Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1472
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 27, 2025 6:03 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 27, 2025 5:38 pm
Conan1982 έγραψε:
Πέμ Φεβ 27, 2025 11:53 am
Ίσως να χρησιμοποιηθεί και σαν οργανωτής, στην Τουρκία εκτός από δεύτερος σκόρερ ήταν και δεύτερος σε ασσίστ. Οι αναφορές για το Draft λένε για ικανό δημιουργό ενώ έχει εξαιρετικό Ball Handling. Μάλλον η αδυναμία του είναι ότι δεν είναι πολύ καλός σουτέρ. Δεδομένου του shot selection του πιθανότατα πάντως να μην είναι χειρότερος π.χ του Γκος. Μ' αρέσει μόνο και μόνο που παίρνουμε μετά από πόσα χρόνια ένα γκαρντ σκόρερ.
Επειδη τον εψαξα αρκετα με σκαουτινγκ ριπορτ κτλ ολοι λενε οτι εκτος απο αψογος χειριστης ειναι καλος δημιουργος και μπορει να παιξει και πικ εν ρολ..Στην μακαμπι δεν ειχε τετοιο ρολο αλλα στο τσ λ και στο ΝΒΑ τον ειδα να το κανει..Το αρνητικο που γραφουν ολοι ειναι οτι κανει αρκετα λαθη και εχει και ενα θεματακι στις επιλογες.

Oποτε λογικα σε μας ισως τον δουμε και στον ασσο..να κατεβασει μπαλα σιγουρα μπορει,ενω στην μοσιον στανταρ μπορει να ειναι ενας οκ δημιουργος,αν θελει βεβαια γιατι αυτος στο μυαλο του εχει να μπουκαρει να καρφωσει..Γενικα παντως ειναι πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση..αν τον καλουπωσει ο μπαρτζωκας χωρις να του κοψει το επιθετικο ενστικτο μιλαμε για υπεροπλο.
Βεβαια για φετος δεν νομιζω οτι προλαβαινουν να γινουν ολα αυτα,το πιθανοτερο ειναι οτι θα χει συμπληρωματικο ρολο,θα μπαινει στην δευτερη 5δα να αναλαμβανει το σκοραρισμα και να μπαινει και για καομπουλικια οταν δεν λειτουργει τιποτα αλλο.
Ο Λι ειναι καλος δημιουργος για κομπο(καλυτερος απο τον βιλντοζα για παραδειγμα. - χειροτερος απο τον εβανς) δεν ειναι ο κλασσικος ασσος αλλα δεν ξομιζω οτι τον χρειαζομαστε. Ο τυπος οταν ειναι η μερα του γιατι ειναι σουτερ ημερας(τετοιος ειναι και ο τζειμς, δεν θα τον αφησει κανενας μονο ομως) μπορει να κανει επιδοσεις λαρκιν. Ειναι πραγματικα καλαθομηχανη και στο ντραιβ απιαστος στονπρωτο βημα. Καλος αμυντικος ειναι δεν ξερω γιατι θεωρουν πολλοι οτι δεν ειναι απλα δεν ειναι επιπεδου γουοκαπ. Σιγουρα ειναι παικτης που μπορει να σε ξελασπωσει οταν κολλαει η μπαλα. Ειδικα φετος θα το χρειαστουμε αρκετα με την second unit. Απο του χρονοθ ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα παρει περισσοτερες ευθυνες. Τα πολλα λαθη για ασσιστ παιζει ρολο και το usage του παικτη. Ακομη και ο βιλντοζα εχει περιορισει πολυ τα λαθη του.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Φεβ 27, 2025 6:07 pm

ειδα τις δηλωσεις του μπαρτζωκα για τον λι και ειπε οτι με εναν τραυματισμο στα γκαρντ δεν θα βγαιναν τα πλει οφ οποτε δεν τον κοβω να περιμενει τον γουοκαπ να ειναι εκει..αλλα απο την αλλη δεν ειχαν καν σκεψεις για 5ρι οποτε αποτι φαινεται ο ραιτ θα παιζει σιγουρα στα πλει οφ.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1124

Πέμ Φεβ 27, 2025 6:20 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 27, 2025 5:38 pm
Επειδη τον εψαξα αρκετα με σκαουτινγκ ριπορτ κτλ ολοι λενε οτι εκτος απο αψογος χειριστης ειναι καλος δημιουργος και μπορει να παιξει και πικ εν ρολ..Στην μακαμπι δεν ειχε τετοιο ρολο αλλα στο τσ λ και στο ΝΒΑ τον ειδα να το κανει..Το αρνητικο που γραφουν ολοι ειναι οτι κανει αρκετα λαθη και εχει και ενα θεματακι στις επιλογες.

Oποτε λογικα σε μας ισως τον δουμε και στον ασσο..να κατεβασει μπαλα σιγουρα μπορει,ενω στην μοσιον στανταρ μπορει να ειναι ενας οκ δημιουργος,αν θελει βεβαια γιατι αυτος στο μυαλο του εχει να μπουκαρει να καρφωσει..Γενικα παντως ειναι πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση..αν τον καλουπωσει ο μπαρτζωκας χωρις να του κοψει το επιθετικο ενστικτο μιλαμε για υπεροπλο.
Βεβαια για φετος δεν νομιζω οτι προλαβαινουν να γινουν ολα αυτα,το πιθανοτερο ειναι οτι θα χει συμπληρωματικο ρολο,θα μπαινει στην δευτερη 5δα να αναλαμβανει το σκοραρισμα και να μπαινει και για καομπουλικια οταν δεν λειτουργει τιποτα αλλο.
Ο Μπαρτζώκας θέλει η μπάλα να γυρίζει ώστε με την ταυτόχρονη κίνηση τον παικτών να μετακινεί την αντίπαλη άμυνα μέχρι να βρουν οι παίκτες την καλύτερες συνθήκες για σκοράρισμα.
Ακόμα και όταν μιλάμε για κορυφαίους σουτέρ οι πιθανότητες στο σουτ είναι 50/50 , οπότε προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να αυξήσει το ποσοστό επιτυχίας κάτι πολύ σημαντικό σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που δεν κυνηγάει τις πολλές κατοχές.
Από την άλλη βλέπουμε ότι την επιλογή του drive από παίκτες που μπορούν να το υποστηρίξουν όπως ΜακΚισικ, είναι κάτι που θέλει ο coach αφού και σε αυτή την περίπτωση αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να καταλήξει η μπάλα στο καλάθι ή έστω να πάρει η ομάδα κάποιο φάουλ.
Θέλω γενικά να πω ότι ο τρόπος που αγωνίζεται επιθετικά ο Λι (όσο τον έχω δει) , θεωρώ πως είναι απόλυτα συμβατός με τα θέλω του Μπαρτζώκα και εφόσον δείξει και όρεξη στην άμυνα, θα γίνει πολύ σημαντικό γρανάζι για την ομάδα.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Πέμ Φεβ 27, 2025 6:21 pm

Καλά τα λόγια αλλά καλύτερη η εικόνα

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Πέμ Φεβ 27, 2025 6:22 pm

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Φεβ 27, 2025 6:22 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 27, 2025 5:08 pm
Heisenberg έγραψε:
Πέμ Φεβ 27, 2025 2:37 pm
Στο μακρινο σουτ ειμαστε καλυμμένοι. εγω πάντως βλεποντας ολα τα βιντεο ειδα οτι εχει καλο mιd range σουτ και μαλιστα πανω σε αμυνα . αρα καλυτερα να λεμε μετριος μακρινος σουτερ.
εκρηκτικοτητα, drive και μας δινει τα τελειωματα οταν δεν θα μπαινουν τα τριποντα καθως θα εκμεταλλευεται τα spacing που δινουν φουρνε και βενζε και θα διεμβολίζει.
Βλεποντας και αναλυσεις που εγιναν λενε οτι ειναι σκυλος στην πιεση στην αμυνα με πολυ δυνατα και γρηγορα ποδια και μακρια χερια. αρα ουτε σε αυτο χανουμε.
την τακτικη αμυνα θα την μαθει.

