Euroleague Round 26, FC Barcelona vs Olympiacos Piraeus B.C.

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1724
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 08, 2025 11:57 pm

Θεωρώ ότι σε σειρά αγώνων ο ΠΑΟ θα πρέπει να μας φοβάται και όχι εμείς. Αυτό δείχνουν και τα αποτελέσματα βασικά. Πέρυσι με ένα Σέντερ που έπαιξε 5 παιχνίδια σε 8 ημέρες το χάσαμε στο σουτ. Αν είχαμε τον Φαλ θα το είχαμε πάρει άνετα 3-1. Και πέρυσι φαινότανε ότι ενώ ο ΠΑΟ κερδίζει και εύκολα όλες τις ομάδες με εμάς δεν κούμπωνε καλά. Το ίδιο φαίνεται και φέτος. Μη κρίνετε από το τελευταίο ματς που κατεβήκαμε για τουρισμό. Στη EuroLeague που ήταν αίμα και άμμος κερδίσαμε πάλι εκεί μέσα. Δεν πέρασαν και πολλές ομδαδες από το ΟΑΚΑ, έτσι δεν είναι; Το ίδιο και στον τελικό του σούπερ καπ.
Τώρα για τα φ4 που λέει ο φίλος πιο πάνω ότι είμαστε άτυχοι διαφωνώ λιγάκι. Είμαι μεγάλος φαν του κοουτς και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή ως μπασκετικό μυαλό ίσως να είναι το ανώτερο στην Ευρώπη. Ένας πραγματικός φιλόσοφος του μπάσκετ που πάει και κόντρα στο ρεύμα.
Ομως: τα παιχνίδια του φ4 θέλουν άλλη προετοιμασία, δεν είναι κανονική διάρκεια. Θέλει πολλά mind Games, θέλει πονηριές και πιτσικουλιες (τεράστιε Χαρυ Κλυνν), θέλει να κερδίσεις καναν ημιτελικό οριακά (ελεγχόμενα) και όχι με φουλ ενέργεια και ανατροπές. Γενικά θέλει περισσότερη δουλειά στο πνευματικό κομμάτι. Δείτε για παράδειγμα τον Αταμαν τι σκηνικό έστησε πέρυσι με τους φίλους της Φενερ. Θέλει ίσως άλλες δηλώσεις να πάρεις το άγχος από τους παίκτες. Μπορεί βέβαια να λέω και βλακείες γιατί ο κοουτς έχει πάει 5 φορές και το πήρε 1. Αν θεωρήσουμε ότι όλοι έχουν 25% δεν είναι και τόσο τραγικά 😛

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1631
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Φεβ 09, 2025 12:11 am

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Φεβ 08, 2025 11:55 pm
kite26 έγραψε:
Σάβ Φεβ 08, 2025 11:29 pm
Είμαι Ολυμπιακός, αλλά μπασκετική καψούρα έχω ρε φίλε για αυτούς τους παικταράδες, όπως και για Σάσα, Φουρνιέ κτλ. Τώρα, αν αυτό σε πειράζει, τι να πω.
Όποοοχι δεν πάει έτσι. Όταν είσαι Ολυμπιακός δεν γίνεται να σου αρέσουν παίκτες του Παναθηναικου, είναι φυσικώς αδύνατο! Το αν σου αρέσει το μπάσκετ είναι εντελώς δευτερεύον, είσαι Ολυμπιακός πρώτα απ’όλα, αυτή είναι η ταυτότητα σου αυτό θα υπηρετείς. Θα σου υπαγορεύει τι θα τρως, τι θα πίνεις, τι θα πιστεύεις, τι θα ψηφίζεις. Τι το πέρασες εδώ πέρα; Σώβρακα και φανέλες πάνω απ’όλα.
Συμφωνώ απόλυτα με το πνεύμα της ανάρτησής σου, αλλά περιμένω να κάνεις την ίδια ανάρτηση με αντεστραμμένες ομάδες και στο τόπικ του Παναθηναϊκού. Εκτός αν πιστεύεις ότι αυτά δεν ισχύουν και για τους Παναθηναϊκούς.

