Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μαρ 04, 2025 11:01 pm

georbap έγραψε:
Τρί Μαρ 04, 2025 10:41 pm
slok έγραψε:
Τρί Μαρ 04, 2025 7:06 pm
Επίσης ποιος ο λόγος να δώσει ο Ολυμπιακός τόσα χρήματα για να πάρει παίκτη σε θέση που δεν καίγεται.
δεν καιγεται ο ολυμπιακος για ασσο ηγετη επιπεδου μισιτς? Ακομα και ο εβανς στο 100% ειναι τουλαχιστον μια κλαση κατω..αν οπως ειναι και το πιθανοτερο ο εβανς δεν πιασει ποτε το επιπεδο που ηταν οι ασσοι μας ειναι ο γουοκαπ με κηλη στην μεση και ο γκος που με 5 καλα παιχνιδια δεν εγινε ματζικ τζονσον..

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μαρ 04, 2025 11:48 pm

με δεδομενο οτι ο εβανς υπολογιζεται και ο Γκος μενει δεν παμε για ασσο με την καμια.
ακομα και αν βιλντοζα χαιρετησει θα εχουμε 4 παικτες που θα μπορουν παιξουν στο 1(γουοκαπ,Λη,γκος,εβανς) και θα παμε να παρουμε και αλλον? ποσους θα εχουμε?

Αν δεν ερθει τελικα ο μουσα οπως φημιζεται εγω θα εδινα πητερς,μακισικ και εναν πυργο για να παρω Ντιαλο και εναν αθλητικο ψηλο πρωτης γραμμης με αναπληρωματικο τον Φαλ ή τον Μιλου και θα κρατουσα Πετρουσεφ.

Θα επαιρνα καθαρο άσσο για βασικο προς το τελος των μεταγραφων αν ο εβανς δειξει οτι δεν μπορει να επανελθει σε υψηλα στανταρς ή αν ο γκος για καποιο λογο δεν μεινει. που το βλεπω χλωμο αν του εχουμε κανει ηδη προταση.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μαρ 04, 2025 11:54 pm

SleeperMonk έγραψε:
Τρί Μαρ 04, 2025 6:10 pm
Να πω και εγώ την αποψάρα μου.

- Γκος δεν φεύγει. Καλώς κατα την γνώμη μου. Για να αντικαταστήσεις γκος θα πρέπει να βρεις κάποιον που εγγυημένα θα σου δώσει αυτά που σου δίνει ο γκος. Θυμίζω οτι ο ρόλος του γκος δεν είναι να είναι κόμπο (γιατί μου φαίνεται οτι το μπερδεύουμε αυτό), ούτε να είναι ο μίσιτς της ομάδας. Με λίγα λόγια ο γκος είναι παίχτης κορμού και αυτους τους παίχτες δεν τους αλλάζεις, αν η αλλαγή τους δεν φέρνει το prospect της αναβάθμισης επιπέδου.

- Μιλουτίνοφ. Με δεδομένο οτι έχουμε ραιτ, δεν βλέπω γιατί να φύγει. Έχει σκαμπανεβάσματα αλλά η ποιότητα του κάνει μπαμ. Επίσης είναι σε ανοδική πορεία και θεωρώ την γκρίνια υπερβολική. Να σημειώσω εδω, οτι το να πάμε με οτουρου, ταιρικ κτλ είναι αρκετά μεγάλο ρίσκο, με δεδομένο οτι ο coach τα τελευταία χρόνια δεν έχει εντάξει με επιτυχία αντίστοιχους παίχτες (βλ. Μπολομποι). Αν είναι να φύγει, λύση θα ήταν ο Πουαριέ που προφανώς είναι ανέφτικος στόχος.

- Σάκης. Παίχτης κορμου που φέτος κάνει πολυ καλή χρονιά. Δεν βλέπω πως θα τον αφήσει ο coach, δεδομένης και της σχέσης που έχουν.

