Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1495
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 06, 2025 9:07 am

vulkanraven έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 8:59 am
Christofis έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 8:56 am

Ο ζουγρης ουτε τα αθλητικα προσοντα του κωστα εχει, ουτε το υψος. Το μονο πραγμα που εχει ο Ζουγρης ειναι τσαγανο. Αυτο σε ομαδες μικρομεσαιες ομαδες ειναι αρκετο. Δεν νομιζω να κανει τιποτα παραπανω απο οτι εκανε ο Καββαδας που ηταν και δυο φορες δυνατοτερος και πιο ταλαντουχος για μενα απο το ζουγρη. Τωρα μακραι να με διαψευσει το παιδι και να στρωθει στη δουλεια
Ο Καββαδας πιο ταλαντούχος από τον Ζουγρη;;;;
Like I said, δεν περιγράφω άλλο...
Μην περιγραφεις. Οπως ειπα «για μενα» πιο ταλαντουχος(προσωπική μου αποψη) εσυ εχεις την δικη σου δικαιωμα σου

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 450
Αγαπημένη θέση: PF, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Φεβ 06, 2025 9:12 am

Christofis έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 9:07 am
vulkanraven έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 8:59 am

Ο Καββαδας πιο ταλαντούχος από τον Ζουγρη;;;;
Like I said, δεν περιγράφω άλλο...
Μην περιγραφεις. Οπως ειπα «για μενα» πιο ταλαντουχος(προσωπική μου αποψη) εσυ εχεις την δικη σου δικαιωμα σου
Σαφώς και είναι δικαίωμα μου να μην συμμερίζομαι την άποψη σου. Γι' αυτό και είπα δεν περιγράφω άλλο. Από την στιγμή που δεν συμφωνούμε δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε την κουβέντα.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3728
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Φεβ 06, 2025 9:26 am

Christofis έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 8:51 am

3. Εαν ο Ραιτ μπηκε στο νοσοκομειο με εικονα αναπνευστικης δυσχερειας οπως λεγανε(τυπου πνευμονιας) τρια πραγματα θα μπορουσε να εχει: 1. Μυοκαρδιτιδα που μπορει η καρδια να επανακαμψει πληρως σε 3-6 μηνες αλλα και ποτε. 2. Πνευμονικη εμβολη που χρειαζονται αντιπηκτικα για 3-6 μηνες αναλογως το βαρος της 3. Καποια σπανια μορφη πνευμονικου αποστηματος επιπλεγμενου με μυκητα ή λογω Φυματιωσης οπου η η αγωγη με αντιμυκητισιακα ή αντιφυματικα αντιβιοτικα κραταει 3-6 μηνες
Τωρα αν το αστυνομικο-ιατρικο μου δαιμονιο ειναι σωστο και οντως παει καλα αυτο σημαινει οτι με 1-1,5 μηνα μινι προετοιμασιας για φυσικη καταστασηνκαι λογικα θα μπορει να προλαβει τοντελος της σεζον. Φυσικα αυτο ειναι σεναριο που κανω εγω με το μυαλο μου χωρις να εχω ακουσει ή μαθει τιποτα.
Σ' αυτά τα σενάρια όλο αυτό το διάστημα των 3 έως 6 μηνών απέχει τελείως από την φυσική δραστηριότητα; Θα ξεκινήσει δηλαδή από το μηδέν;

0
Christofis

euroleague

Πέμ Φεβ 06, 2025 9:47 am

Conan1982 έγραψε:
Christofis έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 8:51 am

3. Εαν ο Ραιτ μπηκε στο νοσοκομειο με εικονα αναπνευστικης δυσχερειας οπως λεγανε(τυπου πνευμονιας) τρια πραγματα θα μπορουσε να εχει: 1. Μυοκαρδιτιδα που μπορει η καρδια να επανακαμψει πληρως σε 3-6 μηνες αλλα και ποτε. 2. Πνευμονικη εμβολη που χρειαζονται αντιπηκτικα για 3-6 μηνες αναλογως το βαρος της 3. Καποια σπανια μορφη πνευμονικου αποστηματος επιπλεγμενου με μυκητα ή λογω Φυματιωσης οπου η η αγωγη με αντιμυκητισιακα ή αντιφυματικα αντιβιοτικα κραταει 3-6 μηνες
Τωρα αν το αστυνομικο-ιατρικο μου δαιμονιο ειναι σωστο και οντως παει καλα αυτο σημαινει οτι με 1-1,5 μηνα μινι προετοιμασιας για φυσικη καταστασηνκαι λογικα θα μπορει να προλαβει τοντελος της σεζον. Φυσικα αυτο ειναι σεναριο που κανω εγω με το μυαλο μου χωρις να εχω ακουσει ή μαθει τιποτα.
Σ' αυτά τα σενάρια όλο αυτό το διάστημα των 3 έως 6 μηνών απέχει τελείως από την φυσική δραστηριότητα; Θα ξεκινήσει δηλαδή από το μηδέν;
Σε περιπτωση μυοκαρδιτιδας υπαρχει αποχη, σε περιπτωση πνευμονικης εμβολης εφοσον ο κορεσμος οξυγονου εχει επιστρεψει σε φυσιολογικα επιπεδα και ελεγχομενα παντα επιτρεπεται και ενθαρυνεται αλλα οχι με επαφες λογω κινδυνου αιμορραγιων λογω των αντιπηκτικων. Στην τριτη περιπτωαη αναλογως της αναπνευστικης καταστασης και τι ελλειμα εχει αφησει. Δηλαδη αν εχει περιοριστει η κατασταση και ειναι σε κατασταση επουλωσης μπορει ελεγχομενα να ασκηθει. Ισα ισα χρειαζεται.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3728
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Φεβ 06, 2025 10:39 am

Christofis έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Σε περιπτωση μυοκαρδιτιδας υπαρχει αποχη, σε περιπτωση πνευμονικης εμβολης εφοσον ο κορεσμος οξυγονου εχει επιστρεψει σε φυσιολογικα επιπεδα και ελεγχομενα παντα επιτρεπεται και ενθαρυνεται αλλα οχι με επαφες λογω κινδυνου αιμορραγιων λογω των αντιπηκτικων. Στην τριτη περιπτωαη αναλογως της αναπνευστικης καταστασης και τι ελλειμα εχει αφησει. Δηλαδη αν εχει περιοριστει η κατασταση και ειναι σε κατασταση επουλωσης μπορει ελεγχομενα να ασκηθει. Ισα ισα χρειαζεται.
Άρα μάλλον δύσκολα τα πράγματα, ακόμα και αν όλα πάνε καλά ξεκινάει όχι από το μηδέν αλλά σχεδόν από το μηδέν, και σε ότι έχει σχέση με δύναμη και σε ότι έχει σχέση με το καρδιοαναπνευστικό. Δεν σώζεται η φετινή σεζόν με τίποτα.

0
Christofis

euroleague

Πέμ Φεβ 06, 2025 10:57 am

Conan1982 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Άρα μάλλον δύσκολα τα πράγματα, ακόμα και αν όλα πάνε καλά ξεκινάει όχι από το μηδέν αλλά σχεδόν από το μηδέν, και σε ότι έχει σχέση με δύναμη και σε ότι έχει σχέση με το καρδιοαναπνευστικό. Δεν σώζεται η φετινή σεζόν με τίποτα.
Αν επιστρεψει ας πουμε σε κατασταση να μπει σε φυσικη αγωγη μεσα μαρτιου τοτε λογικα μεσα προς τελος απριλιου θα ειναι καλα σε επιπεδονφυσικης καταστασης εαν δουλεψει καλα. Ναι μπορει να μην εχει τις αντοχες που ειχε προηγουμενως αλλα δεν χρειαζεται κιολας. Σαν τριτος σεντερ να μπει 3-4 λεπτα σε καθε ημιχρονο θα μπορει να το κανει ευκολα. Τωρα οπως ξανα ειπα ειναι εικασιες που κανω χωρις να εχω κατι χειροπιαστο. Παντως για να πω την αληθεια επειδη περιπτωσεις καρδιολογικων προβληματων υπηρξαν πολλα στο παρελθον στον αθλητισμο οπως και περιπτωσεις πνευμονικης εμβολης( ο μενσα ειχε περιστατικο στο κολλεγιο) μου φαινεται περιεργο που δεν ειπανε κατι. Ενω μια φυματιωση ή μια ασπεργιλλωση υπο θεραπεια πιο ευκολα θα μου φαινοταν να κρατηθει μυστικη. Τι να πω θα δειξει ο χρονος

