Euroleague Round 28, Panathinaikos AKTOR Athens vs Real Madrid

Lapro13

senior
Reactions: 268
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 07, 2025 8:40 am

Περίεργο ματς το χθεσινό. Ήμουνα μέσα, φαινότανε ότι η Ρεάλ απλά δεν μπορεί. Κακοστημενη ομαδα, χωρίς σουτ. Δεν είναι μόνο χθες ότι τα σπάσε, είναι απ τις χειρότερες ομάδες στο τρίποντο.

Ο Γκραντ κάνει ότι πρέπει εκεί που πρέπει. Θυμιζει ΔΔ στο decision making, και στην άμυνα. Χουαντσο-Ναν καλοί, επιτέλους θυμηθήκαμε (και στην άμυνα), τον καλό Μητογλου.

Για Λεσορ, ελπίζω μόνο Φ4. Πρέπει να έχουμε καλό πλασάρισμα γιατί στο 5 έχουμε μεγάλο κενό στα πλευ οφ.

Υ.Γ. Πολλοί παναθηναϊκοί έχουν φύγει απ τή ιστοσελίδα, αναρωτιέμαι το γιατί :hoho: Εγώ μπαίνω γιατί υπάρχουν 3-4 πολύ καλοί συμφορουμιτες που μου αρέσει να διαβάζω. Απο κει και πέρα δεν νομίζω να είναι μυστικό ότι κοκκινίζει σε προτιμήσεις και επιλογές διαγραφή μελών/ποστ. Γενικά υπάρχουν διπλά στάνταρντ, και πολλά μέλη αποχώρησαν οικοθελως.

5
1 Εικόνα 3 Εικόνα 1 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 07, 2025 9:28 am

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Μαρ 07, 2025 12:44 am
Τελικά μάγκες που σας λέω δεν θέλουμε pure playmaker, αλλά έναν στυλ Babb ή Bryant γιατί έχουμε τον Grant... τι έχετε να πείτε?

Είναι ή δεν είναι ασος τελικά?

ΥΓ. Πολύ κρίμα που μετα απο τέτοια εμφάνιση έχουν γραφτεί μόλις 3 σελίδες, δεν υπάρχουν πλέον φίλοι του ΠΑΟ στο φόρουμ.
ειμαι και γωωωωω αλλα κοιμιζα την μικρη και δεν μπορεσα να το δω το παιχνιδι :cry:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Παρ Μαρ 07, 2025 11:52 am

Θεωρώ δύσκολο πλεον για τη Ρεαλ να ανέβει πάνω από το 8.
Εντωμεταξύ μου έκανε τεράστια εντύπωση ποσο κακός ηταν ο Μουσα. Η αμυνα μας τον καθαρισε χθες, όπως και τους περισσότερους, ο μόνος που δεν ένιωθε ηταν ο Χεζονια.

Παντως ενα καλό ματσαρισμα και ας βγούμε 4 θα ήταν η Μπαγερν.

Εγώ δε καταλαβα τις δηλώσεις Αταμαν σχετικά με Γιουρτσεβεν.

Είπε πως ελπίζει αυτος και ο Λεσορ να επιστρέψουν στο τέλος, εδώ υπήρχαν διαρροές πως θα παίξει με Ρεαλ η Ολυμπιακό.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2428
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μαρ 07, 2025 12:01 pm

nikosvip έγραψε:
Παρ Μαρ 07, 2025 11:52 am
Θεωρώ δύσκολο πλεον για τη Ρεαλ να ανέβει πάνω από το 8.
Εντωμεταξύ μου έκανε τεράστια εντύπωση ποσο κακός ηταν ο Μουσα. Η αμυνα μας τον καθαρισε χθες, όπως και τους περισσότερους, ο μόνος που δεν ένιωθε ηταν ο Χεζονια.

Παντως ενα καλό ματσαρισμα και ας βγούμε 4 θα ήταν η Μπαγερν.

Εγώ δε καταλαβα τις δηλώσεις Αταμαν σχετικά με Γιουρτσεβεν.

Είπε πως ελπίζει αυτος και ο Λεσορ να επιστρέψουν στο τέλος, εδώ υπήρχαν διαρροές πως θα παίξει με Ρεαλ η Ολυμπιακό.
Μα απέναντι στον Ολυμπιακό θα επιστρέψει ο Γιουρτσεβέν και δεν είναι απίθανο να πάρει και μερικά λεπτά στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Απλά δεν ήταν ξεκάθαρη η δήλωση του Αταμάν.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1856
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 07, 2025 12:41 pm

Την Μπάγερν και εγώ τη θεωρούσα καλή δισταύρωση μέχρι τώρα. Είναι όμως πράγματι καλή? Φαίνεται να έχει δέσει πολύ καλά, παίζει γρήγορο μπάσκετ που πριν το καταλάβεις μπορεί να σου κάνει ένα 15-0 και να ψάχνεσαι, έχει δυνατή έδρα. Σε μία σειρά βέβαια που τα παιχνίδια είναι απανωτά ίσως να μην έχει τόσο μεγάλο βάθος αλλά δεν ξέρω, δεν είμαι τόσο σίγουρος πλέον ότι θα την ήθελα.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4515
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μαρ 07, 2025 12:42 pm

Elvetos έγραψε:
Παρ Μαρ 07, 2025 8:00 am

Η ομάδα είναι μαύρη τρύπα στο 5. Και η Ρεάλ έκανε πάρτυ στην ρακέτα.
αν σου φαινεται για τρυπα στην αμυνα με γκεμπριελ φαντασου να επαιζε 30 λεπτα αντι γιαυτον ο λεσορ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4515
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μαρ 07, 2025 12:48 pm

golitog7 έγραψε:
Την Μπάγερν και εγώ τη θεωρούσα καλή δισταύρωση μέχρι τώρα. Είναι όμως πράγματι καλή? Φαίνεται να έχει δέσει πολύ καλά, παίζει γρήγορο μπάσκετ που πριν το καταλάβεις μπορεί να σου κάνει ένα 15-0 και να ψάχνεσαι, έχει δυνατή έδρα. Σε μία σειρά βέβαια που τα παιχνίδια είναι απανωτά ίσως να μην έχει τόσο μεγάλο βάθος αλλά δεν ξέρω, δεν είμαι τόσο σίγουρος πλέον ότι θα την ήθελα.
οποια ομαδα εχει πλεονεκτημα εδρας και πεσει με μπαγερν ερυθρο παρι παρτιζαν μπαρτσα και δεν παει φ4 να το κλεισει το μαγαζι και ανοιξει κασταναδικο

την ρεαλ την βαζω ενα σκαλι πιο πανω λογω φανελλας και αποδοσης τα τελευταια χρονια

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Παρ Μαρ 07, 2025 1:22 pm

BillyPao έγραψε:

Μα απέναντι στον Ολυμπιακό θα επιστρέψει ο Γιουρτσεβέν και δεν είναι απίθανο να πάρει και μερικά λεπτά στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Απλά δεν ήταν ξεκάθαρη η δήλωση του Αταμάν.
Έχει κάνει ομαδική προπόνηση?

Πως γίνεται χωρίς ομαδική προπόνηση να μπει σε αγώνα?

Από Μπαρτσελονα παντως προτιμώ, Μπαγερν, Ερυθρό.

0
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Παρ Μαρ 07, 2025 1:49 pm

τουλουμπα έγραψε:
golitog7 έγραψε:
οποια ομαδα εχει πλεονεκτημα εδρας και πεσει με μπαγερν ερυθρο παρι παρτιζαν μπαρτσα και δεν παει φ4 να το κλεισει το μαγαζι και ανοιξει κασταναδικο

την ρεαλ την βαζω ενα σκαλι πιο πανω λογω φανελλας και αποδοσης τα τελευταια χρονια
συμφωνώ σε όλα αλλά υποτιμάς πολύ τον Ζοτς. Δεν υπάρχει για μένα πιο δύσκολος αντίπαλος σε πλέι-οφ απο τις ομάδες του Ζοτς.
Iδανικά θα ήθελα Paris. Το θεωρώ άκοπο 3-0.

1
1 Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Παρ Μαρ 07, 2025 1:51 pm

τουλουμπα έγραψε:
Elvetos έγραψε:

αν σου φαινεται για τρυπα στην αμυνα με γκεμπριελ φαντασου να επαιζε 30 λεπτα αντι γιαυτον ο λεσορ
Απέναντι στον Λεσόρ πάντως ο Ταβάρες δεν σταυρώνει πόντο. Χθές μας έβαλε στις ρακέτες.
Ντάξει υπερβολικό αυτό που έγραψα. 9-10 πόντους 5-7ρεμπ έχει ον average με Λεσόρ σε 5 ματς, αλλά ντάξει πάλι καμία σχέση με εχθές που έδειχνε ανίκητος. Btw ο Μήτογλου τον έπαιξε καλύτερα τον Ταβάρες χθές απο τον Γκάμπριελ.
PS: ο Ταβαρες εκανε εμφάνιση mvp εχθές και οι άλλοι είχαν 3/26 τρίποντα. Φαντάσου να ήταν ευστοχοι και να αναγκαζόμασταν να πάμε σε πιο πιεστική άμυνα στην περιφέρεια. Με 40 πόντους θα τελείωνε.
Ο Μήτογλου έχει το μεγαλύτερο +- της ομάδας εχθές ενώ ο Γκάμπριελ απο τα χειρότερο.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2428
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μαρ 07, 2025 2:10 pm

nikosvip έγραψε:
Παρ Μαρ 07, 2025 1:22 pm
BillyPao έγραψε:

Έχει κάνει ομαδική προπόνηση?

Πως γίνεται χωρίς ομαδική προπόνηση να μπει σε αγώνα?

Από Μπαρτσελονα παντως προτιμώ, Μπαγερν, Ερυθρό.
Έκανε προπόνηση πριν τον αγώνα με τη Ρεάλ, υπάρχουν σχετικά άρθρα. Ομαδική προπόνηση μπορεί να κάνει το Σάββατο και να παίξει την Κυριακή, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Με τον Ολυμπιακό πάντως θα είναι έτοιμος.

0
todorris

senior
Reactions: 154

Παρ Μαρ 07, 2025 4:41 pm

:D :mad: :wave:
JohnnyPao έγραψε:
Παρ Μαρ 07, 2025 12:42 am
Elvetos έγραψε:
Πέμ Μαρ 06, 2025 11:26 pm
Mπράβο στην ομάδα, πολύ σημαντική νίκη.
Πολύ καλά πήγαν τα σχόλια σου... ελπίζω να το έπαιξες στοίχημα ότι θα χάσουμε σήμερα.
και σήμερα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 570

Παρ Μαρ 07, 2025 6:06 pm

Πολυ καλη η ομαδα χτες, κι ας ειχε θεματα στην αμυνα στο καλαθι.Ηταν και λιγο θεμα τακτικης που σωστα επελεξε ο Αταμαν. Εφαγε πισω αλλα εβαλε μπροστα.

Για αλλη μια φορα ο Αταμαν αποδεικνυει γιατι ειναι κορυφαιος κοουτς.
Απεναντι στον Ταβαρες πηγε με Μητογλου. Στην αμυνα εννοειται ο Ταβαρες εκανε παρτυ.
Επιθετικα ομως, αναγκαζοταν να κυνηγαει εξω και ανοιγαν οι διαδρομοι της Ρεαλ μεσα...
Γατα ο Τουρκος.