Επί του προκειμένου: ο φίλος Heisenberg ειρωνεύτηκε φιλικά τον Kite (και καλά του έκανε) γιατί ο τελευταίος μας είχε ζαλίσει με το πόσο διαστημικά είναι τα γκαρντ του Παναθηναϊκού και πόσο για τα μπάζα του Ολυμπιακού. Καμμιά σχέση με αυτό που γράφεις εσύ, το οποίο είναι κατά βάση σωστό (το πνεύμα της ανάρτησής σου).

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Κυρ Φεβ 09, 2025 12:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2722
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 09, 2025 12:16 am

montechristo έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Φεβ 08, 2025 11:55 pm

Όποοοχι δεν πάει έτσι. Όταν είσαι Ολυμπιακός δεν γίνεται να σου αρέσουν παίκτες του Παναθηναικου, είναι φυσικώς αδύνατο! Το αν σου αρέσει το μπάσκετ είναι εντελώς δευτερεύον, είσαι Ολυμπιακός πρώτα απ’όλα, αυτή είναι η ταυτότητα σου αυτό θα υπηρετείς. Θα σου υπαγορεύει τι θα τρως, τι θα πίνεις, τι θα πιστεύεις, τι θα ψηφίζεις. Τι το πέρασες εδώ πέρα; Σώβρακα και φανέλες πάνω απ’όλα.
Συμφωνώ απόλυτα με το πνεύμα της ανάρτησής σου, αλλά περιμένω να κάνεις την ίδια ανάρτηση με αντεστραμμένες ομάδες και στο τόπικ του Παναθηναϊκού. Εκτός αν πιστεύεις ότι αυτά δεν ισχύουν και για τους Παναθηναϊκούς.
Μην γίνεσαι ΜπιλυΟΣΦΠ πλιζ.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Κυρ Φεβ 09, 2025 12:18 am

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Φεβ 09, 2025 12:16 am
montechristo έγραψε:

Μην γίνεσαι ΜπιλυΟΣΦΠ πλιζ.
Μην πετάς τη μπάλα στην εξέδρα, σε πλιζοκαλώ.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3921
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Φεβ 09, 2025 12:24 am

kite26 έγραψε:
Σάβ Φεβ 08, 2025 11:29 pm

Όταν ο αντίπαλος έχει Μαύρο Γκάλη, Σλούκα, Γκραντ και Γκριγκόνις
Εικόνα

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Φεβ 09, 2025 3:12 am

μιας και πιασατε τα γκαρντ του παο ,εγω το καλοκαιρι ελεγα απο δω και στο απο εκει οτι οπως θα εχουμε προβλημα εμεις με τα 4ρια και τον πετρουσεφ ετσι θα χουν και αυτοι με τα γκαρντ και θα καψουν η τον γκραντ η τον λορεντζο..Και μου αρχιζαν τα κατεβατα για τους χρονους που ειναι ιδανικοι και πως θα παιζει ολο το ματς με 3 γκαρντ ο παο..Η απαντηση μου ηταν οτι δεν προκειται γιατι θα τους χτυπανε ολοι στην αμυνα... Τελικα παροτι ο γκριγκονις βγηκε οφ δεν τον βλεπω να παιζει με 3 γκαρντ αλλα να βαζει παπ και τουρκο.. Οποτε μπορει στην θεωρια να ακους σλουκα λορεντζο γκραντ ναν (η και τους ψηλους του ολυμπιακου) αλλα στην πραξη απεχει πολυ ..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1002
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Φεβ 09, 2025 9:04 am

