Λιγο να εμενε ακομα στην επικαιροτητα το θεμα θα καναμε απολογισμο της προσφορας του, θα τον χαιρετουσαμε με μνμ στα social kai θα ψαχναμε τον αντικαταστατη του.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 839
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε 2 ωρες εχουμε προλαβει να καλωσορισουμε, αναλυσουμε, κριτικαρουμε ή/και αποκυρηξουμε εναν παιχτη που -συμφωνα με τον μανατζερ του- δε θα παρουμε.
Λιγο να εμενε ακομα στην επικαιροτητα το θεμα θα καναμε απολογισμο της προσφορας του, θα τον χαιρετουσαμε με μνμ στα social kai θα ψαχναμε τον αντικαταστατη του.
13
13

- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έβιβα!SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Φεβ 25, 2025 9:05 pmΓια τον Τολιό εννοούσα όσο έπαιζε με Ντε ΤζούλιουςΜαλλον δεν το έγραψα σωστά! Φέρε ρακή εσύ!
![]()
![]()
Μόνο ένα παιχνίδι έπαιξαν μαζί, εναντίον του Ολυμπιακού, 16 πόντους ο Τολιο, 17 ο dejulius
1
1

- steph.larry
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στέκομαι σε αυτό και ελπίζω ο μάνατζερ να είναι αυτός που λέει την αλήθεια. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά με Τολιό, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκη και Φουρνιέ στην ίδια ομάδα, κάποιος θα μας κάψει φλάντζα μεταδίδοντας πως ο πισ-τολιόπουλος θα μπουμπουνάει τα ξεφουρνιστά του φουρνιέ μετά από χτύπημα της κόμπρας που είχε προηγηθεί όταν ήταν tyler-time και μισή.redcard έγραψε: ↑Τρί Φεβ 25, 2025 9:43 pmΣε 2 ωρες εχουμε προλαβει να καλωσορισουμε, αναλυσουμε, κριτικαρουμε ή/και αποκυρηξουμε εναν παιχτη που -συμφωνα με τον μανατζερ του- δε θα παρουμε.
1
1

-
- Reactions: 558
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν βγάζει κανένα νόημα να έρθει ο Τολιόπουλος αυτή την στιγμή. Μόνο σαν αντικαταστάτη του Μήτρου Λονγκ θα μπορούσα να τον δω, αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για μία τέτοια αντικατάσταση σε αυτό το σημείο.
Εννοείται πως αν έρθει στην θέση του Γουόκαπ θα είναι σαν να πυροβολάμε τα πόδια μας μιάς και δεν έχουν την παραμικρή σχέση παικτικά.
Ούτως ή άλλως η νόβα έβγαλε την φήμη οπότε σίγουρα δεν ισχύει
Εννοείται πως αν έρθει στην θέση του Γουόκαπ θα είναι σαν να πυροβολάμε τα πόδια μας μιάς και δεν έχουν την παραμικρή σχέση παικτικά.
Ούτως ή άλλως η νόβα έβγαλε την φήμη οπότε σίγουρα δεν ισχύει

0
-
- Reactions: 917
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Εδώ κρατάει Μένσα ρε παιδιά……..ακόμα για Γκαρντ μιλαμε?Leo_98 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 25, 2025 10:33 pmΔεν βγάζει κανένα νόημα να έρθει ο Τολιόπουλος αυτή την στιγμή. Μόνο σαν αντικαταστάτη του Μήτρου Λονγκ θα μπορούσα να τον δω, αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για μία τέτοια αντικατάσταση σε αυτό το σημείο.
Ούτως ή άλλως η νόβα έβγαλε την φήμη οπότε σίγουρα δεν ισχύει![]()
3
3

-
- Reactions: 1551
- Προειδοποιήσεις:
3
Ποιος έχει όρεξη να μιλάει για μπάσκετ, αθλητικά κλπ αυτές τις μερες. Τεσπά.
Μια χαρά είναι ο τολιοπουλος για να μπει στο γκρουπ των παικτών για α1. Πολύ πιο ποιοτικός απ τον Λονγκ και θα σου βάλει και κρίσιμα σουτ όπως ο Λαρεντζάκης.
Επίσης καλύτερα να είχε πάρει τον ζουγρη απ το παλτό τον μενσα.
Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με Γουοκαπ, εβανς,ραιτ.
Ελπίζω να έχουν καθαρή εικόνα και άποψη στην ομάδα.
Μια χαρά είναι ο τολιοπουλος για να μπει στο γκρουπ των παικτών για α1. Πολύ πιο ποιοτικός απ τον Λονγκ και θα σου βάλει και κρίσιμα σουτ όπως ο Λαρεντζάκης.
Επίσης καλύτερα να είχε πάρει τον ζουγρη απ το παλτό τον μενσα.
Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με Γουοκαπ, εβανς,ραιτ.
Ελπίζω να έχουν καθαρή εικόνα και άποψη στην ομάδα.
2
1
1