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1259

Πέμ Φεβ 06, 2025 11:06 am

Christofis έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Αν επιστρεψει ας πουμε σε κατασταση να μπει σε φυσικη αγωγη μεσα μαρτιου τοτε λογικα μεσα προς τελος απριλιου θα ειναι καλα σε επιπεδονφυσικης καταστασης εαν δουλεψει καλα. Ναι μπορει να μην εχει τις αντοχες που ειχε προηγουμενως αλλα δεν χρειαζεται κιολας. Σαν τριτος σεντερ να μπει 3-4 λεπτα σε καθε ημιχρονο θα μπορει να το κανει ευκολα. Τωρα οπως ξανα ειπα ειναι εικασιες που κανω χωρις να εχω κατι χειροπιαστο. Παντως για να πω την αληθεια επειδη περιπτωσεις καρδιολογικων προβληματων υπηρξαν πολλα στο παρελθον στον αθλητισμο οπως και περιπτωσεις πνευμονικης εμβολης( ο μενσα ειχε περιστατικο στο κολλεγιο) μου φαινεται περιεργο που δεν ειπανε κατι. Ενω μια φυματιωση ή μια ασπεργιλλωση υπο θεραπεια πιο ευκολα θα μου φαινοταν να κρατηθει μυστικη. Τι να πω θα δειξει ο χρονος
Η φυματιωση περα απο το αντικτυπο που εχει στην υγεια του ανθρωπου εμεριεχει και ενα ακομα 'εμποδιο" .αποτελει ενα ταμπου η λεξη φυματιωση και εκλαμβανεται απο τον πολυ κοσμο ως κατι μη ιασιμο που αφηνει τον ανθρωπο "χτικιαρη" και 'σακατη" (συγνωμη για τους χαρακτηρισμους ,δεν τους χρησιμοποιω σε καμια περιπτωση αλλα τους εγραψα για να δωσω μια εικονα ) . Ισως και αυτος να ειναι ο λογος που κρατηθηκε τοση μυστικοτητα σχετικα με την κατασταση της υγειας του Μωυση. Μπορει βεβαια να κρατησαν το απορρητο οι ανθρωποι του ολυμπιακου (και καλα εκαναν στην τελικη , ετσι ειναι το πρεπον) , αλλα σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω με το σκεπτικο σου

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Christofis

euroleague

Πέμ Φεβ 06, 2025 11:35 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 11:06 am
Christofis έγραψε:

Η φυματιωση περα απο το αντικτυπο που εχει στην υγεια του ανθρωπου εμεριεχει και ενα ακομα 'εμποδιο" .αποτελει ενα ταμπου η λεξη φυματιωση και εκλαμβανεται απο τον πολυ κοσμο ως κατι μη ιασιμο που αφηνει τον ανθρωπο "χτικιαρη" και 'σακατη" (συγνωμη για τους χαρακτηρισμους ,δεν τους χρησιμοποιω σε καμια περιπτωση αλλα τους εγραψα για να δωσω μια εικονα ) . Ισως και αυτος να ειναι ο λογος που κρατηθηκε τοση μυστικοτητα σχετικα με την κατασταση της υγειας του Μωυση. Μπορει βεβαια να κρατησαν το απορρητο οι ανθρωποι του ολυμπιακου (και καλα εκαναν στην τελικη , ετσι ειναι το πρεπον) , αλλα σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω με το σκεπτικο σου
Αυτο ακριβως εννοουσα οτι θα πιστευα οτι ηταν κατι τετοιο λογω αυτης της μυστικοτητας

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2627
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Φεβ 07, 2025 12:53 am

Δεν ξερω αν το συζητήσατε ήδη, πάντως στο sdna σήμερα είπαν πως όντως ο Mensah θα φύγει και η μεταγραφή σεντερ που θα κάνει ο ΟΣΦΠ για να τον αντικαταστήσει θα είναι "εσωτερική", καθώς είναι θέμα ημερών/εβδομάδων να επιστρέφει.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7334
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Φεβ 07, 2025 1:25 am

λογικα μαζι με εβανς ξεκινανε ομαδικες τωρα στα παραθυρα..Αν οντως ξεπερασε το προβλημα που ειχε δεν βλεπω γιατι ενας 25ρης ποσο ειναι ο ραιτ δεν θα βρεθει σε ενα μηνα με καλη προπονηση συμπληρωματα κτλ να μπορει να παιξει 5-10λ και γιατι οχι και ολοκληρο ματς οσο περναει ο καιρος..Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να ρθεις σε φυσικη κατασταση στα 25 αν εχεις κατσει 3μηνες εξω.. Στην ουσια οσοι ντεμπελχαναδες δεν προπονουντε το καλοκαιρι και κανουν ζωαρα ειναι στην ιδια κατασταση τον αυγουστο στην προετοιμασια.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1124