Ο Γκαμπριελ δεν ειχε την γνωστη ενεργεια στην αμυνα ισως και δικαιολογημενα το παιδι γιατι ταλαιπωρηθηκε τελευταια με ιωση και τραυματισμο. Επιθετικα ομως παρουσιαζεται εμφανως βελτιωμενος, σε βολες και μπασιματα (2 εβαλε στον Ταβαρες)!

Κατα τα αλλα μου αρεσε ο Οσμαν που δειχνει σταθεροτητα σε αποδοση και σουτ. Εχει γινει βασικουρα και με σημαντικη συμβολη. Ειδικα οταν μπουκαρει φοβος και τρομος ειναι!

Για τον Γκραντ εχει καταντησει κουραστικο να λεμε ποσο πολυτιμος ειναι.
Σε οποια θεση κι αν παιξει αποδιδει πολυ. Προτιμαται στον ασσο.
Ειναι παιχτουρα και καλα θα κανει ο προεδρος να τον δεσει για πολλα χρονια. Με την γεναια αυξηση που του αξιζει γιατι, μαλλον του χρωστανε αυτου... Απο 200 πηγε στα 900. Ο ορισμος του ¨Value for money¨ παιχτη...

Σιγα σιγα οι ομαδες που εχουν στοχο την κορυφη ανεβαζουν στροφες.
Και θα ξεφυγουν απο τις υπολοιπες. Θα ξεχωρισει η ηρα απο το σταρι...
Και η Ρεαλ θα ανεβει. Δε ξερω αν προλαβει τη δεκαδα, αλλα αν το κανει θα ειναι δυσκολος αντιπαλος.

Φετος πληρωνει τις αποχωρησεις παιχτων οπως ο Σερχι Ροντριγκεθ και των υπολοιπων. Το κενο του Σερχι κυριως ειναι δυσαναπληρωτο. Ο τυπος οπου επαιζε πηγαινε final four. Μεχρι και την Αρμανι πηγε σους 4.. Και οταν αποχωρησε το καλοκαιρι η ειδηση περασε στα ψιλα ενω ηταν σοβαροτατο πληγμα για τη Ρεαλ κι αποδειχτηκε στην πραξη,
Αλλωστε, προπερσυ που η Ρεαλ κερδισε τον Ολυμπιακο στον τελικο, αυτος ηταν ο βασικος παραγοντας που γυρισε το ματς. Οχι ο Γιουλ που πεταξε την τελευταια φωτοβολιδα...
Καθως και στην αξεχαστη σειρα με την Παρτιζαν, ο Σερχι γυρισε τα χαμενα παιχνιδια.

Ο τυπος ειναι ο,τι καλυτερο εχει υπαρξει στη θεση 1 τα τελευταια χρονια. Εμφανης η απουσια του.

2
2 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 209
Αγαπημένη θέση: C

Παρ Μαρ 07, 2025 9:08 pm

τουλουμπα έγραψε:
Elvetos έγραψε:

Με λεσορ έχεις αλλά θετικά και βρίσκουν τα γκαρντ περισσότερους χώρους να εκτελέσουν

0
Dakotas

senior
Reactions: 209
Αγαπημένη θέση: C

Παρ Μαρ 07, 2025 9:09 pm

Elvetos έγραψε:
Παρ Μαρ 07, 2025 1:49 pm
τουλουμπα έγραψε:

συμφωνώ σε όλα αλλά υποτιμάς πολύ τον Ζοτς. Δεν υπάρχει για μένα πιο δύσκολος αντίπαλος σε πλέι-οφ απο τις ομάδες του Ζοτς.
Iδανικά θα ήθελα Paris. Το θεωρώ άκοπο 3-0.
Εγώ θα έβαζα και τον ερυθρό στους επικίνδυνους
Κάνει πολύ καλή δουλειά ο Σφαιρόπουλος
Αν του κατσει κανένα διπλό,άντε κερδα τον μετά εκεί μεσα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”