Καλά αυτό με τον τύπο που έγραψε για την μούντζα……….απλά ασχολίαστο!!!!Delpo1987 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 7:28 pmΜια χαρά ήταν η δήλωση του Μπαρτζωκα και καλώς την έκανε . Σε αυτόν προέκυψαν δύο βασικες απουσίες που δεν τις υπολόγιζε ενώ ο ΠΑΟ ανεξάρτητα από τη σημαντικότητα τους έχει μάθει να ζει χωρίς τους δύο ψηλούς του και μάλιστα έχει προσθέσει και έναν επιπλέον.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 6:51 pm
θα εκοβε τον μακισικ δεν θα πηγαινε με ΕΝΑΝ ασσο..ειναι σαν να πυροβολας τα ποδια σου..μαλιστα και ο ιδιος ειπε θα δουμε αν ειναι τραυματιας ο βιλντοζα θα κανουμε αλλαγη..που οκ με γουοκαπ τον κοβεις τον λουκα αλλιως με τιποτα.
ο αταμαν τρωει κατα καιρους ,ο μπαρτζωκας αν σωσει γυναικα που πνιγεται θα πουν οτι ηθελε να την βιασει.
Δηλαδη υπαρχει ομαδα που θα διαλεγε να παει με εναν ασσο και οχι με 2 5ρια?Ιδια ελλειψη ο βασικος χειριστης με το βασικο 5ρι?Αν ειναι ετσι γιατι ολοι λενε οτι χωρις καλο ασσο ο ολυμπιακος ευρωλιγκα δεν παιρνει ειναι η πιο κομβικη θεση..? Και μην ακουσω ο μητο δεν ειναι 5ρι γιατι με μας εχει παρει ποσα ματς,εκεινον εβαζε για να βαραει τριποντα ενω ειχε και λεσσορ και τουρκο.. Και μαλιστα παμε με εναν ασσο απεναντι στην καλυτερη περιφερεια της ευρωπης..
Τεσπα θα φανει αυτο που λεω αυριο αν ο γκος παρει δυο φαουλ στο 5λ και μετα παιξουμε με τον μακισικ ασσο και δεν σταυρωνουμε επιθεση.
Όπως είναι επιλογή του Μπαρτζωκα να βάλει τον Μακισικ στην 7αδα των ξένων , έτσι ήταν και επιλογή του Αταμαν να διώξει τον Κώστα που αυτό το διάστημα δεν είναι τραυματίας και έχει και ελληνικό διαβατήριο (άρα τι πάει να πει και εμείς παίζουμε με έναν ψηλό )
Επίσης ο Μπαρτζωκας (όχι ότι έχει δείξει τέτοια διάθεση βέβαια) αν ήξερε ότι δε μπορεί να παίξει ο Γουοκαπ θα μπορούσε να αφήσει έξω τον Πίτερς και να έχει και Βιλντοζα και Μακισικ αν ήταν διαθέσιμος ο πρώτος . Γιατί τα 5-8 λεπτά στο 4 μπορεί να τα δώσει ο Παπ.
Γενικά ότι και να δηλώσει ο Μπαρτζωκας πέρα από τα τετριμμένα δέχεται επίθεση .
Εδώ στο φορούμ ο άλλος που είναι και μοντ γράφει μια μούντζα τη χρειάζεται . Αν το έγραφε κάποιος από εμάς βέβαια αυτό για τον Αταμαν ή θα μας είχε κόψει το σχόλιο ή θα τρώγαμε φάουλ !
Γιώργος Μπαρτζώκας
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 788
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

-
- Reactions: 270
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να είμαστε σοβαροί; Και μετά ότι η απουσία δύο βασικών ψηλών , όταν έχεις πάρει ήδη και έναν παίχτη για να αντικαταστάσεις τη μία από τις δύο απουσίες , ενώ από τον αντίπαλο λείπουν ο πρώτος και ο τρίτος γκαρντ του ροτεισον δεν ταιριάζει !BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 7:49 pmΟ Ολυμπιακός θα παίξει πιθανόν χωρίς τον Ουόκαπ, ο Βιλντόζα δεν είναι απουσία γιατί και να έπαιξε θα έμενε εκτός κάποιος άλλος ξένος. Οπότε στην ουσία, μια είναι η απουσία του. Εμείς αντίθετα θα παίξουμε χωρίς 2 σέντερ, που είναι πολύ πιο σημαντικές απουσίες. Να είμαστε και λίγο σοβαροί.
