ΕΟΚ - Διοικητικά

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2536
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 12, 2025 4:10 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Φεβ 12, 2025 4:05 pm
pan24 έγραψε:
Τετ Φεβ 12, 2025 4:00 pm
Εγώ το είχα γράψει εξαρχής ότι τυπικό ήταν το θέμα, δεν είπε το ΑΣΕΑΔ οτι οι συγκεκριμένοι δεν είχαν δικαίωμα να είναι μέλη της ΚΕΔ.

Οπότε η ΕΟΚ έκανε νέα συνεδρίαση και όρισε τους ίδιους βάζοντας στην απόφαση και ότι είπε το ΑΣΕΑΔ ότι έλειπε.

Φυσικά αυτό δίνει πάτημα στον Παναθηναϊκό και σε όποιον θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις, αν ήθελαν να πάνε συμβιβαστικά θα μπορούσαν να βάλουν άλλους.

Αλλά αυτός μάλλον ήταν ο στόχος του Παναθηναϊκού, να αλλάξει την ΚΕΔ ή/και να δημιουργήσει εντυπώσεις.
γιατι εξηγησε αναλυτικα το ασεαδ ποιο ηταν το προβλημα η τι ελλειπε?
Ναι, ποσταρίστηκε και εδώ πιο πριν η απόφαση.
α) η απόφαση στερείται οποιασδήποτε αιτιολογίας για τη μείωση του αριθμού των μελών της Κ.Ε.Δ. από πέντε σε τρία (άρα και την οριστική αποχώρηση τριών μελών της παλιάς Κ.Ε.Δ.), καθώς και για την αντικατάσταση του απερχόμενου ειδικού συμβούλου διαιτησίας (με τη νέα απόφαση ορίστηκε ο Κορομηλάς) και ενός ακόμη μέλους της παλιάς Κ.Ε.Δ. με νέα πρόσωπα, τα οποία δεν μετείχαν στην τελευταία σύνθεσή της.

β) δεν προβλέπει, κατά παράβαση του νόμου και των κανονισμών, την χρονική διάρκεια της θητείας των μελών της ορισθείσας νέας Κ.Ε.Δ.
Οπότε προφανώς έβγαλαν νέα απόφαση όπου αιτιολογούν γιατί αλλάζουν τους προηγούμενους και αναφέρουν την διάρκεια της θητείας(2 χρόνια) των νέων.

https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... kyri-i-ked

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6567
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 12, 2025 4:13 pm

Εγώ δεν έχω καταλάβει , ο δπγ διαμαρτύρεται που φέτος πήρε το πλεονέκτημα και δεν έχει χάσει και ματς ; Γιατί αποταν λένε ότι είναι παράνομη η κεδ δεν έχει χάσει ματς και μάλλον είχε και καλές διαιτησίες.. Άμα θέλει να τα ξανά επαναλάβουμε κιόλας τα ματς κανένα πρόβλημα

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4411
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Φεβ 12, 2025 4:17 pm

shaq7 έγραψε:
Εγώ δεν έχω καταλάβει , ο δπγ διαμαρτύρεται που φέτος πήρε το πλεονέκτημα και δεν έχει χάσει και ματς ; Γιατί αποταν λένε ότι είναι παράνομη η κεδ δεν έχει χάσει ματς και μάλλον είχε και καλές διαιτησίες.. Άμα θέλει να τα ξανά επαναλάβουμε κιόλας τα ματς κανένα πρόβλημα
γιατι φοβαται τους τελικους εκει που κρινεται το πρωταθλημα
και περυσι στην κανονικη διαρκεια 3/3 ειχε ο παο και οι διαιτησιες ηταν σχετικα καλες

η μπορει να θελει απλα να την σπασει στον λιολιο

με την ιδια λογικη οταν εκανε την προσφυγη πριν 4 μηνες μπορουσε ο λιολιος να κανει δ.σ και να βαλει αυτα ελειπαν για τα μελη της κεδ οποτε να μην υπηρχε καν θεμα συζητησης στο ασεαδ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Τετ Φεβ 12, 2025 4:37 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:
και περυσι στην κανονικη διαρκεια 3/3 ειχε ο παο και οι διαιτησιες ηταν σχετικα καλες
Αυτό ακριβώς ! Για να μην επαναληφθούν τα περσινά

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 12, 2025 4:48 pm

Εντάξει το να ακούμε τον Dpg να μιλάει περί νομιμότητας στο μπάσκετ (όπως και τον Δικό μας τον Βαγγέλα στην μπάλα)……..το λες και κάπως αστείο έτσι?? Αντί να αφήσουμε το μπασκετάκι λίγο να αναπνεύσει και να το χαρούμε επιτέλους, το γεμίζουμε φουλ στην τοξίνη και όπου βγει!!! Καλά τα mind games του Dpg , αλλά να μην ξεχνάμε ότι το μοναδικό που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν το φανατισμένο κοινό αφενός στο να μην ασχολείται με απώλειες Τάϊς , Μπάνγκο και σία και αφετέρου να δημιουργεί άλλοθι για τυχόν απώλεια κυπέλλου ……..βέβαια αν τυχόν το πάρει βγαίνει και πρώτος μάγκας στους Ούγκανους…….αλλά αυτό δεν το λέμε πουθενά!!! Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, υπάρχει συντονισμένη προπαγάνδα (αρκεί να δείτε τα αστεία που γράφει το γνωστό καθεστωτικό σάιτ) διότι δεν υπάρχει πλέον το 100% του παρελθόντος που όπως είχε ο ίδιος ο Dpg τονίσει οφείλουν όλοι να παίζουν το Παναθηναϊκό (Ελλαδάρα ολέ θα πω εγώ) ……. Το φοβερό και τρομερό της υπόθεσης εν το μεταξύ είναι ότι ούτε ο Ολυμπιακός θέλει τον Λιόλιο, αλλά βρε αδερφέ δεν κάνει σαν τον Βασιλάκη τον Καΐλα……….και ειδικά μέχρις στιγμής δεν νομίζω βρε Παναθηναϊκέ να έχεις και παράπονο από την διαιτησία!!! Άρα επετεύχθη άλλη μια κουβέντα ανούσια και πλήρως τοξική για άλλη μια φορά πριν από ένα μεγάλο συμβάν!!! Και πάντα καθοδηγούμενη από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Φεβ 12, 2025 4:49 pm

Εμένα μου φαίνεται ότι πολύ κουβέντα για το τίποτα γίνεται. Με την ίδια ΚΕΔ ο ΠΑΟ θα μπορεί να διαμαρτύρεται ότι συνεχίζεται η παρανομία, ότι εξυπηρετούνται σκοποί κτλ. Αν άλλαζε η ΚΕΔ σήμερα θα βγαίναν οι άλλοι να διαμαρτυρηθούν ότι ο ΔΠΓ "χορεύει" την ΕΟΚ και ότι ίσως ο ίδιος θέλει να τινάξει το Final-8 στον αέρα.

Από την μια εν μέρει ίσως έχει δίκιο στο ότι η αρχική απόφαση στερείται αιτιολόγησης (που δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αυτό μπορεί να την κρίνει παράνομη), από την άλλη όμως αν βγει η ΕΟΚ τώρα και πει μια τυπική δικαιολογία του στυλ "άλλαξαν τα πρόσωπα και ο αριθμός μειώθηκε από 5 σε 3 επειδή θέλαμε μια αλλαγή και θεωρούμε ότι με 3 άτομα μπορεί να βγει η δουλειά", αυτομάτως θα είναι όλοι ικανοποιημένοι θεωρητικά;

Επίσης το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι το πως δεν είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα πουθενά, είτε επίσημα είτε ανεπίσημα, ότι ο ΠΑΟ είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για αυτόν τον λόγο. Τουλάχιστον δεν θυμάμαι τους τελευταίους 2-3 μήνες να πήρε κάτι το μάτι μου.

0
balkanwarrior

junior
Reactions: 204
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Φεβ 12, 2025 4:54 pm

kein έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι, αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά, καταφέρνοντας να κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες και να το ανατρέψει σε 3-2. Αν η διαιτησία ήθελε να σας στερήσει το πρωτάθλημα, θα έβρισκε τρόπο, τρία ματς είναι αυτά. Το καλό με το αφήγημα του Γιαννακόπουλου είναι ότι όταν κατηγορείς τη διαιτησία, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις: όταν χάνεις, φταίει η διαιτησία, και όταν κερδίζεις, είμαστε τόσο φοβεροί που κερδίζουμε ακόμα και τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός παίζει να είναι η μόνη ομάδα που πληρώνει διαιτητές σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα… και χάνει! Όπως είχε πει και κάποιος πιο παλιά στο forum: Βάλτε κανένα φράγκο παραπάνω να φτάσει για Final 4 και πρωτάθλημα, όχι μόνο για την κανονική διάρκεια της σεζόν!

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kojito την Τετ Φεβ 12, 2025 5:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Απαγορεύονται τέτοια υποκοριστικά για πρόσωπα. Η επόμενη αναφορά θα έχει μια βδομάδα off
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2979
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Φεβ 12, 2025 4:59 pm

Αναπόφευκτα η κουβέντα πήγε στην ποιότητα των διαιτητικών αποφάσεων οπότε μην απορήσει κανείς όταν κλειδώσει το τόπικ σε καμία ώρα. Φυσικά τότε θα αρχίσουν τα ποστ περί αστυνόμευσης της ελευθερίας του λόγου από τον Κόναν :ugeek:

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece

Τετ Φεβ 12, 2025 5:04 pm

balkanwarrior έγραψε:
Τετ Φεβ 12, 2025 4:54 pm
kein έγραψε:

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι, αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά, καταφέρνοντας να κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες και να το ανατρέψει σε 3-2. Αν η διαιτησία ήθελε να σας στερήσει το πρωτάθλημα, θα έβρισκε τρόπο, τρία ματς είναι αυτά. Το καλό με το αφήγημα του Γιατί ενύχτωσε κι οι βάρβαροι δεν ήλθαν. Και μερικοί έφθασαν απ' τα σύνορα, και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν μ' ασήμια και μαλά είναι ότι όταν κατηγορείς τη διαιτησία, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις: όταν χάνεις, φταίει η διαιτησία, και όταν κερδίζεις, είμαστε τόσο φοβεροί που κερδίζουμε ακόμα και τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός παίζει να είναι η μόνη ομάδα που πληρώνει διαιτητές σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα… και χάνει! Όπως είχε πει και κάποιος πιο παλιά στο forum: Βάλτε κανένα φράγκο παραπάνω να φτάσει για Final 4 και πρωτάθλημα, όχι μόνο για την κανονική διάρκεια της σεζόν!
Καταρχάς το Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν. κοφτο αν θες να κανεις διάλογο γιατί είναι προσβλητικό, ας πούμε αν εγώ αλλάξω θέση στο balkanwarior στο L, και σε προσφωνώ blakanwarior θα σου άρεσε ; Προφανώς και όχι ! Ούτε τον μπαρτζωκα θα του αρέσει να τον λένε μιστερ μπιν, ούτε του αγγελοπουλους να τους λένε αυγους και καταγγελοπουλους. Κόψτε λίγο με τις προβολές, χαλαρώστε λιγάκι η πηγενετε σε αλλά σάιτ που είναι για τέτοιο επίπεδο σχολιασμού.

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τοσα χρονια παρανομη δεν ηταν η ΚΕΔ?Εγω θυμαμαι τον συμεωνιδη να εχει 3μελης επιτροπη ενω επρεπε να ειναι 5 ,οριζε αυτος τους ιδιους 3 διατητες παντα χωρις κληρωση και μαλιστα οριζε και τον εαυτο του παρατηρητη..Εκει γιατι δεν γινοταν τιποτα και τωρα ξαφνικα πρεπει να αναβληθει το κυπελλο? Εντωμεταξυ πολυ περιεργο δεν ειναι που γινονται ολα λιγες ωρες πριν ξεκινησει το κυπελλο?

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Φεβ 12, 2025 5:09 pm

shaq7 έγραψε:
Τοσα χρονια παρανομη δεν ηταν η ΚΕΔ?Εγω θυμαμαι τον συμεωνιδη να εχει 3μελης επιτροπη ενω επρεπε να ειναι 5 ,οριζε αυτος τους ιδιους 3 διατητες παντα χωρις κληρωση και μαλιστα οριζε και τον εαυτο του παρατηρητη..
γιατι δεν κανατε καταγγελια? :welcome:

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Φεβ 12, 2025 5:22 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Τοσα χρονια παρανομη δεν ηταν η ΚΕΔ?Εγω θυμαμαι τον συμεωνιδη να εχει 3μελης επιτροπη ενω επρεπε να ειναι 5 ,οριζε αυτος τους ιδιους 3 διατητες παντα χωρις κληρωση και μαλιστα οριζε και τον εαυτο του παρατηρητη..
αν κρινω απο το ιστορικο των αφων στανταρ ειχαν κανει πολλαπλες καταγγελιες..μαλλον πρεπει να τους πει το μυστικο ο δπγ πως εκανε μια κ επιασε

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece

Τετ Φεβ 12, 2025 5:25 pm

shaq7 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

αν κρινω απο το ιστορικο των αφων στανταρ ειχαν κανει πολλαπλες καταγγελιες..μαλλον πρεπει να τους πει το μυστικο ο δπγ πως εκανε μια κ επιασε
Μάλλον υπήρχε παρανομία γιαυτο έπιασε !

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Φεβ 12, 2025 5:27 pm

shaq7 έγραψε:

μπορει να ειχε και δικιο αυτη την φορα ξερω γω

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Φεβ 12, 2025 5:37 pm

προφανως ειχε δικιο αποτι καταλαβαινω τουλαχιστον,απλα σιγουρα ηταν παρονομο και αυτο του συμεωνιδη για καμια 15ρια χρονια ποσα ηταν αλλα εκει δεν ειχε κουνηθει φυλλο :lol:

τωρα αποτι διαβαζω στο τουιτερ οποτε αν ειναι λαθος διορθωστε με ο λόγος που θεωρήθηκε παράνομη η σύνθεση της ΚΕΔ είναι επειδή δεν ανάρτησαν τα βιογραφικά των μελών και την χρονική διάρκεια της θητείας τους ... :roofl:

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”