Euroleague Round 28, Olympiacos Piraeus vs Partizan Belgrade

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1291
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 08, 2025 8:52 am

Καλημερα!!!

1. Ο Μιλουτινοφ συνεχιζει να φορμαρεται και να δειχνει την κλαση του. Απεναντι στο πιο hot ονομα αθλητικου ψηλου στην Ευρωλιγκα μαζι κε τον Οτουρου εκανε πλακα επιθετικα και αμυντικα ενω σε καποιες φασεις επαιξε αλα Φαλ με μαγικες πασες. Με καλο Μιλουτινοφ η ομαδα αυξανει τις πιθανοτητες της για τον τιτλο.

2. Ο αρχηγος ειναι παρον και δειχνει το τελευταίο διαστημα εικονα που μονο σε παλαιμαχο δεν παραπεμπει. Με καλο Παπανικολαου δεν χανουμε ποτε.

3. Ο λι με 5-6 προπονησεις με την ομαδα μπηκε και εδειξε οτι ξερει που ηρθε. Οπως ηξερε καινο κοουτς τι πηρε. Ταχυδυναμη και πρωτο βημα που μονο απο μακκισικ και κορντινιε εχουμε δει την τελευταια δεκαετια στην ευρωλιγκ(τον σορτς τον βγαζω απο την εξισωση λογω αλλου στυλ). Σκληρος στην αμυνα και εδειξε οτι εχει το μπασκετικο iq να σπασει την μπαλα οταν δεν ειναι ελευθερος. Οτι μπορει να βαλει την μπαλα στο καλαθι το ξερουμε και αυτο θα ερθει μεσα απο την τριβη με την ομαδα και την αποκτηση αυτοπεποιθησης.

4. Φουρνιε κακος σημερα. Και οχι τοσο γιατο οτι ηταν αστοχος καθως ολοι ξερουμε οτι οταν η μπαλα καιει μπορει να εχει χασει 10 σουτ το δυσκολο θα το βαλει. Εμενα δεν μου αρεσαν οι πασες του οι οποιες δεν ηταν τοσο σιγουρες οσο αλλες φορες που οδηγησαν σε πολλα ευκολα λαθη.

5. Ο Σασα τα εσπασε σημερα και ομως εβαλε τα ποντακια του χωρις να τον παρεις χαμπαρι βγαζοντας φασεις για highlights στο πως κοβεις μακρια απο την μπαλα για να κανεις μια καταπληκτικη πασα σε ασσιστ

6. Ο πιτερς οποτε λεω οτι ισως να πρεπει να αποχωρησει μου βουλωνει το στομα. Μου αρεσε οτι επαιξε αρκετη ωρα μαζι με τον βεζενκοφ και φαινεται οτι ειναι κατι που το δουλευει τελευταια ο Μπαρτζωκας καθως μαλλον κατι εχει στο μυαλο του για το τελος της χρονιας.

7. Ο βιλντοζα βοηθησε παρα πολυ και ηταν καλος και εκτελεστικα σημερα.

Γενικα η ομαδα μου αρεσε πολυ σημερα. Ηταν σκληρη στην αμυνα και καποιες φορες ανικητη ακομηνκαι χωρις τον γουοκαπ. Ηταν μια πανδαισια του μπασκετ Μπαρτζωκα με διαρκη κινηση και κοψιματα. Αν ημασταν λιγο πιο ευστοχοι απο το τριποντο θα ειχαμ ευκολα 30 ασσιστ και ακομη κια εκατοσταρα απεναντι σε μια ομαδα φορμαρισμενη (ειχε τα προβληματακια τραυματισμων της), ομαδα του Ζοτς και το πιο σημαντικο που καιγοταν για το αποτελεσμα. Ολα αυτα σε συνδυασμο με τη γιορτινη ατμοσφαιρα με εκαναν να συχτιριζω που προτιμησα να παω με τον Ερυθρο αντι για χθες στο γηπεδο

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 08, 2025 10:05 am

Μπαίνουμε στην τελική φάση φορμαρίσματος της ομάδας και ελπίζω χωρίς τραυματισμούς.

Βλέπουμε για άλλη μια χρονιά ο Μπαρτζώκας να μην είναι τόσο δογματικός με τις πεντάδες και τις αλλαγές του, όσο όταν ξεκινάει η χρονιά, δούλεψε τα σχήματα που ήθελε, μοίρασε τον χρόνο όσο του επέτρεπαν οι τραυματισμοί κια πλέον ετοιμαζόμαστε για τα δύσκολα παιχνίδια. Για τους χρόνους που παίζουν οι παίκτες σίγουρα ξέρουν απόλυτα πόσο αντέχει να παίζει κάθε παίκτης χωρίς να κινδυνεύει.
Χαίρομαι που βλέπουμε έστω και για λίγο Πίτερς-Σάσα μαζί
Χαίρομαι που ο Λι κατάλαβε και ξεκίνησε με την άμυνα, ο Μπαρτζώκας είπε ότι είναι και καλός παίκτης και θα βρει σίγουρα χρόνο,
Να παραμείνουν υγιείς οι παίκτες θέλουμε, να επιστρέψει ο Γουόκαπ με τον Ράιτ και μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στα play off, είτε είναι η Ρεάλ, είτε η ΕΦές, είτε η Μπάρτσα, είτε οποιαδήποτε άλλη.
Εντάξει ιδανικά θέλουμε και μια νίκη την επόμενη Παρασκευή απέναντι στον Παναθηναϊκό, κυρίως για να μην έχουμε γκρίνια τώρα, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους όταν βρεθούμε στον τελικό.
Ακόμα πιο ιδανικά νίκη που θα χτυπήσουμε ανελέητα στην ρακέτα του αντιπάλου για να έχουν αυτοί....γκρίνια που δεν πήραν ένα καλύτερο ψηλό. :D