Ο Βιλντοζα σε όλα τα ματς στην Ελλάδα ήταν στη δωδεκάδα ο μόνος λόγος που έμεινε εκτός ήταν ο τραυματισμός του . Οπότε είναι απουσία κανονικότατα .
Ο Γουοκαπ δε μπορεί να παίξει , το πιθανόν που γράφεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις στο φόρουμ δεν έχει νόημα , γιατί δεν καθορίζουμε τίποτα εμείς εδώ !
0
-
- Reactions: 2378
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ναι, είναι σοβαρή απουσία ο Βιλντόζα των 5 πόντων ανά παιχνίδι. Μετά εγώ δεν είμαι σοβαρός...Delpo1987 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 7:58 pmΝα είμαστε σοβαροί; Και μετά ότι η απουσία δύο βασικών ψηλών , όταν έχεις πάρει ήδη και έναν παίχτη για να αντικαταστάσεις τη μία από τις δύο απουσίες , ενώ από τον αντίπαλο λείπουν ο πρώτος και ο τρίτος γκαρντ του ροτεισον δεν ταιριάζει !BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 7:49 pmΟ Ολυμπιακός θα παίξει πιθανόν χωρίς τον Ουόκαπ, ο Βιλντόζα δεν είναι απουσία γιατί και να έπαιξε θα έμενε εκτός κάποιος άλλος ξένος. Οπότε στην ουσία, μια είναι η απουσία του. Εμείς αντίθετα θα παίξουμε χωρίς 2 σέντερ, που είναι πολύ πιο σημαντικές απουσίες. Να είμαστε και λίγο σοβαροί.
Ο Βιλντοζα σε όλα τα ματς στην Ελλάδα ήταν στη δωδεκάδα ο μόνος λόγος που έμεινε εκτός ήταν ο τραυματισμός του . Οπότε είναι απουσία κανονικότατα .
Ο Γουοκαπ δε μπορεί να παίξει , το πιθανόν που γράφεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις στο φόρουμ δεν έχει νόημα , γιατί δεν καθορίζουμε τίποτα εμείς εδώ !
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι Μπιλυ είναι πιο σοβαρή απουσία ο Γιουρτσεβεν με 13 λεπτά μο ανά παιχνίδι στη Γιουρολιγκ και αυτά αυξήθηκαν μετά τον τραυματισμό του Λεσορτ από ένα Γκαρντ με 18 λεπτά μο συμμετοχής ! Έχεις δίκιο φίλεBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 8:10 pmΝαι, είναι σοβαρή απουσία ο Βιλντόζα των 5 πόντων ανά παιχνίδι. Μετά εγώ δεν είμαι σοβαρός...Delpo1987 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 7:58 pm
Να είμαστε σοβαροί; Και μετά ότι η απουσία δύο βασικών ψηλών , όταν έχεις πάρει ήδη και έναν παίχτη για να αντικαταστάσεις τη μία από τις δύο απουσίες , ενώ από τον αντίπαλο λείπουν ο πρώτος και ο τρίτος γκαρντ του ροτεισον δεν ταιριάζει !
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4432
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Για τις σκέψεις του για τον τελικό: "Θα συμφωνήσω με τον Αταμάν ότι είναι πιο σημαντικές διοργανώσεις η EuroLeague και το πρωτάθλημα. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο παιχνίδι, είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, οι δύο καλύτερες ομάδες στην EuroLeague που παίζουν για αυτό το Κύπελλο. Νομίζω ότι είναι πολύ για τους φιλάθλους και πρέπει να το δώσουμε σε αυτούς".