shaq7 έγραψε:
μιας και πιασατε τα γκαρντ του παο ,εγω το καλοκαιρι ελεγα απο δω και στο απο εκει οτι οπως θα εχουμε προβλημα εμεις με τα 4ρια και τον πετρουσεφ ετσι θα χουν και αυτοι με τα γκαρντ και θα καψουν η τον γκραντ η τον λορεντζο..Και μου αρχιζαν τα κατεβατα για τους χρονους που ειναι ιδανικοι και πως θα παιζει ολο το ματς με 3 γκαρντ ο παο..Η απαντηση μου ηταν οτι δεν προκειται γιατι θα τους χτυπανε ολοι στην αμυνα... Τελικα παροτι ο γκριγκονις βγηκε οφ δεν τον βλεπω να παιζει με 3 γκαρντ αλλα να βαζει παπ και τουρκο.. Οποτε μπορει στην θεωρια να ακους σλουκα λορεντζο γκραντ ναν (η και τους ψηλους του ολυμπιακου) αλλα στην πραξη απεχει πολυ ..
Ο Λιθουανός για μένα θα μπορούσε να είναι ο x factor. Βάζει τρίποντα-μαχαριες για τον αντίπαλο. Αν είναι καλά σωματικά θα έπρεπε να τον βαλει. Τεσπ, δεν συνεχίζω εδώ, βγήκαμε οφ τοπικ. kite out.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Φεβ 09, 2025 12:25 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Φεβ 08, 2025 8:19 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Φεβ 08, 2025 12:50 pm

Για να τα λέμε όλα…..η ομάδα είναι ΑΤΥΧΗ γιατί δυστυχώς, όπως και η ΤΣΣΚΑ παλαιότερα, είναι μακράν η καλύτερη ομάδα και το καλύτερο δουλεμένο project καθόλη την διάρκεια μιας μπασκετικής χρονιάς για πολλά συνεχόμενα έτη ! Δυστυχώς όμως εδώ δεν είναι NBA με σειρές τελικών, οπότε όλα αυτά δεν ανταμείβονται και ουσιαστικά κρίνονται σε δύο σαραντάλεπτα……τον Μάιο!! Οπότε ας απολαύσουμε και να χαρούμε ΤΩΡΑ αυτά που μας προσφέρει όλη την χρονιά η ομάδα και μακάρι να είμαστε και τυχεροί όταν χρειαστεί!!! Μην ξεχνιόμαστε επίσης , ότι ούτε τελικούς έχουμε παίξει στην έδρα μας ( ποια έδρα?) ενώ αντιθέτως έχουμε παίξει τρεις σε αντίπαλες έδρες. Ρεαλιστικά μιλώντας δηλαδή , όσο φανατικά και να σκέφτεται κάποιος αντίπαλος φίλαθλος, από μέσα του γνωρίζει, ότι ο Μπασκετικός Ολυμπιακός δεν έχει εισπράξει αυτά που του αναλογούν……ΝΑΙ έχει κάνει και λάθη, αλλά βρε αδερφέ είναι πολύ ΑΤΥΧΗ ομάδα…..πολύ όμως!!!!
Αυτή η ομάδα ασχέτως αν καταφέρει να κερδίσει την κούπα είναι μία ομάδα που θα μείνει στην ιστορία του Θρύλου μας επειδή έχουμε στο ρόστερ τον Φουρνιέ που είναι πολύ μεγάλο όνομα στο διεθνές μπάσκετ και πασίγνωστος παίχτης παγκοσμίως αφού τον ξέρει και η κουτσή Μαρία που ασχολείται λίγο με μπάσκετ.. Ο Βέζενκοφ θα μείνει στην ιστορία σίγουρα ως ένας από τους καλύτερους ερυθρόλευκους γιατί θα μείνει πάρα πολλά χρόνια λογικά όλη την καριέρα του και όσο ρολάρει η ομάδα μας αυτός θα σαρώνει λογικά τα mvp..

Γενικά αυτή τη στιγμή μας λείπει πιστεύω λίγη σκληράδα για να φανεί η ομάδα υπερδύναμη! Ομολογώ δεν μπορώ να βλέπω Σλούκα πχ να κόβει βόλτες μέσα στη ρακέτα μας μέσα έξω ανενόχλητος. Ο ΠΑΟ είναι η μόνη ομάδα που εμφανιζόμαστε νωθροί και δεν αποδίδουμε τόσο καλά. Όπως με εμάς η cska. Ίσως είναι ψυχολογικό θέμα. Περιμένω στο κύπελο να μασάμε σίδερα. Αν εμφανιστούμε νωθροί θα στεναχωρηθώ. Δεν με νοιάζει αν χάσουμε. Θέλω να εμφανισζόμαστε σοβαροί. Και πέρσι με Ρεάλ εμφανιστήκαμε νωθροί και μετά είδαμε ότι ο ΠΑΟ τους έκανε πλακίτσα.. Γενικά νομίζω το πρόβλημα μας είναι η πνευματική προετοιμασία και η σκληράδα, η ετοιμότητα.

