Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Φεβ 28, 2025 12:46 am

ο Σρουντερ επαιρνε 13 το χρονο για 2 χρονια. το καλοκαιρι μενει ελευθερος καθως τελειωνει το συμβολαιο του. αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν θα ψαξει για νεο συμβολαιο στο ΝΒΑ.
αλλα μαλλον επειδη μενει ελευθερος σημαινει οτι θα θελει να παιξει και Ευρωπη

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Φεβ 28, 2025 1:09 am

μονο αν ειναι περιπτωση μιροτιτς που ενω εβρισκε στο ΝΒΑ ηθελε να γυρισει και βρηκε και την μπαρτσα που του εδωσε 7εκ το χρονο ποσα του χε δωσει.στα 32 παντως να θελει να χασει εκατομμυρια για να ρθει να παιξει ευρωπη δεν εχει και πολλες πιθανοτητες..

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1245
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 28, 2025 7:53 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 2:59 pm
Κοίτα να δεις που με τα απίστευτα κολλήματα του Μπασκετικού οργανισμού και την…….αμπασκετοσύνη των περισσότερων μας φιλάθλων ( εκτός φόρουμ εννοώ) θα φτάσουμε στο τέλος να κατηγορούμε τον Μέγα Φουρνιέ και τον Μέγα Σάσα!!! Εδώ είμαστε, θα μου το θυμηθείτε…….
αν πω πχ οτι ο Σασα κλεβει στην αμυνα και ο φουρνιε ορισμενες φορες το παρακανει με τις προσπαθειες θα ειμαι κακος?

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Φεβ 28, 2025 8:09 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Κοίτα να δεις που με τα απίστευτα κολλήματα του Μπασκετικού οργανισμού και την…….αμπασκετοσύνη των περισσότερων μας φιλάθλων ( εκτός φόρουμ εννοώ) θα φτάσουμε στο τέλος να κατηγορούμε τον Μέγα Φουρνιέ και τον Μέγα Σάσα!!! Εδώ είμαστε, θα μου το θυμηθείτε…….
αν πω πχ οτι ο Σασα κλεβει στην αμυνα και ο φουρνιε ορισμενες φορες το παρακανει με τις προσπαθειες θα ειμαι κακος?
καλα τον σασα τον βαζει να μαρκαρει γκαρντ,θελει δεν θελει τον περνανε σαν σταματημενο τι αλλο μπορει να κανει?
ο φουρνιε σπανια το παρατραβαει η και να το κανει δεν ειναι αρνητικος για την ομαδα,μπορει ο μπαρτζωκας να τον τραβαει στον παγκο αν ειναι τοσο αστοχος.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Φεβ 28, 2025 8:25 pm

Slow horses 7 έγραψε:
και ο φουρνιε ορισμενες φορες το παρακανει με τις προσπαθειες θα ειμαι κακος?
Ρε φίλε καλά κάνει ο φουρνιε και λίγες προσπαθειες παίρνει, εδώ ο άλλος απέναντι παίζει μιάμιση χρονιά 1vs1 και πήρε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα.
Τι να κάνει δηλαδή ο γαλλος να γυρνάει την μπάλα συνέχεια; Αμα ήταν έτσι ας έμενε με τον Παπανικολάου.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1245

Σάβ Μαρ 01, 2025 9:43 am

shaq7 έγραψε:

καλα τον σασα τον βαζει να μαρκαρει γκαρντ,θελει δεν θελει τον περνανε σαν σταματημενο τι αλλο μπορει να κανει?
ο φουρνιε σπανια το παρατραβαει η και να το κανει δεν ειναι αρνητικος για την ομαδα,μπορει ο μπαρτζωκας να τον τραβαει στον παγκο αν ειναι τοσο αστοχος.
προφανως δεν το εξεφρασα σωστα , τα δυο παραδειγματα που εφερα ειναι απλα για να δηλωσουν οτι κανενας παικτης δεν μπορει να ειναι στο απυροβλητο . ο βεζε σε πολλες περιπτωσεις "κοιμαται " στην παρακολουθηση της φασης οταν αμυνεται ο ενας εκ των δυο ψηλων με αποτελεσμα να χανει ο αντιπαλος το σουτ αλλα να ερχεται παικτης απο πισω και να παιρνει επιθετικο ριμπαουντ , ο φουρνιε οσα σουτ και να παρει σαφως και ειναι λιγα αλλα οταν εχεις συμπαικτη σου σε ξεκαθαρο μισ ματς μπροστα σου και αντι να πασαρεις βαρας το σουτ απο τα 8 μετρα ,μπει δεν μπει εγω σαν Φωτης το βλεπω ως λαθος επιλογη, χωρις σε καμια περιπτωση να Θεωρω το Γαλλο κακο. το διορθωσα γιατι απο τη βιασυνη μου να απαντησω επαθα "προεδρος εδεσσαικου"