Για την μπάλα της διοργάνωσης: "Είναι διαφορετική με αυτή στη διάρκεια της σεζόν. Γλιστράει λίγο, μπορείς να την πιάσεις διαφορετικά από μια νορμάλ μπάλα, έχει περισσότερο grip. Έχω παίξει στην FIBA, είναι λίγο παρόμοια με αυτή. Νομίζω ότι είναι μπάλα FIBA. Έχω προσαρμοστεί αλλά είναι διαφορετική".
καταλαβαμε με τι κινητρο θα κατεβει η ομαδα και φετος
Για την μπάλα της διοργάνωσης: "Είναι διαφορετική με αυτή στη διάρκεια της σεζόν. Γλιστράει λίγο, μπορείς να την πιάσεις διαφορετικά από μια νορμάλ μπάλα, έχει περισσότερο grip. Έχω παίξει στην FIBA, είναι λίγο παρόμοια με αυτή. Νομίζω ότι είναι μπάλα FIBA. Έχω προσαρμοστεί αλλά είναι διαφορετική".
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι φέτος θα κατέβουν χωρίς κίνητρο. Περισσότερο θεωρώ ότι οι δηλώσεις αυτές είναι για να μετριαστούν οι εντυπώσεις σε περίπτωση ήττας καθώς μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς και δε θέλει το βάρος της επόμενης μέρας . Τώρα αυτό για τις μπάλες ασχολίαστο δεν προσφέρει τίποτα και ο ολυμπιακός ομάδα γιουρολιγκ είναι και θα παίξει με τις ίδιες μπάλες .τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 8:24 pmΓια τις σκέψεις του για τον τελικό: "Θα συμφωνήσω με τον Αταμάν ότι είναι πιο σημαντικές διοργανώσεις η EuroLeague και το πρωτάθλημα. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο παιχνίδι, είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, οι δύο καλύτερες ομάδες στην EuroLeague που παίζουν για αυτό το Κύπελλο. Νομίζω ότι είναι πολύ για τους φιλάθλους και πρέπει να το δώσουμε σε αυτούς".
Πάντως θεωρώ ότι θα το χτυπήσετε όσο πάει το παιχνίδι .
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
οταν εναν παιχτης λεει αυτο "Θα συμφωνήσω με τον Αταμάν ότι είναι πιο σημαντικές διοργανώσεις η EuroLeague και το πρωτάθλημαDelpo1987 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 8:31 pm
Δεν νομίζω ότι φέτος θα κατέβουν χωρίς κίνητρο. Περισσότερο θεωρώ ότι οι δηλώσεις αυτές είναι για να μετριαστούν οι εντυπώσεις σε περίπτωση ήττας καθώς μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς και δε θέλει το βάρος της επόμενης μέρας . Τώρα αυτό για τις μπάλες ασχολίαστο δεν προσφέρει τίποτα και ο ολυμπιακός ομάδα γιουρολιγκ είναι και θα παίξει με τις ίδιες μπάλες .
και 2 μερες πριν ο προπονητης εχει πει και να το παρουμε οκ και να μην το παρουμε παλι οκ δεν εγινε κατι
σου μοιαζουν για να εχουν κινητρο?
αν αυτα τα λενε στους δημοσιογραφουν φαντασου τι θα λενε μεσα στην ομαδα οταν δεν τους ακουει κανεις
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχεις άδικο σχολίασα και στις πρώτες δηλώσεις του Αταμαν ότι δεν είναι σωστή η προσέγγιση του και δε θα μου άρεσε ο προπονητής της ομάδας μου να μιλήσει έτσι. Αλλά δεν ξέρω προσωπική αίσθηση είναι ότι θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια !τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 8:35 pmοταν εναν παιχτης λεει αυτο "Θα συμφωνήσω με τον Αταμάν ότι είναι πιο σημαντικές διοργανώσεις η EuroLeague και το πρωτάθλημαDelpo1987 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 8:31 pm
Δεν νομίζω ότι φέτος θα κατέβουν χωρίς κίνητρο. Περισσότερο θεωρώ ότι οι δηλώσεις αυτές είναι για να μετριαστούν οι εντυπώσεις σε περίπτωση ήττας καθώς μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς και δε θέλει το βάρος της επόμενης μέρας . Τώρα αυτό για τις μπάλες ασχολίαστο δεν προσφέρει τίποτα και ο ολυμπιακός ομάδα γιουρολιγκ είναι και θα παίξει με τις ίδιες μπάλες .