Αν το καταφέρουμε τότε σκορπάμε τρόμο.
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό αδερφέ…..ίσα ίσα τον Πάο θεωρώ ότι τον «έχουμε» σαν διασταύρωση γενικά. Θυμήσου απλά τα λόγια του Αταμαν πέρυσι, που μπορεί να μην τον έχω προπονητικά σε μεγάλη εκτίμηση, αλλά είναι ένας άνθρωπος πανέξυπνος και τον θεωρώ ως τον Αντσελότι του μπάσκετ ( δηλαδή τον τέλειο διαχειριστή προσωπικοτήτων) !! Μην μπερδεύουμε όμως ποτέ το τι γίνεται στα μονά παιχνίδια γιατί ΠΑΝΤΑ είναι ιδιαίτερα…….επίσης να σου θυμίσω, ότι ακόμα και πέρυσι που ο Πάο γύρισε θριαμβευτής από το Βερολίνο, μέχρι να τα «φτύσει» ο Μιλουτίνοφ μετά το τρίτο παιχνίδι, ο Πάο υπολειπόταν εμφανώς απέναντι μας στην σειρά των τελικών, άσχετα με το τι θα ακούσεις σαν δικαιολογία από τον κάθε φανατικό, ( σε χρονιά που η ομάδα μας ήταν αντικειμενικά κατώτερη σε ποιότητα του περυσινού Πάο)………
Εν τέλει μην ξεχνιόμαστε ότι:
1) Η φετινή ομάδα είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ……που κανένα από τα και καλά «αντικειμενικά» site δεν έχει τονίσει!! Έβαλες 5 παίκτες υψηλής ποιότητας σε ένα παλαιό ρόστερ, άρα ανακατανέμεις ρόλους εξαρχής και ταυτόχρονα κοιτάς να διατηρείς και ισορροπίες στα αποδυτήρια!!! Όχι το πιο απλό ……δεν νομίζεις???
2) Του χρόνου και με ένα καλό « ΚΑΛΟ ΕΝΝΟΩ» αθλητικό πεντάρι θα δούμε το πικ της ομάδας…..προβλέπω την επόμενη τριετία δύο Ευρωλίγκες……
3) Το να το παίζεις απεριόριστο μπάτζετ και καλά σύμφωνα με το καθεστωτικό σάιτ και να σου παίρνει τον Τάις η Μονακό σε ένα βράδυ……..ε δεν το βαφτίζεις και επιτυχία ……φαντάζομαι να είχανε πάθει τέτοια νίλα οι Αφοί, τι θα ακούγαμε!!!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Κυρ Φεβ 09, 2025 12:35 pm

kite26 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Ο Λιθουανός για μένα θα μπορούσε να είναι ο x factor. Βάζει τρίποντα-μαχαριες για τον αντίπαλο. Αν είναι καλά σωματικά θα έπρεπε να τον βαλει. Τεσπ, δεν συνεχίζω εδώ, βγήκαμε οφ τοπικ. kite out.
Καλά, για σένα x-factor είναι και ο Μενσά, που συνεχώς φωνάζεις "βάλε Ναθαναήλ"! :roofl: :roofl: :roofl:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Κυρ Φεβ 09, 2025 12:54 pm

montechristo έγραψε:
kite26 έγραψε:

