Είναι όντως καλό δίδυμο για ανταλλαγή το Lopez-Bledsoe. Μου έχει κολλήσει ότι μπορούν να πάρουν τον Μακόλουμ απο το Πόρτλαντ με αυτούς τους 2. Μου μοιάζει μια ανταλλαγή που ευνοεί και τις 2 ομάδες.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2020 12:04 pmΚοιτώντας τα συμβόλαια των Bucks νομίζω πως δεν έχουν πολλά περιθώρεια για κάποιο καλό trade. Του χρόνου από ότι βλέπω θα πληρώνουν ακόμη τους Teletovic, Leuer, Sanders και πιθανότατα και τον Robin Lopez που έχει player option (15 εκατομμύρια όλοι μαζί).
Το Draft φέτος θα είναι ψιλοαδύναμο άρα η επιλογή τους στο 24 πιθανόν να μην έχει ανταλλακτική αξία. Ο Middleton μπορεί να φέρει κάτι καλό αλλά το συμβόλαιο του δεν επιτρέπει και πολλά. Το δίδυμο Lopez-Bledsoe δεν είναι άσχημο για ανταλλαγή. Ίσως τελικά αυτοί οι δύο να την πληρώσουν και να έρθει αντι αυτών ένας πολύ καλός παίκτης για να πλαισιώσει την ομάδα.
NBA: Σενάρια, Trades, Off-season 2019-2022
Συντονιστής: Captains
-
RG13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
RipCity

- Reactions:
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε θα το ελεγα. Εχουν Lillard+Nurkic στο 1 και στο 5 οι Blazers.RG13 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2020 6:51 pmΕίναι όντως καλό δίδυμο για ανταλλαγή το Lopez-Bledsoe. Μου έχει κολλήσει ότι μπορούν να πάρουν τον Μακόλουμ απο το Πόρτλαντ με αυτούς τους 2. Μου μοιάζει μια ανταλλαγή που ευνοεί και τις 2 ομάδες.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2020 12:04 pmΚοιτώντας τα συμβόλαια των Bucks νομίζω πως δεν έχουν πολλά περιθώρεια για κάποιο καλό trade. Του χρόνου από ότι βλέπω θα πληρώνουν ακόμη τους Teletovic, Leuer, Sanders και πιθανότατα και τον Robin Lopez που έχει player option (15 εκατομμύρια όλοι μαζί).
Το Draft φέτος θα είναι ψιλοαδύναμο άρα η επιλογή τους στο 24 πιθανόν να μην έχει ανταλλακτική αξία. Ο Middleton μπορεί να φέρει κάτι καλό αλλά το συμβόλαιο του δεν επιτρέπει και πολλά. Το δίδυμο Lopez-Bledsoe δεν είναι άσχημο για ανταλλαγή. Ίσως τελικά αυτοί οι δύο να την πληρώσουν και να έρθει αντι αυτών ένας πολύ καλός παίκτης για να πλαισιώσει την ομάδα.
-
RG13

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σκεφτόμουν τα εξής-->
- Στο 2 έχεις Τρεντ και Σίμονς που έχουν προοπτική, ενώ ο μπλέντσο είναι και 1 και 2 (εδώ που τα λέμε καλύτερα να μην έχει τη μπάλα στα χέρια του)
- Στο 5 θα χάσεις τον Whiteside επομένως εκεί κολλάει ο Λόπεζ.
- Το μπάτζετ της ομάδας πρέπει να πέσει κάποια στιγμή, παραείστε φορτωμένοι. Αν το Whiteside/McCollum γίνει Lopez/Bledsoe, θα αδειάσετε κάπως και θα έχετε περιθώριο για κάποια άλλη κίνηση.
- Με λίλαρντ/μακόλουμ πιάσατε το ταβάνι σας πέρσι, δε νομίζω ότι γίνεται δουλειά αν και τα 2 αστέρια σου είναι στα γκάρντ
-
RipCity

- Reactions:
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στο φύγε CJ δεν είμαι αντίθετος αν κι ο μπαγάσας είναι παίκτης για playoff. Τέτοιοι παίκτες με 1vs1 δυνατό είναι υπεροπολύτιμοι στα πλέιοφ. Δυστυχώς έχει μεγάλη αδυναμία στην άμυνα και αφού δεν έχουνε αξιωθεί να τους φέρουν κανά καλό wing μεγαλοποιείται το πρόβλημα. Ήρθε ο Αρίζα και φάνηκε υπερπαικτούρας ξερωγω.RG13 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2020 7:37 pmΣκεφτόμουν τα εξής-->
- Στο 2 έχεις Τρεντ και Σίμονς που έχουν προοπτική, ενώ ο μπλέντσο είναι και 1 και 2 (εδώ που τα λέμε καλύτερα να μην έχει τη μπάλα στα χέρια του)
- Το μπάτζετ της ομάδας πρέπει να πέσει κάποια στιγμή, παραείστε φορτωμένοι. Αν το Whiteside/McCollum γίνει Lopez/Bledsoe, θα αδειάσετε κάπως και θα έχετε περιθώριο για κάποια άλλη κίνηση.