Για το παιχνίδι τι να πω, δεν απειληθήκαμε πραγματικά ποτέ, δεν άναψαν τα αίματα, βγάλαμε όμορφες πάσες, ο Μπαρτζώκας χαλαρός και χαρούμενος,, Μια όμορφη βραδιά.

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Σάβ Μαρ 08, 2025 10:29 am

Έχει κανείς φώτο από το γήπεδο και το πανό που κρεμάστηκε πίσω από τον πάγκο ; Από την τηλεόραση διέκρινα ότι είχε μεταξύ άλλων Ίβκοβιτς , Eddie , Μπαρτζώκα ενώ μου φάνηκε ότι είχε και Ζάρκο ?

0
since1925

junior
Reactions: 90

Σάβ Μαρ 08, 2025 11:14 am

AO DAFNIS έγραψε:
Έχει κανείς φώτο από το γήπεδο και το πανό που κρεμάστηκε πίσω από τον πάγκο ; Από την τηλεόραση διέκρινα ότι είχε μεταξύ άλλων Ίβκοβιτς , Eddie , Μπαρτζώκα ενώ μου φάνηκε ότι είχε και Ζάρκο ?
Όχι , υπάρχει και σε κασκόλ.

0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Άβαταρ μέλους
iron80

junior
Reactions: 147

Σάβ Μαρ 08, 2025 2:29 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Και Ζάρκο είχε, και Σιγάλα, και Καμπούρη, μέχρι και Γιατζόγλου. Τρομερό, όλη μας η ιστορία σε ένα πανό!!!!!

2
2 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μαρ 08, 2025 6:00 pm

Τα έχουμε πει αυτή τη στιγμή ο μεγάλος αντίπαλος μας σε όλα είναι ο Παναθηναικός και αυτό λόγω της ψυχολογίας μας που μας κάνει να μπαίνουμε νωθροί ενώ αυτοί με το μαχαίρι στα δόντια.. Αυτό είναι το βήμα παραπάνω που πρέπει να κάνει ο κόουτς στην ομάδα μας και είναι να μάθει να την προετοιμάζει κατάλληλα ώστε να μπαίνουν για να κερδίσουν στα νοκ αουτ ματς. Ανέβηκαν Μιλουτίνοφ και Βιλντόζα από ότι είδα στο ματς. Αν φάιναλ 4 είναι εύστοχος ο Φουρνιέ δεν νομίζω να μας έχει κανείς!

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Μαρ 08, 2025 6:30 pm

Εν τέλει νομίζω ότι οι επιστροφές θα τα κρίνουν όλα. Προλαβαίνει άραγε ο Έβανς και ο Ράιτ;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Σάβ Μαρ 08, 2025 9:12 pm

Ξεκάθαρη νίκη χωρίς ιδιαίτερο ζόρι απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα. Καλό μπάσκετ σε πολύ μεγάλα διαστήματα. Πολύ άστοχες και οι δύο ομάδες από μακριά, απόρροια και της αντίπαλης άμυνας όμως. Το 3/15 του δεύτερου ημιχρόνου βέβαια θα μπορούσε να ναι και καλύτερο, καθώς χάθηκαν αρκετά ελεύθερα σουτ.

Δεν μπορώ να πω ότι υστέρησε κάποιος ιδιαίτερα. Και ο Lee ακόμα ήταν καλύτερος απ ότι περίμενα.

Ο Fournier περνάει σίγουρα περίοδο ντεφορμαρίσματος, δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τα πολύ πεσμένα ποσοστά του σε σουτ που «έχει» ή κάποια εύκολα λάθη. Καλό βέβαια που την περνάει τώρα. Έχει τραβήξει πολύ κουπί και θα χρειαστεί να το ξανακάνει. Ακόμα κι έτσι βέβαια απασχολεί την αντίπαλη άμυνα συνεχώς και δημιουργεί ανισορροπία.

Πολύ σημαντικό το επόμενο ματς, αποκλειστικά για ψυχολογικούς λόγους. Βαθμολογικά το θεωρώ απίθανο να μην βρούμε τις νίκες για την πρώτη θέση.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μαρ 08, 2025 9:32 pm

τελικα υπαρχουν ακομα ατομα που δεν θελουν να πεσουμε με την παρτιζαν στα πλει οφ? Εγω σε ευκολια θα την εβαζα δευτερη παντως..

μπαγιερν-παρτιζαν-παρι-μπαρτσελονα-ερυθρος-ρεαλ..Η ρεαλ εχει τα χαλια της μπορει και να μην μας δυσκολεψει αλλα σιγουρα δεν θα την διαλεγα..

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Σάβ Μαρ 08, 2025 11:49 pm

Αν δεν έχουμε νέο τραυματισμό βασικότατου παίχτη τότε δεν βλέπω πως θα μείνουμε εκτός φάιναλ 4. Ο Μπαρτζώκας στις σειρές είναι μανούλα. Λίγο στα νοκ άουτ πρέπει να βρει την άκρη.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1824
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Κυρ Μαρ 09, 2025 9:00 am

shaq7 έγραψε:
τελικα υπαρχουν ακομα ατομα που δεν θελουν να πεσουμε με την παρτιζαν στα πλει οφ? Εγω σε ευκολια θα την εβαζα δευτερη παντως..

μπαγιερν-παρτιζαν-παρι-μπαρτσελονα-ερυθρος-ρεαλ..Η ρεαλ εχει τα χαλια της μπορει και να μην μας δυσκολεψει αλλα σιγουρα δεν θα την διαλεγα..
Ναι εγώ. Ξεκάθαρα όμως. Η σειρά είναι άλλο πράγμα. Ο Ομπράντοβιτς θα έχει δύο βδομαδες να σε ξεψαχνίσει και να ετοιμάσει τους παίκτες να σε χτυπήσουν στα αδύνατα σου σημεία. Σου κάνουν ένα διπλό στα πρώτα δύο ματς και άντε μετά στο Βελιγράδι να το ξανά πάρεις. Κανείς δεν θέλει σε σειρά τον Ομπράντοβιτς.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μαρ 09, 2025 12:43 pm

golitog7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ναι εγώ. Ξεκάθαρα όμως. Η σειρά είναι άλλο πράγμα. Ο Ομπράντοβιτς θα έχει δύο βδομαδες να σε ξεψαχνίσει και να ετοιμάσει τους παίκτες να σε χτυπήσουν στα αδύνατα σου σημεία. Σου κάνουν ένα διπλό στα πρώτα δύο ματς και άντε μετά στο Βελιγράδι να το ξανά πάρεις. Κανείς δεν θέλει σε σειρά τον Ομπράντοβιτς.
ενω ο μπαρτζωκας δεν θα εχει δυο βδομαδες να προετοιμασει την ομαδα?Δηλαδη η παρτιζαν θα εκανε διπλο στο σεφ που δεν εχουμε χασει απο κανεναν αλλα εμεις δεν θα κερδιζαμε στο βελιγραδι?Γιατι επειδη θα εχει αουγκανους να φωναζουν?Η παρτιζαν σαν ομαδα μονο φοβητρο δεν ειναι..ειναι και ολοι απειροι..θα τους καταπιουμε.. αν ερθει 3-1 στην χειροτερη.
Κοιτα ο σφαιροπουλος θα ηθελε και θα παρα ηθελε να πεσει μαζι του παντως.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Μαρ 09, 2025 1:31 pm

golitog7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Καλά εννοείται ότι δεν θέλουμε την Παρτίζαν σε σειρά…….μην παραμυθιαζόμαστε και μην προτρέχουμε διότι είχανε και δύο σημαντικότατες απουσίες (Μπόνγκα και Ντιλιγκινά) που τουλάχιστον στην άμυνα τους κάνουν πολύ πιο συνεκτικούς και πολυλειτουργικούς στις συνολικές τους αμυντικές προσαρμογές!!! Γενικά……μακριά από Σέρβους θα έλεγα…..ακόμα και από τον Αστέρα που προφανώς περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος!!!

0
tarp7

allstar
Reactions: 2112

Κυρ Μαρ 09, 2025 2:02 pm

Και εγώ την Παρτιζάν δεν τη προτιμώ. Όχι βέβαια ότι υπάρχουν στα πλέι οφ εύκολες ομαδες, εκτός κι αν είναι κάποια ομάδα "νοσοκομείο" όπως η Αρμάνι με την Εφές κι εμείς με τη Ζαλγκίρις. Καλύτερα Μπάγερν,Πάρι, Ρεάλ ερυθρός, αν και η Ρεάλ πιθανόν να μην είναι καν στη δεκάδα

0
assistant

nba
Reactions: 1700
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Κυρ Μαρ 09, 2025 2:03 pm

με Ρεαλ στα playoffs θα ειναι 80-20 υπερ μας.........με ολους τους αλλους (τους πιθανους 8ους εννοω) 99,9--0,1...........

συνεχιζω να πιστευω αυτο που εγραφα απο Οκτωβρη-Νοεμβρη οτι ο τελικος θα ειναι ελληνικος κι εκει θα γινει χαμουλης.......

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”