Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos AKTOR Athens

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1699
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μαρ 11, 2025 10:56 pm

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025 (21:15 στο Novasports Prime).

Ολυμπιακός (1ος με 21-7)και Παναθηναϊκός (3ος με 18-10) κοντράρονται στο ΣΕΦ την ερχόμενη Παρασκευή στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με στόχο την εδραίωση τους στις υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα της διοργάνωσης και την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι-οφ.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην πρώτη εβδομάδα εορτασμού της εκατονταετηρίδας τους και θέλουν τη νίκη τόσο για λόγους πρεστίζ και καλής ψυχολογίας -ειδικά μετά τις δύο μαζεμένες ήττες τους για το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ και για το κύπελλο στα Δύο Αοράκια- όσο και για να διατηρήσουν τη διαφορά δύο νικών από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε (19-9) η οποία υπερισχύει στη μεταξύ τους ισοβαθμία (0-2). Οι πράσινοι από την άλλη βρίσκονται στο κατόπι της τουρκικής ομάδας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης με την ισοβαθμία υπέρ τους (2-0) και προσδοκούν ένα σερί καλών εμφανίσεων με την ελπίδα ότι η ομάδα του κόουτς Γιασικεβίτσιους θα στραβοπατήσει κάπου για να την υποσκελίσουν στη βαθμολογία.

Πέρα από τις γνωστές μακροχρόνιες απουσίες στο ρόστερ τους, οι δύο αιώνιοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και όλα δείχνουν ότι θα δούμε ένα αμφίρροπο ματς με αρκετά αβέβαιη κατάληξη.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Μαρ 12, 2025 2:42 am

Για να πω την αμαρτία μου, Θα προτιμούσα να δούμε ένα ματς χωρίς ΚΑΝΕΝΑ τραυματισμό, διότι έχουνε μετατραπεί και οι δύο τους σε φορητά νοσοκομεία και φυσικοθεραπευτήρια!!!! Αδιάφορο ρεαλιστικά το αποτέλεσμα, ειδικά για εμάς, εκτός αν είσαι με παρωπίδες μέχρι τα μπούνια και ζεις για να κάνεις καζούρα και μόνο ………Ειδάλλως, δεν βλέπω την παραμικρή σημασία να σταθούμε αρκετά ούτε σε ενδεχόμενο νίκης ούτε σε τυχόν περισυλλογή σε τυχόν ήττα ( την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και μόνο ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ) !!! Και μην μου πει κάποιος ότι έχει νικήσει τα δύο τελευταία παιχνίδια ο Πάο και θα έχει ψυχολογία και μπλα μπλα μπλα……..αυτά δεν παίζουν!!! Άλλο τα Ελληνικά ρόστερ αφενός και άλλα τα Ευρωπαϊκά…….αλλά ακόμα και σε αυτό , το πολύ απλό να σκεφτούμε ότι Πέντε σερί νίκες έχουμε στην Ευρωλίγκα απέναντι στον Παναθηναϊκό τα τελευταία 2-3 χρόνια, αλλά …….ποιός πήρε την τελευταία Ευρωλίγκα??? Αnyway …..αυτή είναι η άποψη μου και φυσικά δεν περιμένω να συμφωνήσουμε όλοι!! Σαφώς υπάρχει το γόητρο, δεν αντιλέγω, αλλά…….προτιμώ τους μή τραυματισμούς την δεδομένη χρονική περίοδο!!! Από Απρίλη και μετά σαφώς και μιλάμε ΑΛΛΙΩΣ!!!!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μαρ 12, 2025 2:58 am

για μενα απλα πρεπει να μπει ο ολυμπιακος με ψυχη και παθος..αν ειναι καλυτεροος ο παο ας κερδισει..αλλα να μην μπουμε παλι και να πεταμε αετο. θεωρω πως λογω εδρας και οτι ο παο στα εκτος ειναι τελειως αλλη ομαδα ειμαστε το φαβορι αλλα θα το παρει οποια ομαδα το θελει περισσοτερο.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4411
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Μαρ 12, 2025 4:58 am