- Με λίλαρντ/μακόλουμ πιάσατε το ταβάνι σας πέρσι, δε νομίζω ότι γίνεται δουλειά αν και τα 2 αστέρια σου είναι στα γκάρντ
Θεωρητικά το Bledsoe-Lillard είναι καλά ισορροπημένο δίδυμο, αλλά επειδή ακριβώς υπάρχει ο Nurkic ο BroLo θα είναι μια ρεζέρβα, έστω και πολυτελείας.
Αν ήμουν GM των Blazers δηλαδή θα ήθελα σίγουρα ένα δυνατό forward αν έδινα τον CJ. Αυτό που πρότεινες θα το σκεφτόμουν μόνο αν επόμενη κίνηση ήταν να δώσω Nurkic.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οι Bucks θέλουν κάποιες προσεγμένες κινήσεις για να βελτιωθούν χωρίς να έχουν και το περιθώριο να κάνουν πολλά όμως.
Αν κάποιος superstar ζητήσει trade θα μπορούσαν να χρησιμοποίησουν τον Middleton αλλά δεν έχουν πολλά assets για να το κάνουν.
Γνώμη μου ότι πρέπει να πάνε λίγο πιο αντισυμβατικά.
Έχουν την δυνατότητα να πάνε χωρίς καθαρό άσσο, ο Bledsoe pass first δεν είναι έτσι κι αλλιώς και το μεγαλύτερο μέρος της δημιουργίας το έχουν Γιάννης και Middleton.
Εγώ θα κοίταζα να δω τι θα ζήταγαν οι Wizards σαν πακέτο μαζί με τον Bledsoe για τον Beal.
Πέρα από Γιάννη, Middleton, Brook Lopez(ταιριάζει τέλεια σε αυτό που παίζουν αν υποθέσουμε ότι συνεχίζουν με coach Bud) όλοι οι υπόλοιποι θα ήταν διαθέσιμοι.
Θα τους ταίριαζε πολύ περισσότερο, ένας εξαιρετικός σουτέρ αντί του μετριοκακού σουτέρ Bledsoe και ένας ακόμα που θα μπορούσε να ξεκολλήσει επιθετικά την ομάδα.
Θα έχαναν λίγο αμυντικά αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα τους.
Η εναλλακτική να ξεφορτωθούν Bledsoe και κακά συμβόλαια για Chris Paul αλλά αυτό θα ήταν απλά all in για του χρόνου, δεν είναι κάτι που θα έπειθε τον Γιάννη για την προοπτική της ομάδας ώστε να υπογράψει μακροχρόνια επέκταση
Αν κάποιος superstar ζητήσει trade θα μπορούσαν να χρησιμοποίησουν τον Middleton αλλά δεν έχουν πολλά assets για να το κάνουν.
Γνώμη μου ότι πρέπει να πάνε λίγο πιο αντισυμβατικά.
Έχουν την δυνατότητα να πάνε χωρίς καθαρό άσσο, ο Bledsoe pass first δεν είναι έτσι κι αλλιώς και το μεγαλύτερο μέρος της δημιουργίας το έχουν Γιάννης και Middleton.
Εγώ θα κοίταζα να δω τι θα ζήταγαν οι Wizards σαν πακέτο μαζί με τον Bledsoe για τον Beal.
Πέρα από Γιάννη, Middleton, Brook Lopez(ταιριάζει τέλεια σε αυτό που παίζουν αν υποθέσουμε ότι συνεχίζουν με coach Bud) όλοι οι υπόλοιποι θα ήταν διαθέσιμοι.
Θα τους ταίριαζε πολύ περισσότερο, ένας εξαιρετικός σουτέρ αντί του μετριοκακού σουτέρ Bledsoe και ένας ακόμα που θα μπορούσε να ξεκολλήσει επιθετικά την ομάδα.
Θα έχαναν λίγο αμυντικά αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα τους.