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions: 1009
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Σάβ Μαρ 01, 2025 7:03 pm

Σάβ Μαρ 01, 2025 9:43 am
shaq7 έγραψε:

προφανως δεν το εξεφρασα σωστα , τα δυο παραδειγματα που εφερα ειναι απλα για να δηλωσουν οτι κανενας παικτης δεν μπορει να ειναι στο απυροβλητο . ο βεζε σε πολλες περιπτωσεις "κοιμαται " στην παρακολουθηση της φασης οταν αμυνεται ο ενας εκ των δυο ψηλων με αποτελεσμα να χανει ο αντιπαλος το σουτ αλλα να ερχεται παικτης απο πισω και να παιρνει επιθετικο ριμπαουντ , ο φουρνιε οσα σουτ και να παρει σαφως και ειναι λιγα αλλα οταν εχεις συμπαικτη σου σε ξεκαθαρο μισ ματς μπροστα σου και αντι να πασαρεις βαρας το σουτ απο τα 8 μετρα ,μπει δεν μπει εγω σαν Φωτης το βλεπω ως λαθος επιλογη, χωρις σε καμια περιπτωση να Θεωρω το Γαλλο κακο. το διορθωσα γιατι απο τη βιασυνη μου να απαντησω επαθα "προεδρος εδεσσαικου"
Φίλε, αυτό που γράφεις πολύ ωραία, είναι πάντα σχετικό. Οι προπονητές χαίρονται οι παίχτες να πηγαίνουν σε ορθολογικές φαινομενικά επιλογές, όμως σαφέστατα δεν θα τους χαλάσει να έχουν παίχτες που σκέφτονται και out of the box. Στο τέλος της ημέρας μετράει το αποτέλεσμα. Αυτό θα θυμάσαι και όχι απαραίτητα τον τρόπο που επήλθε. Αν στον τελικό πχ το πάρεις με buzzer beater του Γάλλου, ασχέτως αν μαρκάρεται από 5 παίχτες και είχε 4 ελεύθερους συμπαίκτες να δώσει τη μπάλα, θα το χαρείς με την ψυχή σου, θα τον αποθεώσεις, θα μιλάς για σκάκια, προέδρους κτλ με τα καλύτερα λόγια και ζήσαμε εμείς καλά και εσείς καλύτερα. Ψυχρό ή όχι, αυτό είναι το point.

Kαταλαβαίνω ότι για κάποιους η χαρά στο άθλημα είναι να βλέπουν πόσο ωραία γυρίζει η μπάλα με τον Θωμά πχ μέσα και πόσο γρηγορα παίζει η ομάδα και πόσο ομαδικά. Μαζί σου. Χαρά όμως του αθλήματος είναι να πάρει και ο Λεμπρόν τη μπάλα, να καταπιεί 3 αντιπάλους και να καρφώσει ή να εκτελέσει ένα τρίποντο ο Φουρνιέ από τα 17 μέτρα και να μπει. Και τα δύο βρωμάνε μπασκετίλα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μαρ 01, 2025 7:20 pm

ο βετακης ειπε αποτι πηρε το ματι μου οτι δινουμε στον γκος 1.5εκ..Προσωπικα δεν ξερω αν θα του τα εδινα αν δεν μας εφερνε την ευρωλιγκα φετος..Ενω υποθετω πως αν ειναι να του δωσουμε τοσα προοριζεται για βασικος μας γκαρντ και αρα παμε με περιφερεια του χρονου

Γκος Γουοκαπ Εβανς/βιλντοζα
Φουρνιε Λι ντορσει ...Καλα νταξει με τον εβανς στο 100% ισως ειναι και η καλυτερη περιφερεια της ευρωπης αλλα αμφιβαλλω κατα ποσο θα το δουμε αυτο..Βεβαια ακομα και με βιλντοζα αντι του εβανς ειναι αξιολογη περιφερεια απλα αν φετος φανει λιγη για κουπα θεωρω πως θελει αλλαγες και οχι να παμε με την ιδια..Το 1.5 του γκος επισης ελεγχεται αν ειναι υπεραξια η οχι.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague

Σάβ Μαρ 01, 2025 7:29 pm

shaq7 έγραψε:
ο βετακης ειπε αποτι πηρε το ματι μου οτι δινουμε στον γκος 1.5εκ..Προσωπικα δεν ξερω αν θα του τα εδινα αν δεν μας εφερνε την ευρωλιγκα φετος..Ενω υποθετω πως αν ειναι να του δωσουμε τοσα προοριζεται για βασικος μας γκαρντ και αρα παμε με περιφερεια του χρονου

Γκος Γουοκαπ Εβανς/βιλντοζα
Φουρνιε Λι ντορσει ...Καλα νταξει με τον εβανς στο 100% ισως ειναι και η καλυτερη περιφερεια της ευρωπης αλλα αμφιβαλλω κατα ποσο θα το δουμε αυτο..Βεβαια ακομα και με βιλντοζα αντι του εβανς ειναι αξιολογη περιφερεια απλα αν φετος φανει λιγη για κουπα θεωρω πως θελει αλλαγες και οχι να παμε με την ιδια..Το 1.5 του γκος επισης ελεγχεται αν ειναι υπεραξια η οχι.
Υπεραξία φίλε μου είναι του Ντόρσει, όχι του Γκος.
Ο Γκος το 1,5 ή τουλάχιστον ενα ποσό εκεί κοντά, εκτιμώ ότι μπορεί να το βρει.
Ακόμα και με τον Βιλντόζα να το συγκρίνεις, ο οποίος παίρνει 1,2 αν δεν λανθάνω, πάλι ο Γκος αξίζει το 1.5...

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μαρ 01, 2025 7:38 pm

Airman έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Ακόμα και με τον Βιλντόζα να το συγκρίνεις, ο οποίος παίρνει 1,2 αν δεν λανθάνω, πάλι ο Γκος αξίζει το 1.5...
ο ντορσει εχει διαβατηριο ομως ενω ο γκος οχι..δεν διαφωνω οτι μπορει να βρει 1.5 και ευκολα ο γκος..απλα αν σκεφτεις οτι με 1.5 εφερες τον πραιμ εβανς(ασχετως οτι τραυματιστηκε) η μπορεις να φερεις τον μαλεντον δεν ξερω αν θα επελεγα τον γκος..βασικα αν δεν μας φερει την κουπα πιθανοτατα δεν θα τον κραταγα.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague

Σάβ Μαρ 01, 2025 7:50 pm

shaq7 έγραψε:
Airman έγραψε:

ο ντορσει εχει διαβατηριο ομως ενω ο γκος οχι..δεν διαφωνω οτι μπορει να βρει 1.5 και ευκολα ο γκος..απλα αν σκεφτεις οτι με 1.5 εφερες τον πραιμ εβανς(ασχετως οτι τραυματιστηκε) η μπορεις να φερεις τον μαλεντον δεν ξερω αν θα επελεγα τον γκος..βασικα αν δεν μας φερει την κουπα πιθανοτατα δεν θα τον κραταγα.
OK, απλά το θέμα των διαβατηρίων, θα πρέπει κάποια στιγμή να διαφοροποιηθεί. Τα 1,7 στον Ντόρσει τα λυπάμαι μέχρι και εγώ που είμαι Παναθηναϊκός. Απλά θέλω να σου πω ότι το 1,5 για έναν τιμιότατο παίχτη που κάνει πολλά πράγματα καλά, είναι σχετικά νορμάλ. Τα 400Κ πχ που παίρνει ο Μητρου-Λονγκ είναι περισσότερο fail αν θες, ασχέτως αν είναι Ελληνας ή όχι (και που είναι Ελληνας βασικά δεν είναι ότι θα πας μαζί του στον πόλεμο απέναντι στον ΠΑΟ πχ)... επίσης, το 1.5 είναι ένα αξιόλογο ποσό αλλά δεν είναι το ποσό που δίνεται σε dominant guards της λίγκας, βλέπε Φουρνιέ, οι 2 του ΠΑΟ, ο Τζέιμς κτλ...Δεν ξέρω δηλαδή αν ο Γκος είναι ο πρώτος παίχτης σου στον οποίον θα πρέπει να ρίξεις το ανάθεμα αν χάσεις τη λίγκα φέτος. Ο Μαλεντόν δεν ξέρω πόσα λεφτά θα πάρει και νομίζω πως αν πας σε πιο βαριές και δοκιμασμένες λύσεις (βλέπε πχ Μίσιτς) το 1,5 δεν φτάνει ούτε για να μιλήσεις μαζί του στο τηλεφωνο υποθέτω.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μαρ 01, 2025 8:09 pm

Airman έγραψε:
Σάβ Μαρ 01, 2025 7:50 pm
shaq7 έγραψε:

OK, απλά το θέμα των διαβατηρίων, θα πρέπει κάποια στιγμή να διαφοροποιηθεί. Τα 1,7 στον Ντόρσει τα λυπάμαι μέχρι και εγώ που είμαι Παναθηναϊκός. Απλά θέλω να σου πω ότι το 1,5 για έναν τιμιότατο παίχτη που κάνει πολλά πράγματα καλά, είναι σχετικά νορμάλ. Τα 400Κ πχ που παίρνει ο Μητρου-Λονγκ είναι περισσότερο fail αν θες, ασχέτως αν είναι Ελληνας ή όχι (και που είναι Ελληνας βασικά δεν είναι ότι θα πας μαζί του στον πόλεμο απέναντι στον ΠΑΟ πχ)... επίσης, το 1.5 είναι ένα αξιόλογο ποσό αλλά δεν είναι το ποσό που δίνεται σε dominant guards της λίγκας, βλέπε Φουρνιέ, οι 2 του ΠΑΟ, ο Τζέιμς κτλ...Δεν ξέρω δηλαδή αν ο Γκος είναι ο πρώτος παίχτης σου στον οποίον θα πρέπει να ρίξεις το ανάθεμα αν χάσεις τη λίγκα φέτος. Ο Μαλεντόν δεν ξέρω πόσα λεφτά θα πάρει και νομίζω πως αν πας σε πιο βαριές και δοκιμασμένες λύσεις (βλέπε πχ Μίσιτς) το 1,5 δεν φτάνει ούτε για να μιλήσεις μαζί του στο τηλεφωνο υποθέτω.
Τα διαβατηρια ειναι πονεμενη ιστορια που δεν φαινεται οτι θα αλλαξει,ο ντορσει 1.5 νομιζω παιρνει και το προηγουμενο καλοκαιρι θα τον κοστολογουσα 1-1.2 οποτε δεν το βλεπω και τρελη υπεραξια..Τωρα με την εικονα του προφανως και ειναι αλλα που να το ηξερες,πχ και του μπραουν ειναι τρελη υπεραξια με την εικονα του χωρις να εχει και διαβατηριο.

ουτε του μητρου τα θεωρω υπεραξια μεγαλη γιατι και ο λουντζης 300επαιρνε πχ,η και ο τολιοπουλος να ερθει εκει κοντα θα παρει..ο κωστακουμπος πχ επαιρνε κανα 600ρι νομιζω..

Του γκος δεν θα του τα εδινα τα 1.5 επειδη πια θα γινοταν ο βασικος μας γκαρντ..Αν ηταν να τα παρει και να ρθει και ο μισιτς του εδινα εγω το στυλο να υπογραψει..Στην ουσια λεω οτι δεν θα με καλυπτει πληρως η περιφερεια οπως διαμορφωνεται με τον γκος,αν πρεπει να κρατησεις και εναν απο βιλντοζα/εβανς και τον λι.. Θελω να εχω το βασικο μου γκαρντ να ειναι δυναμιτης..στυλ μισιτς η πραιμ εβανς η τουλαχιστον τον ανερχομενο μαλεντον..Ο γκος καλος χρυσος αλλα πια μεγαλωσε και δεν μου εχει δειξει και τα καρυδια του...να το παρει φετος στις πλατες του και να τον κρατησουμε με χαρα και ας παρει και 2.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Μαρ 01, 2025 9:12 pm

shaq7 έγραψε:
Airman έγραψε:

Υπαρχουν καποιες διαφορες εδω.
Αρχικα το διαβατηριο του Dorsey ειναι ανουσιο καθως δεν παιζει. Εδινες 200-300 χιλιαρικα σε εναν αλλο Ελληνα που θα σαπιζε στον παγκο εξισου και θα ειχε και αυτος Ελληνικο διαβατηριο και δεν θα περιμενε και κανεις τιποτα απο αυτον, ακομα και τον Pappas κρατουσες με αυτο το ποσο ισως και λιγοτερο... και ηταν και η ψυχη των αποδυτηριων.