για κανεναν δεν ειναι do or die το ματς

προτιμω να κερδισουμε εκτος την μονακο παρα τον οσφπ μας συμφερει πιο πολυ αυτο το σεναριο απτην αποψη αν ειχαμε να διαλεξουμε ποιο παιχνιδι θα κερδισουμε

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2251
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μαρ 12, 2025 5:47 am

Σε αντίθεση με τον ορθολογισμό του slow horses 7 εγώ θα πω ότι με ΠΑΟ μόνο νίκη αυστηρα :P

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
tarp7

allstar
Reactions: 2112

Τετ Μαρ 12, 2025 9:57 am

Αν και το παιχνίδι δεν κρίνει τίποτα χρειαζόμαστε τη νίκη για λόγους γοήτρου αλλά και ψυχολογικά

0
nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Τετ Μαρ 12, 2025 10:11 am

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 2:42 am
Για να πω την αμαρτία μου, Θα προτιμούσα να δούμε ένα ματς χωρίς ΚΑΝΕΝΑ τραυματισμό, διότι έχουνε μετατραπεί και οι δύο τους σε φορητά νοσοκομεία και φυσικοθεραπευτήρια!!!! Αδιάφορο ρεαλιστικά το αποτέλεσμα, ειδικά για εμάς, εκτός αν είσαι με παρωπίδες μέχρι τα μπούνια και ζεις για να κάνεις καζούρα και μόνο ………Ειδάλλως, δεν βλέπω την παραμικρή σημασία να σταθούμε αρκετά ούτε σε ενδεχόμενο νίκης ούτε σε τυχόν περισυλλογή σε τυχόν ήττα ( την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και μόνο ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ) !!! Και μην μου πει κάποιος ότι έχει νικήσει τα δύο τελευταία παιχνίδια ο Πάο και θα έχει ψυχολογία και μπλα μπλα μπλα……..αυτά δεν παίζουν!!! Άλλο τα Ελληνικά ρόστερ αφενός και άλλα τα Ευρωπαϊκά…….αλλά ακόμα και σε αυτό , το πολύ απλό να σκεφτούμε ότι Πέντε σερί νίκες έχουμε στην Ευρωλίγκα απέναντι στον Παναθηναϊκό τα τελευταία 2-3 χρόνια, αλλά …….ποιός πήρε την τελευταία Ευρωλίγκα??? Αnyway …..αυτή είναι η άποψη μου και φυσικά δεν περιμένω να συμφωνήσουμε όλοι!! Σαφώς υπάρχει το γόητρο, δεν αντιλέγω, αλλά…….προτιμώ τους μή τραυματισμούς την δεδομένη χρονική περίοδο!!! Από Απρίλη και μετά σαφώς και μιλάμε ΑΛΛΙΩΣ!!!!
Προσωπικά, ως οπαδός του Παναθηναϊκού, αυτό που θέλω από την ομάδα μου είναι να μείνει υγιής.
Όπως σωστά γράφεις, είμαστε σε κρίσιμο χρονικό σημείο.
Ακόμα μεγαλύτερο άγχος για αυτό εχω στα άνευ ουσίας παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.
Στα του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη ανάγκη βαθμολογικά την νίκη. Αν και όπως γράφει και ο Τουλούμπας, κομβικοτερο είναι το παιχνίδι με τη Μονακό.
Ο Ολυμπιακός υποθετω πως ενδιαφέρεται καθαρά και μόνο για λόγους γοήτρου. Λογικό. Συν του ότι με νίκη διευρυνει το νικηφόρο σερίτου στην ευρωλίγκα και αυτό δεν παύει να είναι statement υπεροχής.
Πάντως, για να πω την αμαρτία μου, εάν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού, πρωτίστως θα ανησυχούσα για την κατάρα του πρώτου της rs και γενικότερα των ομάδων που πάνε τρένο!!!