Εχει κοινα στοιχεια με τον υγιη εβανς αλλα ο εβανς απειλει με σουτ περισσοτερο ειναι πιο πολυ σουτερ ενω αυτος εχει το drive. κατι που μονο με τον Μακ κισικ το ειχαμε.
οποτε θεωρω οτι πηραμε κατι που μας ελειπε παρα πολυ.
Άλλο ότι σκοράρει πολύ από το mid post και άλλο το ότι έχει καλό mid range σουτ ( που δεν θα το έλεγα)…..άλλο το ένα , άλλο το άλλο!!! Εκρηκτικότητα και αθλητικότητα στο φουλ, συμφωνώ……..σκέψου κάτι παραπλήσιο (όχι ακριβώς αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι πιο κοντά παικτικά ) με τον Dante Exum της χρονιάς Ομπράντοβιτς όμως………
Ούτε πολύ σκοράρει από mid-range, στο BCL που έκανε τα όργια σκόραρε μόνο μέσα στην ρακέτα και από το τρίποντο, στις υπολοιπες διοργανώσεις, Euroleague και Τουρκία έπαιρνε προσπάθειες αλλά λίγες και με κακά ποσοστά, φαίνεται να έχει μια προτίμηση να σκοράρει από τα αριστερά με καλύτερα ποσοστά και από την κορυφή της ρακέτας.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1251

Πέμ Φεβ 27, 2025 6:56 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Φεβ 27, 2025 12:52 pm
Conan1982 έγραψε:
Πέμ Φεβ 27, 2025 11:53 am
Ίσως να χρησιμοποιηθεί και σαν οργανωτής, στην Τουρκία εκτός από δεύτερος σκόρερ ήταν και δεύτερος σε ασσίστ. Οι αναφορές για το Draft λένε για ικανό δημιουργό ενώ έχει εξαιρετικό Ball Handling. Μάλλον η αδυναμία του είναι ότι δεν είναι πολύ καλός σουτέρ. Δεδομένου του shot selection του πιθανότατα πάντως να μην είναι χειρότερος π.χ του Γκος. Μ' αρέσει μόνο και μόνο που παίρνουμε μετά από πόσα χρόνια ένα γκαρντ σκόρερ.
Αμερικανο γκαρντ σκορερ θυμαμαι τελευταιο τον Λιν Γκριρ(πλη του εβανς που δεν τον ειδαμε ακομη)
δε γκαννερ φιλε δε γκαννερ ...κριμα που δεν εμεινε παραπανω η παιχτουρα...α κι επισης εκανε κι ενα περασμα το νυν της βαρκελωνης κεβιν παντερ που κι αυτος καλουτσικος ειναι

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 450
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Φεβ 27, 2025 8:16 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Φεβ 27, 2025 11:15 am
vulkanraven έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 8:25 pm
Μιας και πιάσαμε τα λογοπαίγνια...

Πήραμε τον Λι από την Μανίσα,
Λι από Μανίσα,
Λι - Μανίσα,
Μανίσα - Λι,
Μανίσαλη!
(κι έλεγα τι μου θυμίζει... :D )

Εικόνα
ξηγηθηκαν οι προεδροι Λι-μανισια
Το εσταξαν το μαρου-Λι!

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Φεβ 27, 2025 9:30 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 27, 2025 6:07 pm
ειδα τις δηλωσεις του μπαρτζωκα για τον λι και ειπε οτι με εναν τραυματισμο στα γκαρντ δεν θα βγαιναν τα πλει οφ οποτε δεν τον κοβω να περιμενει τον γουοκαπ να ειναι εκει..αλλα απο την αλλη δεν ειχαν καν σκεψεις για 5ρι οποτε αποτι φαινεται ο ραιτ θα παιζει σιγουρα στα πλει οφ.
Ναι ο Γουόκαπ δεν ξέρουμε αν θα ξαναπαίξει φέτος, και αν παίξει σε τι κατάσταση θα είναι. Ο Εβανς πάει από Απρίλιο, και με τόσους μήνες εκτός ε δεν γίνεται να βασιστείς σε κρίσιμα ματς πάνω του για φέτος. Βιλντόζα είναι μέτριος και τραυματίζεται κιόλας....Λονγκ δεν μπαίνει πλέον ούτε στην προπόνηση, ο Ντόρσευ είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας και μείναμε με τον φιλότιμο Γκος που κάνουμε τον σταυρό μας μην τραυματιστεί!! Οπότε λογικό να πάρει παίκτη ο Μπαρτζώκας....και από το συμβόλαιο που του έκαναν δείχνει ότι ο παίκτης ήρθε για να μείνει και όχι για να είναι μια απλά εφεδρική λύση...

