Euroleague Round 27, Virtus Segafredo Bologna vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 940
- Προειδοποιήσεις:
1
ρε παιδια ειμαι ο μονος που πιστευει οτι η ομαδα δειχνει να "κρατιεται " σε καποιες φασεις κι ακομα δεν εχουμε δει το ταβανι της παρα μονο σε καποιες περιπτωσεις που ριχνουμε τριανταρες στο δεκαλεπτο και τρωμε 15 ? δεν μιλαω για το χτεσινο που η μπολονια ειχε κι εκεινη τις απουσιες της) δεν προσμετρω το παιχνιδι με παναθηναικο στο κυπελλο γιατι εκει δειξαμε πως ο,τι μπορουσε να παει στραβα πηγε...
1
1

-
- Reactions: 1164
- Προειδοποιήσεις:
1
Το ταβανι δεν το εχουμε δει γιατι οι τραυματισμοι δεν μας εχουν αφησει να ειναι ολοι οι παικτες σε καλη κατασταση. Εγω παντως το θεωρω οτι η ομαδα εχει το πιο πληρες ροστερ ολων των εποχων ακομη και περισσοτερο απο αυτο του 2010. Αν ειχαμε την υγεια που ειχαμε προπερσι νομιζω θα βλεπαμε ακομη καλυτερα πραγματα και αν ολα πανε κατευχην με 1-2 πινελιες το καλοκαιρι μπορουμε ακομη καλυτερα.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 01, 2025 9:57 amρε παιδια ειμαι ο μονος που πιστευει οτι η ομαδα δειχνει να "κρατιεται " σε καποιες φασεις κι ακομα δεν εχουμε δει το ταβανι της παρα μονο σε καποιες περιπτωσεις που ριχνουμε τριανταρες στο δεκαλεπτο και τρωμε 15 ? δεν μιλαω για το χτεσινο που η μπολονια ειχε κι εκεινη τις απουσιες της) δεν προσμετρω το παιχνιδι με παναθηναικο στο κυπελλο γιατι εκει δειξαμε πως ο,τι μπορουσε να παει στραβα πηγε...
Το αν κρατιεται η ομαδα; Προφανως και κρατιεται και φαινεται απο τον προπονητη. Αν εκανε αλλαγες επι αλλαγων και επαιζε με τους καλουσνπαικτες της μερα χωρις να μοιραζει χρονους προφανως καινκαποια παιχνιδια θα τελειωναν στους 110 ποντους
1
1

- golitog7
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν το λέω για την ετοιμότητα. Σε ένα ματς είναι πάντα επικυνδινο η Ρεάλ, το έδειξε και πριν 2 χρόνια. Σε 5 ματς θα περάσει η καλύτερη οναδαchainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 01, 2025 11:24 am
H προϊστορία έχει δείξει ότι μια δυσκολη σειρά με 5 ματς δεν προσφέρει κάτι στην ετοιμότητα της ομάδας. Δεν είμαστε τσίρκο. Η ομάδα έχει έτσι κι αλλιώς αρχές και σωστό mentality.
Τα τελευταία 3 χρόνια προκρινομαστε στο game 5 φτύνοντας αίμα. Ας περάσουμε και εμείς μια φορά άνετα.
0
- montechristo
- Reactions: 1632
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Νομίζω πως δεν είπε αυτό ο φίλος golitog7.chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 01, 2025 11:24 am
H προϊστορία έχει δείξει ότι μια δυσκολη σειρά με 5 ματς δεν προσφέρει κάτι στην ετοιμότητα της ομάδας. Δεν είμαστε τσίρκο. Η ομάδα έχει έτσι κι αλλιώς αρχές και σωστό mentality.
Τα τελευταία 3 χρόνια προκρινομαστε στο game 5 φτύνοντας αίμα. Ας περάσουμε και εμείς μια φορά άνετα.
Αυτό που είπε είναι πως αν την Ρεάλ κάπου την πετύχουμε στο δρόμο μας, τότε καλύτερα σε σειρά playoffs (που θα έχουμε και πλεονέκτημα), παρά να την πετύχουμε σε μονό παιχνίδι στο Φ4.
Απολύτως λογικό και σωστό.
1
1