Καλά, για σένα x-factor είναι και ο Μενσά, που συνεχώς φωνάζεις "βάλε Ναθαναήλ"! :roofl: :roofl: :roofl:
Γιατί τον έχει βάλει; Δε θα έπρεπε να δοκιμαστεί περισσότερο για να δούμε αν μπορεί να γίνει x factor; Βέβαια, για να επιμένει ο κοουτς κάτι θα έχει δει υποψιάζομαι του κατά πόσον μπορεί ο Ναθαναήλ συνεργήσει με τους άλλους πχ τα γκαρντ. Δεν είναι κακός πάντως όσο τον έχω δει, στα μάτια ενός μη προπονητή. Τώρα αν θα ήθελα να είμαι, δεν μπορώ να κρυφτώ, θα ήθελα να κοουτσάρω το Θρύλο. Εντάξει, δε θα γίνει ποτέ, αλλά όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Κυρ Φεβ 09, 2025 1:07 pm

kite26 έγραψε:
montechristo έγραψε:

Γιατί τον έχει βάλει; Δε θα έπρεπε να δοκιμαστεί περισσότερο για να δούμε αν μπορεί να γίνει x factor; Βέβαια, για να επιμένει ο κοουτς κάτι θα έχει δει υποψιάζομαι του κατά πόσον μπορεί ο Ναθαναήλ συνεργήσει με τους άλλους πχ τα γκαρντ. Δεν είναι κακός πάντως όσο τον έχω δει, στα μάτια ενός μη προπονητή. Τώρα αν θα ήθελα να είμαι, δεν μπορώ να κρυφτώ, θα ήθελα να κοουτσάρω το Θρύλο. Εντάξει, δε θα γίνει ποτέ, αλλά όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.
Εικόνα

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Κυρ Φεβ 09, 2025 5:02 pm

montechristo έγραψε:
Κυρ Φεβ 09, 2025 1:07 pm
kite26 έγραψε:

Εικόνα
Το θέμα δεν είναι πού στέκονται τα όνειρα. Ζήσε το ταξίδι και άσε τον προορισμό.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1444
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Φεβ 09, 2025 8:46 pm

Τα γκαρντ του ΠΑΟ που μας δημιουργούν πρόβλημα είναι κυρίως ο Σλούκας και δευτερευόντως ο Γκραντ. Για μένα ο κόουτς πρέπει να εστιάσει μακράν στην αντιμετώπιση του Σλούκα όπως ο Άρτζι έκανε με Σπανούλη.. Δεν μπορεί ο παίχτης να κάνει παιχνίδια καριέρας συνέχεια με εμάς.. Μας δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα εκτελεστικά και δημιουργικά. Νομίζω πως θέλει σκληρή άμυνα με νταμπλ τιμς και μπασκετικό ξύλο.. Εγώ βλέπω πως ο κόουτς τον υποτιμάει λίγο σαν παίχτη και χάνει τα ματσάκια από αυτόν..

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 939

Τετ Φεβ 12, 2025 9:45 am

plo koon έγραψε:
Σάβ Φεβ 08, 2025 1:32 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Φεβ 08, 2025 1:22 pm

Αθλητικός ψηλός για να εξυπηρετεί τις αλλαγές στα screen……τα είπες όλα!!!
To
Peters out - Petrusev in
Milu out - Αθλητικός ψηλός in

Πρέπει να είναι το πιο προφανές (και υλοποιήσιμο) σενάριο για το καλοκαίρι. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ να μπει εμπόδιο είναι να πάρουμε καμια ευρωλίγκα και να μπουν στη μέση συναισθηματισμοί.
εγω θα ξαναεφερνα πετρουσεφ και θα ανεβαζα τον πιτερς στο τρια αφου ο παπ ολο και λιγοτερο αγωνιζεται και στους ψηλους θα ειχα διδυμα φαλ βεζενκοφ (που βρισκονται με κλειστα ματια ) και μιλου πετρουσεφ που στους λιγους αγωνες που επαιξαν μαζι επισης τα πηγαν πολυ καλα . αν επιστρεψει και ο μωυσης το διδυμο με πετρου επισης ηταν πολυ αποδοτικο . Βεβαια , ο πετρουσεφ δεν προκειται να ερθει για να κανει τα ρεπο του βεζενκοφ οποτε η ολη κουβεντα δεν νομιζω να εχει καποιο νοημα περα απο τη χαρα του να συζηταω μαζι σου . καλη σου ημερα !

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”