Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 529
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 21, 2025 11:16 am

pan24 έγραψε:
Πέμ Φεβ 20, 2025 7:42 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Φεβ 20, 2025 2:12 pm
O Harrell αποκλείστηκε πάντως από την συνέχεια των playoff. Αν μπορούσαμε να διαλέξουμε μεταξύ Harrell και Metu (από Μπάρτσα) για του χρόνου, ποιόν θα προτιμούσατε;
Αν ο Λεσόρ του χρόνου πρόκειται να είναι όπως ήταν μέχρι τον τραυματισμό του κανέναν από τους 2, ψηφίζω παραμονή Γκάμπριελ.
Επειδή ο Αταμάν ψάχνει δεύτερο 5αρι με σουτάκι και είναι πρόθυμος να θυσιάσει την άμυνα για αυτό(οχι ότι ο Μέτου είναι κακός αμυντικός αλλά δεν είναι τύπου Γκάμπριελ), αν αποφασίσουμε να βγούμε στην αγορά για δεύτερο 5αρι Μέτου είναι από τους πιο πιθανούς.

Καθαρά παικτικά προτιμώ Χάρελ αλλά έχει διάφορα ερωτηματικά σε πολλούς τομείς. Αν ήταν όλα οκ δεν θα έπαιζε στην Αυστραλία.

Ενσταση εδώ καθότι η NBL είναι ό,τι πιο κοντινό στο ΝΒΑ υπό την έννοια του μπάσκετ που παίζεται. Οι ματιές των NBA teams στους Αμερικάνους αυτής της λίγκας είναι πολύ περισσότερες από αυτές στην Ευρωλίγκα. Επίσης, για τον ίδιο τον παίχτη είναι η πιο εύκολη μπασκετική μετάβαση που μπορεί να κάνει υπό την έννοια ότι δεν θα συναντήσει έναν τελείως ξένο κόσμο με το physicality πχ της Ευρωλίγκας. Ενας ακόμα παράγοντας είναι ότι πολλοί αμερικάνοι παίχτες μπαίνουν σε μία λογική του ""no-NBA basketball", δηλαδή ότι αφού δεν παίζω στο ΝΒΑ, δεν έχει καμία σημασία αν θα παίξω Ευρώπη, Κίνα, Αυστραλία, Ταιβάν ή Γουαδελούπη... :mrgreen: ...Παίζω όπου πληρωθώ καλά, όπου η οικογένειά μου θα έχει καλές συνθήκες κτλ κτλ....Ο Χάρελ δεν είναι Λάρκιν που παίζει 152 χρόνια στην Ευρώπη για να αξιολογήσει την ευρωλίγκα ως τη Νο 2 λίγκα παγκοσμίως. Οπότε δε σημαίνει ότι επειδή παίζει εκεί, έχει κάτι ο άνθρωπος.

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Φεβ 21, 2025 11:42 am

nikolas_asteri έγραψε:
O Harrell αποκλείστηκε πάντως από την συνέχεια των playoff. Αν μπορούσαμε να διαλέξουμε μεταξύ Harrell και Metu (από Μπάρτσα) για του χρόνου, ποιόν θα προτιμούσατε;
Αν μπορουμε να πάρουμε τον Metu, τον υπογράφουμε με κλειστά τα μάτια.

2
2 Εικόνα
yawn.brigade

junior
Reactions: 326
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Φεβ 21, 2025 2:04 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Φεβ 21, 2025 11:42 am
nikolas_asteri έγραψε:
Αν μπορουμε να πάρουμε τον Metu, τον υπογράφουμε με κλειστά τα μάτια.
πλιζ μη το κάνετε :D

τρομερά απολαυστικός παίκτης για να παρακολουθείς, έχω την αίσθηση ότι εξαφανίζεται λίγο στα δύσκολα αλλά σε εσάς δε θα υπάρχει πρόβλημα, άσε που μπορεί να μην ισχύει κιόλας και να λέω βλακείες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dimitris L

junior
Reactions: 61
Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης

Παρ Φεβ 21, 2025 6:45 pm

Απ'οτι φαίνεται δεν θα πάρουμε ψηλό... θα πορευτούμε μέχρι τέλους με Γιουρτ7 Γκαμπριελ και Μητογλου (ξαναλέω μην ελπίζετε λεσορ για φέτος) δεν ξέρω αν με αυτούς τους ψηλούς μπορούμε να πάρουμε τίτλους :sorry:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Φεβ 21, 2025 6:48 pm

Dimitris L έγραψε:
Απ'οτι φαίνεται δεν θα πάρουμε ψηλό... θα πορευτούμε μέχρι τέλους με Γιουρτ7 Γκαμπριελ και Μητογλου (ξαναλέω μην ελπίζετε λεσορ για φέτος) δεν ξέρω αν με αυτούς τους ψηλούς μπορούμε να πάρουμε τίτλους :sorry:
Και ο Λεσόρ είμαι σίγουρος ότι θα ξαναπαίξει φέτος, που να χτυπιέστε κάποιοι...

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Φεβ 21, 2025 7:28 pm

BillyPao έγραψε:
Dimitris L έγραψε:
Ένα μικρό εντιτ. Μπίλυ, οποίος θέλει να γκρινιάξει μπορεί. Καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά και οι διαφωνίες είναι μες στο παιχνίδι. Όλα καλά.

0
BillyPao

allstar

Παρ Φεβ 21, 2025 7:29 pm

xomitsious έγραψε:
Παρ Φεβ 21, 2025 7:28 pm
BillyPao έγραψε:

Ένα μικρό εντιτ. Μπίλυ, οποίος θέλει να γκρινιάξει μπορεί. Καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά και οι διαφωνίες είναι μες στο παιχνίδι. Όλα καλά.
Φαντάζομαι αν γκρινιάζουν έτσι και στην πραγματικά ζωή κάποιοι...

