Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions: 583
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 11, 2025 9:13 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 9:07 pm
Delpo1987 έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 9:02 pm

Και οι 4 που πάνε εκεί έχουν κοπιάσει όχι μόνο αυτός που θα το πάρει . Αλλά αυτός που θα το πάρει δε σημαίνει ότι είναι η καλύτερη ομάδα από εκείνες τις 4. Είναι θέμα μέρας , θέμα τύχης θέμα κατάστασης , ο Αταμαν τα λέει όχι εγώ !
Σωστά, είναι και θέμα τύχης. Όπως όταν έχασε 2 βολές ο Σισκάουσκας στο τέλος και κέρδισε το τρόπαιο ο Ολυμπιακός...
Σωστα. Ή το τριποντο που εχασε ο ιδιος και κερδισε ο ΠΑΟ την Ευρωλιγκα...

0
BillyPao

champion
Reactions: 2644
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Φεβ 11, 2025 9:18 pm

qspock έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 9:07 pm

Σωστά, είναι και θέμα τύχης. Όπως όταν έχασε 2 βολές ο Σισκάουσκας στο τέλος και κέρδισε το τρόπαιο ο Ολυμπιακός...
Ναι, αν και βέβαια ένα μαρκαρισμένο τρίποντο είναι πιο πιθανό να χαθεί από 2 ελεύθερες βολές.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2662
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Φεβ 11, 2025 9:23 pm

qspock έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 9:09 pm
https://sportstherapy.gr/basket/basket- ... i-tis-aek/

Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση για Κουζέλογλου, αρνητική η απάντηση της ΑΕΚ...

Και Καραγιαννιδη
https://sportstherapy.gr/specials/weak- ... ro-center/

Αλλα τπτ...
Αν σου δώσουν Έλληνα με ρόλο στο ροτέισον, πως θα τον αντικαταστήσουν τώρα;

Ακόμα και τον Αντετοκούνμπο πληρωμένο να δίναμε αν ήθελε να πάει, πως να βασιστούν πάνω του όταν πιθανότατα θα είναι μόνιμα τραυματίας.

Αλλά πλέον που Α1 έχουμε κλειδώσει την πρώτη θέση ας είναι σε κάθε παιχνίδι dnp Χουάντσο-Γκάμπριελ και να παίρνουν τον χρόνο Μήτογλου-Σαμοντούροφ-Παπαπέτρου που Ευρωλίγκα παίζουν ελάχιστα ή καθόλου. Και να χάσουμε 1 παιχνίδι σιγά, 4 αγωνιστικές έχουν μείνει.

0
Delpo1987

senior
Reactions: 398
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Φεβ 11, 2025 9:25 pm

BillyPao έγραψε:
qspock έγραψε:

Ναι, αν και βέβαια ένα μαρκαρισμένο τρίποντο είναι πιο πιθανό να χαθεί από 2 ελεύθερες βολές.
Καλά συγκυρία μπορεί να μην είναι μόνο ένα σουτ , μπορεί πχ παίχτης των 10-12 πόντων μο όλη τη χρονιά να βρεθεί στη μέρα του και να βάλει 30 ή παίχτης του 40 - 45% στο τρίποντο να κάνει 1/11 . Αυτά σε μονα παιχνίδια συμβαίνουν . Απλα δεν είναι θέμα τύχης όπως μας βολεύει , πάντα στα μόνα παιχνίδια δεν είναι δεδομένο ότι θα κερδίσει ο καλύτερος , για αυτό όταν αναφέρεται ακούγεται σαν δικαιολογία

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Φεβ 11, 2025 9:27 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 8:35 pm
Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Αλλά παίρνεις το Κύπελλο μετά από 2-3 αγώνες, οπότε για μένα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Την Ευρωλίγκα την κερδίζεις μετά από 40-41 παιχνίδια, στο πρωτάθλημα έχεις επίσης πάνω από 30 ματς μαζί με τα playoffs. Eδώ παίζεις τρία παιχνίδια, άμα κερδίσεις είναι εντάξει, αν όχι και πάλι είναι εντάξει. Δεν είναι ο κύριος στόχος μας, να κερδίζουμε τα Κύπελλα, αλλά ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε.

ενταξει το πιασαμε το νοημα και φετος καταλαβαμε
Ετσι που εχει καταντησει το πρωταθλημα μας, οι 30 αγωνιστικες δεν παιζουν κανενα ρολο. Η μονη διαφορα του κυπελλου με το πρωταθλημα ειναι οτι στο μεν παιζεις ενα τελικο, ενω στο δε 3-5. Ενας αντιπαλος υπαρχει και στα 2.