- Ταιλερ. Έδειξε παλμό στο τελευταίο παιχνίδι και φάνηκε να τον στηρίζουν οι συμπαίχτες του. Ενα αεροπλανικό που μου είχε φανεί ράδιο αρβύλα αλλά μια αναφορά του coach στην nova με έβαλε στο τρυπάκι. Έχει ακουστεί (δεν θυμάμαι που, κάνενα twiter μάλλον) οτι ο ταιλερ έχει προσωπικά προβλήματα με την γυναίκα του, τύπου πήρε το παιδί και έφυγε. Ο coach σε ερώτηση στην nova πως διαχειρίζεται του παίχτες, είπε οτι οι φίλαθλοι δεν ξέρουν τι συμβαίνει στον κάθε παίχτη. Μπορει πχ να έχει χωρίσει με την γυναίκα του και να είναι χάλια στην προπόνηση και για αυτό να μην τον βάζω. Σε κάθε περίπτωση, ελληνικό διαβατήριο και θα το πάμε μέχρι τέλους.

- Εβανς. Θεωρώ οτι θα θυσιαστεί ο Βιλντόζα και θα ρισκάρουμε. Έτσι κολλάει και ο Λι. Η προσωπική μου γνώμη απο το καλοκαίρι ακόμα, είναι οτι ο Εβανς πάει για του χρόνου. Δεν θα βιαστεί η ομάδα και δεν θα τον πιέσει. Ο coach έκανε πάλι αναφορά οτι ακολουθούν το πρωτόκολλο κατα γράμμα και έτσι θα συνεχίσουν. Τώρα το αν ο παίχτης θα είναι έτοιμος για του χρόνου, θα το κρίνει η ομάδα με την όποια εικόνα έχει και θα ρισκάρει αντιστοίχως. Ακόμα και αν τον βάλεις τώρα και δεν κάνει καλές εμφανίσεις δεν σημαίνει οτι του χρόνου δεν θα είναι καλός. Τεσπα, θεωρώ οτι θα φύγει ο Λούκα και θα συμπληρώσει ο Λι.

Νομίζω οτι χρειαζόμαστε τριάρι και θα ήθελα με σειρά προτίμησης τους:

1) Ρόγκα
2) Ντιαλό

ο Ward που αναφέρθηκε έχει ενδιαφέρον αλλά είναι τόσο περίεργο το πλαίσιο της Παρί, που δεν ξέρεις αν μπορεί να δώσει τα ίδια σε πλαίσιο άλλης ομάδας. Βέβαια τα χαρακτηριστικά του είναι μεταφέρσιμα, σκλήρη άμυνα, ριμπαουντ και τίμιο (?) σουτ.

Επίσης θα ήθελα απεγνωσμένα κάπως να έχουμε και το σερβικό άτι, μελλοντικο MVP, Πετρουσεφ. Επίσης δεν τρελαίνομαι για Μούσα. Ναι είναι παιχτάρα, αλλά δεν μου κολλάει. Επιστημονικά μιλώντας, έχει μιζερο-γκρινιαροφάτσα και κάπως με ξερώνει αυτό, δεν ξέρω ίσως φταίει η μπλούζα της ρεαλ. Επίσης μπασκετικά, δεν βλέπω πως χωράει ο Φουρνιε με Μουσα στην ίδια ομάδα.

Εν κατακλείδι, πολλά θα εξαρτηθούν απο τις κούπες, τόσο για τους παίχτες όσο και για τον κοουτς. Αν δεν πάρουμε γιουρολιγκ/πρωτάθλημα πάντα και σε σχέση τι θα κάνει ο ΠΑΟ θα έχουμε μαλλιοτραβήγματα το καλοκαίρι. Φοβάμαι οτι είμαστε ικανοί να διώξουμε τον coach που για μένα θα είναι τεράστιο λάθος. Βέβαια δεν είμαι αμερόληπτος γιατί τον γουστάρω πολύ τον Μπαρτζώκα.
Αρα κρατάς στα γκαρντ Γουοκαπ, Γκος, Έβανς, Λι, Ντόρσεϊ, Φουρνιε. Δεν σου φαίνονται λίγο πολλοί όλοι αυτοί για 2 θέσεις?

Και ταυτόχρονα στο "3" μένει ο Παπ, έχεις τον Λαρε, θες να μείνει και ο Μακισικ και θες και προσθήκη Ντιαλο ή Ρογκα.

