Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos AKTOR Athens

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1824
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 15, 2025 2:27 pm

chainsaw έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 9:42 am
Είναι ηλίου φαεινοτερον ότι κάποιοι παίκτες τραβάνε κόφτη, επειδή έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να είναι ομαδικοι. Ενδεικτικές οι πρόσφατες δηλώσεις Βιλντοζα και Λι. Δεν είναι πάντα σωστό να ψάχνεις την πάσα. Δηλαδή χθες χάσαμε τουλάχιστον 6-7 φάσεις με παρακινδυνευμένη πάσα προς τον ψηλό μετά το πικ και ενώ ο γκαρντ μπουκαρε στα 4 μέτρα ελευθερος. Θα χαθούν ματς έτσι. Αλλιώς ας παιζει πικ εν ρολ ο Φουρνιε που κατ'εμε έχει καλύτερο vision από όλα τα γκαρντ πλην Γκος-Γουοκαπ. Τι να πω;

Όσο για τη διαβάθμιση του σκορ, ο Παναθηναϊκός είχε πλησιάσει στους 7 πόντους από το 37' και ένα λεπτό πριν το τέλος ο Ολυμπιακός είχε κάνει κλέψιμο στο +7 και πήγε για αιφνιδιασμό. Η εικόνα του ματς δεν ήταν για να κριθεί στο σουτ. Αναφέρομαι σε όλη τη διάρκεια και όχι μόνο στα τρία πρώτα δεκαλεπτα.
Δυστυχώς όμως πήγε να γίνει το ίδιο που συνέβη στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟ να βγαίνει πολύ εύκολα στο τρανζίσιον με τον Ναν κα να εκμεταλλεύεται την κολλημένη επιθεση μας. Χθες ημασταν λίγο καλύτεροι στις επιστροφές παντως και δεν έγινε εξοφθαλμο λάθος όπως τότε με τον Γκος.
Ναι ρε συ αυτό ήθελα να πω και εγώ. Χάνει αιφνιδιασμό ο Λι για να πάει το ματς στους δέκα πόντους και τρώμε αιφνιδιασμό και τρίποντο. Επίσης για να γυρίσει το ματς έβαλε τρίποντο κεραμίδι με ταμπλό ο Μητογλου. Έγιναν πολλά λάθη από την πλευρά μας και είχε αρκετή τύχη ο ΠΑΟ για να γυρίσει αυτό το ματς. Χωρίς την ατυχία με το Γκος. Τις απουσίες εκατερωθεν δεν τις αναφέρω διότι τις ξέρανε από πριν και είχαν προετοιμαστεί.
Επίσης είναι πολύ αστείο αυτό που ακούω συνέχεια για το κόμπλεξ. Δλδ έχει κόμπλεξ ο οσφπ που έχει πέντε χρόνια να χάσει από ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα ΜΕΣΑ ΕΞΩ!!! Την τελευταία φορά που έπαιζε η φάση με το κόμπλεξ ήταν το διπλό στο πρωτάθλημα με Σαντ Ρος. Μετά ακολούθησε ένα 16-0!!

2
2 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 754
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 15, 2025 2:28 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 11:05 am
fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 8:47 am
δεν ειδα το ματς χτες γιατι αποχαιρετησα το σκυλακο μου μετα απο 18 χρονια , λιγο πριν αρχισει ο αγωνας ... δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι δεν εχω εικονα . νικησαμε αλλα χτυπησε ο γκος πυρρειος νικη .
Μονο όσοι έχουν ή είχαν κατοικίδιο μπορούν να σε καταλάβουν. Μπορεί στους άλλους να φανεί υπερβολικό, αλλά η απώλεια ενός σκύλου είναι ίσως χειρότερη και από απώλεια ανθρώπου.

Είχα χάσει το σκυλάκο μου πριν 25 χρόνια και μόλις πριν 4 χρόνια ξαναβρήκα το κουράγιο να βάλω σκύλο στη ζωή μου.

Σου εύχομαι κουράγιο και συγγνώμη για το off topic.
Συλληπητήρια φίλε Φώτη, είναι πολύ δύσκολος ο αποχωρισμός, αλλά να θυμάσε τις στιγμές που σου χάρισε.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1230
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μαρ 15, 2025 2:31 pm

με ποιο τροπο θελουνε να νικαμε? να ριχνουμε 25αρες στον παναθηναικο?
δηλαδη οι αλλοι να μην κανουν προσπαθεια να επιστρεψουν στο ματς?

αν εχτες νικουσε ο ο παναθηναικος με τον τροπο που νικησαμε εμεις θα λεγατε οτι μας γαζωσε για 3 δεκαλεπτα ο Παο και οταν πλησιασαμε παλι το χασαμε στο τελος και δεν βαλαμε το σουτ και οτι ειμαστε λουζερς κλπ.
ενω τωρα ειναι σαν να χασαμε και να κερδισε ο παναθηναικος.