Η εναλλακτική να ξεφορτωθούν Bledsoe και κακά συμβόλαια για Chris Paul αλλά αυτό θα ήταν απλά all in για του χρόνου, δεν είναι κάτι που θα έπειθε τον Γιάννη για την προοπτική της ομάδας ώστε να υπογράψει μακροχρόνια επέκταση
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω την εντύπωση πως οι Blazers θα πάνε μια χρονιά ακόμη με το Ariza-Carmello στα forwards γιατί ίσως να πιστεύουν πως σε σειρά Play-offs θα τους δώσουν το κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι τους στοίχησε πολύ η απουσία του πρώτου φέτος.RG13 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2020 7:37 pmΣκεφτόμουν τα εξής-->
Ο Lopez αφενός δεν είναι ακόμη για πάγκο αφετέρου έχει μεγάλο συμβόλαιο σε διάρκεια, νομίζω τριετές και αυτό θα κάνει τις ομάδες να είναι διστακτικές σε τυχόν κρούσεις. Τα ίδια και χειρότερα για τον Bledsoe, δύσκολο να τον θέλει κάποιος.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ο Horst αποφάσιζε να πάει σε μεγάλη αλλαγή στους Bucks τι πιστεύετε θα μπορούσαν να πάρουν με πακέτο Bledsoe-Middleton;
Νομίζω το Conley,Bojan Bogdanovic, Ingles μαζί με κάποιον-ους από τη μια ή την άλλη πλευρά για να ταιριάξουν τα λεφτά ή/και κάνα pick από τον ένα η τον άλλο θα το έκαναν.
Κι οι Jazz είναι που χρειάζονται κάποια αλλαγή για να προχωρήσουν.
Παίρνουν τον Middleton που αυτή τη στιγμή είναι μάλλον ο καλύτερος παίκτης του deal και αντικαθιστούν τον Conley με κάποιον μικρότερο που παίρνει και λιγότερα. Χάνουν βέβαια τον Ingles.
Οι Bucks δίνουν τον δεύτερο καλύτερο παίκτη τους όχι για να πάρουν δεύτερο σταρ αλλά για να πάρουν κάποιον στην καλύτερη περίπτωση ίδιου επιπέδου κι αυτό χτυπάει λίγο άσχημα. Επίσης χτυπάει άσχημα ότι ενώ έχουν μεγάλο μέσο όρο ηλικίας έτσι τον αυξάνουν ακόμα περισσότερο
Όμως είναι ολική αναδόμηση του backcourt έχοντας από το 1 ως το 3 έμπειρους παίκτες, πιο εγκεφαλικό PG από τον Bledsoe, ο Ingles αντικαθιστά την δημιουργία που χάνουν από τον Middleton και κυρίως είναι και οι 3 παίκτες που ταιριάζουν στον Γιάννη, κανένας τους δεν θα ρίχνει τούβλα ελεύθερος.
Ταυτόχρονα δεν καταστρέφουν το βάθος τους αφού κρατάνε Hill και DiVincenzo και αν θέλουν έχουν την δυνατότητα να κρατήσουν Μαtthews(έχει player option με το minimum, δεν πρόκειται να βρει καλύτερα) και Connaughton που μένει ελεύθερος αλλά κι αυτός δεν βρίσκει πάνω από το minimum
Νομίζω το Conley,Bojan Bogdanovic, Ingles μαζί με κάποιον-ους από τη μια ή την άλλη πλευρά για να ταιριάξουν τα λεφτά ή/και κάνα pick από τον ένα η τον άλλο θα το έκαναν.
Κι οι Jazz είναι που χρειάζονται κάποια αλλαγή για να προχωρήσουν.
Παίρνουν τον Middleton που αυτή τη στιγμή είναι μάλλον ο καλύτερος παίκτης του deal και αντικαθιστούν τον Conley με κάποιον μικρότερο που παίρνει και λιγότερα. Χάνουν βέβαια τον Ingles.
Οι Bucks δίνουν τον δεύτερο καλύτερο παίκτη τους όχι για να πάρουν δεύτερο σταρ αλλά για να πάρουν κάποιον στην καλύτερη περίπτωση ίδιου επιπέδου κι αυτό χτυπάει λίγο άσχημα. Επίσης χτυπάει άσχημα ότι ενώ έχουν μεγάλο μέσο όρο ηλικίας έτσι τον αυξάνουν ακόμα περισσότερο
Όμως είναι ολική αναδόμηση του backcourt έχοντας από το 1 ως το 3 έμπειρους παίκτες, πιο εγκεφαλικό PG από τον Bledsoe, ο Ingles αντικαθιστά την δημιουργία που χάνουν από τον Middleton και κυρίως είναι και οι 3 παίκτες που ταιριάζουν στον Γιάννη, κανένας τους δεν θα ρίχνει τούβλα ελεύθερος.
Ταυτόχρονα δεν καταστρέφουν το βάθος τους αφού κρατάνε Hill και DiVincenzo και αν θέλουν έχουν την δυνατότητα να κρατήσουν Μαtthews(έχει player option με το minimum, δεν πρόκειται να βρει καλύτερα) και Connaughton που μένει ελεύθερος αλλά κι αυτός δεν βρίσκει πάνω από το minimum
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο