Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions: 514
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 09, 2025 10:12 pm

4(!) τεχνικές ποινές στον πάγκο κι στους παίκτες του Περιστερίου στο σημερινό ματς ενάντιον της Καρδίτσας.
Εκτός από αυτό, δόθηκε ένα άνευ προηγουμένου σφύριγμα από την διαιτητική τριάδα, όπου o CJ Harris έχει πάρει θέση για επιθετικό φάουλ(δίνεται αμυντικό),ο Κασέλακης σουτάρει ξεκάθαρα ύστερα από το σφύριγμα,αλλά το τρίποντο μέτρησε κανονικά....

Αστείες αποφάσεις :shock:

1
1 Εικόνα
Favorite players: Kobe Bean Bryant
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague

Κυρ Φεβ 09, 2025 10:23 pm

Μόλις δόθηκε κι 5η τεχνική ποινή σε παίκτη του Περιστερίου! Συγνώμη αλλα το σημερινό αποτελεί πραγματικά μια τεράστια δυσφήμηση για το άθλημα...

Ποιος ο λόγος να πηγαίνει ο κόσμος να παρακολουθεί την ομάδα της πόλης του,την ομάδα που υποστηρίζει όταν βλέπει την Τσαρούχα κι την κάθε Τσαρούχα να αλλοιώνει τόσο εξοφθαλμα την έκβαση ενός ματς.

Δεν ξέρω,βάλτε μου ποινή για αναφορά στην διαιτησία,για ο,τι θέλετε αλλά πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω τέτοιο πράγμα :sorry: :sorry:

2
2 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2383
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Φεβ 09, 2025 10:28 pm

PeristeriBCfan έγραψε:
Μόλις δόθηκε κι 5η τεχνική ποινή σε παίκτη του Περιστερίου! Συγνώμη αλλα το σημερινό αποτελεί πραγματικά μια τεράστια δυσφήμηση για το άθλημα...

Ποιος ο λόγος να πηγαίνει ο κόσμος να παρακολουθεί την ομάδα της πόλης του,την ομάδα που υποστηρίζει όταν βλέπει την Τσαρούχα κι την κάθε Τσαρούχα να αλλοιώνει τόσο εξοφθαλμα την έκβαση ενός ματς.

Δεν ξέρω,βάλτε μου ποινή για αναφορά στην διαιτησία,για ο,τι θέλετε αλλά πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω τέτοιο πράγμα :sorry: :sorry:
Και λίγα λες. Μόλις θα έγραφα το ίδιο, είναι ντροπή αυτά που είδαμε απόψε. Ποιος ο λόγος να "σπρωχτεί" η Καρδίτσα;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague

Κυρ Φεβ 09, 2025 10:45 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Φεβ 09, 2025 10:28 pm
PeristeriBCfan έγραψε:

Και λίγα λες. Μόλις θα έγραφα το ίδιο, είναι ντροπή αυτά που είδαμε απόψε. Ποιος ο λόγος να "σπρωχτεί" η Καρδίτσα;
Δεν ξέρω τι θέλανε να πετύχουν,άμα θέλουν να ανεβει η Καρδίτσα ή να είναι πιο ασφαλης ο Προμηθέας,αλλά μιλάμε δόθηκαν πράγματα που είναι εξωφρενικά.

Ειλικρινά δεν γράφω όσα ανέφερα παραπάνω επειδή έχασε ο ΓΣΠ, αλλά επειδή τόσα χρόνια από την Β'Εθνικη που πηγαίνω ως φίλαθλος στα γήπεδα, δεν έχω ξαναδει τέτοια αντιμετώπιση σε καμία ομάδα. Μόνο κακό κάνουν τέτοιες μέρες, διώχνουν κόσμο από τα γήπεδα κι επενδυτές από τις ομάδες....

1
1 Εικόνα
Lavertis Robinson

Reactions: 39

Δευ Φεβ 10, 2025 3:28 pm

Έβγαλε και μια ανακοίνωση το Περιστέρι για τον χθεσινό αγώνα.
Αν δεν κανω λάθος είναι η πρωτη φορά στα τελευταία χρόνια από το 2018 που ξανα-ανέβηκε κατηγορία που βγάζει ανακοίνωση για διαιτησία
Πάντως το χθεσινό πολύ πολύ περίεργο ματς διαιτητικά φαίνεται σαν συνέχεια του αγώνα Κολοσσός-Καρδίτσα πριν 2 εβδομάδες, που πραγματικά έγινε σφαγή της Καρδίτσας. Ειχαν και αυτοί 4 τεχνικές ποινές και πολλά άλλα περίεργα.
Ο Παπανικολοπουλος στο τέλος εκείνου του αγώνα δήλωσε "μετά από αυτά που είδα και έζησα ο ίδιος στο σημερινό αγώνα, ο Κολοσσός θα μείνει σίγουρα στην κατηγορία...".

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Φεβ 26, 2025 2:24 pm

Σήμερα ανακοίνωσε και ο ΕΣΑΚΕ το πλήρες format για την post-season. Αυτό που βλέπω, που νομίζω αρχικά δεν υπήρχε, είναι ότι οι 4 ομάδες που θα αποκλειστούν στα προημιτελικά των play-offs θα παίξουν στην συνέχεια αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8. Δεν ξέρω τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτό, αφού δεν νομίζω ότι η τελική κατάταξη καθορίζει ιδιαίτερα τι γίνεται με τα ευρωπαϊκα εισιτήρια. Ούτε υπάρχει κάποιο χρηματικό έπαθλο (ή αν υπάρχει, μάλλον θα είναι πολύ μικρή η διαφορά από θέση σε θέση). Αν τερματίσει δηλαδή ο Άρης 8ος και η Καρδίτσα 5η για παράδειγμα, δεν νομίζω ότι η Καρδίτσα θα έχει προτεραιότητα αν θελήσει να συμμετάσχει στο Eurocup ή το BCL. Eδώ οι αγώνες για τις θέσεις 3-4 είναι αγγαρεία σχεδόν κάθε σεζόν, πόσο μάλλον για τις θέσεις 5-8.

2
2 Εικόνα
BillyPao

allstar

Σάβ Μαρ 01, 2025 9:29 pm

Πολύ κακό το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Αστοχία σε πολύ εύκολα σουτ, χαζά λάθη κλπ. Δυστυχώς η ποιότητα και το επιθετικό ταλέντο αγνοούνται, αλλά έτσι είναι όταν δεν έχεις λεφτά. :sad:

0
BillyPao

allstar

Κυρ Μαρ 09, 2025 2:49 pm

Τραγικό μπάσκετ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό. Αστοχία, λάθη, "σούπα" με τα όλα της. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να προσφέρεις θέαμα, όχι να ασχολείσαι με το παίζεις άμυνα.

0
nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Κυρ Μαρ 09, 2025 3:25 pm

BillyPao έγραψε:
Τραγικό μπάσκετ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό. Αστοχία, λάθη, "σούπα" με τα όλα της. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να προσφέρεις θέαμα, όχι να ασχολείσαι με το παίζεις άμυνα.
Και επιεικως απαράδεκτο να κάνει ερώτηση δημοσιογράφος στον προπονητή του Κολοσσού και να τον ρωτάει εάν πιστεύει πως μπορεί να γίνει θαύμα, εννοώντας να κερδίσει η ομάδα του.
Είναι ντροπή...

0
BillyPao

allstar

Κυρ Μαρ 09, 2025 3:37 pm

nikkal έγραψε:
Κυρ Μαρ 09, 2025 3:25 pm
BillyPao έγραψε:
Και επιεικως απαράδεκτο να κάνει ερώτηση δημοσιογράφος στον προπονητή του Κολοσσού και να τον ρωτάει εάν πιστεύει πως μπορεί να γίνει θαύμα, εννοώντας να κερδίσει η ομάδα του.
Είναι ντροπή...
Αυτό. Και να διορθώσω το ποστ μου, *να παίζεις άμυνα.

0
BillyPao

allstar

Κυρ Μαρ 09, 2025 5:50 pm

Μόλις κάναμε σερί 29-0 απέναντι στον Πανιώνιο. Πρέπει να είναι κάποιου είδους ρεκόρ στην ιστορία της Α1.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Μαρ 12, 2025 2:38 pm

Νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ με οριακή πλειοψηφία (7-6 οι ψήφοι) ο Μελής, που διαδέχεται τον Γαλατσόπουλο που είχε διαδεχθεί τον Μελή. Βέβαια την προηγούμενη φορά ο Μελής είχε παραιτηθεί στους 8 μήνες, με την δικαιολογία ότι έβλεπε ότι ο ρόλος του είναι διακοσμητικός, και ότι δεν υπήρχε ευρεία αποδοχή στο πρόσωπο του με αποτέλεσμα κανείς εμπλεκόμενος να μην δείχνει ιδιαίτερη διάθεση να συνδράμει ώστε να εκσυγχρονιστεί το άθλημα και η λίγκα... Και να φανταστεί κανείς ότι τότε είχε λάβει μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων απ'ότι τώρα .

3
3 Εικόνα
polykos

nba
Reactions: 780

Τετ Μαρ 12, 2025 3:33 pm

Να υποθέσω ότι η ψήφος της ΕΟΚ έκανε την διαφορά;

Επίσης να υποθέσω ότι ο φαρμακοβιομηχανος με το τελευταίο πόνημα του, την έπεσε στον Πανιώνιο;

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2992
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Μαρ 12, 2025 4:45 pm

polykos έγραψε:
Επίσης να υποθέσω ότι ο φαρμακοβιομηχανος με το τελευταίο πόνημα του, την έπεσε στον Πανιώνιο;
Επίσης, αναγκαστικά συνοδεύεται από turbo-cringe φωτό, δεν μπορεί απλά να γράψει κείμενο να πάει στην ευχή του θεού.

0
Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 789
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μαρ 12, 2025 4:49 pm

polykos έγραψε:
Να υποθέσω ότι η ψήφος της ΕΟΚ έκανε την διαφορά;

Δεν βάζει μυαλό ο τύπος αυτός με τίποτα………δεν φταίει βέβαια αυτός, για να τα λέμε και όλα!!! Υπάρχουν τα σοβαρά κράτη και οι…….μπανανίες !!! Προφανώς ο κύριος αυτός έχει πλήρη συναίσθηση εδώ και χρόνια που κατοικεί και συμπεριφέρεται αναλόγως!!!!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”