Ναι περιμεναν οτι θα παιξει και μπηκε μεσα και ουτε να χαμηλωσει μπορουσε..επισης στο ματς με τον παο της α1 τον βαλανε και εγινε χειροτερα..οποτε δεν το λες και οτι ξερουν τι τους γινεται..Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 17, 2025 1:47 pmΓια να τον έβαλαν τον Γουόκαπ σημαίνει ότι δεν τον έχουν ξεγράψει για την χρονιά. Αυτήν την στιγμή δεν ξέρουμε την κατάσταση του.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 17, 2025 1:32 pm
εγω δεν τον εχω δει στην χαποελ αλλα τετοια εποχη καλυτερο δεν βρισκεις..Δεν γινεται να μην μπορει να παιξει αμυνα αν θελει ο μπεβερλι..επισης ειναι παικτης που δεν θα τα κανει πανω του στα κρισιμα.Και εγω ειμαι της αποψης οτι αν ο γουοκαπ δεν επανερθει τελος η χρονια με μικρο αστερισκο στον εβανς..αλλα τουλαχιστον να πεσεις μαχωμενος φερνοντας οτι καλυτερο κυκλοφορει τωρα.
Αν έχουμε Γκος, Βιλντόζα, δεν είμαστε τελείως γυμνοί, με το ερωτηματικό του Έβανς.
Για τον Μπέβερλι έχω τις αμφιβολίες μου όχι μόνο για την ικανότητα του να παίξει άμυνα για το αν μετά από τόσα χρόνια στο ΝΒΑ θα ήθελε να έρθει ως ρολίστας στον Ολυμπιακό. Επίσης στην Χαποέλ τιμωρήθηκε έπειτα από επεισόδιο που είχε με τον Ιτούδη και που ανέβασε διάφορα στα social γι' αυτόν. Μόνο και γι' αυτό φαντάζομαι δεν θα τον υπογράφαμε. Ακούγεται ότι θα βρει και συμβόλαιο στο NBA.
Το θετικο ειναι οτι εχουμε παει τοσο καλα βαθμολογικα που δεν χρειαζεται να ξαναπαιξει μεχρι τα πλει οφ..αλλα το θεμα ειναι να μπορει να παιξει και να μην γινει κανα αστειο να του μεινει η μεση στο χερι στο φ4.
τον βιλντοζα δεν τον θεωρει ασσο ο μπαρτζωκας ασε που και αυτος φτερνιζεται και παθαινει θλαση..εχουμε παει και εχουμε μαζεψει στον ασσο ολα τα κινητα νοσοκομεια,ο γκος φτου φτου που τον λεγαμε γυαλινο εχει γινει ρομποκοπ.
καλα ο μπεβερλι προσπαθουσε να φυγει απο εκει εδω και καιρο,προφανως αν ειναι να ρθει θα ενημερωθει πρωτα για τον ρολο του..επισης υπαρχει και η επιλογη να τον διωξεις οταν και αν γυρισει ο γουοκαπ.