Αρα θες 10 παίχτες για τις 3 θέσεις της περιφέρειας + έναν επιπέδου Μιτρου Λογκ, εκ των οποιων οι 5-6 θα ειναι και ξένοι. Αν εσένα σου φαίνεται λογικό στήσιμο ομάδας αυτό, εγώ πάω πάσο. Πάντως βλέπω ότι δεν είναι μόνο ο vulkanraven που για να φτιάξει ροστερ πάει στο σούπερ μάρκετ και γεμίζει τις σακούλες ή παίζει ΝΒΑ 2Κ ή football manager. Παιδες ψυχραιμία..

ΥΓ. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι προτείνετε τον Metu ως αντι-Peters, ενώ τέτοιου στυλ παίχτη έχετε ήδη τον Petrusev.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Τρί Μαρ 04, 2025 11:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μαρ 04, 2025 11:55 pm

Heisenberg έγραψε:

Θα επαιρνα καθαρο άσσο για βασικο προς το τελος των μεταγραφων αν ο εβανς δειξει οτι δεν μπορει να επανελθει σε υψηλα στανταρς ή αν ο γκος για καποιο λογο δεν μεινει. που το βλεπω χλωμο αν του εχουμε κανει ηδη προταση.
Στο τελος των μεταγραφων διαθεσιμοι θα ειναι ο κατσιβελης και ο πανγκο..επισης αν κρατησεις τον εβανς αυτοματα του δινεις 1.5εκ ,οποτε το μπατζετ σου μετα για τον ασσο δεν θα φτανει ουτε για το αριστερο ...ποδι του χψ παικταρα.Οι μονοι καλοι διαθεσιμοι ασσοι με εμπειρια θα ναι ο μισιτς ο μαλεντον και ο σορτς οι οποιοι θα κλεισουν πριν τελειωσει η τωρινη χρονια..

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μαρ 05, 2025 12:04 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Μαρ 04, 2025 11:55 pm
Heisenberg έγραψε:

Στο τελος των μεταγραφων διαθεσιμοι θα ειναι ο κατσιβελης και ο πανγκο..επισης αν κρατησεις τον εβανς αυτοματα του δινεις 1.5εκ ,οποτε το μπατζετ σου μετα για τον ασσο δεν θα φτανει ουτε για το αριστερο ...ποδι του χψ παικταρα.Οι μονοι καλοι διαθεσιμοι ασσοι με εμπειρια θα ναι ο μισιτς ο μαλεντον και ο σορτς οι οποιοι θα κλεισουν πριν τελειωσει η τωρινη χρονια..
σορτς και μαλεντον ναι. αλλα ο μισιτς γιατι να κλεισει απο τοσο νωρις? ειμαστε απο καπου σιγουροι οτι θελει να φυγει αρον αρον απο το ΝΒΑ και οτι δεν θα περιμενει?

πιστευω οτι ο μισιτς δεν θα θελησει σε εμας
maledon γουσταρω πολυ παροτι και αυτος combo ειναι.
παντως αν δεν κατσουν αυτοι οι 2 με τιποτα δεν θελω σορτς.
καλυτερα να περιμενουμε κανενα καλο κομμενο point guard απο NBA

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Μαρ 05, 2025 4:24 am

Αυτός ο Πόρτερ είναι μεγάλη παικτουρα, αν με κάποιο τρόπο είχε έρθει το καλοκαίρι δεν θα έβλεπε κανέναν, 2 σκαλιά το λιγότερο πάνω από όλους τους σταρ που παίζουν αυτήν την στιγμή Ευρωλίγκα.

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 493
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μαρ 05, 2025 9:59 am

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Μαρ 04, 2025 11:54 pm
SleeperMonk έγραψε:
Τρί Μαρ 04, 2025 6:10 pm
Να πω και εγώ την αποψάρα μου.

- Γκος δεν φεύγει. Καλώς κατα την γνώμη μου. Για να αντικαταστήσεις γκος θα πρέπει να βρεις κάποιον που εγγυημένα θα σου δώσει αυτά που σου δίνει ο γκος. Θυμίζω οτι ο ρόλος του γκος δεν είναι να είναι κόμπο (γιατί μου φαίνεται οτι το μπερδεύουμε αυτό), ούτε να είναι ο μίσιτς της ομάδας. Με λίγα λόγια ο γκος είναι παίχτης κορμού και αυτους τους παίχτες δεν τους αλλάζεις, αν η αλλαγή τους δεν φέρνει το prospect της αναβάθμισης επιπέδου.

