Γενικά για την Α1
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δε γνωρίζω τίποτα το ιδιαίτερο, τη γνώμη μου γράφω όπως και εσείς τη δική σας.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Μαρ 12, 2025 8:06 pmαπό αυτό που γράφεις καταλαβαίνω ότι γνωρίζεις πράγματα οπότε όταν βρεις το χρόνο εξήγησε μας με ποιο τρόπο αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός στις σημερινές εκλογές και το ρόλο του Πανιωνίου σε αυτό![]()
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το ίδιο μπορώ να πω και για το δικό σου ποστ.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οπότε χωρίς να γνωρίζεις τίποτα το ιδιαίτερο η γνώμη σου είναι ότι α) καλά έκανε ο Γιαννακόπουλος που αποκάλεσε τον Πανιώνιο "π..σταρά αιώνιο" και β) ότι αδικήθηκε σήμερα η ομάδα σου. καλά κατάλαβα;BillyPao έγραψε: ↑Τετ Μαρ 12, 2025 8:09 pmΔε γνωρίζω τίποτα το ιδιαίτερο, τη γνώμη μου γράφω όπως και εσείς τη δική σας.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Μαρ 12, 2025 8:06 pm
από αυτό που γράφεις καταλαβαίνω ότι γνωρίζεις πράγματα οπότε όταν βρεις το χρόνο εξήγησε μας με ποιο τρόπο αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός στις σημερινές εκλογές και το ρόλο του Πανιωνίου σε αυτό![]()
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι βρε ….η γη είναι σφαιρική ούτως ή άλλως!!! Μόνο σε παρακαλώ ας τελειώνουμε τον διάλογο μεταξύ μας, διότι είμαστε διαφορετικής αισθητικής!!!! Οκ? ……και δεν στο λέω κακοπροαίρετα ,αλλά ………πολύ φανατίλα βρε φιλαράκι!!! Πάρτο λίγο πιο χαλαρά, θα αισθανθείς και καλύτερα στην τελική!
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ξέρω τι είπε για τον Πανιώνιο ο Γιαννακόπουλος, και δεν έχω κάτι με τον Πανιώνιο. Συμφωνώ με τα υπόλοιπα, περί ελέγχου του ΕΣΑΚΕ κλπ.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Μαρ 12, 2025 8:17 pmοπότε χωρίς να γνωρίζεις τίποτα το ιδιαίτερο η γνώμη σου είναι ότι α) καλά έκανε ο Γιαννακόπουλος που αποκάλεσε τον Πανιώνιο "π..σταρά αιώνιο" και β) ότι αδικήθηκε σήμερα η ομάδα σου. καλά κατάλαβα;
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εσύ έγραψες κατά λέξη "Καλά έκανε ο Γιαννακόπουλος που έγραψε αυτά που έγραψε".BillyPao έγραψε: ↑Τετ Μαρ 12, 2025 8:19 pmΔεν ξέρω τι είπε για τον Πανιώνιο ο Γιαννακόπουλος, και δεν έχω κάτι με τον Πανιώνιο. Συμφωνώ με τα υπόλοιπα, γιατί έχει αποδειχθεί ότι έχει δίκιο.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Μαρ 12, 2025 8:17 pm
οπότε χωρίς να γνωρίζεις τίποτα το ιδιαίτερο η γνώμη σου είναι ότι α) καλά έκανε ο Γιαννακόπουλος που αποκάλεσε τον Πανιώνιο "π..σταρά αιώνιο" και β) ότι αδικήθηκε σήμερα η ομάδα σου. καλά κατάλαβα;
είναι εντυπωσιακό που αυτή είναι η γνώμη που εξέφρασες χωρίς να ξέρεις καν τι έχει γράψει.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι φίλοι συν-παναθηναϊκοί δεν μπορούν να προσάψουν τίποτα λάθος στον ΔΠΓ. Είναι μόνιμο φαινόμενο σε αυτό το φόρουμ να απαντάται η κριτική με ένα μόνιμο «ναι μεν αλλά».