Το καλοκαίρι και ανάλογα με το τι χρονιά είχαμε θα δει ο Κόουτς ποιοι θα αποχωρήσουν καθώς είναι αδύνατο να έχουμε μαζί Λι, Γκος, Γουόκαπ, Εβανς, Βιλντόζα, Ντόρσευ, Λονγκ....2-3 από αυτούς θα πρέπει να αποχωρήσουν.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Φεβ 27, 2025 9:45 pm

ο εβανς θα ξεκινησει να παιζει γυρω στα πλει οφ οποτε θα πρεπει να εχουμε ξεμεινει απο λυσεις για να μπει να παιξει η για καποιο λογο να πεταει φωτιες στις προπονησεις η σε οποιον αγωνα παιξει..99% δεν θα τον δουμε σε σοβαρο ματς..

Εγω δεν το χω σιγουρο οτι θα μεινει και του χρονου..Βασικα δεν νομιζω οτι ειναι και καλη ιδεα να μεινει αν δεν τον δουμε φετος σε σοβαρο ματς..Στο συμβολαιο του ειναι να παρει 1.5εκ του χρονου αρα δεν προκειται να παρεις και αλλο τοπ γκαρντ..αξιζει το ρισκο?Ειναι πολλες οι πιθανοτητες οτι δεν θα παιξει ποτε στο 100% του και παντα θα εχουμε τον φοβο οτι θα ξανατραυματιστει. Προσωπικα θα τα εδινα στον μαλεντον για να εχω το κεφαλι μου ησυχο,ενω το καλοκαιρι λογικα θα ρθουν ευρωπη ο μισιτς και μπορει και κανας σρουντερ.

Μου φαινεται αδυνατο να μεινει και ο εβανς και ο βιλντοζα,αποτι καταλαβαινω ο βιλντοζα ηρθε σαν δικλειδα για τον εβανς.

Πολλα θα κριθουν απο τα αποτελεσματα φετος..Αν το κατακτησουμε δεν βλεπω πολλες αλλαγες,αν ομως το χασουμε οι μονοι σιγουροι θα ειναι γουοκαπ φουρνιε σασα και παπ..Για τους υπολοιπους δεν θα εβαζα χερι στην φωτια..

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Πέμ Φεβ 27, 2025 10:09 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 27, 2025 9:45 pm
ο εβανς θα ξεκινησει να παιζει γυρω στα πλει οφ οποτε θα πρεπει να εχουμε ξεμεινει απο λυσεις για να μπει να παιξει η για καποιο λογο να πεταει φωτιες στις προπονησεις η σε οποιον αγωνα παιξει..99% δεν θα τον δουμε σε σοβαρο ματς..

Εγω δεν το χω σιγουρο οτι θα μεινει και του χρονου..Βασικα δεν νομιζω οτι ειναι και καλη ιδεα να μεινει αν δεν τον δουμε φετος σε σοβαρο ματς..Στο συμβολαιο του ειναι να παρει 1.5εκ του χρονου αρα δεν προκειται να παρεις και αλλο τοπ γκαρντ..αξιζει το ρισκο?Ειναι πολλες οι πιθανοτητες οτι δεν θα παιξει ποτε στο 100% του και παντα θα εχουμε τον φοβο οτι θα ξανατραυματιστει. Προσωπικα θα τα εδινα στον μαλεντον για να εχω το κεφαλι μου ησυχο,ενω το καλοκαιρι λογικα θα ρθουν ευρωπη ο μισιτς και μπορει και κανας σρουντερ.

