Πιστεύω ότι ο παίκτης ξέρει να παίζει, ακόμα και 40λεπτα, χωρίς να πολυκουράζεται. Ειδικά ο Βεζένκοφ που μπορεί να σκοράρει και μόνο με σουτ, χωρίς άμυνες και χωρίς κόπο.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 11:36 amΤο παράκαναν ομολογουμένως που δεν τον έβγαλαν λίγο να πάρει ανάσες αλλά αν έχαναν θα είχαν αποκλειστεί σίγουρα.coach blue έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 11:08 amΤοτε γιατι πηγε εξ αρχης ; Για το θεαθηναι ;
Να γραψει μια σαρανταρα και στο ντου ορ νται να τους αφησει με την γλυκα ;
Δεν ηξεραν απαντες στον ολυμπιακο οτι θα τον λιωσουν ;
Για μενα πρεπει να παιξει και στο ματς με την Γερμανια και στο πενταλεπτο που θα εχει κριθει να τον βγαλει .
Κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να παίξει, πως θα φαινόταν σ' εμάς μια αντίστοιχη περίπτωση;
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- montechristo
- Reactions: 1908
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- shaq7
- Reactions: 6654
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δηλαδή δεν είναι disrespect που τον βαλαν 43 λεπτά σερί αλλά είναι να του απαγορεύσουμε τώρα να πάει για να μην βγάλει τραυματισμό και τον χάσουμε κανα δυο μήνες ..κυριολεκτικά έπαιξε δύο ματς σε ένα θα τον βάλουμε τώρα να παίξει αλλά δύο;;επίσης δεν παίζει να περάσουν .. όπως είναι τώρα κορδελίτσα και σπίτι του
0
Συμφωνώ απόλυτα . 43 λεπτά δε θα τον βάλει ο Μπαρτζώκας ούτε σε ημιτελικό Ευρωλίγκας που πάει παράταση και ο Βάσα είναι καυτός ...shaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 3:12 pmΔηλαδή δεν είναι disrespect που τον βαλαν 43 λεπτά σερί αλλά είναι να του απαγορεύσουμε τώρα να πάει για να μην βγάλει τραυματισμό και τον χάσουμε κανα δυο μήνες ..κυριολεκτικά έπαιξε δύο ματς σε ένα θα τον βάλουμε τώρα να παίξει αλλά δύο;;επίσης δεν παίζει να περάσουν .. όπως είναι τώρα κορδελίτσα και σπίτι του
Απλά ο Βούλγαρος προπονητής τον έχει για 1-2 ματς να τον ξελασπώσει και στα τέτοια του μετά αν κλατάρει. Δηλαδή αν πάθει καμία θλάση με τη Γερμανία τι θα λέμε μετά .. κρίμα ατυχία?
1
1

- ssoulliss
- Reactions: 699
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με συμπαθάτε που παρεμβαίνω
, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο τουλάχιστον δύο φορές ο προπονητής της Βουλγαρίας έχει σύντομο τετ-α-τετ με τον Vezenkov όπου ο παίκτης του γνέφει καταφατικά. Δεν ξέρω τι είπαν υποθέτω όμως ότι τον ρώτησε αν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι και εκείνος του είπε ναι. Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Miller-McIntyre, ο οποίος δε βγήκε καθόλου.
Το δεύτερο για όσους δεν είδαν το παιχνίδι είναι ότι ο Vezenkov έβγαλε φοβερό πάθος και ένταση διότι πολύ απλά θεωρούσε το συγκεκριμμένο παιχνίδι το σημαντικότερο της χρονιάς. Είναι 29 ετών και δεν ξέρει αν θα έχει άλλη ευκαιρία να ξαναπάει σε EuroBasket, ξέρει ότι στη χώρα του τον λατρεύουν και δε θέλει να τους κρεμάσει, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους συμπαίκτες του στην εθνική. Επομένως καλώς έπαιξε όσο πίστευε ότι αντέχει για να βοηθήσει τη χώρα του. Άλλο ο σύλλογος και άλλο η εθνική ομάδα για τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών. Αυτά από εμένα.

Το δεύτερο για όσους δεν είδαν το παιχνίδι είναι ότι ο Vezenkov έβγαλε φοβερό πάθος και ένταση διότι πολύ απλά θεωρούσε το συγκεκριμμένο παιχνίδι το σημαντικότερο της χρονιάς. Είναι 29 ετών και δεν ξέρει αν θα έχει άλλη ευκαιρία να ξαναπάει σε EuroBasket, ξέρει ότι στη χώρα του τον λατρεύουν και δε θέλει να τους κρεμάσει, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους συμπαίκτες του στην εθνική. Επομένως καλώς έπαιξε όσο πίστευε ότι αντέχει για να βοηθήσει τη χώρα του. Άλλο ο σύλλογος και άλλο η εθνική ομάδα για τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών. Αυτά από εμένα.

2
2

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ωραια το εκανε το κομματι του..ειναι ομως επαγγελματιας και παιρνει 4εκ απο τον ολυμπιακο και οχι την βουλγαρια..Αν τωρα μεινει 2 μηνες εξω ποιος θα την πληρωσει?? Γιατι αν χωρις γουοκαπ χασουμε και τον σασα δεν θελει και πολυ να ρισκαρουμε το πλεονεκτημα..ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 4:15 pmΜε συμπαθάτε που παρεμβαίνω, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο τουλάχιστον δύο φορές ο προπονητής της Βουλγαρίας έχει σύντομο τετ-α-τετ με τον Vezenkov όπου ο παίκτης του γνέφει καταφατικά. Δεν ξέρω τι είπαν υποθέτω όμως ότι τον ρώτησε αν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι και εκείνος του είπε ναι. Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Miller-McIntyre, ο οποίος δε βγήκε καθόλου.
Το δεύτερο για όσους δεν είδαν το παιχνίδι είναι ότι ο Vezenkov έβγαλε φοβερό πάθος και ένταση διότι πολύ απλά θεωρούσε το συγκεκριμμένο παιχνίδι το σημαντικότερο της χρονιάς. Είναι 29 ετών και δεν ξέρει αν θα έχει άλλη ευκαιρία να ξαναπάει σε EuroBasket, ξέρει ότι στη χώρα του τον λατρεύουν και δε θέλει να τους κρεμάσει, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους συμπαίκτες του στην εθνική. Επομένως καλώς έπαιξε όσο πίστευε ότι αντέχει για να βοηθήσει τη χώρα του. Άλλο ο σύλλογος και άλλο η εθνική ομάδα για τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών. Αυτά από εμένα.![]()
Η βουλγαρια ο μονος τροπος να κερδισει την γερμανια ειναι παλι να παιξει 40λ και να το παρει μονος του..αλλιως δεν εχει καν νοημα να μεινει εκει.
0
-
- Reactions: 1301
- Προειδοποιήσεις:
1
Ενταξει αν ηταν η εθνικη ελλαδος δεν θα μας ενοχλουσε τοσο πιστευω. Το θεμα για μενα ειναι οι μη ρεαλιστικες ελπιδες να περασει η χωρα του. Παντως ηθικα ειμαι με την αποψη οτι ειναι τιμη ο καθενας να τιμα τη χωρα του. Παντως το αστειο ειναι οτι αν δεν περασει η βουλγαρια θα παιξει μαλλον με την Κυπρο( μεγαλο λαθος για τον αθλητη πιστευω οτι δεν επελεξε την Ελλαδα απο πλευρας καριερας μιλωντας κυνικα - σκεφτειτε ενα σχημα με Γιαννη στο 5 και Σασα να πυροβολει απεξω ή να κοβει οταν η αλλη κανουν tripple team για να τον αντιμετωπισουν)shaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 4:26 pmωραια το εκανε το κομματι του..ειναι ομως επαγγελματιας και παιρνει 4εκ απο τον ολυμπιακο και οχι την βουλγαρια..Αν τωρα μεινει 2 μηνες εξω ποιος θα την πληρωσει?? Γιατι αν χωρις γουοκαπ χασουμε και τον σασα δεν θελει και πολυ να ρισκαρουμε το πλεονεκτημα..ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 4:15 pmΜε συμπαθάτε που παρεμβαίνω, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο τουλάχιστον δύο φορές ο προπονητής της Βουλγαρίας έχει σύντομο τετ-α-τετ με τον Vezenkov όπου ο παίκτης του γνέφει καταφατικά. Δεν ξέρω τι είπαν υποθέτω όμως ότι τον ρώτησε αν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι και εκείνος του είπε ναι. Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Miller-McIntyre, ο οποίος δε βγήκε καθόλου.
Το δεύτερο για όσους δεν είδαν το παιχνίδι είναι ότι ο Vezenkov έβγαλε φοβερό πάθος και ένταση διότι πολύ απλά θεωρούσε το συγκεκριμμένο παιχνίδι το σημαντικότερο της χρονιάς. Είναι 29 ετών και δεν ξέρει αν θα έχει άλλη ευκαιρία να ξαναπάει σε EuroBasket, ξέρει ότι στη χώρα του τον λατρεύουν και δε θέλει να τους κρεμάσει, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους συμπαίκτες του στην εθνική. Επομένως καλώς έπαιξε όσο πίστευε ότι αντέχει για να βοηθήσει τη χώρα του. Άλλο ο σύλλογος και άλλο η εθνική ομάδα για τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών. Αυτά από εμένα.![]()
Η βουλγαρια ο μονος τροπος να κερδισει την γερμανια ειναι παλι να παιξει 40λ και να το παρει μονος του..αλλιως δεν εχει καν νοημα να μεινει εκει.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εχει πει ο ιδιος ο βεζε οτι με την ελλαδα ηθελε να παιξει αλλα κανεις δεν εκανε την παραμικρη κινηση απο την τοτε εοκ του βασιλακοπουλου.
εγω και με την ελλαδα να επαιζε το ιδιο θα ελεγα..εδω γκρινιαζω με τον μπαρτζωκα οταν τον βαζει 30λ στην Α1..Ενας λογος που τωρα τρεχουμε με τον γουοκαπ αυτος ειναι..
εγω και με την ελλαδα να επαιζε το ιδιο θα ελεγα..εδω γκρινιαζω με τον μπαρτζωκα οταν τον βαζει 30λ στην Α1..Ενας λογος που τωρα τρεχουμε με τον γουοκαπ αυτος ειναι..
1
1

Τόσο ο Σάσα Βεζένκοβ όσο και ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ δεν πήραν άδεια από Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα και έτσι δεν θα ενισχύσουν την Βουλγαρία στο κρίσιμο ματς με την Γερμανία για τα προκριματικά του EuroBasket 2025
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ats-me-tin
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ats-me-tin
0
-
- Reactions: 1088
- Προειδοποιήσεις:
1
ε οκ λογικο αυτο ρε αδερφε αφου του εχει μαθει ολα τα τρικ ο γκουρου του καρβουνου ΕιΣΙ ,ποιον θα επαιρναν εμενα ?montechristo έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 2:19 pmΚαι πιό μετά να ψήσει και τα παϊδάκια για την Τσικνοπέμπτη.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 8:43 am
ναι αλλα μετα τον εβαλε να καθαρισει το μπανιο κια να κανει κι ενα μερεμετι στο καζανακι που εσταζε
1
1