η ομαδα ειναι πρωτη με διαφορα παρα τα πολλα προβληματα τραυματισμων νικησε και στα 2 παιχνιδια τον πρωταθλητη ευρωπης και εχασε στο ελληνικο κυπελλο ενα δικο της παιχνιδι.χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.

Χτες παιζαμε χωρις γκαρντ στην ουσια μετα τον τραυματισμο του γκος που ηταν και πολυ καλος,
ο Λη θελει χρονο το ειπε και ο ιδιος, γι αυτο τον βαζει να παιζει ο Μπαρτζωκας για να ειναι ετοιμος οσο πιο γρηγορα γινεται.
τωρα που τον βαζει λενε καποιοι τον βαζει και κανει λαθη, αν δεν τον εβαζε θα λεγανε γιατι τον πηραμε κλπ.

Οτι και να γινει φταιει ο κοουτς και μονιμως ειμαστε ανικανοποιητοι.

Εγω θελω να φυγει ο Μπαρτζωκας το καλοκαιρι ακομα και να παρει την ευρωλιγκα. να βρει την υγεια του ο ιδιος και μπας σταματησει αυτη η μιρλα και η κακομοιριά.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μαρ 15, 2025 3:00 pm

Έχει γίνει χαμός ΠΑΛΙ για το πιο αδιάφορο ματς της σεζόν .. θέλετε και τελικό μερικοί

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1879
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Μαρ 15, 2025 3:02 pm

yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 11:41 am
το γράφω συνέχεια αλλά η ομάδα σε καμία περίπτωση δε μου βγάζει ασφάλεια ότι θα είναι έτοιμη στα κρίσιμα όσο καλό μπάσκετ και να παίζει και μακάρι να διαψευστώ.
Να είσαι σίγουρος ότι στα "κρίσιμα" η ομάδα θα είναι έτοιμη και, σε καμμιά περίπτωση, δεν θα σβήσει τις μηχανές θεωρώντας πως το ματς τελείωσε, βάζοντας στο παιχνίδι ξανά τον ΠΑΟ, τον οποίο μέχρι τότε (για 3,5 δεκάλεπτα) τον είχε διαλύσει εντελώς -μα εντελώς, λέμε!

5
2 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Σάβ Μαρ 15, 2025 3:10 pm

golitog7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 2:27 pm
chainsaw έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 9:42 am
Είναι ηλίου φαεινοτερον ότι κάποιοι παίκτες τραβάνε κόφτη, επειδή έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να είναι ομαδικοι. Ενδεικτικές οι πρόσφατες δηλώσεις Βιλντοζα και Λι. Δεν είναι πάντα σωστό να ψάχνεις την πάσα. Δηλαδή χθες χάσαμε τουλάχιστον 6-7 φάσεις με παρακινδυνευμένη πάσα προς τον ψηλό μετά το πικ και ενώ ο γκαρντ μπουκαρε στα 4 μέτρα ελευθερος. Θα χαθούν ματς έτσι. Αλλιώς ας παιζει πικ εν ρολ ο Φουρνιε που κατ'εμε έχει καλύτερο vision από όλα τα γκαρντ πλην Γκος-Γουοκαπ. Τι να πω;

Όσο για τη διαβάθμιση του σκορ, ο Παναθηναϊκός είχε πλησιάσει στους 7 πόντους από το 37' και ένα λεπτό πριν το τέλος ο Ολυμπιακός είχε κάνει κλέψιμο στο +7 και πήγε για αιφνιδιασμό. Η εικόνα του ματς δεν ήταν για να κριθεί στο σουτ. Αναφέρομαι σε όλη τη διάρκεια και όχι μόνο στα τρία πρώτα δεκαλεπτα.
Δυστυχώς όμως πήγε να γίνει το ίδιο που συνέβη στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟ να βγαίνει πολύ εύκολα στο τρανζίσιον με τον Ναν κα να εκμεταλλεύεται την κολλημένη επιθεση μας. Χθες ημασταν λίγο καλύτεροι στις επιστροφές παντως και δεν έγινε εξοφθαλμο λάθος όπως τότε με τον Γκος.
Ναι ρε συ αυτό ήθελα να πω και εγώ. Χάνει αιφνιδιασμό ο Λι για να πάει το ματς στους δέκα πόντους και τρώμε αιφνιδιασμό και τρίποντο. Επίσης για να γυρίσει το ματς έβαλε τρίποντο κεραμίδι με ταμπλό ο Μητογλου. Έγιναν πολλά λάθη από την πλευρά μας και είχε αρκετή τύχη ο ΠΑΟ για να γυρίσει αυτό το ματς. Χωρίς την ατυχία με το Γκος. Τις απουσίες εκατερωθεν δεν τις αναφέρω διότι τις ξέρανε από πριν και είχαν προετοιμαστεί.
Επίσης είναι πολύ αστείο αυτό που ακούω συνέχεια για το κόμπλεξ. Δλδ έχει κόμπλεξ ο οσφπ που έχει πέντε χρόνια να χάσει από ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα ΜΕΣΑ ΕΞΩ!!! Την τελευταία φορά που έπαιζε η φάση με το κόμπλεξ ήταν το διπλό στο πρωτάθλημα με Σαντ Ρος. Μετά ακολούθησε ένα 16-0!!
Να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι. Μέρος του παιχνιδιού είναι και η τύχη. Έχουμε πάρει πρωτάθλημα έτσι μέσα στο οακα με 3π Αγραβάνη και μετά που προετοιμάζονταν να έρθουν στο Φάληρο θυμάστε τι έγινε .