Μου φαινεται αδυνατο να μεινει και ο εβανς και ο βιλντοζα,αποτι καταλαβαινω ο βιλντοζα ηρθε σαν δικλειδα για τον εβανς.

Πολλα θα κριθουν απο τα αποτελεσματα φετος..Αν το κατακτησουμε δεν βλεπω πολλες αλλαγες,αν ομως το χασουμε οι μονοι σιγουροι θα ειναι γουοκαπ φουρνιε σασα και παπ..Για τους υπολοιπους δεν θα εβαζα χερι στην φωτια..
Οπως το είπες, όλα θα κριθούν από το αν σηκώσουμε την Ευρωκούπα, αν την πάρουμε, θα έχουμε ένα ήσυχο καλοκαίρι με λίγες κινήσεις, αν την χάσουμε συμφωνώ μόνο Σάσα, Φουρνιέ, Παπ και Γουόκαπ θα είναι σίγουροι, όλοι μα όλοι οι άλλοι θα είναι αναλώσιμοι, (ακόμα και ο Μπαρτζώκας)...

Για τον Εβανς θα δούμε, όλο πάει πίσω πότε θα επανέρθει, αρχικά έλεγαν Φεβρουάριο, έγινε Μάρτιος, τώρα πάμε Απρίλιος, πάει η χρονιά για αυτόν....θεωρώ και εγώ ότι είναι δύσκολο να τον δούμε και του χρόνου, 1,5εκ. για έναν παίκτη που ουσιαστικά είναι τραυματίας έναν χρόνο δεν ξέρω αν έχει νόημα....θα δείξει....

Υ.Γ. Αν έρθει Ευρώπη Μίσιτς και δεν τον χτυπήσουμε, θα είναι έγκλημα μεγατόνων...
Υ.Γ. Βασικά με την μεταγραφή του Λι οι πρόεδροι πάνε με την λογική all in για την Ευρωλίγκα....είναι ξεκάθαρο ότι πάμε με τα μπούνια να το σηκώσουμε....αν την χάσουμε και φέτος με τέτοιο Budget και με καμία αντίπαλη ομάδα να μην είναι ουσιαστικά φοβερή και τρομερή, προβλέπω μεγάλες και συγκλονιστικές αλλαγές το καλοκαίρι σε όλους τους τομείς.

1
1 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Πέμ Φεβ 27, 2025 11:45 pm

οτι και να λετε ο Παναθηναικος έχει παρει Σρουντερ στα σοσιαλ (δεν θελουν τωρα μισιτς)
οποτε πρεπει να απαντησουμε με Μαλεντον :shot:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Φεβ 27, 2025 11:49 pm

αυτο με τον σρουντερ οτι θα ρθει ευρωπη το χω δει και εγω αρκετα αλλα δεν μπορω να καταλαβω που το στηριζουν..Δεν εχει 15εκ συμβολαιο και εγγυημενο?Ακομα και ελευθερος να μενει ποιος θα του δωσει 10εκ για να εχει λογο τουλαχιστον να ρθει ευρωπη?

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Φεβ 28, 2025 12:05 am

shaq7 έγραψε:
αυτο με τον σρουντερ οτι θα ρθει ευρωπη το χω δει και εγω αρκετα αλλα δεν μπορω να καταλαβω που το στηριζουν..Δεν εχει 15εκ συμβολαιο και εγγυημενο?Ακομα και ελευθερος να μενει ποιος θα του δωσει 10εκ για να εχει λογο τουλαχιστον να ρθει ευρωπη?
ειναι κρυφος ποθος του DPG λενε. εγραψε χτες ο κοτζιας το ονομα του σε ποστ και εγινε χαμος.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Φεβ 28, 2025 12:43 am

Heisenberg έγραψε:
Παρ Φεβ 28, 2025 12:05 am
shaq7 έγραψε:
ειναι κρυφος ποθος του DPG λενε. εγραψε χτες ο κοτζιας το ονομα του σε ποστ και εγινε χαμος.
Εγώ έχω κρυφό πόθο τον Γιοκιτς….λετε να τον πάρουμε;;; Χαχα…

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”