New York Knicks
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1633
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δύσκολη νίκη τους Νικς κόντρα στους Χόρνετς που είχαν σημαντικές απουσίες. Νωθρή θα χαρακτήριζα την εμφάνιση τους. Πρέπει να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς αν θέλουν να κοντράρουν τους Σέλτικς στην Ανατολή. Ο Mikal Bridges μοιάζει να είναι άλλος παίκτης από τότε που πήγε στους Νικς. Δεν ξέρω εάν φταίει ο ρόλους του ή νέος τρόπος που σουτάρει.
3
3

- ssoulliss
- Reactions: 3989
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα προσέθετα, με πολύ κλειστό ροτέισον σε αγώνα που ο αντίπαλος ήταν νοσοκομείο. Και δεν έχει μπει ο Δεκέμβρης ακόμη.mixalisgate7 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 29, 2024 9:30 pmΔύσκολη νίκη τους Νικς κόντρα στους Χόρνετς που είχαν σημαντικές απουσίες. Νωθρή θα χαρακτήριζα την εμφάνιση τους. Πρέπει να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς αν θέλουν να κοντράρουν τους Σέλτικς στην Ανατολή. Ο Mikal Bridges μοιάζει να είναι άλλος παίκτης από τότε που πήγε στους Νικς. Δεν ξέρω εάν φταίει ο ρόλους του ή νέος τρόπος που σουτάρει.
1
1

- mixalisgate7
- Reactions: 1633
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1857
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι απίστευτα ασταθείς. Κερδίζουν άνετα στο Ντένβερ, χάνουν άνετα από το Ντάλλας και κερδίζουν με το ζόρι την μισή Σαρλότ. Δεν υπάρχει καλή χημεία και ο πάγκος αποδυναμώθηκε αρκετά. Δεν είναι διεκδικητές τίτλου ως τώρα και θα διακινδυνεύσω να πω ότι δεν θα γίνουν. Είναι νωρίς αλλά δεν θεωρώ ότι λύνονται τα θέματα τους.mixalisgate7 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 29, 2024 9:30 pmΔύσκολη νίκη τους Νικς κόντρα στους Χόρνετς που είχαν σημαντικές απουσίες. Νωθρή θα χαρακτήριζα την εμφάνιση τους. Πρέπει να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς αν θέλουν να κοντράρουν τους Σέλτικς στην Ανατολή. Ο Mikal Bridges μοιάζει να είναι άλλος παίκτης από τότε που πήγε στους Νικς. Δεν ξέρω εάν φταίει ο ρόλους του ή νέος τρόπος που σουτάρει.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.statmuse.com/nba/ask/which- ... s-per-game
Εγώ ήμουν που υπερασπιζομουν τον Θιμπς αλλά φέτος κάνει λάθος. Πρέπει να δώσει χρόνο στον πάγκο, δεν είναι δα και τόσο άχρηστοι, όσο κι αν αποδυναμώθηκε από την ανταλλαγή του Towns. Βέβαια, έχει να αντιμετωπίσει και την γκρίνια και την τοξικότητα της Ν.Υ., η οποία είναι η πλέον απαιτητική πόλη, και ίσως κι αυτό να τον πίεζει η κατάσταση. Θα πρέπει πάντως να το δει, γιατί οδεύουν για burnout.
Εγώ ήμουν που υπερασπιζομουν τον Θιμπς αλλά φέτος κάνει λάθος. Πρέπει να δώσει χρόνο στον πάγκο, δεν είναι δα και τόσο άχρηστοι, όσο κι αν αποδυναμώθηκε από την ανταλλαγή του Towns. Βέβαια, έχει να αντιμετωπίσει και την γκρίνια και την τοξικότητα της Ν.Υ., η οποία είναι η πλέον απαιτητική πόλη, και ίσως κι αυτό να τον πίεζει η κατάσταση. Θα πρέπει πάντως να το δει, γιατί οδεύουν για burnout.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3654
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και κάποιος εδώ μέσα μου είχε γράψει ότι ο Thibs άλλαξε και τα λεπτά των παικτών είναι φυσιολογικά.ggr έγραψε: ↑Τρί Ιαν 14, 2025 4:46 pmhttps://www.statmuse.com/nba/ask/which- ... s-per-game
Βρε δεν αλλάζει ο προπονητής μπάσκετ εύκολα μυαλό....
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Του δίνω μόνο σαν δικαιολογία την πόλη. Οι οπαδοί και ο τύπος ξέρουν μπάσκετ αλλά κανιβαλιζουν πολλές φορές. Ίσως αυτό δημιουργεί συνθήκες πίεσης στον οργανισμό και προφανώς μεταφέρονται και σε αυτόν. Πέρσι, έκανε καλύτερη διαχείριση, πριν αρχίσουν οι τραυματισμοί.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Ιαν 14, 2025 8:19 pmΚαι κάποιος εδώ μέσα μου είχε γράψει ότι ο Thibs άλλαξε και τα λεπτά των παικτών είναι φυσιολογικά.ggr έγραψε: ↑Τρί Ιαν 14, 2025 4:46 pmhttps://www.statmuse.com/nba/ask/which- ... s-per-game
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2722
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν η πόλη είχε καμιά επίδραση, ο Ντόλαν θα είχε πουλήσει πριν 25 χρόνια.ggr έγραψε: ↑Τρί Ιαν 14, 2025 8:27 pmΤου δίνω μόνο σαν δικαιολογία την πόλη. Οι οπαδοί και ο τύπος ξέρουν μπάσκετ αλλά κανιβαλιζουν πολλές φορές. Ίσως αυτό δημιουργεί συνθήκες πίεσης στον οργανισμό και προφανώς μεταφέρονται και σε αυτόν. Πέρσι, έκανε καλύτερη διαχείριση, πριν αρχίσουν οι τραυματισμοί.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Ιαν 14, 2025 8:19 pm
Και κάποιος εδώ μέσα μου είχε γράψει ότι ο Thibs άλλαξε και τα λεπτά των παικτών είναι φυσιολογικά.
0