- Μιλουτίνοφ. Με δεδομένο οτι έχουμε ραιτ, δεν βλέπω γιατί να φύγει. Έχει σκαμπανεβάσματα αλλά η ποιότητα του κάνει μπαμ. Επίσης είναι σε ανοδική πορεία και θεωρώ την γκρίνια υπερβολική. Να σημειώσω εδω, οτι το να πάμε με οτουρου, ταιρικ κτλ είναι αρκετά μεγάλο ρίσκο, με δεδομένο οτι ο coach τα τελευταία χρόνια δεν έχει εντάξει με επιτυχία αντίστοιχους παίχτες (βλ. Μπολομποι). Αν είναι να φύγει, λύση θα ήταν ο Πουαριέ που προφανώς είναι ανέφτικος στόχος.

- Σάκης. Παίχτης κορμου που φέτος κάνει πολυ καλή χρονιά. Δεν βλέπω πως θα τον αφήσει ο coach, δεδομένης και της σχέσης που έχουν.

- Ταιλερ. Έδειξε παλμό στο τελευταίο παιχνίδι και φάνηκε να τον στηρίζουν οι συμπαίχτες του. Ενα αεροπλανικό που μου είχε φανεί ράδιο αρβύλα αλλά μια αναφορά του coach στην nova με έβαλε στο τρυπάκι. Έχει ακουστεί (δεν θυμάμαι που, κάνενα twiter μάλλον) οτι ο ταιλερ έχει προσωπικά προβλήματα με την γυναίκα του, τύπου πήρε το παιδί και έφυγε. Ο coach σε ερώτηση στην nova πως διαχειρίζεται του παίχτες, είπε οτι οι φίλαθλοι δεν ξέρουν τι συμβαίνει στον κάθε παίχτη. Μπορει πχ να έχει χωρίσει με την γυναίκα του και να είναι χάλια στην προπόνηση και για αυτό να μην τον βάζω. Σε κάθε περίπτωση, ελληνικό διαβατήριο και θα το πάμε μέχρι τέλους.

- Εβανς. Θεωρώ οτι θα θυσιαστεί ο Βιλντόζα και θα ρισκάρουμε. Έτσι κολλάει και ο Λι. Η προσωπική μου γνώμη απο το καλοκαίρι ακόμα, είναι οτι ο Εβανς πάει για του χρόνου. Δεν θα βιαστεί η ομάδα και δεν θα τον πιέσει. Ο coach έκανε πάλι αναφορά οτι ακολουθούν το πρωτόκολλο κατα γράμμα και έτσι θα συνεχίσουν. Τώρα το αν ο παίχτης θα είναι έτοιμος για του χρόνου, θα το κρίνει η ομάδα με την όποια εικόνα έχει και θα ρισκάρει αντιστοίχως. Ακόμα και αν τον βάλεις τώρα και δεν κάνει καλές εμφανίσεις δεν σημαίνει οτι του χρόνου δεν θα είναι καλός. Τεσπα, θεωρώ οτι θα φύγει ο Λούκα και θα συμπληρώσει ο Λι.

Νομίζω οτι χρειαζόμαστε τριάρι και θα ήθελα με σειρά προτίμησης τους:

1) Ρόγκα
2) Ντιαλό

ο Ward που αναφέρθηκε έχει ενδιαφέρον αλλά είναι τόσο περίεργο το πλαίσιο της Παρί, που δεν ξέρεις αν μπορεί να δώσει τα ίδια σε πλαίσιο άλλης ομάδας. Βέβαια τα χαρακτηριστικά του είναι μεταφέρσιμα, σκλήρη άμυνα, ριμπαουντ και τίμιο (?) σουτ.