3
3 Εικόνα
BillyPao

champion

Τρί Φεβ 11, 2025 10:33 pm

Delpo1987 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Καλά συγκυρία μπορεί να μην είναι μόνο ένα σουτ , μπορεί πχ παίχτης των 10-12 πόντων μο όλη τη χρονιά να βρεθεί στη μέρα του και να βάλει 30 ή παίχτης του 40 - 45% στο τρίποντο να κάνει 1/11 . Αυτά σε μονα παιχνίδια συμβαίνουν . Απλα δεν είναι θέμα τύχης όπως μας βολεύει , πάντα στα μόνα παιχνίδια δεν είναι δεδομένο ότι θα κερδίσει ο καλύτερος , για αυτό όταν αναφέρεται ακούγεται σαν δικαιολογία
Δεν είναι "δικαιολογία" η αποτύπωση της πραγματικότητας. Με τις απουσίες που έχουμε, φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Αν παίζαμε πλήρεις, τότε θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι δικαιολογίες αυτά που λέει ο Αταμάν.

0
Delpo1987

senior

Τρί Φεβ 11, 2025 11:02 pm

BillyPao έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Δεν είναι "δικαιολογία" η αποτύπωση της πραγματικότητας. Με τις απουσίες που έχουμε, φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Αν παίζαμε πλήρεις, τότε θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι δικαιολογίες αυτά που λέει ο Αταμάν.
Δικαιολογία είναι , οι τραυματισμοί στον πρωταθλητισμό είναι μέσα στο πρόγραμμα δε λες όμως ότι δεν έγινε και τίποτα αν χάσω ένα στόχο . Τυχαίο παράδειγμα : μπορεί πχ σε σειρά αγώνων για τελικό πρωταθλήματος να καταλήξει με έναν ψηλό η μια ομάδα λόγω τραυματισμών και συγκυριών , δε θα πει ο προπονητής της δεν έγινε και τίποτα αν το χάσουμε ή ότι δεν είναι στόχος μας.

0
BillyPao

champion

Τρί Φεβ 11, 2025 11:24 pm

Delpo1987 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Δικαιολογία είναι , οι τραυματισμοί στον πρωταθλητισμό είναι μέσα στο πρόγραμμα δε λες όμως ότι δεν έγινε και τίποτα αν χάσω ένα στόχο . Τυχαίο παράδειγμα : μπορεί πχ σε σειρά αγώνων για τελικό πρωταθλήματος να καταλήξει με έναν ψηλό η μια ομάδα λόγω τραυματισμών και συγκυριών , δε θα πει ο προπονητής της δεν έγινε και τίποτα αν το χάσουμε ή ότι δεν είναι στόχος μας.
Οι συνθήκες αναπροσαρμόζουν τους στόχους και το τι θεωρείται επιτυχία και αποτυχία. Π.χ. εμείς που στην Ευρωλίγκα παίζουμε με 3 σημαντικές απουσίες και είμαστε στην 3η θέση, η θέση αυτή θεωρείται επιτυχία. Αν παίζαμε χωρίς απουσίες, πιθανόν κάποιοι να έλεγαν ότι δεν είναι επιτυχία η 3η θέση και ότι η ομάδα θα έπρεπε να είναι 1η.

0
Delpo1987

senior

Τρί Φεβ 11, 2025 11:36 pm

BillyPao έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Οι συνθήκες αναπροσαρμόζουν τους στόχους και το τι θεωρείται επιτυχία και αποτυχία. Π.χ. εμείς που στην Ευρωλίγκα παίζουμε με 3 σημαντικές απουσίες και είμαστε στην 3η θέση, η θέση αυτή θεωρείται επιτυχία. Αν παίζαμε χωρίς απουσίες, πιθανόν κάποιοι να έλεγαν ότι δεν είναι επιτυχία η 3η θέση και ότι η ομάδα θα έπρεπε να είναι 1η.
Οι γενικοί στοχοι του ΠΑΟ δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει ή κατάκτηση των τίτλων είναι ακόμα , άρα έχει γενικά λίγη σημασία το πώς κρίνεται η χρονιά μέχρι τώρα. Αν στο τέλος τις χρονιάς δεν έχεις πάρει κάτι ή χρόνια θα είναι αποτυχημένη , θα υπάρχουν μεν δικαιολογίες αλλά θα πρόκειται για αποτυχία. Μεθαύριο κρίνεται ένας στόχος .

0
BillyPao

champion

Τρί Φεβ 11, 2025 11:40 pm

Delpo1987 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Οι γενικοί στοχοι του ΠΑΟ δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει ή κατάκτηση των τίτλων είναι ακόμα , άρα έχει γενικά λίγη σημασία το πώς κρίνεται η χρονιά μέχρι τώρα. Αν στο τέλος τις χρονιάς δεν έχεις πάρει κάτι ή χρόνια θα είναι αποτυχημένη , θα υπάρχουν μεν δικαιολογίες αλλά θα πρόκειται για αποτυχία. Μεθαύριο κρίνεται ένας στόχος .
Προφανώς και αυτό το τρόπαιο δεν κρίνει την επιτυχία ή όχι της χρονιάς.

