Ερτελ;Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 5:08 pmσε αναζητηση ποιντ γκαρντ η ομαδα καθως τα χρονικα ορια στενευουν.
το ψαχνουμε και για saben lee αν και επιθετικα ειναι καλος σκορερ αμυντικα ειναι μέτριος.
ζητανε 500-600 για να τον αφησουν ομως.
υπαρχει και αλλο ενα ονομα που δεν εχει διαρρεύσει.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 450
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 1470
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα
- Reactions: 5019
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
καθε χρονια παντα υπηρχει μια ομαδα που δεν την υπολογιζουν και κανει καλα αποτελεσματα στην αρχη
περυσι ηταν η βιρτους που ηταν δευτερη μεχρι τα τελευταια 8 παιχνιδια οπου εκει εκανε 7 ηττες και πηγε 10η
κατι παρομοιο θα γινει με την παρι
διαβαζω κατι αστεια στυλ να μην πεσουμε με την παρι στα πλευ οφ γιατι δεν μας ταιριαζει το στυλ της και κατι τετοια
αλοιμονο αν ομαδες οπως ο παο η ο οσφπ φοβουνται την παρι
αυτες οι ομαδες οταν θα καιει η μπαλα θα αλλαζουν τα παμπερς τους καθε ενα λεπτο
0
- golitog7
- Reactions: 1927
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποιές περιφέρειες. τι εννοείς? Εσύ κάτι ξέρεις, πονηρή σαλούφα....slok έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 4:15 pmΠαίζει αν ισχύσει αυτό με τις περιφέρειες του χρόνου να μην αυξηθούν οι αγώνεςvulkanraven έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 4:10 pm
Όπως είπα, από του χρόνου αυξάνονται οι ομάδες(άρα και οι αγώνες) στην Ευρωλίγκα, συνεπώς θα χρειαστούμε μεγάλο ρόστερ, αν λάβουμε υπόψη και πιθανούς τραυματισμούς.
Ο Φουρνιε πρέπει να μονιμοποιηθεί στο 2, συνεπώς ο μόνος που θα είναι μπροστά από Ρογκαβοπουλο θα είναι ο Μούσα, κάτι που νομίζω είναι απόλυτα λογικό εκτός κι αν θέλει να έρθει για βασικός ο Ρογκα.
Ο Μακισικ καλός, χρυσός αλλά του χρόνου θα είναι 35 στα 36. Νομίζω ότι επιβάλλεται να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας.
Εγώ πιστεύω πως μια χαρά χωράνε Τολιο και Ντόρσεϊ, δεδομένου ότι ο Bill μπορεί να παίξει και σαν playmaker, σε αντίθεση με Τάιλερ που έχει μόνο το σουτ.
Συμφωνώ για Μετου, με έναν αστερίσκο αν θα θέλει να έρθει για αναπληρωματικός του Σάσα. Εγώ πρότεινα Ποϊθρες ή Τζόρνταν Μίκι επειδή μπορούν να καλύψουν και την θέση του σέντερ αν παραστεί ανάγκη.
Για Μιλουτινοφ, πολύ θα ήθελα να παραμείνει αλλά, μια οι συχνοί τραυματισμοί του αυτά τα δύο χρόνια που επέστρεψε, μια οι χαμηλές αποδόσεις του, μια το ότι ζητάει γερή αύξηση αποδοχών για να ανανεώσει, με κάνουν να προτιμήσω κάποιον πιο αθλητικό όπως είναι ο Ταις(πολυ θα ήθελα μια ανταλλαγή Ταις - Μιλουτινοφ) ή ο Χαρελ.
Τον Ράιτ δεν τον πολύ πιστεύω, φέτος πριν βγάλει το πρόβλημα υγείας, ήταν από μέτριος έως κακός.
Ο Καραγιαννίδης είναι 4-5αρι. Προτιμώ να τον έχω στο 4, πίσω από Σάσα και το ξένο 4-5αρι και για τρίτη επιλογή στο 5 έναν Έλληνα(Ζουγρη ή Κωστακουμπο) ώστε να ξεκουράζει έναν από τα βασικά 5αρια στην Α1.
Προσωπικά, μεταξύ Γκος και Σειμπεν Λι προτιμώ τον δεύτερο λόγω αθλητικοτητας, + το ότι δεν είναι γυάλινος όπως ο Γκος.
