Η δικη μου αποψη ειναι οτι οι αλλαγες που θα γινουν για του χρονου θα ειναι μετρημενες και λιγες παλι.
Πολα θα εξαρτηθουν απο την παραμονη ή οχι του Ναν.
Αν υποθεσουμε οτι παραμενει:
-Ο Γκαμπριελ ΠΡΕΠΕΙ να μεινει σε ρολο τερματοφυλακα μιας και απλα δεν υπαρχει αλλος τετοιος. Αλλωστε, δοθηκαν και λεφτα για να αποκτηθει, θα βγει φτηνοτερος αν παραμεινει και του χρονου. Το παιδι προσφερει πολλα, θεωρω πως ειναι βασικο γραναζι που εδεσε την κακη φετινη αμυνα μεσα στο καλαθι.
-Υποθετω πως θα επιχειρηθει να παραμεινει ο Οσμαν. Ορθα.
-Επισης υποθετω οτι δεν χωραει ο Γιουρτσεβεν με την επιστροφη Λεσορ. Το παιδι δεν ειναι για αυτον τον ΠΑΟ.
-Ενα ακομα σεντερ χρειαζεται, Ελληνας κατα προτιμηση και σκληρος μεσα στο καλαθι.
Ζουγρης πρωτη μου προτιμηση με Καραγιαννιδη δευτερη. Η ομαδα χρειαζεται παιχτη για την βρωμικη δουλεια, ειναι ζωτικης σημασιας αυτο.
-Στην περιφερεια αν ο Γκριγκονις επιστρεψει σε καλη κατασταση δε φευγει. Το να πληρωνει ρογκαβοπουλο με buy out για να διωξει Γκριγκονις που επισης θα τον πληρωσει για να φυγει ειναι απλα μεγαλη βλακεια.
-Ο Μπραουν ειναι το μεγαλο ερωτηματικο, προφανως πρεπει να αντικατασταθει αν παει ετσι χωμα μεχρι τελους. Το παιδι οσο περναει ο καιρος τοσο ξεχναει το μπασκετ. Το ποιος θα ερθει ειναι ενα καλο ερωτημα.
Αν ερθει μεγαλος και τρανος και γινει ο νεος Βιλτοζα Μπραον τοτε κλαψτα. Οπως εχω ξαναπει, ο Παρις Λη ειναι ενας πολυ ταιριαστος γκαρντ με το υπαρχον ροστερ καιχαμηλων τονων. Αν παλι θελουν ακριβο, ας παρουν τον Μισιτς. Αλλα ανακατεβουν την τραπουλα και ειναι ρισκο μεγαλο τα 5 το χρονο...
-Υπαρχει ενα ενδεχομενο να κινηθει για τεσσαρι ξενο, ο Μονεκε ολο τριβεται και του χρονου ειναι ελευθερος. Αν ο Μητογλου συνεχισει να εχει την εικονα που εχει, ισως χρειαστει να γινει κινηση. Βεβαια μετα οι ξενοι γινονται πολλοι και τα κουκια δε βγαινουν.
Δεν αποκλειω την αποκτηση σκληρου τεσσαριου με αθλητικοτητα κατα προτιμηση Ελληνα και ΜΑΠ... Μαντεψτε ποιον!