Επίσης θα ήθελα απεγνωσμένα κάπως να έχουμε και το σερβικό άτι, μελλοντικο MVP, Πετρουσεφ. Επίσης δεν τρελαίνομαι για Μούσα. Ναι είναι παιχτάρα, αλλά δεν μου κολλάει. Επιστημονικά μιλώντας, έχει μιζερο-γκρινιαροφάτσα και κάπως με ξερώνει αυτό, δεν ξέρω ίσως φταίει η μπλούζα της ρεαλ. Επίσης μπασκετικά, δεν βλέπω πως χωράει ο Φουρνιε με Μουσα στην ίδια ομάδα.

Εν κατακλείδι, πολλά θα εξαρτηθούν απο τις κούπες, τόσο για τους παίχτες όσο και για τον κοουτς. Αν δεν πάρουμε γιουρολιγκ/πρωτάθλημα πάντα και σε σχέση τι θα κάνει ο ΠΑΟ θα έχουμε μαλλιοτραβήγματα το καλοκαίρι. Φοβάμαι οτι είμαστε ικανοί να διώξουμε τον coach που για μένα θα είναι τεράστιο λάθος. Βέβαια δεν είμαι αμερόληπτος γιατί τον γουστάρω πολύ τον Μπαρτζώκα.
Αρα κρατάς στα γκαρντ Γουοκαπ, Γκος, Έβανς, Λι, Ντόρσεϊ, Φουρνιε. Δεν σου φαίνονται λίγο πολλοί όλοι αυτοί για 2 θέσεις?

Και ταυτόχρονα στο "3" μένει ο Παπ, έχεις τον Λαρε, θες να μείνει και ο Μακισικ και θες και προσθήκη Ντιαλο ή Ρογκα.

Αρα θες 10 παίχτες για τις 3 θέσεις της περιφέρειας + έναν επιπέδου Μιτρου Λογκ, εκ των οποιων οι 5-6 θα ειναι και ξένοι. Αν εσένα σου φαίνεται λογικό στήσιμο ομάδας αυτό, εγώ πάω πάσο. Πάντως βλέπω ότι δεν είναι μόνο ο vulkanraven που για να φτιάξει ροστερ πάει στο σούπερ μάρκετ και γεμίζει τις σακούλες ή παίζει ΝΒΑ 2Κ ή football manager. Παιδες ψυχραιμία..

ΥΓ. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι προτείνετε τον Metu ως αντι-Peters, ενώ τέτοιου στυλ παίχτη έχετε ήδη τον Petrusev.
Το ποστ μου είναι κάπως μπερδεμενο γιατί εμπεριέχει το τι πιστευω οτι θα γίνει και το τι θέλω να γίνει, ωστόσο αν διαβάσεις προσεκτικά είναι αρκετά ξεκάθαρα κάποια πράγματα με πρώτο και καλύτερο οτι δεν προτείνω ροστερ και για αυτό δεν έχω κάτσει να μετρήσω ξένους/έλληνες ( οριακά δεν είμαι σίγουρος αν το κάνει η ομάδα).

Πάντως θέλουμε, δεν θέλουμε, πιστεύουμε, δεν πιστεύουμε οι γκαρντ που ανέφερες έχουν συμβόλαιο για του χρόνου, με τους δύο (Έβανς και Ντόρσει) να είναι άγνωστες μεταβλητές και για τον μεν έβανς πιστεύω οτι θα τον κρατήσει η ομάδα, για τον δε ντόρσει δεν έχω ιδέα.

Τώρα για την θέση 3, δεν λέω οτι θέλω να πάμε με Σάκη, Ρόγκα και Παπ. Λέω οτι δεν πιστεύω οτι Σάκης θα φύγει (και άρα φέτος δεν πάμε για Ρόγκα) και οτι θα μου άρεσε ως διάδοχη κατάσταση του Παπ, ο Ρόγκα/Ντιαλό.

Τώρα το σχόλιο για τον vulkanraven είναι πλεονασμός, ήδη του έχεις απαντήσει πιο πίσω. Γενικά το φορουμ και ΕΙΔΙΚΑ το τοπικ των μεταγραφών είναι, κατά την γνώμη μου, να λέμε τα υγρά όνειρα μας. Δεν είναι διαγωνισμός προπονητικής ή ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος λες και μοιράζει κανεις βραβεία. Οπότε και το παράλογο έχει χώρο και δεν χρειάζεται ούτε ψύχραιμοι να είμαστε, ούτε τίποτα.