0
Delpo1987

senior

Τρί Φεβ 11, 2025 11:48 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 11:40 pm
Delpo1987 έγραψε:

Προφανώς και αυτό το τρόπαιο δεν κρίνει την επιτυχία ή όχι της χρονιάς.
Και την Ευρωλίγκα να μην παρεις άλλα αν πάρεις το πρωτάθλημα πάλι πετυχημένη θα θεωρείται η χρονιά ή αντιστροφα , τι σημαίνει αυτό ούτε αυτά έχουν σημασία μεμονωμένα ; Η χρονιά κρίνεται συνολικά και θα παίξεις τελικό απέναντι στον αιώνιο . Αν εσένα σαν οπαδό του ΠΑΟ σε καλύπτει το ότι δεν τρέχει και κάτι εγώ είμαι οκ . Εγω αν παίζουμε μαζί σας καλοκαιρινό φιλικό στο τάβλι θέλω να κερδίσουμε και δε μου κάνει θετική εντύπωση να βγει να πει κάποιος δεν έγινε και κάτι αν χάσουμε . Μάλλον εσύ είσαι πιο φίλαθλος από εμένα .

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Φεβ 11, 2025 11:54 pm

Αν εδώ είναι που ρίχνουμε την ετήσια ψήφο μας για το αν το κύπελλο μετράει ή όχι, η δική μου ψήφος είναι το κύπελλο μετράει όσο και το σούπερ καπ. Ας τα πάρει όλα ο Ολυμπιακός για πάντα, δεν μετράει καθόλου. Μηδέν. Απολύτως τίποτα.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Delpo1987

senior

Τετ Φεβ 12, 2025 12:03 am

nikolas_asteri έγραψε:
Αν εδώ είναι που ρίχνουμε την ετήσια ψήφο μας για το αν το κύπελλο μετράει ή όχι, η δική μου ψήφος είναι το κύπελλο μετράει όσο και το σούπερ καπ. Ας τα πάρει όλα ο Ολυμπιακός για πάντα, δεν μετράει καθόλου. Μηδέν. Απολύτως τίποτα.
Δε ρίχνουμε τετοια ψήφο για την ωρα, τις δηλώσεις του Αταμαν σχολιάζουμε (εγώ τουλάχιστον).
Παρόλα αυτά προφανώς δεν έχει την ίδια βαρύτητα με τους άλλους δύο , αλλά όσο είναι έτσι η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και όλα κρίνονται μεταξύ μας προφανώς και μετράει και αυτό. Γενικά αν το έπαιρνε κάποιος άλλος δε νομίζω ότι θα το συζητούσαμε καν.

0
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Τετ Φεβ 12, 2025 8:05 am

nikolas_asteri έγραψε:
συμφωνώ σε όλα.

0
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Τετ Φεβ 12, 2025 8:09 am

Delpo1987 έγραψε:
Τετ Φεβ 12, 2025 12:03 am
nikolas_asteri έγραψε:
Δε ρίχνουμε τετοια ψήφο για την ωρα, τις δηλώσεις του Αταμαν σχολιάζουμε (εγώ τουλάχιστον).
Παρόλα αυτά προφανώς δεν έχει την ίδια βαρύτητα με τους άλλους δύο , αλλά όσο είναι έτσι η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και όλα κρίνονται μεταξύ μας προφανώς και μετράει και αυτό. Γενικά αν το έπαιρνε κάποιος άλλος δε νομίζω ότι θα το συζητούσαμε καν.
Για μένα ούτε το πρωτάθλημα έχει αξία. Δηλαδή ποια είναι ακριβώς η αξία τίτλων που κρίνονται μόνο μεταξύ μας. Και άντε πες το πρωτάθλημα είναι best of 5, στο τέλος της σεζόν που θεωρητικά είσαι και peak form, οπότε έχει μια μικρή αξία, όχι κάτι ιδιαίτερο. Το κύπελο γιατί?
Αν είναι ρε παίδες να δίνουμε ένα τρόπαιο κάθε φορά που παίζουμε μονό αγώνα μεταξύ μας και να τα μετράμε έτσι. Αντι για νίκες να λέμε 100 τρόπαια ο ένας, 200 ο άλλος. :D Δηλαδή αν το σκεφτείς είναι γραφικό, αποδίδουμε τρόπαια απο έναν μοναδικό αγώνα μεταξύ μας. :Amen:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”