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1824
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Μαρ 12, 2025 10:37 am

Ας χάσουμε σ αυτό το ματς και ας πάρουμε το κύπελλο όπως ο Παο πέρυσι. Εγώ είμαι εντάξει μ αυτό το σενάριο.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1705
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Μαρ 12, 2025 12:52 pm

To παιχνιδι ειναι πιο ουσιαστικο και σοβαρο για τον Παναθηναικο, που μαχεται για το πλεονεκτημα εδρας.
Ο Ολυμπιακος ειναι πιο ανετος, εχει μαξιλαρακι 1 νικη διαφορα απο την 2η Φενερ(2 νικες αλλα η Φενερ
εχει κερδισει και τα 2 μεταξυ τους ματς επομενως εχει την ισοβαθμια),αλλα κυριως εχει ευκολο προγραμμα,πιθανοτατα να κανει ολο νικες μεχρι το τελος,το πιο δυσκολο ματς που εχει ειναι εντος με την Μονακο.
Ο Παναθηναικος και να χασει δεν χανεται,δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να πεσει κατω απο την 4η θεση, αλλα σιγουρα θα δυσκολεψει την ζωη του.Η Μονακο λογικα θα περασει αερας την Μακαμπι οποτε με ηττα του Παναθηναικου περναει αυτη τριτη,και ο Παναθηναικος 4ος, και αν η Μπαγερν νικησει την Εφες θα ισοβαθμουν αλλα με τον Παναθηναικο να εχει 2 νικες στα μεταξυ τους.
Τωρα λογω εδρας και γενικοτερης εικονας ολη τη χρονια, το προβαδισμα το εχει ο Ολυμπιακος,ειναι και το γοητρο στη μεση.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Μαρ 12, 2025 1:08 pm

Ο Ολυμπιακός όντως δεν έχει να χάσει πάρα πολλά βαθμολογικά αν ηττηθεί, αφού με βάση το δικό του πρόγραμμα και της Φενέρ νομίζω θα είναι στο τέλος εκείνος στην πρώτη θέση. Μόνο εξωαγωνιστικά θα υπάρξει ίσως κάποια μουρμούρα, αν χάσει από τον ΠΑΟ για 4η φορά σε 6 παιχνίδια φέτος (δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά άραγε αν γίνει κάτι τέτοιο, που ο ΠΑΟ θα έχει κερδίσει τα περισσότερα παιχνίδια απέναντι στον ΟΣΦΠ σε αυτό το σημείο της σεζόν).

Ο ΠΑΟ αν χάσει (υποθέτοντας ότι η Φενέρ θα κερδίσει την Βιλερμπάν) δυσκολεύουν πάρα πολύ τα πράγματα για την 2η θέση αφού θα πρέπει να κάνει 2 παραπάνω νίκες από τους Τούρκους τις τελευταίες 5 αγωνιστικές, οπότε ο ρεαλιστικός στόχος μετά θα είναι μάλλον να διατηρηθεί στην 3η θέση.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1291

Τετ Μαρ 12, 2025 1:26 pm

Εγω προτιμω να δω Ντορσει και Λι λεπτα στον αγωνα, να δω αρκετη ωρα σχημα με Βεζενκοφ Πιτερς, σχηματα με 3 κοντους παρα να κερδισουμε.

Εχουμε σιγουρα πλεονεκτημα καθως εχουμε 4 νικες διαφορα απο τον 5ο που τον εχουμε και σε ισοβαθμια σε 6 εναπομειναντες αγωνες αρα και ολο ηττες να κανουμε δεν με νοιαζει προσωπικα.

Προτιμω να δω να γινονται δοκιμες ειδικα με ομαδες που καιγονται για το αποτελεσμα σε πραγματα που θα ειναι εναλλακτικες του αρχικου πλανου.