Ίσως να έκανα μια αλλαγή του τύπου Έβανς στον άσσο, Τολιοπουλος στο 2 ώστε να εχω το ρόστερ ως εξής:
1. Έβανς, Σειμπεν Λι, Γουοκαπ
2. Φουρνιε, Ντόρσεϊ, Τολιοπουλος, Λαρεντζάκης
Για Βιλντοζα ισχύει ότι και για Μιλού, τον γουστάρω πολύ τον Αργεντινό αλλά δεν θέλω να ξαναρισκαρω με ένα παίκτη συνεπή σε τραυματισμούς.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 5019
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ασε ρε που δεν ξερεις μας δουλευεις,δηλαδη ξερεις ολα τα υπολοιπα μεχρι και τι μπαι αουτ ζητανε οι ομαδες για να αφησουν παιχτες και δεν ξερεις το ονομα που δεν εχει διαρρευσειHeisenberg έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 5:27 pmαφου δεν εχει διαρρευσει πως θα το ξερω;![]()
εγω πιστευω οτι δεν θα παρουν κανενα.

1
1

-
- Reactions: 1472
- Προειδοποιήσεις:
0
500 - 600 χιλιαρικα οταν πριν 4 μήνες τον εχουν πουλησει και επαναγορασει με 150 χιλιαρικα. 3-4 φορες η τιμή πανω. Αυτο ειναι που λέω οτι να ναι να πιασω περισσοτερα. Παντως για 3 μήνες δεν δινεις 600 χιλιαρικα buy out. Αυτο μονο αν πιστευεις οτι ο παικτης θα μεινει και για του χρόνουHeisenberg έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 5:08 pmσε αναζητηση ποιντ γκαρντ η ομαδα καθως τα χρονικα ορια στενευουν.
το ψαχνουμε και για saben lee αν και επιθετικα ειναι καλος σκορερ αμυντικα ειναι μέτριος.
ζητανε 500-600 για να τον αφησουν ομως.
υπαρχει και αλλο ενα ονομα που δεν εχει διαρρεύσει.
0
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αν ο μπεβερλι ερχεται μεχρι το καλοκαιρι ..ποσα να θελει 800χιλ μαξ?200χιλ τον μηνα.. δεν βλεπω κανενα λογο να πας να φερεις τον λι..Θες εναν παικτη για πλει οφ και φ4 δεν προκειται να βρεις κατι καλυτερο του μπεβερλι..λιγοτερο θα θελει την μπαλα απο τον λι παντως που δεν την δινει απο το αριστερο στο δεξι..
0
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1793
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Βρήκες κι εσύ ομάδα... Δεν είμαι φαν του advanced stats oriented μπάσκετ που παίζει η Παρί (αν και γέλασα με τις φάπες που έριξε στους δύο δικούς μας).

Για το μπάτζετ, τη μικρή εμπειρία και το στάτους που διαθέτει αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό μπασκετικό γίγνεσθαι είναι πολύ καλή ομάδα. Αν δεν σου αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός, να την πω τουλάχιστον πολύ ανταγωνιστική, υπέρ του δέοντος ανταγωνιστική! Προφανώς και οι μια ή δύο νίκες που πήρε στην αρχή όπως αυτή με τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό, έχει εκτοξεύσει την ψυχολογία της και της έδωσε κάποια στιγμή εκεί γύρω στον Δεκέμβρη τα φτερά να κάνει διπλό μέσα στο ΣΕΦ και να ατενίσει για λίγο τους ανταγωνιστές από την κορυφή της βαθμολογίας. Όσο προκατειλημμένος και να είμαι απέναντί της, δύσκολα θα την αποκαλέσω κακή ομάδα.

0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραιο συστημα σαν σκεψη αλλα πλήρως μη λειτουργικο.slok έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 4:31 pmΝαι 10 ομάδες από κάθε περιφέρεια (άρα 18 ματς στην περιφέρεια )vulkanraven έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 4:28 pm
Ίσα ίσα που στην ανατολική περιφέρεια υπολογίζονται οι ΤΣΣΚΑ και η Ζενίτ. Συνολικά θα υπάρχουν 20 ομάδες χωρισμένες σε δύο περιφέρειες(Ανατολική, Δύση) των 10 ομάδων.
+
Ένα ματς (όχι μέσα έξω) όπως λέγεται με τις 10 ομάδες της άλλης περιφέρειας
Σύνολο 28 αγωνιστικες
Τώρα έχει 34
Ας πουμε οτι χωριζουμε:
Δυση: Ρεαλ , Μπαρτσελονα, Μπασκόνια, Παρι, Βιλερπάν, Μονακό, Αρμάνι, Μπολόνια, Παρτιζαν, Ερυθρος
Ανατολή: Ολυμπιακος, Παναθηναικος, Φενερ, Εφες, Μακαμπι, Ζενιτ, ΤΣΣΚΑ, Μπάγερν, Χάποελ ή Αλμπα, Ζαλγκιρις
Και επειδη αυτο για να εισαι αξιοκρατικος δεν βαζεις διαβαθμιση καθε χρόνο στην κληρωση.
