και γω αυτον θα επαιρνα. για μεχρι το τελος της σεζον. αμυνα παιζει σαν σκυλι ακομα και τωρα και επιθετικα ειναι περιττο να πω ποσο καλυτερος ειναι του Γουοκαπ.coach blue έγραψε: ↑Τετ Φεβ 19, 2025 4:02 pmΠαρτον να κάνεις την δουλειά σου και μετά φεύγει εύκολα στο car.gr![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1470
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
- golitog7
- Reactions: 1930
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν ισχύει ότι ο Γουόκαπ χάνει τη χρονιά μάλλον πηγαίνουμε για ένα ωραίότατο what if. Για Μπέβερλι που λέτε μου φαίνεται οριακά τρολλ. Ο παίκτης είναι 37 χρονών, τα έκανε μαντάρα στη Χάποελ και περιμένετε να έρθει σ αυτή την ηλικία να σκύψει το κεφάλι και να μάθει το σύστημα του Οσφπ σε έναν μήνα? Γιατί να το κάνει αυτό, με ποιο κίνητρο?
Επίσης και το ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής μου φαίνεατι αστείο γιατί έχουμε αποδείξει ότι δεν το έχουμε με τις μεταγραφές ειδικά στα μέσα της σεζόν. Πότε θυμάστε να παίρνουμε παίκτη που βοήθησε έστω και ελάχιστα? Αυτό είναι άλλο ένα αρνητικό του συστήματος του Μπαρτζώκα. Δεν μπορείς να βρεις με τίποτα plug n play παίκτη ειδικά στα γκαρντ.
Συνεπώς εγώ αυτό που θα πρότεινα είναι να ψάξουν καλά την αγορά μπας και πάρουν έναν σοβαρό Pick n roll ψηλό που να παίζει ΑΜΥΝΑ! Να μην μπορεί να τον περάσει κανένας σλούκας και κανένας ναν σα να πηγαίνουν βόλτα. Και στα γκαρτν πάμε με Γκος, Βιλντόσα και ίσως και Εβανς. Ο Θεος βοηθός και που ξέρεις μπορεί να σου βγει και σε καλό. Θεωρώ πιο σημαντικό τον ψηλό πάντως
Επίσης και το ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής μου φαίνεατι αστείο γιατί έχουμε αποδείξει ότι δεν το έχουμε με τις μεταγραφές ειδικά στα μέσα της σεζόν. Πότε θυμάστε να παίρνουμε παίκτη που βοήθησε έστω και ελάχιστα? Αυτό είναι άλλο ένα αρνητικό του συστήματος του Μπαρτζώκα. Δεν μπορείς να βρεις με τίποτα plug n play παίκτη ειδικά στα γκαρντ.
Συνεπώς εγώ αυτό που θα πρότεινα είναι να ψάξουν καλά την αγορά μπας και πάρουν έναν σοβαρό Pick n roll ψηλό που να παίζει ΑΜΥΝΑ! Να μην μπορεί να τον περάσει κανένας σλούκας και κανένας ναν σα να πηγαίνουν βόλτα. Και στα γκαρτν πάμε με Γκος, Βιλντόσα και ίσως και Εβανς. Ο Θεος βοηθός και που ξέρεις μπορεί να σου βγει και σε καλό. Θεωρώ πιο σημαντικό τον ψηλό πάντως
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 5055
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο βιλντοζα σιγουρα θα ξανατραυματιστει τουλαχιστον 1 φορα ως το τελος της σεζονgolitog7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 19, 2025 4:32 pmΑν ισχύει ότι ο Γουόκαπ χάνει τη χρονιά μάλλον πηγαίνουμε για ένα ωραίότατο what if. Για Μπέβερλι που λέτε μου φαίνεται οριακά τρολλ. Ο παίκτης είναι 37 χρονών, τα έκανε μαντάρα στη Χάποελ και περιμένετε να έρθει σ αυτή την ηλικία να σκύψει το κεφάλι και να μάθει το σύστημα του Οσφπ σε έναν μήνα? Γιατί να το κάνει αυτό, με ποιο κίνητρο?
0
- Sokos
- Reactions: 579
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το να πάμε δηλαδή με δύο επιρρεπείς σε τραυματισμούς guard και έναν που προέρχεται από αποχή 10 μηνών σου φαίνεται μικρότερο ρίσκο από το να μην "πιάσει" ο Beverley? Εμένα μου φαίνεται ότι πάμε γυρεύοντας να κατεβαίνουμε όπως την Κυριακή και να προσευχόμαστε να μην είναι ταυτόχρονα off Goss & Vildoza γιατί τότε δεν θα σταυρώνουμε ούτε επίθεση στη EL.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 19, 2025 4:32 pmΑν ισχύει ότι ο Γουόκαπ χάνει τη χρονιά μάλλον πηγαίνουμε για ένα ωραίότατο what if. Για Μπέβερλι που λέτε μου φαίνεται οριακά τρολλ. Ο παίκτης είναι 37 χρονών, τα έκανε μαντάρα στη Χάποελ και περιμένετε να έρθει σ αυτή την ηλικία να σκύψει το κεφάλι και να μάθει το σύστημα του Οσφπ σε έναν μήνα? Γιατί να το κάνει αυτό, με ποιο κίνητρο?
Προφανώς και δεν είναι ιδανικό το σενάριο προσθήκης του Beverley (και οποιουδήποτε άλλου τέτοια ώρα), από την άλλη όμως το να μείνουμε όπως είμαστε μου φαίνεται μια yolo ζαριά κι ό,τι κάτσει.
1
1

- shaq7
- Reactions: 7293
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δηλαδη εσυ θεωρεις δεν κρινεται απο το αν θα παιξει ο βασικος σου ασσος και ο μονος που μπορει να παιξει αμυνα? Τα γκαρντ του ολυμπιακου αυτη τη στιγμη ειναι
Γκος μητρου λονγκ
Φουρνιε βιλντοζα..
0
- Airman
- Reactions: 1009
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Sokos έγραψε: ↑Τετ Φεβ 19, 2025 5:01 pmΤο να πάμε δηλαδή με δύο επιρρεπείς σε τραυματισμούς guard και έναν που προέρχεται από αποχή 10 μηνών σου φαίνεται μικρότερο ρίσκο από το να μην "πιάσει" ο Beverley? Εμένα μου φαίνεται ότι πάμε γυρεύοντας να κατεβαίνουμε όπως την Κυριακή και να προσευχόμαστε να μην είναι ταυτόχρονα off Goss & Vildoza γιατί τότε δεν θα σταυρώνουμε ούτε επίθεση στη EL.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 19, 2025 4:32 pmΑν ισχύει ότι ο Γουόκαπ χάνει τη χρονιά μάλλον πηγαίνουμε για ένα ωραίότατο what if. Για Μπέβερλι που λέτε μου φαίνεται οριακά τρολλ. Ο παίκτης είναι 37 χρονών, τα έκανε μαντάρα στη Χάποελ και περιμένετε να έρθει σ αυτή την ηλικία να σκύψει το κεφάλι και να μάθει το σύστημα του Οσφπ σε έναν μήνα? Γιατί να το κάνει αυτό, με ποιο κίνητρο?
Προφανώς και δεν είναι ιδανικό το σενάριο προσθήκης του Beverley (και οποιουδήποτε άλλου τέτοια ώρα), από την άλλη όμως το να μείνουμε όπως είμαστε μου φαίνεται μια yolo ζαριά κι ό,τι κάτσει.
To σενάριο να προσπαθήσετε να εντάξετε ομαλότερα τον Μήτρου και τον Ντόρσει δεν παίζει ; μιλάμε για 2 μύρια περίπου, παρκαρισμένα στον πάγκο, τα οποία εξυπηρετούν τι ακριβώς ; Δεν θα ήταν πιο ορθολογικό να χρησιμοποιήσεις 2 υπάρχουσες λύσεις αυτή τη στιγμή που τουλάχιστον προπονούνται με την ομάδα, από το να εντάξεις έναν ακόμα ξενο στο κάδρο;
1
1

- Sokos
- Reactions: 579
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπό φυσιολογικές συνθήκες ναι. Αλλά αφενός ο Dorsey καταλαβαίνω ότι ζει το δράμα του και δεν είναι καθαρά μπασκετικό το θέμα, αφετέρου ο Μπαρτζώκας έχει δείξει ότι δεν εμπιστεύεται ούτε εκείνον, ούτε τον Long.Airman έγραψε: ↑Τετ Φεβ 19, 2025 5:03 pmSokos έγραψε: ↑Τετ Φεβ 19, 2025 5:01 pm
Το να πάμε δηλαδή με δύο επιρρεπείς σε τραυματισμούς guard και έναν που προέρχεται από αποχή 10 μηνών σου φαίνεται μικρότερο ρίσκο από το να μην "πιάσει" ο Beverley? Εμένα μου φαίνεται ότι πάμε γυρεύοντας να κατεβαίνουμε όπως την Κυριακή και να προσευχόμαστε να μην είναι ταυτόχρονα off Goss & Vildoza γιατί τότε δεν θα σταυρώνουμε ούτε επίθεση στη EL.
To σενάριο να προσπαθήσετε να εντάξετε ομαλότερα τον Μήτρου και τον Ντόρσει δεν παίζει ; μιλάμε για 2 μύρια περίπου, παρκαρισμένα στον πάγκο, τα οποία εξυπηρετούν τι ακριβώς ; Δεν θα ήταν πιο ορθολογικό να χρησιμοποιήσεις 2 υπάρχουσες λύσεις αυτή τη στιγμή που τουλάχιστον προπονούνται με την ομάδα, από το να εντάξεις έναν ακόμα ξενο στο κάδρο;
Αν κινδύνευε να χάσει την σεζόν ο Grant πχ (δεν μιλάω καν για Σλούκα ή Nunn) θα ψάχνατε παίκτη ή θα έλεγες θα ανέβει ο Brown και οι Μωραϊτης, Καλαϊτζάκης?
0
- coach blue
- Reactions: 1536
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 7293
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο μητρου λονγκ δεν μπορει να δημιουργησει,αν το μαθει να το κανει τωρα σε δυο βδομαδες ναι μια χαρα ας μην παρουμε παικτη..
ο ντορσει παιζει μονο δυο,εκει παιζει ο φουρνιε και ο μακισικ και ο βιλντοζα...Η μονη λυση ειναι να κανει ασσο τον βιλντοζα αλλα και παλι ειναι κατι που δεν πιστευει ο ιδιος ο μπαρτζωκας..το οτι οι πιθανοτητες να μην ειναι τραυματιας τουλαχιστον ενας εκ των δυο στο φ4 ειναι μηδαμινες ας μην το σχολιασουμε..
Ξεκινα τις μετανοιες και τις προσευχες μπαρτζω μπας και γινει το θαυμα με τον θωμα η τον εβανς αλλιως ταφος η χρονια με τις μεγαλυτερες προσδοκιες και την μεγαλυτερη ευθυνη την εχεις εσυ.
ο ντορσει παιζει μονο δυο,εκει παιζει ο φουρνιε και ο μακισικ και ο βιλντοζα...Η μονη λυση ειναι να κανει ασσο τον βιλντοζα αλλα και παλι ειναι κατι που δεν πιστευει ο ιδιος ο μπαρτζωκας..το οτι οι πιθανοτητες να μην ειναι τραυματιας τουλαχιστον ενας εκ των δυο στο φ4 ειναι μηδαμινες ας μην το σχολιασουμε..
Ξεκινα τις μετανοιες και τις προσευχες μπαρτζω μπας και γινει το θαυμα με τον θωμα η τον εβανς αλλιως ταφος η χρονια με τις μεγαλυτερες προσδοκιες και την μεγαλυτερη ευθυνη την εχεις εσυ.
0
- Airman
- Reactions: 1009
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Συγνώμη, αλλά το να ανέβει ο Μπράουν θα ήταν μία απαίτηση ναι...Αμείβεται με 1,5 περίπου, όσο δηλαδή ο Τάιλερ και όταν μπαίνει μέσα παίζει τόσο κακά όσο θα έπαιζα εγώ. Πιθανότατα να μην μπορεί να πάρει και ψυχολογία μέσα από τα λίγα λεπτά που παίρνει. Πριν βιαστώ λοιπόν να προσθέσω τον κο Μπέβερλι που τα έκανε φουταναριό στην Χάποελ, θα έδινα περισσότερα λεπτά στον Μπράουν, θα άφηνα τα κοντά σχήματα με τα 3 γκάρντ και αν αυτό δε συνέβαινε, ναι....θα κοιτούσα την αγορά... αλλά θα έκανα την προσπάθεια μου εκ των έσω πρώτα σαφώς...δεν πιστεύω ότι η βίαιη προσθήκη ενός παίχτης μεσούσης της χρονιάς είναι πανάκεια πάντα αγαπητέ.Sokos έγραψε: ↑Τετ Φεβ 19, 2025 5:09 pmΥπό φυσιολογικές συνθήκες ναι. Αλλά αφενός ο Dorsey καταλαβαίνω ότι ζει το δράμα του και δεν είναι καθαρά μπασκετικό το θέμα, αφετέρου ο Μπαρτζώκας έχει δείξει ότι δεν εμπιστεύεται ούτε εκείνον, ούτε τον Long.Airman έγραψε: ↑Τετ Φεβ 19, 2025 5:03 pm
Αν κινδύνευε να χάσει την σεζόν ο Grant πχ (δεν μιλάω καν για Σλούκα ή Nunn) θα ψάχνατε παίκτη ή θα έλεγες θα ανέβει ο Brown και οι Μωραϊτης, Καλαϊτζάκης?
0
- τουλουμπα
- Reactions: 5055
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Το να λειψει ο φουρνιε η ο βεζενκοφ το καταλαβαινω αλλα αν η ομαδα στηθηκε πανω στον γουοκαπ οποτε αν λειψει αυτος το κλεινετε το μαγαζι ειναι πολυ κακος σχεδιασμος
θυμιζω οτι οι ιδιοι ολυμπιακοι γραφετε οτι με γουοκαπ στην 5αδα ειναι σαν να παιζετε με 4 στην επιθεση κτλ κτλ
για τα υπολοιπα γκαρντ αν ξαφνικα απο εκει που ηταν αναβαθμισεις αλλων η παιχτες που ευχαριστιουνται το μπασκετ εγιναν παιχτακια και δεν εχουν μεγαλη αξια ας παιρνατε καλυτερους
θυμιζω επισης την λογικη πολλων οταν καποιος εγραφε για πολλους παιχτες στην ιδια θεση οτι και τι εγινε αν τραυματιζεται καποιος θα σκατζαρει ο αλλος γιαυτο τους πηραμε
ειναι σαν τραυματιστει ο γκραντ ξερω γω και να λεμε πωπω παει η ευρωλιγκα πως θα παρουμε την κουπα διχως γκραντ(που κατα την γνωμη μου ειναι και πιο χρησιμος απτον γουοκαπ)
0
-
- Reactions: 917
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Nαι, ναι…….συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Mobile centre (ας είναι και κριάρι επιθετικά) που να ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ απαραιτήτως την άμυνα με αλλαγές!!! Μην το ξαναλέμε……ότι ακριβώς λέει ο φίλος!!!! …..και αναγκαστικά θα ρισκάρουμε στα Γκαρντ μπας και μας κάτσει ένας εκ των Ναζ, Έβανς ( από φέτος) και φυσικά Ντόρσει, Λάρι και σία!!!golitog7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 19, 2025 4:32 pmΑν ισχύει ότι ο Γουόκαπ χάνει τη χρονιά μάλλον πηγαίνουμε για ένα ωραίότατο what if. Για Μπέβερλι που λέτε μου φαίνεται οριακά τρολλ. Ο παίκτης είναι 37 χρονών, τα έκανε μαντάρα στη Χάποελ και περιμένετε να έρθει σ αυτή την ηλικία να σκύψει το κεφάλι και να μάθει το σύστημα του Οσφπ σε έναν μήνα? Γιατί να το κάνει αυτό, με ποιο κίνητρο?
1
1