Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
Δεν μου αρέσει καθόλου η κίνηση με Πλαις. Δυστυχώς πήραμε παίκτη για να πάρουμε και μας κορόιδευαν ψιλό γαζί τόσο καιρό και πάλι καλά να λέμε που σταθήκαμε τυχεροί με τα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Αν δεν ήταν τραυματίας ο Γκάμπριελ μετά τον τελικό κυπέλλου αμφιβάλλω αν θα παίρναμε τον Πλαις.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τις κινήσεις του κοουτς στη θέση πέντε και από πέρυσι με μπερδεύει. Βέβαια ποιος είμαι εγώ για να κρίνω τον Αταμάν, αλλά πιστεύω και το καλοκαίρι και τώρα με τους τραυματισμούς η ομάδα ήθελε κάτι διαφορετικό. Οκ κατανοητό η αγορά είναι πεσμένη και περιορισμένη αλλά δεν πιστεύω πως μπορεί να κάνει τη διαφορά ή να βοηθήσει σημαντικά ο Πλεις. Στα μάτια μου είναι σαν να πήραμε έναν παλαίμαχο Ντίνο.
Μακάρι να μας διαψεύσει και αυτός και ο κοουτς. Δηλαδή πάμε για βασικούρα Πλαις με Ασβελ:
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τις κινήσεις του κοουτς στη θέση πέντε και από πέρυσι με μπερδεύει. Βέβαια ποιος είμαι εγώ για να κρίνω τον Αταμάν, αλλά πιστεύω και το καλοκαίρι και τώρα με τους τραυματισμούς η ομάδα ήθελε κάτι διαφορετικό. Οκ κατανοητό η αγορά είναι πεσμένη και περιορισμένη αλλά δεν πιστεύω πως μπορεί να κάνει τη διαφορά ή να βοηθήσει σημαντικά ο Πλεις. Στα μάτια μου είναι σαν να πήραμε έναν παλαίμαχο Ντίνο.
Μακάρι να μας διαψεύσει και αυτός και ο κοουτς. Δηλαδή πάμε για βασικούρα Πλαις με Ασβελ:
0
- pan24
- Reactions: 2424
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Αταμάν ότι και να λέμε εμείς με τις επιλογές του δυο χρόνια έχει δείξει ότι έχει αδιαπραγμάτευτα ως βασικό παίκτη των 25-30 λεπτών των Λεσόρ και πίσω του θέλει έναν παίκτη με σουτ, καλό επιθετικό κλπ κλπ.t0ny3 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 25, 2025 5:33 pmΔεν μου αρέσει καθόλου η κίνηση με Πλαις. Δυστυχώς πήραμε παίκτη για να πάρουμε και μας κορόιδευαν ψιλό γαζί τόσο καιρό και πάλι καλά να λέμε που σταθήκαμε τυχεροί με τα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Αν δεν ήταν τραυματίας ο Γκάμπριελ μετά τον τελικό κυπέλλου αμφιβάλλω αν θα παίρναμε τον Πλαις.
Αν δεν αλλάξει γνώμη ή δεν βγάλει μάτια ο Γκάμπριελ σε αυτό το πλαίσιο δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το καλοκαίρι πάμε με ψηλό τέτοιου στυλ για δεύτερο αντι για τον Γκάμπριελ.
Τώρα που δεν έχει τον Λεσόρ, όταν τραυματίστηκε πήρε μάλλον τον καλύτερο διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή που ήταν ο Γκάμπριελ.
Δεν σταμάτησε να θέλει καλό επιθετικά ψηλό.
Μάλιστα για να θυμίσω κατι, όσο και να μην μας αρέσει εμάς ο Αταμάν ως τον τραυματισμό του θεωρούσε βασικό τον Γιουρτσεβέν οχι τον Γκάμπριελ.
Στα 5 παιχνίδια που συνυπήρξαν, πέραν του πρώτου που ο Γκάμπριελ έπαιξε 30 λεπτά στα άλλα 4 ο Γκάμπριελ έπαιξε μαξ 10 λεπτά και ο Γιουρτσεβέν 22 ως 29 λεπτά.
Οπότε τώρα που ο Γιουρτσεβέν είναι ακόμα τραυματίας και δεν έχει και τρίτο ψηλό τι είδους ψηλό θα έπαιρνε; Κάποιον σε παρόμοιο στυλ με τον Γιουρτσεβέν είναι η απάντηση...
Τον Πλάις δεν τον πήραμε για να κάνει την διαφορά. Για 3ος ψηλός αποκτήθηκε και για να δώσει λεπτά όταν θα έχουν θέμα οι άλλοι όπως με Βιλερμπάν που λογικά Γιουρτσεβέν εκτός και Γκάμπριελ οχι στο 100%.
Το αν θα μας στοιχίσει όλο αυτό ή οχι θα φανεί στο τέλος. Θα εξαρτηθεί και από το πότε και σε τι κατάσταση θα γυρίσει ο Λεσόρ.
1
1