Το ΥΓ το υπογράφω με τα δύο χέρια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Μαρ 05, 2025 10:40 am

Πάντως, ενώ υπάρχει όλη τη σεζόν η συζητηση και ο φόβος ότι το ρόστερ μας είναι υπερβολικά φορτωμένο, ότι παίκτες έχουν χαθεί κλπ. φαίνεται η σούμα να είναι θετική. Όλοι έχουν προσφέρει, η ομάδα πάει καλά και δεν έχει επηρεαστεί από απουσίες.
Υπαρχει βεβαίως δεδομένος συνωστισμός στο δίδυμο Ντορσευ-Λαρυ, αλλά να που λόγω της κακής κατάστασης του Τάιλερ, κάπως έχει μετριαστεί κι αυτό.

Όσο για τις μεταγραφές, εγώ θα πω ότι ο μοναδικός γκαρντ μαζί με τον Ντορσευ, που φέτος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, είναι ο Γουόκαπ. Λόγω κουρασης-τραυματισμων. Με δεδομένο αυτό, είναι πιο δυσκολη η απόφαση να αποδεσμευτει κάποιος. Η περίπτωση του Έβανς είναι διαφορετική λόγω της απραξίας του. Και αυτός όμως πιστεύω πως θα μείνει, εκτός αν κάτσει κάποιο λαχειο. Η ομάδα έχει επενδύσει πάνω του.

Μίσιτς φυσικά δεν πρόκειται να δούμε στον Ολυμπιακό. Αστείο και μόνο που αναφέρεται.

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Μαρ 05, 2025 1:26 pm

SleeperMonk έγραψε:
Τετ Μαρ 05, 2025 9:59 am

Τώρα το σχόλιο για τον vulkanraven είναι πλεονασμός, ήδη του έχεις απαντήσει πιο πίσω. Γενικά το φορουμ και ΕΙΔΙΚΑ το τοπικ των μεταγραφών είναι, κατά την γνώμη μου, να λέμε τα υγρά όνειρα μας. Δεν είναι διαγωνισμός προπονητικής ή ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος λες και μοιράζει κανεις βραβεία. Οπότε και το παράλογο έχει χώρο και δεν χρειάζεται ούτε ψύχραιμοι να είμαστε, ούτε τίποτα.

Το ΥΓ το υπογράφω με τα δύο χέρια.
Θα ήθελα να μείνω λίγο σε αυτό, φυσικά κι ο καθένας γράφει ότι θέλει, αλλά κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να αντιμετωπίζουμε το τοπικ των μεταγραφών και με κάποια ρεαλιστικοτητα, τα ίδια λέω και στο αντίστοιχο του ΠΑΟ. Ειδάλλως βάλε για αθλητικό 5αρι πίσω από τον Φαλ τον Ανθονι Ντέιβις και για αθλητικό 3αρι τον Εντουαρντς. Έχει σημασία να είμαστε προσγειωμένοι γιατί αν αναμένουμε να πάρει η ομάδα μας πχ τους Σορτς, Μούσα, Κορντινιε, Ντιαλο και δεν ξέρω και εγώ ποιον άλλον και τελικά γίνουν 1-2 διορθωτικές κινήσεις από την ομάδα, τότε μάλλον θα υπάρξει γκρίνια και η προσγειωση στη πραγματικότητα θα είναι απότομη.

Επιπλέον, επειδή πολλές φορές κρίνουμε τους προπονητές για τις επιλογές παιχτών, είναι καλό και εντός λογικών πλαισίων να κάνουμε κι εμείς τις αντι-προτασεις μας, ώστε να "κράζουμε" μεν, αλλά τουλάχιστον να έχουμε και λύση (και να κριθούμε και με βάση τις προτάσεις μας αργότερα). Αν δηλαδή βρίζει κάποιος τον Μπαρτζώκα που κράτησε Μακισικ και δεν πήρε τον Χεζονια πχ, είναι εκτός πραγματικότητας.

Τέλος, αυτό που κάποιοι προτείνουν ροστερ με 17 παίχτες, εκ των οποίων 10-11 ξένοι και οι 8 υπερπαιχταραδες νομίζω πως δεν είναι απλά Οικονομικά ανέφικτο, αλλά και δυσλειτουργικο. Απολύτως δεκτό να λέει ο καθένας εδώ τα "υγρά του όνειρα" αλλά στη πραγματικότητα αν γινόντουσαν πράξη κάτι τέτοια ροστερ που γράφονται, μάλλον μεγαλύτερη ζημιά θα γινόταν στην ομάδα παρά καλό. Το έγραψε και ένα παιδί παραπάνω ότι ήδη έχετε θέμα ρολων και πως παίχτες χάνονται και ξενερώνουν, σε αυτό προσθέτω πως και οι πολλοί ξένοι σας προκαλούν και πρόβλημα στα ματς της Α1 και ουσιαστικά έχετε μειονέκτημα απέναντι στον ΠΑΟ.

0
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 449
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Τετ Μαρ 05, 2025 1:39 pm

Ο Πετρούσεφ κάνει εξαιρετική χρονιά σαν πρώτος σε ομάδα οχτάδας στην Ευρωλίγκα. Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είναι πρακτικά αδύνατον να θέλει να έρθει να κάνει τα ρεπά του Βεζένκοφ σε μας; Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει χάσει ήδη μπόλικες χρονιές πέρα-δώθε δε βλέπω λόγο γιατί ο παίκτης να θέλει να πυροβολήσει τα πόδια του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952

Τετ Μαρ 05, 2025 1:54 pm

nikolakias έγραψε:
Ο Πετρούσεφ κάνει εξαιρετική χρονιά σαν πρώτος σε ομάδα οχτάδας στην Ευρωλίγκα. Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είναι πρακτικά αδύνατον να θέλει να έρθει να κάνει τα ρεπά του Βεζένκοφ σε μας; Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει χάσει ήδη μπόλικες χρονιές πέρα-δώθε δε βλέπω λόγο γιατί ο παίκτης να θέλει να πυροβολήσει τα πόδια του.
Eξαρταται τι ζηταει καθε παικτης. Λιγοι ειναι αυτοι που αφησαν το σταριλικι σε μετρια ομαδα, για να διεκδικησουν ευρωλιγκα ή να μαζεψουν περισσοτερα χρηματα; Τα ερωτηματα ειναι 2. Προτιμαει λεφτα ή καριερα ο Πετρουσεφ; Υπαρχει αυτη τη στιγμη ομαδα δυνητικα τοπ4, που να εδινε βασικοτατο ρολο στον παικτη;

Θεωρω πως ειμαστε λιγο υπερβολικοι στις τοποθετησεις μας για τον παικτη. Ειναι λογικο να μην του φτανει ενας ρολος 15-20 λεπτων σε τοπ ομαδα; Κανεις στην ηλικια του δεν ξεκιναει λεγοντας οτι θελει να ειναι ο αδιαφιλονικητος βασικος. Ειναι εντελως διαφορετικο της καταστασης που υπηρχε στον Ολυμπιακο, οπου παλευε για το 5λεπτο.

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Τετ Μαρ 05, 2025 1:56 pm

nikolakias έγραψε:
Συμφωνώ. Ο πετρούσεφ θα θέλει ομάδα να παίζει σταθερά 20+ λεπτά. Σε εμάς δύσκολο να συμβεί αυτό αν δεν υπάρχουν τραυματισμοί στο ρόστερ.

Αλλά σε εμάς θα έχει την ευκαιρία να πάρει την κούπα κάτι που στον αστέρα δεν θα έχει.