Ο Ολυμπιακός χτες έδειξε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ότι είναι καλύτερη ομάδα και κυριάρχησε έχοντας και τον χειρότερο Φουρνιέ από την αρχή της χρονιάς (αντίστοιχα και ο Παο τον Ναν)

Στο τέλος έκανε ότι μπορούσε για να δώσει το παιχνίδι. Ούτε κόμπλεξ είδα εγώ ούτε τίποτα. Είδα μια 2 πολύ μεγάλες ομάδες. Η μια να παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ και να κυριαρχει κατά διαστήματα και άλλη μια που έβγαλε αντίδραση , επέστρεψε και παραλίγο να «κλέψει» το παιχνίδι.

Πολύ λογικό. Δεν είναι ο Παο των εσόδων εξόδων που παραλίγο να σπάσει το σερί της μεγαλύτερης μεταξύ μας διαφοράς.

Είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και έχει φτιάξει χαρακτήρα σαν ομάδα ενώ παίζει και με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ας ευχηθούμε να έχουμε τα 2 γκαρντ διαθέσιμα όταν πρέπει και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

1
1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Μαρ 15, 2025 3:13 pm

montechristo έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 3:02 pm
yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 11:41 am
το γράφω συνέχεια αλλά η ομάδα σε καμία περίπτωση δε μου βγάζει ασφάλεια ότι θα είναι έτοιμη στα κρίσιμα όσο καλό μπάσκετ και να παίζει και μακάρι να διαψευστώ.
Να είσαι σίγουρος ότι στα "κρίσιμα" η ομάδα θα είναι έτοιμη και, σε καμμιά περίπτωση, δεν θα σβήσει τις μηχανές θεωρώντας πως το ματς τελείωσε, βάζοντας στο παιχνίδι ξανά τον ΠΑΟ, τον οποίο μέχρι τότε (για 3,5 δεκάλεπτα) τον είχε διαλύσει εντελώς -μα εντελώς, λέμε!
H καθιερωμένη loserιαση στο τελευταίο δεκάλεπτο βαφτίζεται έτσι.
Ωραίος

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Μαρ 15, 2025 3:16 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 8:47 am
δεν ειδα το ματς χτες γιατι αποχαιρετησα το σκυλακο μου μετα απο 18 χρονια , λιγο πριν αρχισει ο αγωνας ... δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι δεν εχω εικονα . νικησαμε αλλα χτυπησε ο γκος πυρρειος νικη .
Κουράγιο γίγαντα…..Δυστυχώς υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα στην ζωή μας και μάλιστα απείρως σοβαρότερα της καζούρας ή του αθλητισμού!!! Να τον θυμάσαι πάντα χαμογελώντας αδερφέ!!! Εμένα στο παρελθόν μου πήρε χρόνο να συνέλθω η αντίστοιχη κατάσταση…….και πάλι κουράγιο!!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1705
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Μαρ 15, 2025 3:20 pm

Βλεπω οτι παραμενουν ακομα ποστ που αναφερουν το υποτιθεμενο φλοπινγκ του Χουαντσο,που αναφερουν φασεις που εχει "ευνοηθει"ο Παναθηναικος, λεγοντας οτι δεν υπαρχουν βηματα στον καρσιλαρμα/χασαποσερβικο του Φαλ κλπ. Αν ειναι να σχολιασουμε και εμεις. Τελικα, επιτρεπεται η αναφορα και ο σχολιασμος διαιτητικων αποφασεων?Γιατι χθες στην φαση του Μακισικ με τον Σλουκα,καποια ποστ -που κακως εγιναν συμπεριλαμβανομενου και του δικου μου-σβηστηκαν.

