Euroleague Round 28, Olympiacos Piraeus vs Partizan Belgrade
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Στις 10 είναι τα γενέθλια οπότε 3 μέρες …εκτός και μπέρδεψα κάτι ..
Πρώτο ματς για φέτος που καταφέρνω να πάω ελπίζω να μην μας γκαντεμιάσω (έχω 90% επιτυχία)
Αποτι έμαθα θα ναι και το πρώτο ματς που θα πατήσει η 7 το ποδι της ενώ θα έχουμε και κορεο όλο το γήπεδο.Λογικά θα χουμε ωραία ατμόσφαιρα..
Για να μας κερδίσει η παρτιζαν θεωρώ πρέπει να κάνουμε τραγικό ματς όπως στην Σερβία ,τότε έλειπε και ο φουρνιε
Πρώτο ματς για φέτος που καταφέρνω να πάω ελπίζω να μην μας γκαντεμιάσω (έχω 90% επιτυχία)
Αποτι έμαθα θα ναι και το πρώτο ματς που θα πατήσει η 7 το ποδι της ενώ θα έχουμε και κορεο όλο το γήπεδο.Λογικά θα χουμε ωραία ατμόσφαιρα..
Για να μας κερδίσει η παρτιζαν θεωρώ πρέπει να κάνουμε τραγικό ματς όπως στην Σερβία ,τότε έλειπε και ο φουρνιε
0
-
- Reactions: 632
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή μου λείπει λίγο context , έχει γίνει κάτι με τους οργανωμένους;shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 06, 2025 7:29 pmΣτις 10 είναι τα γενέθλια οπότε 3 μέρες …εκτός και μπέρδεψα κάτι ..
Στα του παιχνιδιού το θεωρώ λίγο ύπουλο. Λίγο η γιορτινή ατμόσφαιρα, λίγο το ότι η Παρτιζάν καίγεται… Επίσης νομίζω δεν μας ταιριάζει πολύ σαν ομάδα.
Ανυπομονώ να δω τον Λι. Στις δηλώσεις του πρόσφατα φαίνεται να έχει αποδεχθεί έναν ρόλο διαφορετικό από αυτόν που είχε σε Μακάμπι και Manisa. Να δούμε τι θα παρουσιάσει εντός παρκέ.
0
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
μονο μην παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι..Αν βγουμε 4οι θα πεσουμε με μονακο που ειναι η χειροτερη απολες να πεσουμε..και αμα χασουμε στο σεφ απο παο και απο παρτιζαν εχει καποιες πιθανοτητες οτι θα μας περασει και ο παο..
εντωμεταξυ η ρεαλ δειχνει σε τραγικη κατασταση και ειναι ικανη να μεινει εκτος 10δας.Ετσι οπως φαινεται παντως η καλυτερη θεση να βγουμε ειναι 2-3οι.
0
-
- Reactions: 513
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Δυστυχώς το 6-10 της τελικής κατάταξης θα είναι στον αέρα μέχρι την τελευταία ή προτελευταία αγωνιστική…….πάντως από διαίσθηση και μόνο, μου φαίνεται ότι το 3-4 θα έχει καλύτερη διασταύρωση από το 1-2 της τελικής κατάταξης , καθώς βλέπω στο 7 την Παρτιζάν και στο 8 την Μπάρτσα ή την Ρεάλ. Αλλά, όπως είπα αυτά είναι η διαίσθηση μου και μόνο!!! Πάμε τώρα στα αυριανά:
1) Θα είναι καλά ο ΝWG??? Αν ναι, με μία απλή στοιχειωδώς καλή εμφάνιση των Εβάν και του Σάσα και φυσικά κόουτς (για αύριο ειδικά) ΧΩΡΙΣ αλλαγές στα σκριν ( έγκλημα να το κάνουμε με την Παρτίζαν), θεωρώ ότι θα κερδίσουμε και μάλλον εύκολα.
2) Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η απουσία του Bonga είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μπορούσε να έχει ο Ομπράντοβιτς.
3) ΜΠΑ??? Η 7 επιτέλους αποφάσισε τελικά να έρθει γήπεδο…….ελπίζω όχι μόνο στα δύο αυτά παιχνίδια με Παρτίζαν και ΠΑΟ, αλλά να λύθηκε οριστικά το θέμα και να είναι ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και χωρίς χαζομάρες!!!
4) Πολύ δυνατή η Φενέρμπαχτσε και η προσθήκη του Theiss ανέβασε επίπεδο την γραμμή ψηλών της Μονακό. Να σας πω την αμαρτία μου δεν θεωρώ ότι αυτές οι 2 ομάδες υπολείπονται των δικών μας, τουλάχιστον στον βαθμό που θέλουν να μας πείσουν οι εγχώριοι δημοσιογράφοι……..είναι πλήρεις ομάδες, αθλητικότατες και προπάντων στα δικά μου μάτια τον τελευταίο μήνα, ο δείκτης προόδου τους είναι πολύ πιο ανοδικός ( ακόμα και στις ήττες τους φαίνεται) από τις δύο δικές μας!!! Οπότε, καλό είναι να κρατάμε και εμείς και οι πράσινοι μικρότερο καλάθι από αυτό που μας σερβίρεται!!!
5) Άντε να δούμε και κανένα 5άλεπτο τον Saben αύριο…….αλλά μαζί με NWG - Evan- Sasha και Φαλ……..πολλά μάλλον ζητάω έ??.
1) Θα είναι καλά ο ΝWG??? Αν ναι, με μία απλή στοιχειωδώς καλή εμφάνιση των Εβάν και του Σάσα και φυσικά κόουτς (για αύριο ειδικά) ΧΩΡΙΣ αλλαγές στα σκριν ( έγκλημα να το κάνουμε με την Παρτίζαν), θεωρώ ότι θα κερδίσουμε και μάλλον εύκολα.
2) Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η απουσία του Bonga είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μπορούσε να έχει ο Ομπράντοβιτς.
3) ΜΠΑ??? Η 7 επιτέλους αποφάσισε τελικά να έρθει γήπεδο…….ελπίζω όχι μόνο στα δύο αυτά παιχνίδια με Παρτίζαν και ΠΑΟ, αλλά να λύθηκε οριστικά το θέμα και να είναι ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και χωρίς χαζομάρες!!!
4) Πολύ δυνατή η Φενέρμπαχτσε και η προσθήκη του Theiss ανέβασε επίπεδο την γραμμή ψηλών της Μονακό. Να σας πω την αμαρτία μου δεν θεωρώ ότι αυτές οι 2 ομάδες υπολείπονται των δικών μας, τουλάχιστον στον βαθμό που θέλουν να μας πείσουν οι εγχώριοι δημοσιογράφοι……..είναι πλήρεις ομάδες, αθλητικότατες και προπάντων στα δικά μου μάτια τον τελευταίο μήνα, ο δείκτης προόδου τους είναι πολύ πιο ανοδικός ( ακόμα και στις ήττες τους φαίνεται) από τις δύο δικές μας!!! Οπότε, καλό είναι να κρατάμε και εμείς και οι πράσινοι μικρότερο καλάθι από αυτό που μας σερβίρεται!!!
5) Άντε να δούμε και κανένα 5άλεπτο τον Saben αύριο…….αλλά μαζί με NWG - Evan- Sasha και Φαλ……..πολλά μάλλον ζητάω έ??.