Όπως και να έχει αν θέλει να μείνει εκεί ας φροντίσει ο Μισκο να μας φέρει τον Μίσιτς και δεν θα ζητήσουμε buy out από τον αστέρα.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1522

Τετ Μαρ 05, 2025 2:02 pm

chainsaw έγραψε:
Τετ Μαρ 05, 2025 1:54 pm
nikolakias έγραψε:
Eξαρταται τι ζηταει καθε παικτης. Λιγοι ειναι αυτοι που αφησαν το σταριλικι σε μετρια ομαδα, για να διεκδικησουν ευρωλιγκα ή να μαζεψουν περισσοτερα χρηματα; Τα ερωτηματα ειναι 2. Προτιμαει λεφτα ή καριερα ο Πετρουσεφ; Υπαρχει αυτη τη στιγμη ομαδα δυνητικα τοπ4, που να εδινε βασικοτατο ρολο στον παικτη;

Θεωρω πως ειμαστε λιγο υπερβολικοι στις τοποθετησεις μας για τον παικτη. Ειναι λογικο να μην του φτανει ενας ρολος 15-20 λεπτων σε τοπ ομαδα; Κανεις στην ηλικια του δεν ξεκιναει λεγοντας οτι θελει να ειναι ο αδιαφιλονικητος βασικος. Ειναι εντελως διαφορετικο της καταστασης που υπηρχε στον Ολυμπιακο, οπου παλευε για το 5λεπτο.
Πιθανότατα όλες οι υπόλοιπες εκτός από τον ολυμπιακό. :D

1
1 Εικόνα
Delpo1987

senior
Reactions: 399

Τετ Μαρ 05, 2025 2:08 pm

Αφού έχει ανοίξει πάλι το θέμα για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς , θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο σχεδιασμό είναι οι ανανεώσεις των Φαλ και Πίτερς . Αναγνωρίζω ότι ο Φαλ είναι τρομερά κομβικός για το παιχνίδι του Μπαρτζωκα αλλά η ηλικία του σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς που έχει βγάλει δύο χρονιές σε δεσμεύουν πάρα πολύ και δε θεωρώ ότι πρέπει να θυσιαστεί ο Μικουτινοφ σε καμία περίπτωση . Δηλαδή ένα ρόστερ :
1.Έβανς / Μαλεντον , Γουοκαπ , Γκος
1-2. Λι
2. Φουρνιε , Ντορσει
3. Ντιαλό , Παπ , Λαρε.
4. Βεζενκοφ, Πετρουσεφ / Μετου
5. Μιλουτινοφ , Ραιτ , Μπλακ (ή κάποιον βετεράνο που δε θα τον ενοχλούσε ο χρόνος συμμετοχής αλλά θα μπορούσε να σταθεί και 10 λεπτά με αξιοπρέπεια αν χρειαζόταν )
Είναι ένα ρόστερ 14 παιχτών με 5 ελληνικά διαβατήρια που σου δίνει την ευελιξία να αντιμετωπίσεις και τραυματισμούς γιατί έχει αρκετούς διπλοθεσίτες .
Αν έρθει ο Ρογκαβοπουλος ακόμα καλύτερα. Χάνεις σε αθλητικότητά σε σχέση με το Ντιαλό αλλά δε χρειάζεται να διαφοροποιείται η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα .
Τώρα βέβαια που δε θεωρώ ότι θα φύγει κάποιος από Φαλ και Πιτερς θεωρώ ότι και του χρονου θα έχουμε πρόβλημα στην ευελιξία σε περίπτωση τραυματισμών και στην αθλητικότητά αν και λίγο μικρότερο από φέτος .
Τα ονόματα Μετου, Ντιαλό και Μπλακ είναι ενδεικτικά , τέτοιου στυλ παίχτη εννοώ απλά έγραψα κάποιους που έχουν ακουστεί .

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Μαρ 05, 2025 2:12 pm

Εκτίμηση μου είναι ότι τον Πετρούσεφ δεν θα τον δούμε στον Ολυμπιακό ξανά και αυτό ανεξάρτητα αν το θέλει ο ίδιος ή όχι, γιατί δεν θα τον θέλουμε εμείς. Δεν πιστεύω ότι παίκτη που ήταν προκλητικά αδιάφορος για να μας εξαναγκάσει να δεχτούμε να πάει στον Ερυθρό Αστέρα θα τον ζητήσουμε πίσω όσο καλός και να είναι. Απλώς δεν ταιριάζει στην νοοτροπία και την κουλτούρα της ομάδας. Και ο Σάσα να φύγει και να γίνει βασικός σ' εμάς δεν θα έρθει.

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”