Τωρα στην οικονομικη συγκριση Goss και Evans... ο Goss ειναι proven σε επιπεδο euroleague, πως εστω και ως αναπληρωματικος σε ομαδα που κατεκτησε τον τιτλο σταθηκε πολυ καλα.
Ο Evans απο την αλλη ειναι καραunproven, με 1.5 καλη season στην Zalgiris.
Την μια σεζον μπηκε Playoffs σαν 7η, με τον Keenan να χανει την μιση σεζον και την περσινη σεζον που επαιξε ολα τα παιχνιδια τερματισαν 14οι. Με μοναδικες σημαντικες αλλαγες στο ροστερ να ειναι οτι εφυγαν οι Brazdeikis & Polonara και αντικατασταθηκαν απο τους Sumner & Manek.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Μαρ 01, 2025 9:25 pm

Συμφωνώ με τον reignman. Ο Γκος έχει πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ και έχει φάει τα μεγάλα ματς με το κουτάλι. Ματς Ρεάλ Μπαρτσα, ματς Οσφπ ΠΑΟ, ματς πλέι οφ, ματς φάιναλ φορ, τελικούς, σήκωσε και Ευρωλίγκα. Τα μεγάλα ματς που έχουν αφόρητη πίεση που έχει παίξει μέχρι τώρα ο Έβανς ποια είναι; Ζαλγκίρις Λιετουβος ή Μακάμπι Χαποελ;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μαρ 01, 2025 9:29 pm

reignman έγραψε:
Σάβ Μαρ 01, 2025 9:12 pm
shaq7 έγραψε:

Υπαρχουν καποιες διαφορες εδω.
Αρχικα το διαβατηριο του Dorsey ειναι ανουσιο καθως δεν παιζει. Εδινες 200-300 χιλιαρικα σε εναν αλλο Ελληνα που θα σαπιζε στον παγκο εξισου και θα ειχε και αυτος Ελληνικο διαβατηριο και δεν θα περιμενε και κανεις τιποτα απο αυτον, ακομα και τον Pappas κρατουσες με αυτο το ποσο ισως και λιγοτερο... και ηταν και η ψυχη των αποδυτηριων.

Τωρα στην οικονομικη συγκριση Goss και Evans... ο Goss ειναι proven σε επιπεδο euroleague, πως εστω και ως αναπληρωματικος σε ομαδα που κατεκτησε τον τιτλο σταθηκε πολυ καλα.
Ο Evans απο την αλλη ειναι καραunproven, με 1.5 καλη season στην Zalgiris.
Την μια σεζον μπηκε Playoffs σαν 7η, με τον Keenan να χανει την μιση σεζον και την περσινη σεζον που επαιξε ολα τα παιχνιδια τερματισαν 14οι. Με μοναδικες σημαντικες αλλαγες στο ροστερ να ειναι οτι εφυγαν οι Brazdeikis & Polonara και αντικατασταθηκαν απο τους Sumner & Manek.
Ναι το εξηγησα αυτο για τον ντορσει...Υπηρχε καποιος που δεν ηθελε τον ντορσει το καλοκαιρι η πιστευε οτι δεν θα παιζει καθολου? Αλλο να λεμε οτι με την τωρινη του εικονα καλυτερα να φυγει και ας ερθει ο χψ τολιοπουλος με το 1/3.

ο γκος που ειναι proven ομως τοσα χρονια 900-1εκ παιρνει..το 1.5 ειναι 50% αυξηση,αν δεν παρει ευρωλιγκα που το στηριζει?Επισης μην μιλησουμε για τους τραυματισμους του..Στον εβανς πληρωνεις το ποτενσιαλ,ο γκος εχει ταβανιασει..και ο σορτς τωρα κανα 2εκ θα τα βρει με μια χρονια στην ευρωλιγκα..
Ο εβανς περσι ειχε στατιστικα τοπ 3 γκαρντ και ηταν περιζητητος..

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”