Παρ Φεβ 07, 2025 2:34 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Φεβ 07, 2025 1:25 am
λογικα μαζι με εβανς ξεκινανε ομαδικες τωρα στα παραθυρα..Αν οντως ξεπερασε το προβλημα που ειχε δεν βλεπω γιατι ενας 25ρης ποσο ειναι ο ραιτ δεν θα βρεθει σε ενα μηνα με καλη προπονηση συμπληρωματα κτλ να μπορει να παιξει 5-10λ και γιατι οχι και ολοκληρο ματς οσο περναει ο καιρος..Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να ρθεις σε φυσικη κατασταση στα 25 αν εχεις κατσει 3μηνες εξω.. Στην ουσια οσοι ντεμπελχαναδες δεν προπονουντε το καλοκαιρι και κανουν ζωαρα ειναι στην ιδια κατασταση τον αυγουστο στην προετοιμασια.
Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα και αν όντως είναι σε θέση να αγωνιστεί , τότε πιστεύω και εγώ δεν θα έχει τόσο μεγάλο ζήτημα φυσικής κατάστασης.
Άλλωστε και περπατώντας να πηγαίνει, περισσότερα θα προσφέρει από τον Μενσά.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1259

Παρ Φεβ 07, 2025 8:38 am

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Φεβ 07, 2025 12:53 am
Δεν ξερω αν το συζητήσατε ήδη, πάντως στο sdna σήμερα είπαν πως όντως ο Mensah θα φύγει και η μεταγραφή σεντερ που θα κάνει ο ΟΣΦΠ για να τον αντικαταστήσει θα είναι "εσωτερική", καθώς είναι θέμα ημερών/εβδομάδων να επιστρέφει.
καλημερα ! το εσωτερικη μεταγραφη φωτογραφιζει τον ραιτ λογικα ,αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειναι το παληκαρι για να ανταπεξελθει στις αναγκες της ομαδας. μακαρι να ειναι καλα το παιδι και να ξαναπαιξει μπασκετ στα επιπεδα που μας ειχε καλομαθει αλλα μου φαινεται λιγο ουτοπικο . ευχομαι βεβαια να κανω λαθος εγω κι οχι το sdna και να γυρισει ο παικτης υγειης και δυνατος.

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3585
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Δευ Φεβ 10, 2025 8:46 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Φεβ 10, 2025 7:27 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Φεβ 10, 2025 7:22 pm

……….Αγορα Αθλητικού Ψηλού…………..
Πάρτε χαρτάκι κύριε, τι είμαστε εμείς εδώ που περιμένουμε δηλαδή; :lol:
Kαλύτερος από Μενσα στα αθλητικά προσόντα αλλά στα ίδια επίπεδα στο κομμάτι τακτικής με τον Μενσα.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μας ταιριάζει. Ακουμπάει 4 και 5.

Δεν συνιστώ. Σίγουρα δεν είναι του τύπου coach B. :roofl: :drunk:

Ακριβώς στον τύπο παίκτη του Μπαρτζώκα. Ένας καλύτερος μαθηματικός από το ΝΒΑ σε σχέση με τον Σικμα. Δεν είναι ελικόπτερο βέβαια. Η 5out motion στα καλύτερα της.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7334
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Φεβ 10, 2025 9:04 pm

αυτους να τους περναμε 2 μηνες πριν..τωρα μεχρι να ρθουν γυριζει ο ραιτ.

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 450
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Φεβ 11, 2025 2:00 am

Προσωπικά θα ήθελα Κάιλ Αλεξάντερ για αναπληρωματικό 4αρι για να δίνει βοήθειες και στο 5 και τον Πητερς δηλωμένο μόνο στην Ευρωλίγκα ώστε να μην έχουμε δύο ίδια 4αρια στην Α1.
Δεδομένου βέβαια ότι ο Ράιτ επιστρέφει νωρίτερα από το αναμενόμενο, οι μόνοι που μπορεί πλέον να απασχολήσουν(ενόψει τελικών στην Α1) είναι, κατά σειρά, οι Καραγιαννίδης, Ζουγρης, Κωστακουμπο.
Για τους δύο πρώτους, ο Ζέρβας είπε χθες ότι ο Ολυμπιακός τους κοιτάει. Όταν ρωτήθηκε για τον τελευταίο απάντησε "δεν νομίζω". Προφανώς έχει αφήσει άσχημες εντυπώσεις ο Κωστάκης με την συμπεριφορά που έδειξε όσες φορές η ομάδα τον προσέγγισε. Επίσης, το κασέ του, σε σχέση με την αξία του αλλά και με το γεγονός πως τραυματίζεται πολύ εύκολα, θεωρείται αρκετά υψηλό. Ναι μεν έχει εμπειρία από Ευρωλίγκα αλλά δεν έβγαλε και μάτια με την απόδοση του μέχρι τώρα...

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”