Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Φεβ 14, 2025 12:42 pm

Μου είπε φίλος ότι διάβασε πως ο Μακίσικ είπε για τον Έβανς ότι είναι παιχτάρα και κάνει απίθανα πράγματα στις προπονήσεις.. Διάβασε κανείς κάτι παρόμοιο ή μου έλεγε αρλούμπες?

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Παρ Φεβ 14, 2025 12:53 pm

Ο Πάτρικ Μπέβερλι αποχώρησε από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, δεν θα ήταν καλή κίνηση να προσπαθήσουμε να τον υπογράψουμε έως το τέλος της χρονιάς, τώρα που έχουμε προβλήματα στον άσσο?

Το ότι έχει ξανά περάσει από το ΣΕΦ στην αρχή της καριέρας του είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει αν το προσπαθήσουμε. :dribble:

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2115
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 14, 2025 12:55 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Μου είπε φίλος ότι διάβασε πως ο Μακίσικ είπε για τον Έβανς ότι είναι παιχτάρα και κάνει απίθανα πράγματα στις προπονήσεις.. Διάβασε κανείς κάτι παρόμοιο ή μου έλεγε αρλούμπες?
Δεν έχω δει τέτοια δήλωση του μακισικ. Ο Έβανς είναι πολύ καλός παίκτης τον έχω δει με τη Ζάλγκιρις. Δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία για την αξία του. Η αμφιβολία που υπάρχει είναι ότι ο Έβανς έχει περάσει 2 πολύ σοβαρούς τραυματισμους στην καριέρα του και κατά πόσο θα είναι έτοιμος φέτος

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 788
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Βρε αδερφέ……δεν έχει μπει ακόμα ούτε σε προπόνηση επαφών!!!Τί απίθανο να κάνει???

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3553
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Φεβ 14, 2025 1:03 pm

Slow horses 7 έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Βρε αδερφέ……δεν έχει μπει ακόμα ούτε σε προπόνηση επαφών!!!Τί απίθανο να κάνει???
Μήπως είναι τίποτα....ταχυδακτυλουργός; :D

1
1 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 270

Παρ Φεβ 14, 2025 1:06 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Είπε όντως στο κανάλι του νομίζω στο youtube πως αν ανεβάσω ένα βίντεο που έχω με τον Κιναν θα γίνει αμέσως viral.

3
3 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 788
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Φεβ 14, 2025 1:08 pm

Conan1982 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Τί άλλο θα ακούσουμε για τον Έβανς………ειδικά τώρα που μείναμε μόνο με τον Γκος , το Ράδιο Αρβύλα θα ωχριά μπροστά σε αυτά που θα ακούμε καθημερινά :D !!!

0
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 363
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Παρ Φεβ 14, 2025 1:13 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Το είπε στο πρώτο επεισόδιο του podcast του που είχε καλεσμένο τον ίδιο τον Έβανς. Είχε μάλιστα και βίντεο που ήθελε να δείξει αλλά ο Έβανς δεν τον άφησε για να μη δώσει τροφή σε δημοσιογράφους.

2
2 Εικόνα
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Παρ Φεβ 14, 2025 1:13 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Τί άλλο θα ακούσουμε για τον Έβανς………ειδικά τώρα που μείναμε μόνο με τον Γκος , το Ράδιο Αρβύλα θα ωχριά μπροστά σε αυτά που θα ακούμε καθημερινά :D !!!
Ο Πάτρικ Μπέβερλι αποχώρησε από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, δεν θα ήταν καλή κίνηση να προσπαθήσουμε να τον υπογράψουμε έως το τέλος της χρονιάς, τώρα που μείναμε μόνο με τον Γκος?

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Παρ Φεβ 14, 2025 1:23 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Βασικά το είπε ο ίδιος ο μακκίσικ στο pod στο οποίο ήταν παρών και ο Εβανς. Σε ελεύθερη απόδοση είπε "Κίναν να δείξουμε το βίντεο που σπέρνεις;" και ο Κίναν είπε "Ε όχι μωρέ, μην δίνουμε τρόφη στους αντρεάνι αυτου του κόσμου" και ο μακκισικ είπε "Οk bro, πάντως τα βίντεο που έχω στο κινητό μου θα γίνονται viral σε δευτερόλεπτα".