- coach blue
- Reactions: 1026
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Είτε στα playoffs είτε στο φάιναλ 4 η Ρεάλ δεν έχει φέτος ομάδα να μας σταματήσει! Μόνο τον Παναθηναικό φοβάμαι προσωπικά και αυτόν επειδή οι παίχτες του έχουν ιδιαίτερο κίνητρο εναντίον μας πέρα από την ποιότητα τους. Νομίζω ότι το κίνητρο τους είναι μεγαλύτερο από το δικό μας στα μεταξύ μας ματς και βγαίνει στο γήπεδο. Αυτό πρέπει να το κοιτάξει ο κόουτς
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2723
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1164
- Προειδοποιήσεις:
1
- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η ομάδα έχει πρόβλημα στην ατομική δημιουργία και τις ατομικές προσωπικές φάσεις ,γι αυτό το λόγο θεωρώ πως και φέτος δε θα τα καταφέρουμε....Είναι δύσκολο έως απίθανο σε πολύ δύσκολα και αμφίρροπα ματς να παίζεις χαλαρά ομαδικά...
Μακάρι ο Λι να βοηθήσει σε αυτό το πρόβλημα που έχουμε όπως και ο Έβανς αν καταφέρει να γυρίσει και γενικότερα μακάρι να πέσω έξω...
Ο Γκος στο αεροδρόμιο που τον είδα δε φαινόταν να έχει κάτι πολύ σοβαρό,κανονικά παπούτσι φορούσε απλά περπατούσε ελάχιστα διαφορετικά απ το κανονικό..βέβαια γιατρός δεν είμαι οπότε δε ξέρω αν σημαίνει κάτι.
Μακάρι ο Λι να βοηθήσει σε αυτό το πρόβλημα που έχουμε όπως και ο Έβανς αν καταφέρει να γυρίσει και γενικότερα μακάρι να πέσω έξω...
Ο Γκος στο αεροδρόμιο που τον είδα δε φαινόταν να έχει κάτι πολύ σοβαρό,κανονικά παπούτσι φορούσε απλά περπατούσε ελάχιστα διαφορετικά απ το κανονικό..βέβαια γιατρός δεν είμαι οπότε δε ξέρω αν σημαίνει κάτι.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2723
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει λόγος που η Ρεάλ είναι εκεί που είναι (και που ο Ολυμπιακός είναι εκεί που είναι φυσικά). Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό κουμπί που θα πατηθεί στα πλειοφφ και οι Μούσα, Ταβαρες θα γίνουν Αρλάουκας, Σαμπόνις. Παίζει ο πρώτος με τον πάρα λίγο 10ο και αυτό δικαιολογεί πλήρως το 3-0.
0

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Η Ρεάλ είναι Ρεάλ, ποτέ δεν είναι εύκολος αντίπαλος.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 01, 2025 4:59 pmΥπάρχει λόγος που η Ρεάλ είναι εκεί που είναι (και που ο Ολυμπιακός είναι εκεί που είναι φυσικά). Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό κουμπί που θα πατηθεί στα πλειοφφ και οι Μούσα, Ταβαρες θα γίνουν Αρλάουκας, Σαμπόνις. Παίζει ο πρώτος με τον πάρα λίγο 10ο και αυτό δικαιολογεί πλήρως το 3-0.
0
Θα έχουμε 3 παίκτες με προσωπική φάση Σακίλ. Λι και ο φουρνιέ και οι δύο τελευταίοι παίκτες που παίρνουν προσπάθειες όταν η μπάλα καίειeddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 01, 2025 4:49 pmΗ ομάδα έχει πρόβλημα στην ατομική δημιουργία και τις ατομικές προσωπικές φάσεις ,γι αυτό το λόγο θεωρώ πως και φέτος δε θα τα καταφέρουμε....Είναι δύσκολο έως απίθανο σε πολύ δύσκολα και αμφίρροπα ματς να παίζεις χαλαρά ομαδικά...
Είναι υπεραρκετοι
Να δούμε πρώτα αν η Ρεάλ θα είναι στη 10αδα και πολύ περισσότερο στην 8αδα
0
- golitog7
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Υπάρχει όμως λόγος που είναι η Ρεάλ και έχει 25 κύπελλα. Υπάρχει λόγος που όσοι τους είχαν ξεγραμμένους ήπιαν ολόκληρο το πικρό ποτήρι. Θυμησου τι έγινε πριν 2 χρόνια με Παρτιζαν απο 0-2 έχοντας τα δυο επόμενα μέσα στο Βελιγράδι. Θυμήσου έναν χρόνο νωρίτερα που τελείωσαν τη χρονιά με ρεκόρ 2-8, και που όλοι είχαν φαβορί τη σούπερ Μακάμπι. Θυμάσαι πόσο τελείωσε εκείνη η σειρά; 3-0 με συνολικό σκορ +50 πόντουςnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 01, 2025 4:59 pmΥπάρχει λόγος που η Ρεάλ είναι εκεί που είναι (και που ο Ολυμπιακός είναι εκεί που είναι φυσικά). Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό κουμπί που θα πατηθεί στα πλειοφφ και οι Μούσα, Ταβαρες θα γίνουν Αρλάουκας, Σαμπόνις. Παίζει ο πρώτος με τον πάρα λίγο 10ο και αυτό δικαιολογεί πλήρως το 3-0.
0