Φυσικα θα χαιρομουν με μια νικη εναντιον του αιωνιου αλλα δεν ειμαι κολλημενος σε αυτο

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Μαρ 12, 2025 1:41 pm

kojito έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 1:08 pm
Ο Ολυμπιακός όντως δεν έχει να χάσει πάρα πολλά βαθμολογικά αν ηττηθεί, αφού με βάση το δικό του πρόγραμμα και της Φενέρ νομίζω θα είναι στο τέλος εκείνος στην πρώτη θέση. Μόνο εξωαγωνιστικά θα υπάρξει ίσως κάποια μουρμούρα, αν χάσει από τον ΠΑΟ για 4η φορά σε 6 παιχνίδια φέτος (δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά άραγε αν γίνει κάτι τέτοιο, που ο ΠΑΟ θα έχει κερδίσει τα περισσότερα παιχνίδια απέναντι στον ΟΣΦΠ σε αυτό το σημείο της σεζόν).

Ο ΠΑΟ αν χάσει (υποθέτοντας ότι η Φενέρ θα κερδίσει την Βιλερμπάν) δυσκολεύουν πάρα πολύ τα πράγματα για την 2η θέση αφού θα πρέπει να κάνει 2 παραπάνω νίκες από τους Τούρκους τις τελευταίες 5 αγωνιστικές, οπότε ο ρεαλιστικός στόχος μετά θα είναι μάλλον να διατηρηθεί στην 3η θέση.
Δεν έχει σημασία αν θα είσαι πρώτος η τέταρτος. Δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα από τις υπόλοιπες ούτε δείχνει ότι μπορεί να αποκλείσει Ολυμπιακό και παο από το φάιναλ φορ με μειονέκτημα έδρας

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Μαρ 12, 2025 1:44 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 10:37 am
Ας χάσουμε σ αυτό το ματς και ας πάρουμε το κύπελλο όπως ο Παο πέρυσι. Εγώ είμαι εντάξει μ αυτό το σενάριο.
Επί της ουσίας…….αυτό είπα και εγώ! Συμφωνώ απολύτως!!!!

0
Lapro13

senior
Reactions: 267
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Μαρ 12, 2025 5:06 pm

Σαν πολλοι σίγουροι δεν είμαστε για Φ4 και κούπες Μάρτιο μήνα;

Ο Παναθηναϊκός απ την μια μπορεί να ξέρει να παίρνει σχεδόν πάντα σημαντικά ματς αλλά η έλλειψη διάρκειας και η παντελώς ανισόρροπη εικόνα εντός/ εκτός + τραυματισμού Λεσορ μόνο αισιόδοξους δεν κάνει εμάς τους Παναθηναϊκούς.

Ο Ολυμπιακός απ την άλλη, η καλύτερη ομάδα της rs αλλά όταν πάει Φ4 τα τελευταία κοκαλώνει και δεν πίνει νερό.

Η Φενερ μου φαίνεται φέτος έχει όλα τα όπλα να φτάσει ως το τέλος. Πηρανε από το πουθενά το μαυράκι 38 χρόνων (μου διαφεύγει το όνομα) και έχει δέσει όλη η ομάδα με τρομακτική άμυνα.

Στα δικά μας, προμυνηεται ντέρμπι μέχρι τελευταίας κατοχής. Πιστεύω θα κριθεί στον πόντο!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μαρ 12, 2025 5:48 pm

Η φενερ στα φ4 και ειδικα ο σαρας παθαινουν χειροτερο κοκομπλοκο αποτι ο ολυμπιακος παντως..

Ο μπαρτζωκας στανταρ θα το χτυπησει με τα ολα το ματς..εδω το κανει με τα καφενεια στην α1..εμας εκτος απο θεμα γοητρου ειναι μπας και σας βγαλουμε απο την 4δα..Δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι αυτο βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις..Απο την αλλη οπως ειπε και ο κειν αν βγει 4ος ο παο τον πετυχαινουμε στους 4 που ειναι οτι χειροτερο..Αμα τον κερδισεις το αγχος στον τελικο θα ειναι διπλο και οπως εχουμε δει οι ομαδες ξεφουσκωνουν ψυχικα απο τετοια ντερμπι,αμα χασουμε ποιος τους ακουει και αυτους και τους δικους μας :lol:

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”