Ναι οκ, αγαπάει την ομάδα και την στηρίζει, ας συμφωνήσουμε σε αυτό. Από την άλλη έγραψε ένα υβριστικό σύνθημα για έναν αντίπαλο χωρίς να καταλαβαίνει κανείς το γιατί. Το να καταδικάσεις το δεύτερο, δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμάς το πρώτο. Εδώ ο Μπίλης είναι σε φάση «καλά έγραψε!», «τι έγραψε ρε Μπιλη;» «δεν ξέρω αλλά καλά θα έγραψε».
Μετά κλασσικά αναφέρουμε την άλλη μεριά και τον δήθεν καθωσπρεπισμό λες και δεν γίνεται να συμβαίνουν 2 πράγματα ταυτόχρονα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί ως συνήθως θα μπει μπουρλότο σε αυτά τα θέματα αλλά μπορεί οι παράγοντες των Παο/Ολυ να είναι σκουπιδαριά με τον δικό του τρόπο ο καθένας. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είσαι κακομαθημένος πολυεκατομμυριούχος.
Ναι οκ, αγαπάει την ομάδα και την στηρίζει, ας συμφωνήσουμε σε αυτό. Από την άλλη έγραψε ένα υβριστικό σύνθημα για έναν αντίπαλο χωρίς να καταλαβαίνει κανείς το γιατί. Το να καταδικάσεις το δεύτερο, δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμάς το πρώτο. Εδώ ο Μπίλης είναι σε φάση «καλά έγραψε!», «τι έγραψε ρε Μπιλη;» «δεν ξέρω αλλά καλά θα έγραψε».
Μετά κλασσικά αναφέρουμε την άλλη μεριά και τον δήθεν καθωσπρεπισμό λες και δεν γίνεται να συμβαίνουν 2 πράγματα ταυτόχρονα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί ως συνήθως θα μπει μπουρλότο σε αυτά τα θέματα αλλά μπορεί οι παράγοντες των Παο/Ολυ να είναι σκουπιδαριά με τον δικό του τρόπο ο καθένας. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είσαι κακομαθημένος πολυεκατομμυριούχος.

- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στο μεταξύ ο προφανής λόγος είναι ότι τα άλλα μπλοκ ήταν λίγο-πολύ γνωστά, η ψήφος του Πανιωνίου ο οποίος δεν έχει ξαναψηφίσει στον ΕΣΑΚΕ με αυτή την διοίκηση αφού φέτος ανέβηκε ήταν που καθόρισε ποιος θα βγει πρόεδρος, δηλαδή τον βρίζουμε γιατί δεν ψήφισε αυτό που θέλαμε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 13, 2025 8:52 amΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι φίλοι συν-παναθηναϊκοί δεν μπορούν να προσάψουν τίποτα λάθος στον ΔΠΓ. Είναι μόνιμο φαινόμενο σε αυτό το φόρουμ να απαντάται η κριτική με ένα μόνιμο «ναι μεν αλλά».
Να προσθέσω κάτι αν και δεν θέλω να μπω πολύ σε αυτή την κουβέντα γιατί όπως λες θα μπει μπουρλότο, ο ΔΠΓ έχασε 2 φορές στις εκλογές της ΕΟΚ και έχασε και τώρα στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ. Το να βρίζει κόσμο και ομάδες δεξιά και αριστερά δεν φαίνεται να του φέρνει κέρδη στα του παρασκηνίου...
Από δημοσιογράφο που είναι γνώστης των θεμάτων του Πανιωνίου, έμαθα ότι είχαν πει αρχικά ότι θα είναι με το μπλοκ dpg αλλά στην πορεία πέρασαν στο μπλοκ ΕΟΚ.
Και πάλι βέβαια, αυτά γίνονται στις ψηφοφορίες, ο τύπος πρέπει να φάει άλλες τόσες ποινές για όσα γράφει κατά καιρούς + ότι για καλό δικό του πρέπει να κάνει μια απεξάρτηση (...) απ' τα social media.
Και πάλι βέβαια, αυτά γίνονται στις ψηφοφορίες, ο τύπος πρέπει να φάει άλλες τόσες ποινές για όσα γράφει κατά καιρούς + ότι για καλό δικό του πρέπει να κάνει μια απεξάρτηση (...) απ' τα social media.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο