Christofis έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 3:02 pm
vulkanraven έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 12:50 pm
Για να επανέλθουμε στα μεταγραφικά...
Υποθετικό ρόστερ για του χρόνου:
1. Σορτς, Σεμπιεν Λι, Τολιοπουλος, Γουοκαπ
2. Φουρνιε, Έβανς, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης
3. Μούσα, Ρογκαβοπουλος, Παπανικολάου
4. Βεζενκοφ, Τζόρνταν Μίκι ή Ποϊθρες ή κάποιο άλλο αθλητικό 4-5αρι, Πητερς, Καραγιαννίδης
5. Ταις ή Χαρελ, Φαλ, Ζουγρης ή Κωστακουμπο
9 Έλληνες, 9 ξενοι. Δηλώνουμε και τον Πητερς μόνο για Ευρωλίγκα(λόγω Σάσα) και έχουμε τους 8 που επιτρέπονται για την Α1. Μη σας ξεγελάει το σύνολο(18 παίκτες), του χρόνου θα υπάρχουν 20 ομάδες στην Ευρωλίγκα, συνεπώς θα όλες οι ομάδες θα χρειαστούν μεγάλα ρόστερ.
Εχεις βαρυφορτωσει τις θεσεις νομιζω. Με υγιη εβανς προτιμω γκος απο σορτς ή Μαλεντον. Ο ρογκαβοπουλος δεν ερχεται για πισω απο Φουρνιε, Μουσα για αυτο κραταω μακκισικ και παπανικολαου που τον εχω και ως τριτη επιλογη και για τεσσαρι. Και δεν γινεται και τολιοπουλος και Ντορσει.
Εγω θα εχτιζα κατι τετοιο:
1. Εβανς, Γουοκαπ, Γκος,
2. Φουρνιε, Βιλντοζα, Λαρεντζακης, Ντορσει ή Τολιοπουλος
3. Μουσα, Μακκισικ, Παπανικολαου
4. Βεζενκοφ, Μετου ή Πετρουσεφ,
5. Φαλ, Μιλουτινοφ, Ραιτ( που μπορει να χτιστει και αυτος σαν tweener και αν μεινει ειναι γιατι τον θεβρουμε μεγαλο προτζεκτ) αλλιως κραταμε Πιτερς στο 4 και ενα ελληνα ψηλο για Α1 ιδανικα Κωστακουμπο ή Καραγιανιδη
Όπως είπα, από του χρόνου αυξάνονται οι ομάδες(άρα και οι αγώνες) στην Ευρωλίγκα, συνεπώς θα χρειαστούμε μεγάλο ρόστερ, αν λάβουμε υπόψη και πιθανούς τραυματισμούς.
Ο Φουρνιε πρέπει να μονιμοποιηθεί στο 2, συνεπώς ο μόνος που θα είναι μπροστά από Ρογκαβοπουλο θα είναι ο Μούσα, κάτι που νομίζω είναι απόλυτα λογικό εκτός κι αν θέλει να έρθει για βασικός ο Ρογκα.
Ο Μακισικ καλός, χρυσός αλλά του χρόνου θα είναι 35 στα 36. Νομίζω ότι επιβάλλεται να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας.
Εγώ πιστεύω πως μια χαρά χωράνε Τολιο και Ντόρσεϊ, δεδομένου ότι ο Bill μπορεί να παίξει και σαν playmaker, σε αντίθεση με Τάιλερ που έχει μόνο το σουτ.
Συμφωνώ για Μετου, με έναν αστερίσκο αν θα θέλει να έρθει για αναπληρωματικός του Σάσα. Εγώ πρότεινα Ποϊθρες ή Τζόρνταν Μίκι επειδή μπορούν να καλύψουν και την θέση του σέντερ αν παραστεί ανάγκη.
Για Μιλουτινοφ, πολύ θα ήθελα να παραμείνει αλλά, μια οι συχνοί τραυματισμοί του αυτά τα δύο χρόνια που επέστρεψε, μια οι χαμηλές αποδόσεις του, μια το ότι ζητάει γερή αύξηση αποδοχών για να ανανεώσει, με κάνουν να προτιμήσω κάποιον πιο αθλητικό όπως είναι ο Ταις(πολυ θα ήθελα μια ανταλλαγή Ταις - Μιλουτινοφ) ή ο Χαρελ.
Τον Ράιτ δεν τον πολύ πιστεύω, φέτος πριν βγάλει το πρόβλημα υγείας, ήταν από μέτριος έως κακός.
Ο Καραγιαννίδης είναι 4-5αρι. Προτιμώ να τον έχω στο 4, πίσω από Σάσα και το ξένο 4-5αρι και για τρίτη επιλογή στο 5 έναν Έλληνα(Ζουγρη ή Κωστακουμπο) ώστε να ξεκουράζει έναν από τα βασικά 5αρια στην Α1.
Προσωπικά, μεταξύ Γκος και Σειμπεν Λι προτιμώ τον δεύτερο λόγω αθλητικοτητας, + το ότι δεν είναι γυάλινος όπως ο Γκος.
Ίσως να έκανα μια αλλαγή του τύπου Έβανς στον άσσο, Τολιοπουλος στο 2 ώστε να εχω το ρόστερ ως εξής:
1. Έβανς, Σειμπεν Λι, Γουοκαπ
2. Φουρνιε, Ντόρσεϊ, Τολιοπουλος, Λαρεντζάκης
Για Βιλντοζα ισχύει ότι και για Μιλού, τον γουστάρω πολύ τον Αργεντινό αλλά δεν θέλω να ξαναρισκαρω με ένα παίκτη συνεπή σε τραυματισμούς.