0
-
- Reactions: 1444
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 939
- Προειδοποιήσεις:
1
Ελπιζω η γιορτη να μην εξελιχθει σε εμποροπανηγυρη και αρπαξουμε καμια καρπαζια . Αν μπουμε μπλαζε και ζαλισμενοι απο το κλιμα των παρουσιασεων επετειακης φανελας και του γενικου γιορτινου κλιματος θα φαμε πiκρα ...αν μπουμε οπως πρεπει και σεβαστουμε τον κοσμο που θα μαζευτει να στηριξει την ομαδα (συμπεριλαμβανομενης και της Θ7 ) θα εχουμε ομορφο βραδυ. Αντε να δουμε και τι ψαρια πιανει ο Τερκεν-λι ...
0
-
- Reactions: 939
- Προειδοποιήσεις:
1
καλημερα ! οι πρασινοι το εκαναν το καθηκον τους και καθαρισαν την (ομολογουμενως κακη χτες Ρεαλ) σειρα μας σημερα . γιατι καλες οι εκατερρωθεν δηλωσεις οτι θελουμε Ελληνικο τελικο ευρωλιγκας και δεν συμμαζευεται,αλλα πρεπει να το υποστηριζουμε κιολας .Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 07, 2025 1:21 amΔυστυχώς το 6-10 της τελικής κατάταξης θα είναι στον αέρα μέχρι την τελευταία ή προτελευταία αγωνιστική…….πάντως από διαίσθηση και μόνο, μου φαίνεται ότι το 3-4 θα έχει καλύτερη διασταύρωση από το 1-2 της τελικής κατάταξης , καθώς βλέπω στο 7 την Παρτιζάν και στο 8 την Μπάρτσα ή την Ρεάλ. Αλλά, όπως είπα αυτά είναι η διαίσθηση μου και μόνο!!! Πάμε τώρα στα αυριανά:
5) Άντε να δούμε και κανένα 5άλεπτο τον Saben αύριο…….αλλά μαζί με NWG - Evan- Sasha και Φαλ……..πολλά μάλλον ζητάω έ??.![]()
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για την... άνετη νίκη λες, σωστά;Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 07, 2025 3:05 pmΒρε Conan ………..έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ αδερφέ μου το θέμα!!!! ……μην μου αγχώνεσαι άλλο![]()
![]()

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, Είσαι μεγάλη μορφή αδερφέ…….. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 07, 2025 3:24 pmΓια την... άνετη νίκη λες, σωστά;Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 07, 2025 3:05 pm
Βρε Conan ………..έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ αδερφέ μου το θέμα!!!! ……μην μου αγχώνεσαι άλλο![]()
![]()
![]()

Αν πέσω μέσα και στην ημερομηνία της ανακοίνωσης, σε αυτά που έλεγα προ μηνών, κανόνισε δώρο και άσε τα σάπια!!!

0
- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είχα και... λάδι φέτος, βολευεσαι με ...πορτοκάλια και λεμόνια;Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 07, 2025 3:34 pmΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, Είσαι μεγάλη μορφή αδερφέ…….. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!![]()
Αν πέσω μέσα και στην ημερομηνία της ανακοίνωσης, σε αυτά που έλεγα προ μηνών, κανόνισε δώρο και άσε τα σάπια!!!![]()

0