7
7 Εικόνα
NikBot

junior
Reactions: 130

Σάβ Μαρ 15, 2025 3:28 pm

Διάβασα στο Reddit topic για την EuroLeague ότι ο ολυμπιακός θα κάνει καταγγελία για την χειρονομία του Ναν, επειδή βρήκε λήψη που την δείχνει καθαρά. Δεν ήξερα ότι έγινε κάτι τέτοιο μέχρι τώρα που το διάβασα.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Σάβ Μαρ 15, 2025 3:46 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 3:38 pm
j-kidd13 έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 3:20 pm
Βλεπω οτι παραμενουν ακομα ποστ που αναφερουν το υποτιθεμενο φλοπινγκ του Χουαντσο,που αναφερουν φασεις που εχει "ευνοηθει"ο Παναθηναικος, λεγοντας οτι δεν υπαρχουν βηματα στον καρσιλαρμα/χασαποσερβικο του Φαλ κλπ. Αν ειναι να σχολιασουμε και εμεις. Τελικα, επιτρεπεται η αναφορα και ο σχολιασμος διαιτητικων αποφασεων?Γιατι χθες στην φαση του Μακισικ με τον Σλουκα,καποια ποστ -που κακως εγιναν συμπεριλαμβανομενου και του δικου μου-σβηστηκαν.
Θα σε βοηθήσω εγώ λοιπόν μην αγχώνεσαι……. Κερδίσαμε λόγω διαιτησίας και με σφαγή του Πάο διαιτητικά! Εντάξει είμαστε??………οκ πάμε παρακάτω και ας μην έχουμε επιλεκτική μνήμη για ότι μας βολεύει!!!…..και πραγματικά στενοχωριέμαι γιατί σε θεωρώ άνθρωπο γενικά ηπίων απόψεων!!!
Δεν αγχωνομαι αγαπητε, δεν ειμαι εγω αυτος που ποσταρει με πολλα θαυμαστικα,ερωτηματικα και τελιτσες,και ατακες γνωστου τηλεοπαδου.
Μια ερωτηση απευθυνω στα παιδια που κανουν το moderating.Δεν εχω σκοπο να θιξω την Ολυμπιακη σου περηφανια.Εξαλλου το πρωτο ποστ μου μετα την ληξη του αγωνα,ηταν σαφες, οτι ο Παναθηναικος,και να κερδιζε με το σουτ του Σλουκα,δεν θα ηταν αξιος νικητης διοτι ηταν κακος,πολυ κατωτερος του Ολυμπιακου.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 571

Σάβ Μαρ 15, 2025 3:51 pm

Μ'αρέσει που κάποιοι που πριν το ματς το παίζατε αδιάφοροι και "ας μη τραυματιστεί κανείς" και από χθες πάτε να κάνετε το τόπικ ροντέο πάλι. :obey:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Σάβ Μαρ 15, 2025 3:57 pm

brandon_roy έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 3:51 pm
Μ'αρέσει που κάποιοι που πριν το ματς το παίζατε αδιάφοροι και "ας μη τραυματιστεί κανείς" και από χθες πάτε να κάνετε το τόπικ ροντέο πάλι. :obey:

Το "ας μη τραυματιστεί κανείς" το έγραψα κι εγώ, ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα, γιατί ακριβώς το αντίθετο από το να κάνω ροντέο το φόρουμ προσπαθώ.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Σάβ Μαρ 15, 2025 4:04 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 3:36 pm
1ον τα κωλοδάχτυλα που κάνει ο ναν θα έπρεπε αυτεπάγγελτα από την λιγκα να τιμωρηθούν οπως στο nba και να μην χρειάζεται να καταγγέλλουν οι ομάδες.
Εδω εχεις δικιο,ο Ναν πρεπει να τιμωρηθει, 100%, απο την λιγκα, χωρις να κινησει καποια ομαδα την διαδικασια.
Τραγικο αυτο που εκανε,οτι και να ακους απο την κερκιδα η τα courtseats, δεν κανεις τετοιες κινησεις.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Σάβ Μαρ 15, 2025 4:09 pm

Εγω βλέπω 2 ισοδύναμες ομάδες ικανές για όλα, ο Παναθηναϊκός χθες έπαιξε με τα 3 βασικά του γκαρντ να είναι κάκιστα και πήγε το ματς στο τελευταίο σουτ.
Αυτό δυσκολα να ξανά συμβεί.

Η κάθε ομάδα έχει τις απουσίες της, τονίζουν αρκετοί εδώ μέσα την απουσία του Γουοκαπ ενώ πολλές φορές τον εχουν σταυρωσει. Για μενα ο υγιείς Γκος είναι ο καλύτερος άσσος του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός χθες ηταν καλυτερος και άξιζε τη νίκη, γενικα το μπάσκετ που παίζει ειναι πιο ορθολογικο, όμως ο Παναθηναϊκός άσχετα με τη τεράστια απουσια του ενός εκ των 2 κορυφαίων παικτών του το γύρισε και παραλίγο να το πάρει.

8
8 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”