Μπορει αν εχει κεφια η κληρωτιδα να εχει η μια ομαδα εξω: Ρεαλ, Μπαρτσελονα, Παρτιζαν, Ερυθρο και Μπολόνια και η αλλη Παρι, Βιλερπαν, Μονακο, Μπασκονια , Μιλανο. ή απο την αλλη:
να εχει η μια Ολυμπιακο, Παναθηναικο, Φενερ, Καουνας, Μακαμπι στο τελ Αβιβ και η αλλη Εφες, Ζενιτ, Μοναχο, Βερολινο και Μοσχα. Νομιζω οι διαφορες ειναι ευλογες και για οποιον δεν εχει οπαδικα γυαλια μπορει να το δει
1
1

-
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Η Παρί είναι καλή ομάδα για το στυλ με το οποίο παίζει, πολύ ποιοτική δεν είναι.slok έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 5:20 pmΘα ανάψω φωτιές τώρα αλλά μια φετινή ομάδα που δεν είναι τόσο καλή αλλά έχει ψυχολογία νικητή είναι η Παρί .βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 5:06 pm
Η ικανότητα και η ψυχολογία πάνε μαζί, διαπλέκονται με δυναμικό τρόπο είτε προς το ζενίθ, είτε προς το ναδίρ. Εγώ δεν ξέρω καμία κακή ομάδα που να έχει ψυχολογία νικητή... Αν υπάρχει θα μιλάμε για λογικό παράδοξο.![]()
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν κοιταμε κοντοφθαλμα ο μπεβερλι εχει οτι θελουμε αν εχει στοχο να παιξει μπασκετ για να το ευχαριστηθει μεσα απο την ομάδα και οχι να τη δει απολυτος πρωταγωνιστης(που δεν ηταν ποτε στην καριερα του για να ειμαστε ειλικρινεις). Σκληραδα σωματικη και νοητικη, εξυπναδα, αμυνα, σκορ και εμπειρια. Εχει οτι χανουμε απο τον γουοκαπ και προσφερει ισως και περισσοτερα για μικροτερα χρονικα διαστηματα.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 5:45 pmαν ο μπεβερλι ερχεται μεχρι το καλοκαιρι ..ποσα να θελει 800χιλ μαξ?200χιλ τον μηνα.. δεν βλεπω κανενα λογο να πας να φερεις τον λι..Θες εναν παικτη για πλει οφ και φ4 δεν προκειται να βρεις κατι καλυτερο του μπεβερλι..λιγοτερο θα θελει την μπαλα απο τον λι παντως που δεν την δινει απο το αριστερο στο δεξι..
Αν κοιταμε μακρια ο ΛΙ θα μπορουσε να εξελιχθει στην δικη μας καλαθομηχανη για τα επόμενα χρόνια. Το ερώτημα ειναι τι ζητάμε.
Εγω θα προτιμουσα τον δευτερο. Αλλα δεν με χαλαει και ο πρωτος. Αν θελουν οντως 600 χιλιάρικα τοτε χτυπας μπεβερλι και τελειωνει η κουβεντα. Το θεμα οτι δεν ξερω αν θα μπουμε τελικα στην διαδικασια. Εγω ξανα ειπα θεωρω οτι οι επιστροφες μας θα ειναι σχετικα αμεσες και σε καλη κατασταση καθως με βαση αυτα που ξερω με κανουν να ειμαι αισιοδοξος. Αν ημουν Μπαρτζωκας ή οι Αγγελοπουλοι και ειναι τα 100 χρονια του συλλογου τοτε θα εδινα οσα χρηματα χρειαζεται για να μην αφησω τιποτα στην τυχη. Ομως ουτε προπονητής ειμαι σαν τον Μπαρτζωκα (ευτυχώς) ουτε δισεκατομμυριουχος σαν τους Αγγελοπουλους( δυστυχως

0
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν νομιζω οτι ο λι εχει την δυνατοτητα στον ολυμπιακο με το μπατζετ που εχει τωρα να πιανει θεση ξενου..ποσο μαλλον να στηριχτουμε πανω του να ειναι η καλαθομηχανη μας..Αλλο να ρθει τωρα που δεν υπαρχουν επιλογες και αλλο να μεινει και του χρονου. Εμενα ο λι πιο πολυ με προβληματιζει οτι δεν ταιριαζει καθολου στο μπασκετ μπαρτζωκα,ενω στην ουσια ειναι 2ρι..πιο πολυ στον μακισικ στα νιατα του φερνει,με τον γουοκαπ δεν εχει καμια σχεση.Christofis έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 6:11 pmΑν κοιταμε κοντοφθαλμα ο μπεβερλι εχει οτι θελουμε αν εχει στοχο να παιξει μπασκετ για να το ευχαριστηθει μεσα απο την ομάδα και οχι να τη δει απολυτος πρωταγωνιστης(που δεν ηταν ποτε στην καριερα του για να ειμαστε ειλικρινεις). Σκληραδα σωματικη και νοητικη, εξυπναδα, αμυνα, σκορ και εμπειρια. Εχει οτι χανουμε απο τον γουοκαπ και προσφερει ισως και περισσοτερα για μικροτερα χρονικα διαστηματα.