και 2 μερες πριν ο προπονητης εχει πει και να το παρουμε οκ και να μην το παρουμε παλι οκ δεν εγινε κατι
σου μοιαζουν για να εχουν κινητρο?
αν αυτα τα λενε στους δημοσιογραφουν φαντασου τι θα λενε μεσα στην ομαδα οταν δεν τους ακουει κανεις
Θα δούμε αύριο
0
- shaq7
- Reactions: 6577
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Για το σουπερ καπ ελεγε χειροτερα και αποτι θυμαμαι σκοτωθηκαν και οι δυο ομαδες διχως αυριο..Και μιλαμε για αρχη σεζον και χαμηλοτερης δυναμικοτητας διοργανωση..Οτι το θελει πολυ ο συλλογος φαινεται και απο τα στορυ του προεδρου με πιεση προς την διατησια αλλα και οτι θα μπουν οργανωμενοι στην κερκιδα ενω κανονικα δεν επιτρεπεται..Τουλαχιστον σημερα στις γυναικες ειχαν μπει δεν ξερω αν θα τα καταφερουν και αυριο. Αν ηταν αχ μωρε με το κυπελλακι ποιος ασχολειται δεν θα γινοντουσαν αυτα.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 8:24 pmΓια τις σκέψεις του για τον τελικό: "Θα συμφωνήσω με τον Αταμάν ότι είναι πιο σημαντικές διοργανώσεις η EuroLeague και το πρωτάθλημα. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο παιχνίδι, είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, οι δύο καλύτερες ομάδες στην EuroLeague που παίζουν για αυτό το Κύπελλο. Νομίζω ότι είναι πολύ για τους φιλάθλους και πρέπει να το δώσουμε σε αυτούς".
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 15, 2025 7:49 pmΟ Ολυμπιακός θα παίξει πιθανόν χωρίς τον Ουόκαπ, ο Βιλντόζα δεν είναι απουσία γιατί και να έπαιξε θα έμενε εκτός κάποιος άλλος ξένος. Οπότε στην ουσία, μια είναι η απουσία του. Εμείς αντίθετα θα παίξουμε χωρίς 2 σέντερ, που είναι πολύ πιο σημαντικές απουσίες. Να είμαστε και λίγο σοβαροί.
Είπες να είμαστε και λίγο σοβαροί……….μάλιστα!!! Εφόσον τα πιστεύεις αυτά που γράφεις, οκ, ας το υποστούμε και να είμαστε εμείς οι ασόβαροι!!!! Τώρα το να κάτσω να σου εξηγήσω μπασκετικά τα αυτονόητα, να με συγχωρείς αλλά Σάββατο βράδυ βαριέμαι να το κάνω!!! Anyway….σεβαστή η άποψη σου και εφόσον την πιστεύεις και την εκφράζεις και ευπρεπώς οκ, είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου!!! Αλλά λίγο στοιχειώδης λογική αδερφέ……….
