολο γιατι η Μπαρτσα καιγεται, απο την αλλη η ελλειψη αγχους και η απουσια Βεσελι μπορει να αποβουν καθοριστικοι παραγοντες για αλλο ενα διπλο!
Παντως η Ρεαλ με Μπαρτσα εντος, Παο εκτος, Βιρτους εκτος, Βιλερπαν εντος, Αρμανι εντος, Ερυθρο εκτος, Παρι εντος και Παρτιζαν εκτος δεν ειμαι σιγουρος οτι θα μπει καν δεκαδα ειδικα αν δεν κανει 3 τουλαχιστον νικες με Μπαρτα, Παο, Αρμανι, Ερυθρο, Παρτιζαν με την 1 να ειναι οπωσδηποτε στο Βελιγραδι με την Παρτιζαν













BasketForum – Ιστορικό Αρχείο