Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos AKTOR Athens

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 16, 2025 4:16 pm

Heisenberg έγραψε:
Κυρ Μαρ 16, 2025 11:36 am
CptHarlock έγραψε:
Κυρ Μαρ 16, 2025 2:58 am
Νομίζω ότι σε setting Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός δείχνει ότι τον "έχει" τον Παναθηναϊκό, προφανώς επειδή δεν υπάρχει το κώλυμα της συμμετοχής όλων των ξένων του. Τυχόν δε επιστροφή Γουόκαπ και Ράιτ θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα.

Από την άλλη όμως φαίνεται ότι στον Ολυμπιακό λείπει έντονα μια ένεση ποιότητας στα γκαρντ, ένας παίκτης ακριβώς σαν τον Έβανς δηλαδή. Με τον καλό Έβανς δεν θα δίσταζα να έχριζα από τώρα τον Ολυμπιακό φαβορί για την Ευρωλίγκα, όμως ακόμα και εάν παίξει φέτος δεν φαίνεται ότι θα έχει σοβαρό ρόλο.

Σε σειρά αγώνων στην Ευρωλίγκα μεταξύ των αιωνίων θα έδινα φαβορί 70%-30% τον Ολυμπιακό, αλλά αν τελικά παίξουν στο F4, εκεί οι πιθανότητες θα είναι 55%-45% υπέρ του Παναθηναϊκού.
σχετικα ειναι ολα. και στα φαιναλ φορ ειμαστε 2-1 σε νικες.
εγω θεωρω οτι περσι αν παιζαμε ημιτελικο με τον παναθηναικο θα τον νικουσαμε, οχι λογω καλυτερης ομαδας αλλα λογω ματσαρισματος. και μετα φυσικα θα χαναμε στο τελικο. :D
παντως αν συναντηθουμε στο φαιναλ φορ θα προτιμουσα τελικο με παναθηναικο παρα ημιτελικο και μετα πτωμα στο τελικο.
στα φ4 δεν υπαρχουν ευκολα η ξεκουραστα παιχνιδια
δηλαδη αν παιξετε με την μονακο θα κανετε ροτεισον και ξεκουραση?

το οτι αν παιξουνε μεταξυ τους ελληνικες ομαδες κουραζονται η αδειαζουν ψυχολογικα και χανουν στον τελικο ειναι αστικος μυθος που προεκυψε απλα για να υπαρχουν δικαιολογιες

απτις 3 φορες που συναντηθηκαν σε ημιτελικο την μια ο παο πηρε την κουπα,την δευτερη ο οσφπ επαιξε τελικο με την ρεαλ ισπανια που η ρεαλ ηταν πολυ καλυτερη ομαδα και καλυτερο προπονητη με διαφορα
και την τριτη φορα κοιμηθηκε ο θεος και εγινε μια μεγαλη εκπληξη που συμβαινει καθε 20 χρονια , ε ετυχε να ειστε εσεις αυτοι που την πατησαν,αν ξαναπαιζατε το παιχνιδι αλλες 100 φορες θα νικουσατε τις 99

villiskabas

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Κυρ Μαρ 16, 2025 4:54 pm

Εγω πιστευω μεχρι τελους θα φτασει η ομαδα με την λιγοτερη επαρση και δυστυχως βλεπω οτι και οι 2 ομαδες απο επαρση πανε πολυ καλα....και μπακ του μπακ η μια και η αλλη ειμαστε πρωτοι δεν βλεπουμε κανεναν εχουμε το πληρεστερο ροστερ κτλ κτλ...μεταξυ μας νομιζω οτι θα το παρει καποιος τριτος στο τελος πχ καμια φενερ και θα κλαιμε ολοι μας....ομαδα με κατεβασμενο το κεφαλι δλδ βλεπω να το παιρνει στο τελος

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 16, 2025 5:37 pm

villiskabas έγραψε:
Εγω πιστευω μεχρι τελους θα φτασει η ομαδα με την λιγοτερη επαρση και δυστυχως βλεπω οτι και οι 2 ομαδες απο επαρση πανε πολυ καλα....και μπακ του μπακ η μια και η αλλη ειμαστε πρωτοι δεν βλεπουμε κανεναν εχουμε το πληρεστερο ροστερ κτλ κτλ...μεταξυ μας νομιζω οτι θα το παρει καποιος τριτος στο τελος πχ καμια φενερ και θα κλαιμε ολοι μας....ομαδα με κατεβασμενο το κεφαλι δλδ βλεπω να το παιρνει στο τελος
Δυστυχώς δεν έχουν (και οι δυο ομάδες) μάθει από την ιστορία, οποία ομάδα πηγενε με έπαρση έτρωγε τα μούτρα της. Ας ελπίσουμε να βάλουν μυαλό αμφότεροι - βασικά σε βάλουν οι δικοί μας , μην είμαστε τόσο αλτρουιστές 😜

