Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος ότι ο Ολυμπιακός παραλίγο να χάσει ένα παιχνίδι που ήταν ανώτερος επί 30 λεπτά και που μέχρι το 37' η διαφορά ήταν σε διψήφιο νούμερο.montechristo έγραψε: ↑Παρ Μαρ 14, 2025 11:12 pmΜου φαίνεται πως είχε δίκιο ο Κόναν, πως βλέπεις άλλο παιχνίδι.
Αυτό που φάνηκε σήμερα ήταν ένας Ολυμπιακός κατά πολύ ανώτερος του ΠΑΟ για 3 δεκάλεπτα, οπότε και πίστεψε ότι το παιχνίδι το έχει, βρέξει-χιονίσει. Έλειψε και ο Γκος στο δεύτερο ημίχρονο.
Αν ήμουν Παναθηναϊκός, θα ήμουν πολύ προβληματισμένος με την ομάδα μου σήμερα.
Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos AKTOR Athens
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2697
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- yawn.brigade
- Reactions: 531
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτοδιορθώνομαι, μόλις είπε ο Μπαρτζώκας ότι ο καλύτερος παίκτης μας (Γκος) τραυματίστηκε και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Μαρ 14, 2025 11:08 pmδε νομίζω να χτύπησε, μάλλον έγινε μανούρα με Μπαρτζώκα απ' ότι μου μεταφέρθηκε από το γήπεδο.montechristo έγραψε: ↑Παρ Μαρ 14, 2025 11:04 pm
Αφού χτύπησε ο Γκος, που φάνηκε πόσο σημαντικός είναι για το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αναγκαστικά θα πάρει χρόνο ο Λι και ο Βιλντόζα.
0
1
1

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1699
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Δίκαια νικητής ο Ολυμπιακός, ήταν μπροστά σχεδόν σε όλο το ματς. Η νίκη φάνηκε να είναι διεκδικήσιμη στο τέλος μόνο γιατί βρέθηκε κάτι παραπάνω από δεκάλεπτο χωρίς τον Γκος και με δεδομένη την απουσία του Γουόκαπ είδαμε για άλλη μια φορά την ομάδα του Μπαρτζώκα να προσπαθεί να κλείσει ματς χωρίς πλέι-μέικερ. Προφανώς αν αυτό συνεχιστεί και στη συνέχεια της σεζόν ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα στα σημαντικά παιχνίδια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Αν διορθωθεί με τον ένα (επιστροφή Γκος-Γουόκαπ) ή τον άλλο τρόπο (Ενσωμάτωση Λι και Έβανς στο ροτέισον) ο Ολυμπιακός είναι σούπερ φαβορί για τον τίτλο στο φάιναλ4.
4
4

-
- Reactions: 267
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πώς πήγε στο -2 με τέτοια εμφάνιση ένας Θεός ξέρει!
Πάντως καλά λέτε, ο Ολυμπιακός όταν στραβώνει το ματς στα τελευταία λεπτά κοκαλώνει. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έχει πάντα χαρακτήρα, και χωρίς Ναν γύρισε από -19! Σε τελικούς μετράνε αυτά, όπως πέρσι.
Τεσπα μακάρι να δούμε ελληνικό τελικό, εκεί θα κριθούν όλα!
Πάντως καλά λέτε, ο Ολυμπιακός όταν στραβώνει το ματς στα τελευταία λεπτά κοκαλώνει. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έχει πάντα χαρακτήρα, και χωρίς Ναν γύρισε από -19! Σε τελικούς μετράνε αυτά, όπως πέρσι.
Τεσπα μακάρι να δούμε ελληνικό τελικό, εκεί θα κριθούν όλα!
0
-
- Reactions: 537
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δίκαιη νίκη που θα ερχόταν χωρίς θρίλερ αν δεν τραυματιζόταν ο (εξαιρετικός) Γκος.
Η ομάδα κατά διαστήματα έπαιξε άμυνα σεμιναριακού επιπέδου, που μου είχε λείψει φέτος να πω την αλήθεια.
Κορυφαίοι Γκος και Φαλ κατά την γνώμη μου κι από κοντά βέβαια και ο βεζένκοφ.
Στα αρνητικά ότι ο Φουρνιέ φάνηκε εκτός κλίματος.
Ο Λι προσπάθησε πολύ αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί ως πλέι μέικερ σε κρίσιμα παιχνίδια.
Η ομάδα κατά διαστήματα έπαιξε άμυνα σεμιναριακού επιπέδου, που μου είχε λείψει φέτος να πω την αλήθεια.
Κορυφαίοι Γκος και Φαλ κατά την γνώμη μου κι από κοντά βέβαια και ο βεζένκοφ.
Στα αρνητικά ότι ο Φουρνιέ φάνηκε εκτός κλίματος.
Ο Λι προσπάθησε πολύ αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί ως πλέι μέικερ σε κρίσιμα παιχνίδια.
0
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνώ απόλυτα.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Μαρ 14, 2025 11:11 pmΕνώ κερδίσαμε νιώθω σαν να χάσαμε….ειναι δυνατόν απο το +19 να φτάσαμε σε σημείο να σωθούμε απο το στόχο τρίποντο του Σλουκα;;; Που για μένα και το καλάθι του Φαλ στο τέλος ειναι βήματα….απαραδεκτο τελευταίο δεκάλεπτο….Φουρνιε σε άλλο γήπεδο και κλασικά ο Σασα στο τέλος εξαφανισμένος….τι να πω…δεν μου βγάζει σιγουριά αυτή η ομάδα….θα πάει F4 πιστεύω αλλά εκεί πάλι μας βλέπω να πιούμε θάλασσα….Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Μαρ 14, 2025 11:04 pmΝτροπή απλά σε ομάδα που θέλει να φτάσει μέχρι την πηγή να χάνει το +19 στην έδρα της και να είναι στον πόντο
Και είχα χαρεί τόσο πολύ με τα 3 δεκάλεπτα
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- j-kidd13
- Reactions: 1707
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τραγικη επιλογη Σλουκα στο τελος, πηγε να το παιξει ηρωας να παρει την νικη μεσα στο σεφ.Την επιθεση επρεπε να την παρει ο Ναν που ειχε την ψυχολογια απο το προηγουμενο τριποντο που εβαλε.Βεβαια δεν ειχε και πολυ χρονο για να κοιταξει τις επιλογες πασας, οποτε ισως πηρε και αναγκαστικα την εκτελεση αυτος.
Θα μπορουσε ανετα να εχει κερδισει ο Παναθηναικος, αλλα δεν θα αξιζε την νικη.Ξεκινησε αθλια, στην πορεια απο αθλιος ηταν απλα κακος, και στα διαστηματα που μειωνε,το εκανε μεσα απο την αμυνα του,γιατι επιθετικα ηταν σε πολυ κακο βραδυ.
Εγω παλι αν ημουν Ολυμπιακος θα "ανησυχουσα" για την ομαδα μου, για το πως οντας εμφανως καλυτερη σε ολο το ματς,και εχοντας απεναντι εναν πολυ κακο Παναθηναικο,οχι μονο εχασε διαφορες αλλα πηγε να χασει και το ματς στην τελευταια φαση.O Παναθηναικος ισα ισα, εχει να λογαριαζει οτι σε ενα τοσο κακο βραδυ,με τον Ναν και τον Γκραντ εκτος αγωνα,δεν τα παρατησαν και γυρισαν διαφορα 17-18 ποντων και πηγαν να παρουν και την νικη στο τελος.
Θα μπορουσε ανετα να εχει κερδισει ο Παναθηναικος, αλλα δεν θα αξιζε την νικη.Ξεκινησε αθλια, στην πορεια απο αθλιος ηταν απλα κακος, και στα διαστηματα που μειωνε,το εκανε μεσα απο την αμυνα του,γιατι επιθετικα ηταν σε πολυ κακο βραδυ.
Εγω παλι αν ημουν Ολυμπιακος θα "ανησυχουσα" για την ομαδα μου, για το πως οντας εμφανως καλυτερη σε ολο το ματς,και εχοντας απεναντι εναν πολυ κακο Παναθηναικο,οχι μονο εχασε διαφορες αλλα πηγε να χασει και το ματς στην τελευταια φαση.O Παναθηναικος ισα ισα, εχει να λογαριαζει οτι σε ενα τοσο κακο βραδυ,με τον Ναν και τον Γκραντ εκτος αγωνα,δεν τα παρατησαν και γυρισαν διαφορα 17-18 ποντων και πηγαν να παρουν και την νικη στο τελος.
5
5

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος j-kidd13 την Παρ Μαρ 14, 2025 11:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λι θα πρέπει να παίρνει προσπάθειες κι όχι να δίνει τη μπάλα στους ψηλούς και να τον έχουμε στη γωνία. Χρειαζόμαστε όπως είχα πει τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Ο φουρνιέ τελευταία είναι πολύ κακός, είναι πρόβλημα.prime7 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 14, 2025 11:13 pmΣε 2 φάσεις στο τέλος μια ο Βιλντοζα και μια ο Λι αντί να σουτάρουν αφού μπήκαν μέσα έδωσαν στον ψηλό ... Και οι ψηλοί έχασαν την μπάλα. Αν και κερδίσαμε γλυκόπικρη γεύση γιατί όπως λένε όλοι όταν έρθουν τα κρίσιμα πάλι θα τρέμουμε στα τελευταία λεπτά ; Ειδικά ο Φουρνιε ,τι κάνει στα τελευταία ματς ; Γιατί τόσο χάλια , αστοχία, χάνει την μπάλα κτλπ. Θα βγούμε πρώτοι και θα πάμε και Final 4 αλλά θέλουμε κακαλα και πρωταγωνιστές για την κούπα.
