Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 08, 2025 1:26 am

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Φεβ 07, 2025 9:02 pm
Καλός ο Μισιτς, καλός και ο Μαλεντον αλλά πιστεύω ότι ίσως δεν πρέπει να πάμε σε πρωταγωνιστή παίκτη. Πρέπει να βρούμε κάποιον παίκτη που να δίνει 60%-70% αυτού που δίνει ο Γκραντ. Να είναι και οκ με τον ρόλο του. Από την άλλη, ίσως να θέλουμε πρωταγωνιστή γιατί ο Σλούκας γερνάει αλλά…τι λέω…τι γερναει…ο τύπος παίζει σαν 25 χρονών.

Δεν ξέρω…μπερδεύτηκα μόνος μου. Εμπιστεύομαι Αταμαν. Θα κάνει αυτό που θεωρεί σωστό.

Ο Παπαθεοδωρου έλεγε χθες κάτι για 5εκ μπορεί να φτάσει η τιμή του Μισιτς…
Ακριβώς. Έναν δεύτερο Grant θέλουμε, ο ένας να παίζει με Σλουκα και ο άλλος με Nunn. Συγκεκριμένα θα ήθελα τον Weiler Babb που είναι σούπερ φετος και θα έχει και ο Theis κάποιον να μιλήσει στη γλώσσα του.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 533
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 08, 2025 2:33 am

Εμενα μου καθεται πολυ καλα ο Παρις Λι.
Ταιριαζει με τους αλλους γκαρντ γιατι ειναι ενα ποιντ γκαρντ που δεν θελει πολυ ωρα τη μπαλα στα χερια. Ειναι εξαιρετικος σουτερ αν τον βγαλεις στο τριποντο, κινειται πολυ καλα χωρις τη μπαλα και ειναι ΣΟΥΠΕΡ αμυντικος. Και χαμηλων τονων αλλα παιχτουρα.

Και ξερει και τα κατατοπια.

Κολλαει με τα χιλια!

Για τον Ταις μακαρι να τον αφησουν στο ΝΒΑ και να ερθει.

Για τον Μισιτς τα λεφτα ειναι πολλα, το ρισκο μεγαλο. Ειδαμε τι εγινε με Βιλντοζα και με Μπραουν. Ειναι σα να ξεχασαν το μπασκετ στον ΠΑΟ! Πραγματικα απιστευτο!

Παρτε Παρις Λι λεμε...

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2321
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Φεβ 08, 2025 2:41 am

qspock έγραψε:
Ταιριαζει με τους αλλους γκαρντ γιατι ειναι ενα ποιντ γκαρντ που δεν θελει πολυ ωρα τη μπαλα στα χερια. Ειναι εξαιρετικος σουτερ αν τον βγαλεις στο τριποντο, κινειται πολυ καλα χωρις τη μπαλα και ειναι ΣΟΥΠΕΡ αμυντικος. Και χαμηλων τονων αλλα παιχτουρα.

Κολλαει με τα χιλια!

Για τον Μισιτς τα λεφτα ειναι πολλα, το ρισκο μεγαλο. Ειδαμε τι εγινε με Βιλντοζα και με Μπραουν. Ειναι σα να ξεχασαν το μπασκετ στον ΠΑΟ! Πραγματικα απιστευτο!

Παρτε Παρις Λι λεμε...
Καλός παίκτης και ειδικά αμυντικός, τίμιος και με το παραπάνω ο Λι, αλλά για τον Παναθηναϊκό των "εσόδων-εξόδων". Εξαιρετικός σουτέρ δεν είναι, μιλάμε για παίκτη με 43,2% και 34,6% ποσοστά καριέρας στην Ευρωλίγκα σε δίποντα και τρίποντα αντίστοιχα. Και όσο για τον Μπράουν, δεν ξέχασε το μπάσκετ αλλά μάλλον δεν μπορεί να υποστηρίξει έναν διαφορετικό ρόλο σε σχέση με αυτόν που είχε στη Μακάμπι. Και ο Βιλντόζα, ποιο ακριβώς μπάσκετ "ξέχασε"; Γιατί παρόμοια εικόνα έχει και φέτος, ένας "ευνουχισμένος" επιθετικά παίκτης έχει γίνει που καμία σχέση δεν έχει με τον Βιλντόζα της Μπασκόνια και του Ερ. Αστέρα.

0
JohnnyPao

champion

Σάβ Φεβ 08, 2025 7:08 am

qspock έγραψε:

Κολλαει με τα χιλια!

Παρτε Παρις Λι λεμε...
Ποιος Παρις Λι ρε συ? Ο μπακαπ ασος της ασβελ? Που σουτάρει 35% απτο διποντο και κανει πιο πολλα λαθη απο ασιστ? Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.

3
3 Εικόνα
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Φεβ 08, 2025 7:27 am

Τι λετε ρε παιδια που θα παρω παρις λι αν ειναι δυνατον!ο σλουκας μεγαλωνει θελουμε ενα παιχταρα να τον ξεκουραζει!θα συμφωνησω στο να παρουμε ενα 2ο γκραντ πιο καλα αλλα οχι κ μπαμπ καταρχας δεν ειναι ασσος λι κλπ!ας βρει κ απο το νβα!εδω περα απο μαλεντον που παει μαλλον ρεαλ δε υπαρχει κατι αλλο!

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Σάβ Φεβ 08, 2025 10:05 am

giorgos45 έγραψε:
Σάβ Φεβ 08, 2025 7:27 am
Τι λετε ρε παιδια που θα παρω παρις λι αν ειναι δυνατον!ο σλουκας μεγαλωνει θελουμε ενα παιχταρα να τον ξεκουραζει!θα συμφωνησω στο να παρουμε ενα 2ο γκραντ πιο καλα αλλα οχι κ μπαμπ καταρχας δεν ειναι ασσος λι κλπ!ας βρει κ απο το νβα!εδω περα απο μαλεντον που παει μαλλον ρεαλ δε υπαρχει κατι αλλο!
Μισιτς για να ξεκουράζει τον Σλουκα σου κάνει? Αλλιώς Ντενις Σρεντερ για 15 ποιοτικά λεπτά είναι ότι πρέπει.

Και θέλουμε οπωσδήποτε και ένα 2αρι, ένα 3αρι, ένα 4αρι και ένα 5αρι, ποιοτικούς παίχτες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Σάβ Φεβ 08, 2025 11:00 am

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Φεβ 07, 2025 9:02 pm
Καλός ο Μισιτς, καλός και ο Μαλεντον αλλά πιστεύω ότι ίσως δεν πρέπει να πάμε σε πρωταγωνιστή παίκτη. Πρέπει να βρούμε κάποιον παίκτη που να δίνει 60%-70% αυτού που δίνει ο Γκραντ. Να είναι και οκ με τον ρόλο του. Από την άλλη, ίσως να θέλουμε πρωταγωνιστή γιατί ο Σλούκας γερνάει αλλά…τι λέω…τι γερναει…ο τύπος παίζει σαν 25 χρονών.

Δεν ξέρω…μπερδεύτηκα μόνος μου. Εμπιστεύομαι Αταμαν. Θα κάνει αυτό που θεωρεί σωστό.

Ο Παπαθεοδωρου έλεγε χθες κάτι για 5εκ μπορεί να φτάσει η τιμή του Μισιτς…
Λογικό είναι το μπερδεμα.

Tα πράγματα δεν είναι όντως τόσο ξεκάθαρα για τη θέση αυτή. Είδαμε πως για δεύτερη σεαζον φέτος ο συμπληρωματικός άσσος δίπλα στο Σλουκα δε βγαίνει όπως θα περιμέναμε. Και δε μιλάμε για τυχαίους παίχτες (ούτε ο Βιλντοζα ούτε φυσικά ο Μπραουν) . Τυχαίο? Μπορεί να είναι και τυχαίο δε ξέρω.

Εγώ όπως το βλέπω για του χρόνου :

1) Bλεπεις και αξιολογείς την φυσική κατάσταση του Σλουκα / μιλάς και μαζί του . Ξεκαθαρίζεις πως βλέπει την τελευταία χρόνια του Συμβολαίου του.

2) Αν μπορείς να φέρεις το Μισιτς (και ο Σλούκας πάει σε ένα ρόλο 15 λεπτών μετά τη συζήτηση που κανείς μαζί του) το κανεις.. Μιλάμε για το Μισιτς. Αλλά εκεί ο Σέρβος θα μπει για πρωταγωνιστικό ρόλο >25 λεπτών , με ότι σημαίνει αυτό για γκραντ/σλουκα .

3) Αν όχι , και δεις ότι ο Σλούκας θα είναι ο βασικός σου ηγέτης για ακόμα μια χρονια, η γνώμη μου είναι δε πας για κάτι μεσοβέζικο ... όπως κανείς μέχρι φέτος. Θα έφερνα (πραγματικά θα τον πέταγα στα βαθιά) τον Αβδαλα . Θα τον έβαζα πίσω από Σλουκα/Γκραντ να μάθει , να κολυμπήσει . Οι Ισπανοί γιατί πετάνε μέσα τα ταλέντα του να παίζουν ? .. Ξέρω ότι αυτή η άποψη δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ...αλλά εδώ τα λέμε :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Φεβ 08, 2025 11:06 am

Ποτέ δεν ήμουν φαν των ακυρώσεων συμβολαίων.
Και πέρσι ήλπιζα να βρουν τρόπο αξιοποίησης του Βιλντοζα, αλλά το γεγονός ότι δεν τον είχε επιλέξει ο Αταμάν με έκανε να δεχτώ τη φυγή του.
Οπότε θα συμφωνήσω με Lapro13. Του έκανες τριετές, την ποιότητα του την ξέρουμε, 25λεπτα στην Α1 μπας και συνέλθει. Αν θέλει, ας φύγει μόνος του με 0 αποζημίωση.

Κι επειδή έχω καιρό να γράψω θα αναφερθώ και στον Αντετοκούμπο. Ήταν πολύ εκνευριστικο, μετά τον τραυματισμό του Λεσσορ να περιμένουμε να βρει ρυθμο ένας παίκτης που πήγαινε για χέσιμο και γυρναγε με γύψο.
Προφανώς το ίδιο εκνευριστικο το βρήκε και ο Αταμάν. Παρόλα αυτά θα θυμάμαι τους πανηγυρισμούς του στο τέλος του τελικού πέρσι ("δεν το πιστεύω ρε π.... μου") και τη συμβολή του στο να φτάσουμε εκεί.

Είναι απίστευτη η ανακούφιση που θα νιώσω έτσι και έρθει ο Τάις. Ναι, ο Γιουρτσεβεν θα μας δώσει πάλι σημείο αναφοράς στη ρακέτα, αλλά ο Τάις θα δώσει πολύ περισσότερα.

Μαζεύονται πολλά έξοδα σιγά σιγά. Θέλουμε να φέρουμε Τάις, να ανανεώσουμε Οσμάν, να βγάλουμε το ΝΒΑ άουτ του Ναν και ο Μισιτς ζητάει 5 εκ. για να γυρίσει Ευρώπη. Οπότε ή Ναν, ή Μισιτς παιδιά. Μου φαίνεται αδύνατο και τους δύο. Και νομίζω όλοι θα διαλέγαμε τον Κεντρικ εδώ.

5
5 Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Σάβ Φεβ 08, 2025 11:25 am

xomitsious έγραψε:
Και πέρσι ήλπιζα να βρουν τρόπο αξιοποίησης του Βιλντοζα, αλλά το γεγονός ότι δεν τον είχε επιλέξει ο Αταμάν με έκανε να δεχτώ τη φυγή του.
Οπότε θα συμφωνήσω με Lapro13. Του έκανες τριετές, την ποιότητα του την ξέρουμε, 25λεπτα στην Α1 μπας και συνέλθει. Αν θέλει, ας φύγει μόνος του με 0 αποζημίωση.

Κι επειδή έχω καιρό να γράψω θα αναφερθώ και στον Αντετοκούμπο. Ήταν πολύ εκνευριστικο, μετά τον τραυματισμό του Λεσσορ να περιμένουμε να βρει ρυθμο ένας παίκτης που πήγαινε για χέσιμο και γυρναγε με γύψο.
Προφανώς το ίδιο εκνευριστικο το βρήκε και ο Αταμάν. Παρόλα αυτά θα θυμάμαι τους πανηγυρισμούς του στο τέλος του τελικού πέρσι ("δεν το πιστεύω ρε π.... μου") και τη συμβολή του στο να φτάσουμε εκεί.

Είναι απίστευτη η ανακούφιση που θα νιώσω έτσι και έρθει ο Τάις. Ναι, ο Γιουρτσεβεν θα μας δώσει πάλι σημείο αναφοράς στη ρακέτα, αλλά ο Τάις θα δώσει πολύ περισσότερα.

Μαζεύονται πολλά έξοδα σιγά σιγά. Θέλουμε να φέρουμε Τάις, να ανανεώσουμε Οσμάν, να βγάλουμε το ΝΒΑ άουτ του Ναν και ο Μισιτς ζητάει 5 εκ. για να γυρίσει Ευρώπη. Οπότε ή Ναν, ή Μισιτς παιδιά. Μου φαίνεται αδύνατο και τους δύο. Και νομίζω όλοι θα διαλέγαμε τον Κεντρικ εδώ.
Γενικά συμφωνώ σε όλα. Το μόνο για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι τα έξοδα-έσοδα. Πιστεύω οτι η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει έσοδα πολύ μεγαλύτερα απο τα έξοδα της, και την παίρνει να ανέβει αρκετά ακόμα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3981
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Φεβ 08, 2025 2:29 pm

διαβαζω για παρις λι και νομιζω οτι ειμαστε στην εποχη εσοδα εξοδα με προπονητη ραντονιτς και πριφτη
μενει να διαβασουμε να διωξουμε τον οσμαν και να επενδυσουμε στον χουγκας οπως γραφοταν τοτε για τον χεζονια

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Σάβ Φεβ 08, 2025 2:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Φεβ 08, 2025 2:31 pm

xomitsious έγραψε:

ειναι τελειως αμπαλος ο κωστας ακομα και να μπορουσε να παιξει κανονικα φετος επρεπε να τον ειχαμε διωξει το καλοκαιρι
η πρωτη χρονια ηταν τελειως μεταβατικη οποτε το καταλαβαινω να μην ειχαμε και πολλες επιλογες ,περυσι επρεπε να ειχε φυγει

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Σάβ Φεβ 08, 2025 2:40 pm

Η ομαδα χρειάζεται ενα ακομα top 5αρι, οχι μονο για φέτος αλλα και για του χρόνου.

Έμειναν λίγες ώρες ακομα για να δουμε αν θα μεινει NBA ο Ταις. Νομίζω πως θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει και σαν 4 σε διάφορα σχήματα.
Δε θα με χαλαγε δηλαδη να πάμε του χρόνου με:
Λεσορ,Ταις, Γκάμπριελ, Μητογλου με λογικες απολαβες και Χουαντσο.

Αν παρουμε Ταις εννοείται ξεχνάμε Παπαγιάννη.
Ελεύθερος και ο Σρέντερ μήπως να τους φέρουμε πακέτο να κάνουν και παρεα? :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Φεβ 08, 2025 2:44 pm

nikosvip έγραψε:

ειναι και μεγαλο διλημμα αυτο :welcome:

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Σάβ Φεβ 08, 2025 2:45 pm

nikosvip έγραψε:
Η ομαδα χρειάζεται ενα ακομα top 5αρι, οχι μονο για φέτος αλλα και για του χρόνου.

Έμειναν λίγες ώρες ακομα για να δουμε αν θα μεινει NBA ο Ταις. Νομίζω πως θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει και σαν 4 σε διάφορα σχήματα.
Δε θα με χαλαγε δηλαδη να πάμε του χρόνου με:
Λεσορ,Ταις, Γκάμπριελ, Μητογλου με λογικες απολαβες και Χουαντσο.

Ελεύθερος και ο Σρέντερ μήπως να τους φέρουμε πακέτο να κάνουν και παρεα? :mrgreen:

Δε νομίζω να μείνει ο Γκαμπριέλ ως 3ος , Να παιζει σχεδόν ποτέ δηλαδή... Σίγουρα δεν είναι για βασικός ψηλός αλλά δεν είναι και για τρίτος. Μπορεί να βρει ρόλο 2ου ψηλού σε πολλές ομάδες Ευρωλίγκας. Ειδικά αν συνεχίσει φέτος έτσι θα ανεβάσει τις μετοχές του.

Και φυσικά ούτε ο Παταγιάννης είναι για τρίτος ψηλός που έχω διαβάσει σε κάτι προηγούμενα ποστ...Πραγματικά δηλαδή.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Φεβ 08, 2025 2:53 pm

slok έγραψε:
Σάβ Φεβ 08, 2025 2:45 pm

Δε νομίζω να μείνει ο Γκαμπριέλ ως 3ος , Να παιζει σχεδόν ποτέ δηλαδή... Σίγουρα δεν είναι για βασικός ψηλός αλλά δεν είναι και για τρίτος. Μπορεί να βρει ρόλο 2ου ψηλού σε πολλές ομάδες Ευρωλίγκας. Ειδικά αν συνεχίσει φέτος έτσι θα ανεβάσει τις μετοχές του.

Και φυσικά ούτε ο Παταγιάννης είναι για τρίτος ψηλός που έχω διαβάσει σε κάτι προηγούμενα ποστ...Πραγματικά δηλαδή.
ο παταγιαννης δεν ειναι για τιποτα θα γινει μεγαλος χαμος αν τον ξανακουβαλησουν στην ομαδα

αν ερθει ταις δυστυχως ο γκεμπριελ δεν θα μεινει δυστυχως

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”