Airman έγραψε: ↑Τετ Φεβ 19, 2025 5:31 pm
Sokos έγραψε: ↑Τετ Φεβ 19, 2025 5:22 pm
Αφενός το ότι έχεις την απαίτηση δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας. Όλο το staff και η διοίκηση του Ολυμπιακού και οι περισσότεροι οπαδοί θέλουν ο Milutinov να συμπεριφέρεται σαν ακριβοπληρωμένος επαγγελματίας αθλητής. Έλα που δεν συμβαίνει. Αφετέρου, δεν έχεις το χρονικό περιθώριο να τεστάρεις αυτούς που δεν έχεις εμπιστευτεί εδώ και μήνες. Αν 26 Φεβρουαρίου δεν έχεις δηλώσει τον παίκτη, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος).
Σαφώς, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορεί να δουλέψει και έτσι...Δηλαδή, δεν παίζει καλά σήμερα ο ντόρσει ή ο Μπράουν, οπότε ας πάρω έναν ακόμα παίχτη...Αύριο τραυματίζεται ο Φουρνιέ (χτύπα ξύλο), τι κάνω ; Ααα...ας πάρω έναν παίχτη... Ο Μιλου δεν μαρκάρει καλά στις αλλαγές και έχει μπάκα, ο Μενσά δεν είναι επαγγελματίας παίχτης, οπότε ας πάρω έναν παίχτη.... Μετά βρε φίλε μου, δεν έχεις ομάδα, τον πύργο της Βαβέλ έχεις... Δεν ξέρω, έτσι το βλέπω εγώ... δεν είμαι αρνητικός, απλά δεν θεωρώ ότι κατευθείαν πρέπει το χέρι να είναι στη σκανδάλη και να είναι η πρώτη σου σκέψη αυτή.
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι δεν μιλάμε για 2-3 κακά παιχνίδια, έτσι? Όλη τη σεζόν έχουν ελάχιστη ως μηδενική συμμετοχή. Για τον Α ή Β λόγο ο προπονητής κρίνει ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Δεν είναι ότι απλά δεν του βγαίνουν οι χρόνοι και δεν βρίσκονται ευκαιρίες.
Επίσης δεν συζητάμε για το αν θα λείψει 1 μήνα ακόμα ο Walkup. Μιλάμε για την περίπτωση που χάσει τη σεζόν. Κοινώς άλλους 3-4 μήνες μαζί με τους τελικούς του πρωταθλήματος.
Ο Dorsey δεν είναι καν άσσος και δεν παίζει να χρησιμοποιηθεί ως οργανωτής ακόμα και αν αρχίσει να παίζει καλά ξαφνικά.
Ο Vildoza με πολλούς αστερίσκους θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως τέτοιος.
Ο Mensah δεν πιστεύω ότι έχει προλάβει να δεθεί και ιδιαίτερα με την ομάδα για να χαλάσει η όποια χημεία. Για τον Milutinov δεν είπε κανείς να τον αντικαταστήσουμε Φεβρουάριο.
Όπως γράφτηκε και πιο πάνω, ο Ολυμπιακός πληρώνει λάθη του καλοκαιριού. Ο Long εξαρχής υπολογιζόταν για τα χασομέρια, ο Evans αποκτήθηκε με πολύ μακροπρόθεμο ορίζονται. Κατευθείαν είσαι στο -2. Χτυπάει ο βασικός σου οργανωτής και μένεις με έναν.
Αποκτά σοβαρό θέμα υγείας ο μόνος αθλητικός ψηλός του ρόστερ. Φέρνεις έναν παίκτη που έπαιζε κάποια σκόρπια λεπτά στην G League και όλως παραδόξως φαίνεται να μην σου βγαίνει. Κάνεις κάτι γι αυτό ή δέχεσαι μοιρολατρικά ότι ήταν λάθος η επιλογή Mensah και πας ως έχει.
Αν σκοπός είναι να κυνηγήσεις euroleague και πρωτάθλημα, κοιτάς να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τα προβλήματα που προκύπτουν. Αλλιώς πορεύεσαι με τα όπλα που έχεις και πέφτεις μαχόμενος ή γυρίζεις θριαμβευτής με απανωτά θαύματα.
Αντιστρέφοντας την λογική σου πάντως, η απόκτηση του Gabriel δεν ήταν λάθος? Είχες Yurtseven (τραυματίστηκε αργότερα), Μήτογλου να παίξει στο 5 και μπορούσες να πεις ότι έχεις και Αντετοκούνμπο και θα στηρίξεις και Σαμοντούροφ.