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Κυρ Μαρ 16, 2025 8:26 pm

villiskabas έγραψε:
Πολύ σωστός... Μέχρι τώρα από τις τρεις ομάδες που δείχνουν από άποψη ρόστερ και κυρίως αγωνιστικών εμφανίσεων ότι έχουν τα φόντα να φτάσουν μέχρι το τέλος (Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός), αυτή με τη μικρότερη έπαρση μοιάζει να είναι η ομάδα του Σάρας. Η οποία Φενέρ δεν υπολείπεται καθόλου σε εμπειρία γιατί βρισκόταν κι αυτή πέρυσι στο φάιναλ φορ του Βερολίνου με παρόμοιο ρόστερ. Φέτος ο Ολυμπιακός έχει ένα «ωραίο» 0-2 απέναντί της, ενώ κι ο Παναθηναϊκός που την έχει στο 2-0, έφτυσε αίμα στο ΟΑΚΑ (στο Σινάν Ερντέμ δεν θυμάμαι) για να τη νικήσει. Αν υποθέσουμε ότι η τελική κατάταξη στην πρώτη τριάδα παραμείνει ως έχει μέχρι το τέλος και βρεθούν και οι τρεις στο Άμπου Ντάμπι, το σενάριο να τους καθαρίσει έναν, έναν με τη σειρά και να σηκώσει το τρόπαιο, δεν είναι τόσο απίθανο όσο θα θέλαμε να νομίζουμε.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μαρ 16, 2025 8:34 pm

καλα επαρση μονο τον αταμαν εχω δει να χει κατι που το κανει χρονια τωρα και μαλιστα του βγαινει κιολας..παικτη του παο δεν εχω δει να λεει τιποτα περιεργο.Οπως ουτε απο ολυμπιακο εχω δει επαρση,τωρα να λεει ο μπαρτζω οτι αν παιξουμε σαν ομαδα δεν μας κερδιζει κανεις υποθετω δεν ειναι λογω επαρσης..αλλα να περασει το μηνυμα στην ομαδα να παιζει ομαδικα..Ισα ισα οταν του λενε για κουπα ειναι πολυ μαζεμενος.Οι παικτες επισης λενε ποσο την θελουν και οτι αυτη ειναι ο στοχος,δεν εχω δει κανεναν να λεει θα την παρουμε στο χαλαρο..

Εγω δινω ελαχιστες πιθανοτητες να την παρει καποιος αλλος εκ των δυο..εκτος και μπει η ρεαλ στο φ4..τωρα κατι φενερ και μονακο δεν νομιζω οτι μπορουν να μας κερδισουν σε φ4 εκτος και γινουν περιεργα πραγματα.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μαρ 16, 2025 9:24 pm

shaq7 έγραψε:
καλα επαρση μονο τον αταμαν εχω δει να χει κατι που το κανει χρονια τωρα και μαλιστα του βγαινει κιολας..παικτη του παο δεν εχω δει να λεει τιποτα περιεργο.Οπως ουτε απο ολυμπιακο εχω δει επαρση,τωρα να λεει ο μπαρτζω οτι αν παιξουμε σαν ομαδα δεν μας κερδιζει κανεις υποθετω δεν ειναι λογω επαρσης..αλλα να περασει το μηνυμα στην ομαδα να παιζει ομαδικα..Ισα ισα οταν του λενε για κουπα ειναι πολυ μαζεμενος.Οι παικτες επισης λενε ποσο την θελουν και οτι αυτη ειναι ο στοχος,δεν εχω δει κανεναν να λεει θα την παρουμε στο χαλαρο..

Εγω δινω ελαχιστες πιθανοτητες να την παρει καποιος αλλος εκ των δυο..εκτος και μπει η ρεαλ στο φ4..τωρα κατι φενερ και μονακο δεν νομιζω οτι μπορουν να μας κερδισουν σε φ4 εκτος και γινουν περιεργα πραγματα.
Ε, μεταξύ μας τώρα, το να λες ότι είμαστε ανίκητοι (και καλά) όταν παϊζουμε όπως πρέπει………πως το χαρακτηρίζεις αν όχι έπαρση? Έλα τώρα, Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα είναι και οι δύο σε αυτό το κομμάτι , μην το πολύ ψάχνουμε. Η ουσία είναι ότι τα μεταξύ τους mind games , δεν θα έπρεπε να μας πολυαπασχολούν, διότι στην ουσία ως boost στην ομάδα τους τα χρησιμοποιούν και οι δύο!!

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μαρ 17, 2025 8:56 am

Το μυστικό για τις ομάδες μας είναι να μην παίξουν σοφτ σε πλειοφφς.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Μαρ 17, 2025 9:01 am

shaq7 έγραψε:
Οσο επαρση ειναι το να λεει ο Αταμαν οτι θα παρει το 8ο,αλλο τοσο ειναι και το να λεει ο Μπαρτζωκας οτι αν παιξει σαν ομαδα δεν τον νικαει κανεις.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Μαρ 17, 2025 9:10 am

j-kidd13 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Οσο επαρση ειναι το να λεει ο Αταμαν οτι θα παρει το 8ο,αλλο τοσο ειναι και το να λεει ο Μπαρτζωκας οτι αν παιξει σαν ομαδα δεν τον νικαει κανεις.
Δεν ισχύει βέβαια ότι η έπαρση ή όπως αλλιώς την ονομάσουμε τιμωρείται πάντα. Ο Αταμάν κλασικά λέει ότι πάμε να το πάρουμε, ο Ίβκοβιτς στο πρώτο Ευρωπαϊκό δεν είχε πάει σεμνά και ταπεινά είχε κάνει αντίστοιχες δηλώσεις. Δεν είναι απαραίτητα κακό να θεωρείς ότι είσαι ο καλύτερος αν αυτό ισχύει και αν αυτό δεν σε κάνει να νομίζεις ότι θα κατακτήσεις τα πάντα χωρίς να το παλέψεις και δεν είναι πάντα και οι δηλώσεις αυτό που το δείχνουν ή όχι.
Στην αρχή της χρονιάς π.χ. ο Παναθηναϊκός περισσότερο έχασε κάποια παιχνίδια επειδή νόμιζε οτι μπορεί να τα πάρει χωρίς να παίξει άμυνα αλλά μόνο και μόνο επειδή ήταν καλύτερη ομάδα.
Του Αταμάν κάνοντας δηλώσεις που του βγαίνουν λειτουργεί και ως αυτοεπληρούμενη προφητεία, είπε πέρυσι ότι θα το πάρουν και τα κατάφεραν, φέτος κάνοντας τις ίδιες δηλώσεις δεν κάνει τους παίκτες του να το πιστεύουν;

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Μαρ 17, 2025 9:14 am

:shot:
SteveNashidis έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 4:51 pm
tokalytero3d, hackerbaby, slow horses 7 , giorgos45, golitog7, Christofis, Tsilarxos, kraftf από 1 φάουλ για αναφορά είτε σε διαιτησία, είτε για flame, είτε ήταν offtopic, συνδυαστικά ή και με μεμονωμένα post.

Buzzer Buzzer περιορισμός ειρωνικών αντιδράσεων ως νέο account με μηδεν ποστ.

Hackerbaby οριστικη αποβολή με 5ο φαουλ και επανεξέταση σε έξι μήνες.
giorgos45 14 μέρες εκτός για συνεχόμενα flame post με φάουλ.
Tsilarxos 14 μέρες εκτός για συνεχόμενα flame post με φάουλ.

Οι υπόλοιποι που πήρατε το πρώτο σας φάουλ δεν έχει αποκλεισμό. Φροντίστε να βοηθήσετε το φόρουμ με τα ποστς σας.

Δεν θα απαντήσω σε κανέναν προσωπικά γιατί πήρε φάουλ ή όχι. Οι αποφάσεις δεν θα αλλάξουν.
Τα φάουλ μετά από ένα διάστημα καλής διαγωγής αφαιρούνται.

Στον μόνο που θα απαντήσω ,δημόσια κιόλας, είναι στον J-Kidd για το πως περιμένει να λειτουργεί το φόρουμ με 2-3 άτομα στο moderating και τι καλύτερο θέλει να γίνει πέρα από τις αναφορές και τις ποινές που έχουμε στον κανονισμό.

Το τοπικ ανοίγει , μιλάτε μπασκετικά.

ΥΓ. Συλλυπητήρια στον φίλο Βλαχόπουλο για την απώλεια που είχε. Τώρα τα διάβασα.
ευχαριστω φιλε μου !