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υγιεινός περίπατος της Βοστώνης στη Νέα Υόρκη, δείγμα του ότι όταν σοβαρευτεί, δεν χάνει από κανέναν στην Ανατολή. Το ίδιο έκανε και στο Κλίβελαντ αλλά πιο δύσκολα. Οι Knicks, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, έχουν ταβάνι τον δεύτερο γύρο, αφού θα πέσουν πάνω στους Celtics, τους οποίους δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν.
0
Mάικαλ Μπρίτζες φαίνεται πως συμβούλευσε τον προπονητή του στους Νικς να αλλάξει τους χρόνους βασικών και αναπληρωματικών.
Είναι ο σύγχρονος ironman του ΝΒΑ και από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του στη λίγκα το 2018, δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς. Ο Μάικαλ Μπρίτζες έζησε και μια από τις ομορφότερες στιγμές της καριέρας του στο τρίποντο νίκης κόντρα στους Μπλέιζερς στην παράταση.
Σύμφωνα με τη New York Post, ο φόργουορντ των Νικς ζήτησε από τον προπονητή του, Τομ Θίμποντο και μειώσει τα λεπτά των βασικών στο παρκέ επειδή οι παγκίτες αξίζουν να παίζουν παραπάνω.
Είναι ο σύγχρονος ironman του ΝΒΑ και από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του στη λίγκα το 2018, δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς. Ο Μάικαλ Μπρίτζες έζησε και μια από τις ομορφότερες στιγμές της καριέρας του στο τρίποντο νίκης κόντρα στους Μπλέιζερς στην παράταση.
Σύμφωνα με τη New York Post, ο φόργουορντ των Νικς ζήτησε από τον προπονητή του, Τομ Θίμποντο και μειώσει τα λεπτά των βασικών στο παρκέ επειδή οι παγκίτες αξίζουν να παίζουν παραπάνω.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2722
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0