Τώρα το τι έχει στην κατοχή του ο Σακ το ξέρει μόνο αυτός.

0
TuTiS

junior
Reactions: 96
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Φεβ 14, 2025 1:41 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 13, 2025 10:25 pm
Δεν μας βλέπω καλά με τον Τομας. Κάποιος φίκος έλεγε πριν κάμποσο καιρό ότι έχει σοβαρό θέμα και μάλλον πάει για εγχείρηση. Είναι βασικότατο κομμάτι ο Γουοκαπ, σύντομα θα καταλάβουμε πόσο μας λείπει. Εκτός αν κάνει τον τραυματία να μην πάει στα παράθυρα γκουχ γκουχ
Εγώ το είχα πει την προηγούμενη Πέμπτη με όσα είχα μάθει από άνθρωπο του πάγκου της ομάδας. Ο παίκτης δύσκολα θα παίξει φέτος. Δοκιμή έκαναν με ενέσεις αν μπορεί να παίξει για τον τελικό και μάλλον δεν θα παίξει καν γιατί λογικά δεν θα γλιτώσει το νυστέρι. Για guard δεν πρόκειται να πάμε γιατί εκεί που θα καίει η μπάλα θα έχει μπει ο evans που εν τέλει έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 669
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Παρ Φεβ 14, 2025 2:01 pm

Η αλήθεια είναι δεν έχω ιδέα πως δουλεύει μια ομάδα αλλά έχω την εξής απορία...
Δε γίνεται να σκάσει ένα τηλεφωνάκι ο coach στον Μπεβερλι να του πει ρε παλληκάρι να σου δώσουμε μέχρι τέλος της χρονιάς πχ 600 χιλιαρικακια να έρθεις για να σηκώσουμε παρέα την Ευρωλίγκα ΑΛΛΑ θα παίζεις όποτε γουστάρω και όσο γουστάρω κάνοντας τουμπεκί και αν όλα πάνε καλά στη συνεργασία μας θα ανανεώσουμε και για ένα έτος (γιατί είσαι λίγο σιτεμενος) με τα φράγκα που γουστάρεις ....
Τέτοιου είδους επικοινωνία και συμφωνία μεταξύ κυρίων είναι τόσο δύσκολο? :lol:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1699
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Παρ Φεβ 14, 2025 2:16 pm

TuTiS έγραψε:
Παρ Φεβ 14, 2025 1:41 pm
... Για guard δεν πρόκειται να πάμε γιατί εκεί που θα καίει η μπάλα θα έχει μπει ο evans που εν τέλει έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.
Η χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει την κατάσταση η ομάδα αυτό δείχνει. Και ίσως έτσι να διευκολυνθεί η είσοδος του παίκτη στο ροτέισον χωρίς να επηρεαστεί περαιτέρω η χημεία στα γκαρντ (η όποια χημεία υπάρχει, τελοσπάντων) αφού Γουόκαπ και Βιλντόσα θα είναι λόγω αδυναμίας διαρκώς υπό αίρεση.

Κατά τη γνώμη μου και σύμφωνα με όλα αυτά που έχουν διαρρεύσει σχεδόν από τα Χριστούγεννα, ο Έβανς αυτή τη στιγμή είναι μια χαρά από σωματική άποψη και αυτό που απομένει είναι η οριστική ενσωμάτωσή του στις κανονικές προπονήσεις της ομάδας για να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και να μπει σιγά σιγά στα επίσημα ματς. Εφόσον το κάνει αυτό μέσα στον Μάρτη (ακόμη και στις αρχές), μιλάμε για αθλητή που έχει το ταλέντο και την αθλητικότητα να δώσει ποιότητα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ακόμη κι αν βρίσκεται στο 60-70% της αγωνιστικής φόρμας του. Συνήθως παίκτες με τα χαρακτηριστικά του Έβανς, παίρνοντας λεπτά συμμετοχής, πλησιάζουν γρήγορα τα στάνταρ τους.

Αν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικά απρόοπτο, ο Έβανς παίζει να είναι κι ο βασικός γκαρντ του Ολυμπιακού μέχρι το F4 και σίγουρα μέχρι τους τελικούς των πλέι-οφ στη Μπάσκετ Λιγκ τον Μάιο-Ιούνιο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6591
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Φεβ 14, 2025 2:28 pm

ο εβανς καμια προπονηση δεν εχει ξεκινησει με την ομαδα..ατομικες κανει και ριχνει και κανα σουτακι..το χει πει ο μπαρτζωκας και ο ιδιος οτι αργει ακομα,δεν βλεπω γιατι βγαινει καθε λιγο και λιγακι οτι κανει ομαδικες..

Για γουοκαπ σιγουρα δεν ισχυει οτι εχουν αποφασισει νυστερι..ο μπαρτζωκας ειπε οτι ενιωθε καλυτερα ενω την προηγουμενη βδομαδα τον ειχε σιγουρο οτι θα μπει να παιξει ..μπορει οντως να καταληξει εκει αλλα κανενας δεν το ξερει απο τωρα..τοσα χρονια ο μπαρτζω ειναι ειλικρινεστατος σε οτι λεει.Εντωμεταξυ να τον εβαλαν χτες με ενεσεις θα ταν εγκληματικο..ακομα και να το εβγαζε το ματς θα χειροτερευε και δεν θα γινοταν να παιξει την κυριακη..οποτε ουτε αυτο ισχυει λογικα.

Σημερα αφησε εκτος τον μενσα και δεν βλεπω τον λογο ο μιλου να παιξει σερι δυο μερες πριν τον τελικο..με τον παο θα χρειαστει να ειναι καθοριστικος..

3
3 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1291

Παρ Φεβ 14, 2025 2:55 pm

Πρωτα απο να ξεκαθαρισουμε οτι η μεση δεν ειναι κατι τοσο σοβαρο οσο νομιζουμε εκτος απο μια πολυ σπανια παθηση που λεγεται ιππουριδικη συνδρομη που ειναι επειγον. Το οτι καποιος ποναει δεν σημαινεινοτι θα μπει και χειρουργιο. Επισης δεν σημαινει οτι σταματας να αθλησαι. Προφανως ειναι κατι που αυριο για παραδειγμα μπορει να το εχει ξεπερασει. Οταν γινεται η ζημια συνηθως τα επεισοδια ειναι εντονοτερα και μεγαλυτερα αλλα επειδη η κηλη μεσοσπονδυκιου αφυδατώνεται σιγα σιγα υποχωρει στην πλειοψηφία των περιπτωσεων δινοντας μικροτερης διαρκεας επεισοδια

Μου εχει τυχει να με πιάνει κριση που να μην εχει περασει για 1 μηνα και να ειμαι πληρως δυσλειτουργικος ακομη και με ενεσεις(καθε χειρουργος ή ατομο με ορθοστασια αποκτα αργα ή γρηγορα τετοια προβληματα). Η γιογκα κανει θαυματα παρεπιμπτωντως αλλα πρεπει να εχεις και το χρονο(τελος παντων σαν παρενθεση) . Η πλειοψηφια αφορα μικρες κρισεις. Το οτι π.χ πονσεσε χθες μπορει να μην λεει και τιποτα. Ο πονος ειναι αντανακλαστικος στην προσπαθεια του οργανισμου να ακινητοποιησει μια αρθρωση ωστε να προστατεψει τα νευρα. Αρα το οτι ποναει δεν σημαινει απαραιτητα οτι το προβλημα στη μεση γινεται χειροτερο.

Εγω θεωρω απιθανο ο παικτης να χειρουργηθει φετος. Θεωρω οτι ισως και να παιξει ατον τελικο αν χρειαστει αν και θα τον αφηνα να μην παιξει και να μην παει και στα παραθυρα για να επιστρεψει με την επανεναρξη σε καλυτερη κατασταση

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”