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ενταξει το σουπερ καπ το καταλαβαινω να μην του δινει σημασια αλλα το κυπελλο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το σνομπαρει
οι δηλωσεις ειναι στο οριο του δεν μας ενδιαφερει που μπορουν να πουνε σε συνεντευξεις
το επομενο σταδιο ειναι να μην κατεβουμε στο φαιναλ 8
που κατα την γνωμη μου θα ηταν καλυτερο αφου δεν ασχολουνται ,ποιο το νοημα να υπαρχεις σε μια διοργανωση αν δεν σε ενδιαφερει
αυτα τα γραφουμε απο περυσι
0
- yawn.brigade
- Reactions: 530
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
το έγραψαν και άλλοι φίλοι από πάνω, το ότι υπάρχει οργανωμένο σύστημα δολοφονίας χαρακτήρα του Μπαρτζώκα δε μπορεί να μην έχει επίδραση και στη συμπεριφορά των Ολυμπιακών απέναντι του.
τόσο ο Μπαρτζώκας όσο και ο Αταμάν λένε μαλακίες κατά καιρούς, νομίζω όλοι συμφωνούμε σε αυτό. και εμένα με ενοχλεί η συνεχής επίκληση του Μπαρτζώκα στις απουσίες, δε το έκανε πρώτη φορά τώρα, το κάνει χρόνια.
αλλά δε μπορώ να αγνοήσω ότι από την άλλη πλευρά μιλάμε για οργανωμένη προσπάθεια αποδόμησης ενός προπονητή/ανθρώπου. η μια πλευρά έχει έναν Πρόεδρο, ένα σάιτ μεγάλης επισκεψιμότητας και ένα στρατό στο τουίτερ* που ασχολούνται συνέχεια με τον Μπαρτζώκα, ο Ολυμπιακός έχει κάποιους ταλαίπωρους να λένε "ναι αλλά και ο Αταμάν...".
δεν είναι το ίδιο, πώς να το κάνουμε.
όπως δε μπορείς να συγκρίνεις τον επικοινωνιακό μηχανισμό του Μαρινάκη με του Αλαφούζου έτσι δε μπορείς να το κάνεις και για Ντιπιτζί - Αφούς.
δε μπορείς να είσαι ισαποστάκιας όταν οι αποστάσεις είναι τόσο τεράστιες.
*μπαίνω σπάνια τουίτερ λόγω της αρρωστίλας και μου πήρε δυο μέρες για να καταλάβω ποια είναι τα λεγόμενα "τρακομπότ", λογαριασμοί που γράφουν ακριβώς το ίδιο πράγμα που πάντα συμφωνεί με τη γραμμή του Προέδρου/SDNA. είχα κάνει και ένα ποστ που έδειχνε 5-6 λογαριασμούς να ποστάρουν ΠΑΝΤΑ ακριβώς την ίδια ώρα και να λένε το ίδιο πράγμα, πράγμα που προφανώς μεταφράζεται σε ένα άτομο με πολλά accounts.
όλα τα παραπάνω είναι δεδομένα που πολλοί κάνουν σαν να μην υπάρχουν όταν προσπαθούν να εξηγήσουν την τάση των Ολυμπιακών να υπερασπίζονται τον Μπαρτζώκα.
τόσο ο Μπαρτζώκας όσο και ο Αταμάν λένε μαλακίες κατά καιρούς, νομίζω όλοι συμφωνούμε σε αυτό. και εμένα με ενοχλεί η συνεχής επίκληση του Μπαρτζώκα στις απουσίες, δε το έκανε πρώτη φορά τώρα, το κάνει χρόνια.
αλλά δε μπορώ να αγνοήσω ότι από την άλλη πλευρά μιλάμε για οργανωμένη προσπάθεια αποδόμησης ενός προπονητή/ανθρώπου. η μια πλευρά έχει έναν Πρόεδρο, ένα σάιτ μεγάλης επισκεψιμότητας και ένα στρατό στο τουίτερ* που ασχολούνται συνέχεια με τον Μπαρτζώκα, ο Ολυμπιακός έχει κάποιους ταλαίπωρους να λένε "ναι αλλά και ο Αταμάν...".
όπως δε μπορείς να συγκρίνεις τον επικοινωνιακό μηχανισμό του Μαρινάκη με του Αλαφούζου έτσι δε μπορείς να το κάνεις και για Ντιπιτζί - Αφούς.
*μπαίνω σπάνια τουίτερ λόγω της αρρωστίλας και μου πήρε δυο μέρες για να καταλάβω ποια είναι τα λεγόμενα "τρακομπότ", λογαριασμοί που γράφουν ακριβώς το ίδιο πράγμα που πάντα συμφωνεί με τη γραμμή του Προέδρου/SDNA. είχα κάνει και ένα ποστ που έδειχνε 5-6 λογαριασμούς να ποστάρουν ΠΑΝΤΑ ακριβώς την ίδια ώρα και να λένε το ίδιο πράγμα, πράγμα που προφανώς μεταφράζεται σε ένα άτομο με πολλά accounts.
όλα τα παραπάνω είναι δεδομένα που πολλοί κάνουν σαν να μην υπάρχουν όταν προσπαθούν να εξηγήσουν την τάση των Ολυμπιακών να υπερασπίζονται τον Μπαρτζώκα.
5
5

- golitog7
- Reactions: 1829
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Είναι ακριβώς έτσι. Βλέπεις όμως ότι παρ’ όλο που βγάζει μάτι η οργανωμένη αποδόμηση που γίνεται αρκεί για να επηρεάσει και να ξεγελάσει ακόμα και μετριοπαθείς χαρακτήρες. Ρίξε μια ματιά εδώ στο φόρουμ, φαντάσου τι γίνεται με την πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟ. Σαν ώριμο φρούτο πέφτει η προπαγάνδα στα αυτιά τους.yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 4:59 pmτο έγραψαν και άλλοι φίλοι από πάνω, το ότι υπάρχει οργανωμένο σύστημα δολοφονίας χαρακτήρα του Μπαρτζώκα δε μπορεί να μην έχει επίδραση και στη συμπεριφορά των Ολυμπιακών απέναντι του.
3
3

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δυστυχώς κύριοι, διάγουμε την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και των social media που με την δυναμική τους ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις παγκοσμίως, ή στην καλύτερη διαμορφώνουν άποψη!!! Κύριο γνώρισμα και βασικό συστατικό της επιτυχίας τους……..μα φυσικά η ανωνυμία ( τα «τρακομποτ» που έγραψες παραπάνω, αυτό ακριβώς είναι). Όμως εφόσον εκεί στην ΚΑΕ το γνωρίζουν καλά το αντικείμενο, έπρεπε να έχουνε προνοήσει κατάλληλα, είτε με την δημιουργία του αντίστοιχου ερυθρόλευκου SDNA, είτε με την δημιουργία άλλων μεθόδων ώστε να πάψει τουλάχιστον ο «βιασμός» της κοινής λογικής, ειδικά στο θέμα Μπαρτζώκα……όσο στυγνό και να ακούγεται, είναι εποχή που τα «καλά παιδιά» δύσκολα επιβιώνουν……οπότε ας το δει η ΚΑΕ το θέμα αλλιώς ( και εννοείται ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ αναφέρομαι), γιατί και αρκετοί καλοθελητές έχουν αρχίσει και κάνουν κοπτοραπτική τα λεγόμενα μου εδώ μέσα (υποτίθεται πως είναι και ήπιοι κατά τα άλλα)….οκ???golitog7 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 5:17 pmΕίναι ακριβώς έτσι. Βλέπεις όμως ότι παρ’ όλο που βγάζει μάτι η οργανωμένη αποδόμηση που γίνεται αρκεί για να επηρεάσει και να ξεγελάσει ακόμα και μετριοπαθείς χαρακτήρες. Ρίξε μια ματιά εδώ στο φόρουμ, φαντάσου τι γίνεται με την πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟ. Σαν ώριμο φρούτο πέφτει η προπαγάνδα στα αυτιά τους.yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 4:59 pmτο έγραψαν και άλλοι φίλοι από πάνω, το ότι υπάρχει οργανωμένο σύστημα δολοφονίας χαρακτήρα του Μπαρτζώκα δε μπορεί να μην έχει επίδραση και στη συμπεριφορά των Ολυμπιακών απέναντι του.
1
1