Euroleague Round 28, Olympiacos Piraeus vs Partizan Belgrade

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μαρ 06, 2025 6:48 pm

Παρασκευή 7 Μσρτίου 2025

4 μέρες πριν τα 100ά γενέθλια του συλλόγου το κλίμα θα είναι εορταστικό, οι παίκτες θα φορούν τις επετειακές φανέλες και εκτίμηση δική μου θα πάνε για μια εμφατική νίκη απέναντι στην Παρτιζάν.
O Γκος μάλλον θα παίξει ενώ θα δούμε για πρώτη φορά τον Λι.

Σχόλια για τον αγώνα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μαρ 06, 2025 7:29 pm

Στις 10 είναι τα γενέθλια οπότε 3 μέρες …εκτός και μπέρδεψα κάτι ..

Πρώτο ματς για φέτος που καταφέρνω να πάω ελπίζω να μην μας γκαντεμιάσω (έχω 90% επιτυχία)
Αποτι έμαθα θα ναι και το πρώτο ματς που θα πατήσει η 7 το ποδι της ενώ θα έχουμε και κορεο όλο το γήπεδο.Λογικά θα χουμε ωραία ατμόσφαιρα..
Για να μας κερδίσει η παρτιζαν θεωρώ πρέπει να κάνουμε τραγικό ματς όπως στην Σερβία ,τότε έλειπε και ο φουρνιε

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 632

Πέμ Μαρ 06, 2025 9:04 pm

shaq7 έγραψε:
Στις 10 είναι τα γενέθλια οπότε 3 μέρες …εκτός και μπέρδεψα κάτι ..

Πρώτο ματς για φέτος που καταφέρνω να πάω ελπίζω να μην μας γκαντεμιάσω (έχω 90% επιτυχία)
Αποτι έμαθα θα ναι και το πρώτο ματς που θα πατήσει η 7 το ποδι της ενώ θα έχουμε και κορεο όλο το γήπεδο.Λογικά θα χουμε ωραία ατμόσφαιρα..
Για να μας κερδίσει η παρτιζαν θεωρώ πρέπει να κάνουμε τραγικό ματς όπως στην Σερβία ,τότε έλειπε και ο φουρνιε
Επειδή μου λείπει λίγο context , έχει γίνει κάτι με τους οργανωμένους;

Στα του παιχνιδιού το θεωρώ λίγο ύπουλο. Λίγο η γιορτινή ατμόσφαιρα, λίγο το ότι η Παρτιζάν καίγεται… Επίσης νομίζω δεν μας ταιριάζει πολύ σαν ομάδα.

Ανυπομονώ να δω τον Λι. Στις δηλώσεις του πρόσφατα φαίνεται να έχει αποδεχθεί έναν ρόλο διαφορετικό από αυτόν που είχε σε Μακάμπι και Manisa. Να δούμε τι θα παρουσιάσει εντός παρκέ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μαρ 06, 2025 9:10 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Πέμ Μαρ 06, 2025 9:04 pm
shaq7 έγραψε:
Επειδή μου λείπει λίγο context , έχει γίνει κάτι με τους οργανωμένους;
Οι αφοι δεν τους εδωσαν φτηνα εισιτηρια,αφησαν τον απλο κοσμο να μπορει να αγορασει απο το σαιτ και οχι συνδεσμιακα κτλ..νομιζω οικονομικοι ειναι οι λογοι που απεχουν κυριως.Δεν ειμαι στην 7 για να ξερω αλλα αυτα εχω ακουσει.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Πέμ Μαρ 06, 2025 11:33 pm

Δεν θα ήταν άσχημη η ήττα. Καλύτερα να παίξουμε με Παρί η ερυθρό αστέρα στα π,ευ οφ

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Μαρ 07, 2025 12:29 am

tarp7 έγραψε:
Πέμ Μαρ 06, 2025 11:33 pm
Δεν θα ήταν άσχημη η ήττα. Καλύτερα να παίξουμε με Παρί η ερυθρό αστέρα στα π,ευ οφ
μονο μην παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι..Αν βγουμε 4οι θα πεσουμε με μονακο που ειναι η χειροτερη απολες να πεσουμε..και αμα χασουμε στο σεφ απο παο και απο παρτιζαν εχει καποιες πιθανοτητες οτι θα μας περασει και ο παο..
εντωμεταξυ η ρεαλ δειχνει σε τραγικη κατασταση και ειναι ικανη να μεινει εκτος 10δας.Ετσι οπως φαινεται παντως η καλυτερη θεση να βγουμε ειναι 2-3οι.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μαρ 07, 2025 1:21 am