0
Κι Ολυμπιακός όταν έχασε το γκος από τα μέσα της τρίτης περιόδου ήταν πολύ κακόςj-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 14, 2025 11:26 pmΤραγικη επιλογη Σλουκα στο τελος, πηγε να το παιξει ηρωας να παρει την νικη μεσα στο σεφ.Την επιθεση επρεπε να την παρει ο Ναν που ειχε την ψυχολογια απο το προηγουμενο τριποντο που εβαλε.Βεβαια δεν ειχε και πολυ χρονο για να κοιταξει τις επιλογες πασας, οποτε ισως πηρε και αναγκαστικα την εκτελεση αυτος.
Εγω παλι αν ημουν Ολυμπιακος θα "ανησυχουσα" για την ομαδα μου, για το πως οντως εμφανως καλυτερη σε ολο το ματς,και εχοντας απεναντι εναν πολυ κακο Παναθηναικο,οχι μονο εχασε διαφορες αλλα πηγε να χασει και το ματς στην τελευταια φαση.O Παναθηναικος ισα ισα, εχει να λογαριαζει οτι σε ενα τοσο κακο βραδυ,με τον Ναν και τον Γκραντ εκτος αγωνα,δεν τα παρατησαν και γυρισαν διαφορα 17-18 ποντων και πηγαν να παρουν και την νικη στο τελος.
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε κάνει και άλλες τέτοιες επικές εμφανίσεις εκτός έδρας φέτος, και μαζέψαμε 20αρες, π.χ. Εφές. Το έχουμε κάνει αρκετές φορές βασικά ειδικά απο τότε που μείναμε χωρίς πεντάρι. Έχουμε ξαναγίνει ομάδα έδρας. Απο τις πρώτες 5-6 ομάδες παίζει να έχουμε το χειρότερο ρεκόρ εκτός έδρας. Σήμερα δεν τελείωσε με 15π το ματς επειδή ο Ολυμπιακός έχει κάποιο κόμπλεξ απέναντι μας και κόμπλαρε στο 4ο δεκάλεπτο. Το ματς όμως ήταν για 15π εύκολα.
1
1

- tsoureki
- Reactions: 446
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομίζω ότι πρέπει να το εμπεδώσουμε ότι ο φετινός Ολυμπιακός ότι διαφορά και να πάρει στην αρχή δεν υπάρχει περίπτωση να την διατηρήσει ή τουλάχιστον να μην την σπαταλήσει. Είτε θα έρθει το Dorsey-Time, είτε ο Φουρνιέ θα είναι σε κακή μέρα και παρόλα αυτά θα μπουμπουνάει από τα 8+ μέτρα, είτε θα μπεί ο Μακ και δεν θα είναι η μέρα του, είτε ο Μπι θα επιμένει/ξεχάσει τους αφορμάριστους μέσα είτε, είτε, είτε, είτε κάτι θα βρούμε για να κάνουμε ένα παιχνίδι ντέρμπυ. Η νίκη είναι νίκη αλλά ελπίζω να μην καλύψει τα θέματα που έχουμε, όχι ότι είναι καινούργια και δεν τα τρώμε στην μούρη εδώ και μήνες. Και επειδή γίνεται πολύ καιρό αυτό και δεν βλέπω ούτε βελτίωση ούτε καμμιά ιδιαίτερη διάθεση για βελτίωση φοβάμαι πολύ τι θα γίνει όταν ξαναγίνει αυτό σε do or die. Γιατί αν πχ σήμερα ήταν τίποτα τελικός ή ημιτελικός πάλι με Πάο ( που πολύ πιθανό είναι) και το γύρναγε στο τέλος εκεί δεν ξέρω πόσο διάθεση θα είχα να βρώ δικαιολογίες για τον κόουτσ και τις επιλογές τους μέσα στο ματσ...
0
- j-kidd13
- Reactions: 1707
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
tarp7 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 14, 2025 11:27 pmΚι Ολυμπιακός όταν έχασε το γκος από τα μέσα της τρίτης περιόδου ήταν πολύ κακόςj-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 14, 2025 11:26 pmΤραγικη επιλογη Σλουκα στο τελος, πηγε να το παιξει ηρωας να παρει την νικη μεσα στο σεφ.Την επιθεση επρεπε να την παρει ο Ναν που ειχε την ψυχολογια απο το προηγουμενο τριποντο που εβαλε.Βεβαια δεν ειχε και πολυ χρονο για να κοιταξει τις επιλογες πασας, οποτε ισως πηρε και αναγκαστικα την εκτελεση αυτος.
Εγω παλι αν ημουν Ολυμπιακος θα "ανησυχουσα" για την ομαδα μου, για το πως οντως εμφανως καλυτερη σε ολο το ματς,και εχοντας απεναντι εναν πολυ κακο Παναθηναικο,οχι μονο εχασε διαφορες αλλα πηγε να χασει και το ματς στην τελευταια φαση.O Παναθηναικος ισα ισα, εχει να λογαριαζει οτι σε ενα τοσο κακο βραδυ,με τον Ναν και τον Γκραντ εκτος αγωνα,δεν τα παρατησαν και γυρισαν διαφορα 17-18 ποντων και πηγαν να παρουν και την νικη στο τελος.
Με την λεπτομέρεια οτι ήταν στο +19. 58-39.
0