Απο τον Ταις χυλοπιτα ηταν, ζεστη ζεστη και αχνιστη,και σε μεγαλο ταψι.
Euroleagure 2024-2025, Round 29
Συντονιστής: Captains
- pan24
- Reactions: 2424
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όταν θες έναν παίκτη και αυτός προτιμάει να πάει σε κάποιον άλλο χυλόπιτα δεν είναι; Άσχετα για τον λόγο που αυτό συνέβη, τον οποίο στην τελική δεν θα τον μάθουμε και ποτέ σίγουρα, ίσως ούτε και η ομάδα να μην τον ξέρει(από την άποψη ότι πιθανώς θα είπε ευχαριστώ αλλά προτιμάω εκεί, δεν θα έκατσε να απολογηθεί γιατί προτιμάει τους άλλους).
Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα με βάση και τον ΔΠΓ είναι ότι τον θέλαμε αλλά αυτός προτίμησε άλλους.
0
- kein
- Reactions: 619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
σε ενάμιση μήνα, ναι το θέμα δεν είναι οστού, υπάρχει ουσιαστικά μετά το γύψο άμεση ανάκτηση της λειτουργίας σε δύναμη. Αυτό που θέλει τώρα είναι οι διαφορές μυϊκές συναρμογές (αν το λέω σωστά) να επανέλθουν στο νορμάλ και να μην υπάρχει πρόβλημα να τραυματιστεί σε άλλο σημείο. Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο σε αυτό τον τραυματισμό, όταν στην αποκατάσταση ζορίζεις άλλα σημεία για να μην ζορίσεις αυτό, μην προκύψει αλλού τραυματισμός.
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- j-kidd13
- Reactions: 1559
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χυλοπιτα ειναι οταν προκειται για τους υπολοιπους παικτες, για αυτους που θελει ο Παναθηναικος, υπαρχουν ενα σωρο δικαιολογιες αλλα χυλοπιτα, απορριψη κλπ οχι.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 9:03 pmΌταν θες έναν παίκτη και αυτός προτιμάει να πάει σε κάποιον άλλο χυλόπιτα δεν είναι; Άσχετα για τον λόγο που αυτό συνέβη, τον οποίο στην τελική δεν θα τον μάθουμε και ποτέ σίγουρα, ίσως ούτε και η ομάδα να μην τον ξέρει(από την άποψη ότι πιθανώς θα είπε ευχαριστώ αλλά προτιμάω εκεί, δεν θα έκατσε να απολογηθεί γιατί προτιμάει τους άλλους).
Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα με βάση και τον ΔΠΓ είναι ότι τον θέλαμε αλλά αυτός προτίμησε άλλους.

1
1

-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Koίτα, συμφωνώ οτι κάνουμε θεωρίες. Έχω κάποια data points, απο τα οποία κάνω extrapolation. Πριν μια βδομάδα ο Λεσόρ κούτσαινε στο ΟΑΚΑ. Εϊναι δυνατόν όταν ενώ ακόμα δεν μπορεί να το πατήσει καλά καλά, σε 1 μήνα και μια εβδομάδα να είναι έτοιμος για τα playoff? Ηighly unlikely μου φαίνεται εμένα. Οι μυς ατρωφούν με την ακινησία και το μικρότερο training load. Και θέλεις σίγουρα 1 μήνα εντατικών προπονήσεων απο την στιγμή που θα είσαι έτοιμος για να φτάσεις σε καλή φυσική κατάσταση.kein έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 8:43 pmΚοίταξε, από τις υποθέσεις τις δικές μου , τις δικές σου και κάθε άλλου που γνωρίζει μόνο όσα γράφονται στα sites, επιλέγω να κρατήσω την πληροφορία από δημοσιογράφους που αποδεδειγμένα έχουν σχέση με την ΚΑΕ. Σίγουρα έχει βάσει ότι μπορεί να περνάνε προς τα έξω ότι θέλουν ή ότι τους βολεύει να μάθουμε, αλλά και πάλι σε θέματα τραυματισμού δεν είναι πολλά που μπορείς να προπαγανδίσεις. Στο θέμα του Γκρίγκο, η μέση είναι απρόβλεπτος παράγοντας, δεν μπορείς να υποστηρίξεις ότι σε παραπληροφορούν. Στο θέμα του Λεσόρ τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα, υπάρχουν βίντεο που έκανε εδώ και ένα μήνα ασκήσεις στο γήπεδο με μπάλα καθισμένος σε καρέκλα και με γύψο στο πόδι. Ρωτώντας μάλιστα έναν αθλητή στίβου που ξέρω και είχε τον ίδιο τραυματισμό, το χρονοδιάγραμμα πάνω κάτω ήταν το ίδιο, γενικά δεν βρίσκω λόγω στο θέμα του Γάλλου να λένε φούμαρα. Θα μπορούσαν να πουν ότι υπάρχει πρόβλημα στην αποθεραπεία, σε εκείνο το σημείο θα μπορούσε κάλλιστα να συμβεί. Κανείς δεν θα τους έριχνε ευθύνη.
Τον Νοέμβριο έτρεχα 10κμ σε κάτω απο 40 λεπτά με 60-70 χιλιόμετρα structured προπόνησης την εβδομάδα. Κάθε χειμώνα επειδή κάνω πολύ σκι τρέχω μόνο 30κμ την εβδομάδα και αυτά χαλαρά - μη structured. Προχθές που βγήκα να κάνω ένα γρήγορο 10αρι να δω που βρίσκομαι, δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα κάτω απο 43:30 4 μήνες μετά ενώ γυμνάζομαι πάλι φούλ αυτούς τους 4 μήνες. Θέλω τουλάχιστον 1.5 μήνα sructured για να πιάσω peak form. Τώρα φαντάσου έναν άνθρωπο που είναι σε ακινησία πόσο θέλει για να βρεθεί εκεί που ήταν. Για αυτό λέω, φέτος, τον Λεσόρ που ξέραμε να τον ξεχάσουμε.
Νομίζω για αυτό κιόλας η ομάδα έψαχνε για βασικό ψηλό - τέτοιος είναι ο Τάις. Γιατί έβλεπαν οτι τα κουκιά δεν βγαίνουν. Αν περίμεναν τον Λεσόρ να είναι έτοιμος στο σημαντικότερο σημείο της σεζόν δεν θα καίγονταν να πάρουν βασικό παίκτη. Δεν τους έκατσαν οι ευκαιρίες που υπήρξαν στην αγορά, και πήγαμε σε μια επιλογή μόνο για τις προπονήσεις στην ουσία. Τώρα νομίζω οτι και οι ίδιοι καταλαβαίνουν οτι δύσκολα βγαίνει όπως είμαστε και απλά παρουσιάζουν την κατάσταση ως πλήρως ελεγχόμενη.
Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια, αλλά νομίζω σε μέσες γραμμές αυτά που λέω είναι αρκετά reasonable.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εδω ελεγαν οτι ισως παιξει με βιλερμπαν ο ομερ και αν οχι τοτε σιγουρα με ρεαλ
ε ακομα τον περιμενουμε
1
1

- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε ενα μηνα απο τωρα,λογικα 15 Απριλιου,ξεκινανε τα πλευ οφ, τα πρωτα 2 ματς.Εγω βλεποντας τον Λεσορ,να περπαταει μονος μεν,χωρις να κουτσαινει, αλλα με εμφανεστατο αργο βηματισμο,αδυνατω να πιστεψω οτι θα ειναι ετοιμος να παιξει στα πλευ οφ.kein έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 9:06 pmσε ενάμιση μήνα, ναι το θέμα δεν είναι οστού, υπάρχει ουσιαστικά μετά το γύψο άμεση ανάκτηση της λειτουργίας σε δύναμη. Αυτό που θέλει τώρα είναι οι διαφορές μυϊκές συναρμογές (αν το λέω σωστά) να επανέλθουν στο νορμάλ και να μην υπάρχει πρόβλημα να τραυματιστεί σε άλλο σημείο. Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο σε αυτό τον τραυματισμό, όταν στην αποκατάσταση ζορίζεις άλλα σημεία για να μην ζορίσεις αυτό, μην προκύψει αλλού τραυματισμός.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για μένα, η πιο λογική εξήγηση είναι οτι έχει τον ίδιο μάνατζερ με Λεσόρ. Ποτέ δεν θα ήθελα 2 παικταράδες που παίζουν στην ίδια θέση να είναι στην ίδια ομάδα. Χάνουν value τα assets μου έτσι.
0
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ηξερα οτι εχουν τον ιδιο μανατζερ,αυτο εχει λογικη. Αν και αν ο παικτης θελει να παει καπου,δεν θα αλλαξει αποψη επειδη ο μανατζερ θα τον καθοδηγησει. Κατι αντιστοιχο λογικα ειναι και η αιτια που ο Βεζενκοφ πηγε στον Ολυμπιακο,ειχαν την ιδια εκπροσωπηση με τον Μητογλου, που ηταν ηδη στον Παναθηναικο.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά ναι, προφανώς δεν είχε γενηθεί με κασκόλ του Παναθηναικού στο λαιμό, όπως ο Μάριοj-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 9:17 pmΔεν ηξερα οτι εχουν τον ιδιο μανατζερ,αυτο εχει λογικη. Αν και αν ο παικτης θελει να παει καπου,δεν θα αλλαξει αποψη επειδη ο μανατζερ θα τον καθοδηγησει. Κατι αντιστοιχο λογικα ειναι και η αιτια που ο Βεζενκοφ πηγε στον Ολυμπιακο,ειχαν την ιδια εκπροσωπηση με τον Μητογλου, που ηταν ηδη στον Παναθηναικο.

0