Δυστυχώς το 6-10 της τελικής κατάταξης θα είναι στον αέρα μέχρι την τελευταία ή προτελευταία αγωνιστική…….πάντως από διαίσθηση και μόνο, μου φαίνεται ότι το 3-4 θα έχει καλύτερη διασταύρωση από το 1-2 της τελικής κατάταξης , καθώς βλέπω στο 7 την Παρτιζάν και στο 8 την Μπάρτσα ή την Ρεάλ. Αλλά, όπως είπα αυτά είναι η διαίσθηση μου και μόνο!!! Πάμε τώρα στα αυριανά:
1) Θα είναι καλά ο ΝWG??? Αν ναι, με μία απλή στοιχειωδώς καλή εμφάνιση των Εβάν και του Σάσα και φυσικά κόουτς (για αύριο ειδικά) ΧΩΡΙΣ αλλαγές στα σκριν ( έγκλημα να το κάνουμε με την Παρτίζαν), θεωρώ ότι θα κερδίσουμε και μάλλον εύκολα.
2) Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η απουσία του Bonga είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μπορούσε να έχει ο Ομπράντοβιτς.
3) ΜΠΑ??? Η 7 επιτέλους αποφάσισε τελικά να έρθει γήπεδο…….ελπίζω όχι μόνο στα δύο αυτά παιχνίδια με Παρτίζαν και ΠΑΟ, αλλά να λύθηκε οριστικά το θέμα και να είναι ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και χωρίς χαζομάρες!!!
4) Πολύ δυνατή η Φενέρμπαχτσε και η προσθήκη του Theiss ανέβασε επίπεδο την γραμμή ψηλών της Μονακό. Να σας πω την αμαρτία μου δεν θεωρώ ότι αυτές οι 2 ομάδες υπολείπονται των δικών μας, τουλάχιστον στον βαθμό που θέλουν να μας πείσουν οι εγχώριοι δημοσιογράφοι……..είναι πλήρεις ομάδες, αθλητικότατες και προπάντων στα δικά μου μάτια τον τελευταίο μήνα, ο δείκτης προόδου τους είναι πολύ πιο ανοδικός ( ακόμα και στις ήττες τους φαίνεται) από τις δύο δικές μας!!! Οπότε, καλό είναι να κρατάμε και εμείς και οι πράσινοι μικρότερο καλάθι από αυτό που μας σερβίρεται!!!
5) Άντε να δούμε και κανένα 5άλεπτο τον Saben αύριο…….αλλά μαζί με NWG - Evan- Sasha και Φαλ……..πολλά μάλλον ζητάω έ??. :roofl:

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1444
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μαρ 07, 2025 6:26 am

Αν παίξουμε σε φουλ ρυθμούς το παιχνίδι θα είναι +10. Αν μπούμε χαλαρά θα κινδυνεύσουμε.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 939

Παρ Μαρ 07, 2025 9:45 am

Ελπιζω η γιορτη να μην εξελιχθει σε εμποροπανηγυρη και αρπαξουμε καμια καρπαζια . Αν μπουμε μπλαζε και ζαλισμενοι απο το κλιμα των παρουσιασεων επετειακης φανελας και του γενικου γιορτινου κλιματος θα φαμε πiκρα ...αν μπουμε οπως πρεπει και σεβαστουμε τον κοσμο που θα μαζευτει να στηριξει την ομαδα (συμπεριλαμβανομενης και της Θ7 ) θα εχουμε ομορφο βραδυ. Αντε να δουμε και τι ψαρια πιανει ο Τερκεν-λι ...

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 939

Παρ Μαρ 07, 2025 9:47 am

Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Μαρ 07, 2025 1:21 am
Δυστυχώς το 6-10 της τελικής κατάταξης θα είναι στον αέρα μέχρι την τελευταία ή προτελευταία αγωνιστική…….πάντως από διαίσθηση και μόνο, μου φαίνεται ότι το 3-4 θα έχει καλύτερη διασταύρωση από το 1-2 της τελικής κατάταξης , καθώς βλέπω στο 7 την Παρτιζάν και στο 8 την Μπάρτσα ή την Ρεάλ. Αλλά, όπως είπα αυτά είναι η διαίσθηση μου και μόνο!!! Πάμε τώρα στα αυριανά:
1) Θα είναι καλά ο ΝWG??? Αν ναι, με μία απλή στοιχειωδώς καλή εμφάνιση των Εβάν και του Σάσα και φυσικά κόουτς (για αύριο ειδικά) ΧΩΡΙΣ αλλαγές στα σκριν ( έγκλημα να το κάνουμε με την Παρτίζαν), θεωρώ ότι θα κερδίσουμε και μάλλον εύκολα.
2) Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η απουσία του Bonga είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μπορούσε να έχει ο Ομπράντοβιτς.
3) ΜΠΑ??? Η 7 επιτέλους αποφάσισε τελικά να έρθει γήπεδο…….ελπίζω όχι μόνο στα δύο αυτά παιχνίδια με Παρτίζαν και ΠΑΟ, αλλά να λύθηκε οριστικά το θέμα και να είναι ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και χωρίς χαζομάρες!!!
4) Πολύ δυνατή η Φενέρμπαχτσε και η προσθήκη του Theiss ανέβασε επίπεδο την γραμμή ψηλών της Μονακό. Να σας πω την αμαρτία μου δεν θεωρώ ότι αυτές οι 2 ομάδες υπολείπονται των δικών μας, τουλάχιστον στον βαθμό που θέλουν να μας πείσουν οι εγχώριοι δημοσιογράφοι……..είναι πλήρεις ομάδες, αθλητικότατες και προπάντων στα δικά μου μάτια τον τελευταίο μήνα, ο δείκτης προόδου τους είναι πολύ πιο ανοδικός ( ακόμα και στις ήττες τους φαίνεται) από τις δύο δικές μας!!! Οπότε, καλό είναι να κρατάμε και εμείς και οι πράσινοι μικρότερο καλάθι από αυτό που μας σερβίρεται!!!
5) Άντε να δούμε και κανένα 5άλεπτο τον Saben αύριο…….αλλά μαζί με NWG - Evan- Sasha και Φαλ……..πολλά μάλλον ζητάω έ??. :roofl:
καλημερα ! οι πρασινοι το εκαναν το καθηκον τους και καθαρισαν την (ομολογουμενως κακη χτες Ρεαλ) σειρα μας σημερα . γιατι καλες οι εκατερρωθεν δηλωσεις οτι θελουμε Ελληνικο τελικο ευρωλιγκας και δεν συμμαζευεται,αλλα πρεπει να το υποστηριζουμε κιολας .

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Μαρ 07, 2025 2:09 pm

Ποιος έλεγε εδώ μέσα ότι μπορεί να έχουμε ανακοινώσεις για το ΣΕΦ στα γενέθλια του συλλόγου. Λέτε να έχουμε σήμερα τίποτα να συνδυαστεί με το όλο εορταστικό κλίμα και να συνδυαστεί ιδανικά και με μια ωραία άνετη νίκη;

0
Slow horses 7

a1greece

Παρ Μαρ 07, 2025 3:05 pm

Conan1982 έγραψε:
Ποιος έλεγε εδώ μέσα ότι μπορεί να έχουμε ανακοινώσεις για το ΣΕΦ στα γενέθλια του συλλόγου. Λέτε να έχουμε σήμερα τίποτα να συνδυαστεί με το όλο εορταστικό κλίμα και να συνδυαστεί ιδανικά και με μια ωραία άνετη νίκη;
Βρε Conan ………..έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ αδερφέ μου το θέμα!!!! ……μην μου αγχώνεσαι άλλο :banana: :banana:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Μαρ 07, 2025 3:24 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Βρε Conan ………..έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ αδερφέ μου το θέμα!!!! ……μην μου αγχώνεσαι άλλο :banana: :banana:
Για την... άνετη νίκη λες, σωστά;
:wave:

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece

Παρ Μαρ 07, 2025 3:34 pm

Conan1982 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, Είσαι μεγάλη μορφή αδερφέ…….. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!! :obey:
Αν πέσω μέσα και στην ημερομηνία της ανακοίνωσης, σε αυτά που έλεγα προ μηνών, κανόνισε δώρο και άσε τα σάπια!!! :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Μαρ 07, 2025 3:47 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Μαρ 07, 2025 3:34 pm
Conan1982 έγραψε:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, Είσαι μεγάλη μορφή αδερφέ…….. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!! :obey:
Αν πέσω μέσα και στην ημερομηνία της ανακοίνωσης, σε αυτά που έλεγα προ μηνών, κανόνισε δώρο και άσε τα σάπια!!! :roofl:
Δεν είχα και... λάδι φέτος, βολευεσαι με ...πορτοκάλια και λεμόνια;
:roofl:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”