-
- Reactions: 247
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παίδες, με Βιλερμπάν δεν μπορούσαμε να παίξουμε με τραυματισμένο Γκαμπριέλ και από κει πέρα το χάος.
Ο Μητογλου απλά δεν υπάρχει ως 5, επιτέλους το κατάλαβε ο Αταμαν.
Το καλοκαίρι θα χαιρετίσει και ο Πλαις και ο Γιουρτσε σίγουρα. Ο Γκαμπριέλ πιστεύω θα μείνει, μπορεί επιθετικά να μην είναι τρομερός αλλά πίσω είναι φοβερός. Αυτό θέλουμε, αφού στην επίθεση στηριζόμαστε στα γκαρντ.
Ο Πλαις είναι μετάφραφη μέχρι να επιστρέψει ο Γιουρτσε, τέλος. Είμαστε σε έκτακτη ανάγκη, καλητερα κάποιος που μπορεί να παίξει μεθαύριο παρά ένα στοίχημα που θέλει προσαρμογή!
Ο Μητογλου απλά δεν υπάρχει ως 5, επιτέλους το κατάλαβε ο Αταμαν.
Το καλοκαίρι θα χαιρετίσει και ο Πλαις και ο Γιουρτσε σίγουρα. Ο Γκαμπριέλ πιστεύω θα μείνει, μπορεί επιθετικά να μην είναι τρομερός αλλά πίσω είναι φοβερός. Αυτό θέλουμε, αφού στην επίθεση στηριζόμαστε στα γκαρντ.
Ο Πλαις είναι μετάφραφη μέχρι να επιστρέψει ο Γιουρτσε, τέλος. Είμαστε σε έκτακτη ανάγκη, καλητερα κάποιος που μπορεί να παίξει μεθαύριο παρά ένα στοίχημα που θέλει προσαρμογή!
1
1

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο στο ποστ σου. 100% σε ολα.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Φεβ 25, 2025 3:00 pmοπως εχω ξαναγραψει κατα την γνωμη μου η ομαδα πρεπει να εχει σεντερ στυλ γκεμπριελ παρα στυλ λεσορ γιουρτσεβεν
τα στατιστικα ειτε ψαγμενα ειτε αψαχτα δεν με απασχολουν αυτο που με νοιαζει ειναι τι βλεπω στο γηπεδο και η αμυντικη λειτουργεια της ομαδας ειτε ατομικα ειτε ομαδικα ειναι βελτιωμενη με τον γκεμπριελ που δεν τον θεωρω και ελιτ αμυντικο απλα κανει τα αυτονοητα για σεντερ
ο πλαις ερχεται για 3ος σεντερ για 3μηνες δεν εχει ουτε αλλες βλεψεις ουτε θα εχει αλλη πορεια αυτο θα ειναι και αν ο λεσορ γυρισει στο τελος μπορει να ειναι και μικροτερη απο 3 μηνες η συμμετοχη του στην ομαδα
επισης μην ξεχνατε οτι ο γιουρτσεβεν δεν ξερουμε σε τι κατασταση θα γυρισει και ποσο χρονο θα του παρει αν του παρει να μπορει να παιξει κανονικα και επειδη ολοι ξερουν οτι θα φυγει το καλοκαιρι δεν μπορεις να πονταρεις στο πως θα λειτουρησει ενας παιχτης που ξερει οτι εχει θα φυγει σε 3 μηνες οσο ναναι δεν θα ζοριστει για να πετυχει η ομαδα τους στοχους της
Απλα θεωρω πως ο Γκαμπριελ κανει υπερπροσπαθεια στην αμυνα, δεν κανει απλα τα βασικα, καλυπτει ταυτοχρονα πολλα κενα, μεχρι και μπουσουλωντας παιζει αμυνα κατι που δυσκολα κανουν αλλοι σεντερ.
Ασυγκριτα καλυτερος με οποιονδηποτε αλλον σεντερ της ομαδας δλδ.
Και φυσικα αν βελτιωθει και επιθετικα τον κρατας για να καλυπτει πισω οταν ο Λεσορ ειναι τρυπα, οπως στην κανινκη περιοδο...
Για τριτο σεντερ ο Πλαις που ξερουμε ειναι ΤΑΜΑΜ.
Αν ειναι ο Πλαις που ξερουμε.
Οι επιλογες Αταμαν εχουν λογικη και μπορουν να φερουν αμεσο αποτελεσμα.
Γι αυτο ειναι ο καλυτερος προπονητης αυτη τη στιγμη.
2
2

0
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δπγ ανεβαζει στορυ απο ελβετια..η γυναικα του ναν το ιδιο..ο κοτζιας λεει ερχονται χαρουμενα νεα..ε αν κανεις την συνδεση αυτο βγαινει.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2730
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0