0
Άβαταρ μέλους
Dimitris L

junior
Reactions: 61
Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης

Παρ Φεβ 21, 2025 10:16 pm

Και να τα καταφερει να γυρισει φετος δεν θα φτασει ουτε το 60%.. οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποίησουν καποιοι τοσο καλυτερα θα προσγειωθουν. Να προσθεσω οτι ειμαι απο αυτους που αγαπανε λεσορ :bblove:

0
BillyPao

allstar

Παρ Φεβ 21, 2025 10:21 pm

Dimitris L έγραψε:
Παρ Φεβ 21, 2025 10:16 pm
Και να τα καταφερει να γυρισει φετος δεν θα φτασει ουτε το 60%.. οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποίησουν καποιοι τοσο καλυτερα θα προσγειωθουν. Να προσθεσω οτι ειμαι απο αυτους που αγαπανε λεσορ :bblove:
Εγώ πιστεύω ότι θα μπορέσει να δώσει πράγματα και φέτος. Γενικά υπάρχει μια τρομερή υποτίμηση προς την ομάδα από κάποιους, σίγουρα οι τραυματίες περιορίζουν το "ταβάνι" μας αλλά δε νομίζω να μας θέλει κάποιος για αντίπαλο...

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3930
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Φεβ 22, 2025 4:49 am

BillyPao έγραψε:

Εγώ πιστεύω ότι θα μπορέσει να δώσει πράγματα και φέτος.
ναι θα δωσει ρεκορ καριερας στα αντιπαλα σεντερ :welcome:

2
2 Εικόνα
BillyPao

allstar

Σάβ Φεβ 22, 2025 7:08 am

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Εγώ πιστεύω ότι θα μπορέσει να δώσει πράγματα και φέτος.
Ναι, για αυτό και Ταβάρες και Πουαριέ είχαν μαζί 12 πόντους στον περσινό τελικό της Ευρωλίγκας...

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1171

Σάβ Φεβ 22, 2025 7:23 am

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Ναι, για αυτό και Ταβάρες και Πουαριέ είχαν μαζί 12 πόντους στον περσινό τελικό της Ευρωλίγκας...
Και ο Ραιτ , ποιος ο Ραιτ ειχε κανει τον Λεσορ γιογιο. Σε ενα παιχνιδι πολλα μπορουν να συμβουν.

Αυτο που σου λενε οτι ο Λεσορ δεν θα ειναι ο παικτης της αρχης της σεζον. Και εννοείται δεν θα ειναι. Θα παρει χρονο να φορμαριστει που στην καλυτερη να προλαβει το φαιναλ φορ. Το οτι θα επανελθει θα επανελθει ο Λεσορ . Η οποια αισιοδοξια οτι θα μπορεσει να ειναι κομβικος μεσα στη φετινη σεζον εστω και στο κλεισιμο ειναι επειδη ειναι τερας της φυσης σωματικα( τετοιος ηταν και ο πατρικ γιανγκ αλλα δεν ξαναπαιξε μπασκετ και ας ηταν αλλου τυπου τραυματισμος).

0
BillyPao

allstar

Σάβ Φεβ 22, 2025 7:54 am

Christofis έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Και ο Ραιτ , ποιος ο Ραιτ ειχε κανει τον Λεσορ γιογιο. Σε ενα παιχνιδι πολλα μπορουν να συμβουν.

Αυτο που σου λενε οτι ο Λεσορ δεν θα ειναι ο παικτης της αρχης της σεζον. Και εννοείται δεν θα ειναι. Θα παρει χρονο να φορμαριστει που στην καλυτερη να προλαβει το φαιναλ φορ. Το οτι θα επανελθει θα επανελθει ο Λεσορ . Η οποια αισιοδοξια οτι θα μπορεσει να ειναι κομβικος μεσα στη φετινη σεζον εστω και στο κλεισιμο ειναι επειδη ειναι τερας της φυσης σωματικα( τετοιος ηταν και ο πατρικ γιανγκ αλλα δεν ξαναπαιξε μπασκετ και ας ηταν αλλου τυπου τραυματισμος).
Ναι, αλλά αυτά που μου γράφεις πώς σχετίζονται με την εμπάθεια που δείχνουν κάποιοι για τον Λεσόρ;

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1171

Σάβ Φεβ 22, 2025 8:48 am

BillyPao έγραψε:
Christofis έγραψε:

Ναι, αλλά αυτά που μου γράφεις πώς σχετίζονται με την εμπάθεια που δείχνουν κάποιοι για τον Λεσόρ;
Δεν σχολιασα κακια εμπαθεια προς τον Λεσορ, σου απαντησα επειδη απαντας σε ολους που λενε χρειαζεσαι Σεντερ οτι ο Λεσορ θα παιξει φετος

0
BillyPao

allstar

Σάβ Φεβ 22, 2025 10:52 am

Christofis έγραψε:
Σάβ Φεβ 22, 2025 8:48 am
BillyPao έγραψε:

Δεν σχολιασα κακια εμπαθεια προς τον Λεσορ, σου απαντησα επειδη απαντας σε ολους που λενε χρειαζεσαι Σεντερ οτι ο Λεσορ θα παιξει φετος
Μα δε χρειάζεται σέντερ, γιατί έχουμε τον Γκάμπριελ και θα επιστρέψουν πρώτα ο Γιουρτσεβέν και έπειτα ο Λεσόρ. Προφανώς δεν έχει νόημα να πάρουμε σέντερ μόνο και μόνο επειδή ο Λεσόρ δε θα είναι στο 100%.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”