brandon_roy έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 23, 2025 9:49 pm
Για τους άλλους τραυματίες δε ξέρω, αλλά για το ότι τραυματίστηκε ο Βιλντόζα μάλλον τον εαυτό σου που δε μαθαίνει από τα λάθη του άλλου πρέπει να καταριέσαι, παρά την τύχη σου. Ο συγκεκριμένος παραπάνω καιρό στην καριέρα του έχει περάσει τραυματίας παρά στο παρκέ.
Πολύ σωστά! Αν δεν κάνω λάθος ο Vildoza είχε τρεις τραυματισμούς μόνο την περσινή χρονιά. Έμεινε εκτός δράσης σχεδόν ολόκληρο το Γενάρη του 2024 με τραυματισμό στον έξω μηνίσκο και στη συνέχεια έμεινε εκτός για 1,5 περίπου μήνα (μέσα Φλεβάρη με τέλη Μάρτη) για λόγους που ποτέ δεν διευκρινίστηκαν.
Οι ομάδες χτίζονται τα καλοκαίρια, εκεί που ο Ολυμπιακός αμόλησε χαρταετό για άλλη μια φορά, ειδικά στη στελέχωση της περιφερειακής του γραμμής. Ενώ η ομάδα "φώναζε" για point guard με προσωπική φάση, σκορ και κάθετο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έφερε τον αποτυχημένο και σχεδόν μόνιμα τραυματία στον ΠΑΟ πέρυσι, Vildoza, και ενεργοποίησε τη συμφωνία με τον Evans, που ως γνωστόν ήταν σοβαρά τραυματίας και αναμενόταν να επανέλθει φέτος τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο. Την άλλη εβδομάδα βέβαια μπαίνουμε στην άνοιξη και ο Evans ακόμα δεν έχει κάνει ομαδική προπόνηση. Με τα χρήματα που δόθηκαν σε αυτούς τους δύο παίκτες θα μπορούσε να είχε αποκτηθεί ένας ετοιμοπόλεμος παίκτης με τα σωστά χαρακτηριστικά, καλύτερος του Saben Lee που ακούγεται ότι θέλουμε τώρα. Παρεμπιπτόντως o Saben Lee δεν έχει καμία σχέση αγωνιστικά με τον Walkup. Νομίζω πως δεν θα αργήσει η στιγμή όπου ο Μποζίκας θα βγει να δηλώσει, με το γνωστό περισπούδαστο ύφος του, ότι ο Keenan Evans αποκτήθηκε για ...του χρόνου.
Επειδή αρχίζουν και γράφονται διάφορα για το ...budget, θα θυμίζω σε όλους ότι πέρυσι πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ (Brazdeikis, Sikma) κάθονταν (παροπλισμένα από τον προπονητή) στα court seats. Τη φετινή σεζόν, το ποσό που αναλογεί σε παροπλισμένους, για διάφορους λόγους παίκτες (Evans, Dorsey, Μήτρου-Long), είναι ακόμα μεγαλύτερο.
Με 7 παίκτες στις θέσεις των guards (δεν υπολογίζω καν τον Fournier που ξεκινάει τα ματς ως SG), ακούγεται ως ...αστείο (στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον) μια ακόμα μεταγραφή περιφερειακού μεσούσης της σεζόν.