Αν κοιταμε μακρια ο ΛΙ θα μπορουσε να εξελιχθει στην δικη μας καλαθομηχανη για τα επόμενα χρόνια. Το ερώτημα ειναι τι ζητάμε.
Εγω θα προτιμουσα τον δευτερο. Αλλα δεν με χαλαει και ο πρωτος. Αν θελουν οντως 600 χιλιάρικα τοτε χτυπας μπεβερλι και τελειωνει η κουβεντα. Το θεμα οτι δεν ξερω αν θα μπουμε τελικα στην διαδικασια. Εγω ξανα ειπα θεωρω οτι οι επιστροφες μας θα ειναι σχετικα αμεσες και σε καλη κατασταση καθως με βαση αυτα που ξερω με κανουν να ειμαι αισιοδοξος. Αν ημουν Μπαρτζωκας ή οι Αγγελοπουλοι και ειναι τα 100 χρονια του συλλογου τοτε θα εδινα οσα χρηματα χρειαζεται για να μην αφησω τιποτα στην τυχη. Ομως ουτε προπονητής ειμαι σαν τον Μπαρτζωκα (ευτυχώς) ουτε δισεκατομμυριουχος σαν τους Αγγελοπουλους( δυστυχως) οποτε απλα γραφω τι πιστευω στο φορουμ χωρις να χρειαζεται να με λαμβανετε υποψιν
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι μπορεί μία χρονιά να είσαι πολύ άτυχος αλλά σε βάθος χρόνου εξομαλύνονται αυτά. Μπορούμε να έχουμε και κάτι σαν strength of schedule που έχουν στο NFL και οι τελευταίοι κάθε χρόνο να έχουν σχετικά ευκολότερο πρόγραμμα την επόμενη χρονιά. Επίσης, δεν χρειάζεται να είναι γεωγραφικός ο προσδιορισμός των περιφερειών. Όλα όλα όλα (όλα) αυτά βέβαια προυποθέτουν μια Ευρωλίγκα με κάποιου είδους ισοσταθμιστή, μακροπρόθεσμο ενδιαφέρον και επένδυση στις ομάδες κλπ κλπ. Όνειρα θερινής νυκτός για τώρα δηλαδή.Christofis έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2025 6:00 pmΩραιο συστημα σαν σκεψη αλλα πλήρως μη λειτουργικο.
Ας πουμε οτι χωριζουμε:
Δυση: Ρεαλ , Μπαρτσελονα, Μπασκόνια, Παρι, Βιλερπάν, Μονακό, Αρμάνι, Μπολόνια, Παρτιζαν, Ερυθρος
Ανατολή: Ολυμπιακος, Παναθηναικος, Φενερ, Εφες, Μακαμπι, Ζενιτ, ΤΣΣΚΑ, Μπάγερν, Χάποελ ή Αλμπα, Ζαλγκιρις
Και επειδη αυτο για να εισαι αξιοκρατικος δεν βαζεις διαβαθμιση καθε χρόνο στην κληρωση.
Μπορει αν εχει κεφια η κληρωτιδα να εχει η μια ομαδα εξω: Ρεαλ, Μπαρτσελονα, Παρτιζαν, Ερυθρο και Μπολόνια και η αλλη Παρι, Βιλερπαν, Μονακο, Μπασκονια , Μιλανο. ή απο την αλλη:
να εχει η μια Ολυμπιακο, Παναθηναικο, Φενερ, Καουνας, Μακαμπι στο τελ Αβιβ και η αλλη Εφες, Ζενιτ, Μοναχο, Βερολινο και Μοσχα. Νομιζω οι διαφορες ειναι ευλογες και για οποιον δεν εχει οπαδικα γυαλια μπορει να το δει
1
1