- kite26
- Reactions: 1301
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου. Δεν ξέρω παιδιά, πάλι βρισκόμαστε σε μια άσχημη θέση θα έλεγα μεταγραφικά. Πώς θα καταληφθεί το κενό του Ουόκαπ; Στο πέντε τι; Και οι αμφιβολίες περί επιστροφών, βάζει κι άλλα ερωτηματικά στο γενικότερο κλίμα. Έχω απογοητευτεί, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στα ξένα που έχουν δημιουργηθεί. Το κακό ότι πρέπει να βγουν πολλά να μπορέσει να γίνει δουλειά.
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 450
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά μην ανησυχείς. Πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό των παιδιών που γράφουν εδώ μέσα, την Παρασκευή θα είμαστε εκεί που πρέπει. Είτε είμαστε Ολυμπιακοί, είτε Παναθηναϊκοι, είτε Αεκτζηδες, Παοκτσηδες, Αρειανοί κλπ...tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Φεβ 25, 2025 11:28 pmΠοιος έχει όρεξη να μιλάει για μπάσκετ, αθλητικά κλπ αυτές τις μερες.
Στην ουσία, εδώ μέσα βρίσκουμε ένα μικρό καταφύγιο από την μίζερη καθημερινότητα μας.
2
2

- golitog7
- Reactions: 1927
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Οι μεταφραφες της ομάδας μέσα στη χρονιά είναι συνήθως για τα πανηγύρια στα όρια του τρολλ. Αν ισχύει όμως τώρα για Τολιό πιστεύω το τερμάτισαν. Σε ομάδα που έχεις αργά πόδια και άθλια άμυνα στη μπάλα, που κανένα Γκαρντ δε σπάει σκριν εκτός απόν Γουοκαπ που είναι τραυματίας, που οι ψηλοί σου μπορούν να παίξουν στην καλύτερη ντροπ άρα ο κοντός θα πρέπει εξ ορισμού να παίζει καλά shadow (να είναι δλδ αθλητικός με μακριά άκρα και κολιτσιδας) πας και παίρνεις Τολιοπούλο. Μόνο ως χαβαλέ μπορώ να το δω
1
1

- kite26
- Reactions: 1301
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λι και ο άλλος από Τουρκία για αντί Ουόκαπ.golitog7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 25, 2025 11:39 pmΟι μεταφραφες της ομάδας μέσα στη χρονιά είναι συνήθως για τα πανηγύρια στα όρια του τρολλ. Αν ισχύει όμως τώρα για Τολιό πιστεύω το τερμάτισαν. Σε ομάδα που έχεις αργά πόδια και άθλια άμυνα στη μπάλα, που κανένα Γκαρντ δε σπάει σκριν εκτός απόν Γουοκαπ που είναι τραυματίας, που οι ψηλοί σου μπορούν να παίξουν στην καλύτερη ντροπ άρα ο κοντός θα πρέπει εξ ορισμού να παίζει καλά shadow (να είναι δλδ αθλητικός με μακριά άκρα και κολιτσιδας) πας και παίρνεις Τολιοπούλο. Μόνο ως χαβαλέ μπορώ να το δω
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1472
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειπαμε ο τολιοπουλος δεν προκειται να ερθει στον ολυμπιακο και οι λογοι δεν ειναι αγωνιστικοι.
Ο μητρου λονγκ ειναι καλυτερος παικτης απο τον τολιοπουλο και εχει και πολυ καλυτερη σωματοδομη. Αλλα στοιχιζει σχεδον τρεις φορες απο οσα ο τολιοπουλος αρα δεν βλεπω τον λογο να αποκτηθει. Το ιδιο ισχυει και για Ντορσει. Θα το συζητουσα στη θεση αυτων λογω μικροτερης πιτας απο το μπατζετ.
Εχω ακομη την ελπιδα(αδυνατον το ξερω) οτι θα παρουμε την καλαθομηχανη τον Λι ετσι απλα για να ειμαστε καλυμμενοι. Για τους ψηλους συμφωνα με αυτα που νου μεταφερθηκαν σημερα ειμαι καλυμμενος με αυτους που εχω και ο νοων νοητω
Ο μητρου λονγκ ειναι καλυτερος παικτης απο τον τολιοπουλο και εχει και πολυ καλυτερη σωματοδομη. Αλλα στοιχιζει σχεδον τρεις φορες απο οσα ο τολιοπουλος αρα δεν βλεπω τον λογο να αποκτηθει. Το ιδιο ισχυει και για Ντορσει. Θα το συζητουσα στη θεση αυτων λογω μικροτερης πιτας απο το μπατζετ.
Εχω ακομη την ελπιδα(αδυνατον το ξερω) οτι θα παρουμε την καλαθομηχανη τον Λι ετσι απλα για να ειμαστε καλυμμενοι. Για τους ψηλους συμφωνα με αυτα που νου μεταφερθηκαν σημερα ειμαι καλυμμενος με αυτους που εχω και ο νοων νοητω
0
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
μπαινει το πολυ σε κανα μηνα ο ραιτ?Christofis έγραψε: ↑Τρί Φεβ 25, 2025 11:45 pm
0
-
- Reactions: 1472
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορει και εντος 10 ημερων.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 26, 2025 12:00 amμπαινει το πολυ σε κανα μηνα ο ραιτ?Christofis έγραψε: ↑Τρί Φεβ 25, 2025 11:45 pm
1
1

-
- Reactions: 1470
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2