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Δευ Μαρ 17, 2025 1:02 pm

Conan1982 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Δεν ισχύει βέβαια ότι η έπαρση ή όπως αλλιώς την ονομάσουμε τιμωρείται πάντα. Ο Αταμάν κλασικά λέει ότι πάμε να το πάρουμε, ο Ίβκοβιτς στο πρώτο Ευρωπαϊκό δεν είχε πάει σεμνά και ταπεινά είχε κάνει αντίστοιχες δηλώσεις. Δεν είναι απαραίτητα κακό να θεωρείς ότι είσαι ο καλύτερος αν αυτό ισχύει και αν αυτό δεν σε κάνει να νομίζεις ότι θα κατακτήσεις τα πάντα χωρίς να το παλέψεις και δεν είναι πάντα και οι δηλώσεις αυτό που το δείχνουν ή όχι.
Στην αρχή της χρονιάς π.χ. ο Παναθηναϊκός περισσότερο έχασε κάποια παιχνίδια επειδή νόμιζε οτι μπορεί να τα πάρει χωρίς να παίξει άμυνα αλλά μόνο και μόνο επειδή ήταν καλύτερη ομάδα.
Του Αταμάν κάνοντας δηλώσεις που του βγαίνουν λειτουργεί και ως αυτοεπληρούμενη προφητεία, είπε πέρυσι ότι θα το πάρουν και τα κατάφεραν, φέτος κάνοντας τις ίδιες δηλώσεις δεν κάνει τους παίκτες του να το πιστεύουν;
Το να κάνεις είτε 2-3 (Μπαρτζώκας), είτε 5-6 (Αταμάν) υποτιθέμες δηλώσεις με έπαρση, δεν είναι τόσο το θέμα όσο είναι η αντιμετώπιση των μέσων σε σχέση με αυτά τα πρόσωπα.Γιατί ας πούμε οι δηλώσεις Μπαρτζώκα ότι αν παίξουμε σαν ομάδα δε χάνουμε να μην είναι και στη περίπτωση του μια απόπειρα να κάνει τους παίχτες του να το πιστέψουν; Όσο λοιπόν έχει εμμόνες ο coach B με το excel, άλλο τόσο μεγάλη μερίδα των μέσων έχει αρνητική εμμονή με τη πάρτη του. Για κάθε 10 δηλώσεις που θα κάνει και θα λέει ότι πάμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι, θα πιάνουν τη αντίστοιχη κακιά στιγμή του πάνω στα νεύρα ενός αγώνα (κατά τη διάρκεια ή και μετά), και θα την τεντώνουν όσο δε πάει. Τέτοια αντιμετώπιση δεν έχω δει να έχει ο Αταμάν, όπως επίσης δε θυμάμαι να είχε ποτέ ο Ίβκοβιτς. Που στη τελική εκτός έντασης αγώνα ο Μπαρτζώ παίζει να είναι ο πιο χαλαρός τύπος από όλους τους αναφερθέντες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μαρ 17, 2025 2:36 pm

j-kidd13 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Εξήγησα την λογική μου γιατί δεν το θεωρώ έπαρση, στόχος του είναι να πείσει την ομάδα να παίξει ομαδικά γιαυτο κ δεν έχει κάνει και άλλη παρόμοια δήλωση.

Εγώ προτιμώ την έπαρση και αν κάτι μαρεσει στον αταμαν αυτό είναι ,ειδικά αφού του βγαίνει .. οπότε για μένα καλύτερα να είχε έπαρση κ σιγουριά ο μπαρτζω αλλά δεν το κόβω

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Δευ Μαρ 17, 2025 3:05 pm

Conan1982 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Εγω στεκομαι απλα στο οτι τα λογια του Αταμαν τα βαφτιζουμε επαρση και αλαζονια,και τα λογια του Μπαρτζωκα τα βαφτιζουμε ως κινητρο για τους παικτες του.Ε δεν παει ετσι, αν θεωρεις τον Αταμαν αλαζονα, πρεπει να θεωρεις και τον Μπαρτζωκα,οχι επειδη ειναι προπονητης της ομαδας σου να ερμηνευεις κατα το δοκουν τα λογια του.
Οσον αφορα τον Αταμαν,ειναι καλος σε τετοιου ειδους τρικ,mind games κλπ,περσυ επεσε μεσα σε οσα ειπε,μπορει και να boostαρει την ομαδα,δεν λεω,αλλα δεν ειναι καθε μερα του αη γιαννιου.Εγω δεν τασσομαι καθολου υπερ των δηλωσεων Αταμαν,μου φαινονται too much,συν οτι προσωπικα απο το καλοκαιρι πιστευω και λεω οτι φετος θα κατακτησει ο Ολυμπιακος την ευρωλιγκα.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Δευ Μαρ 17, 2025 3:08 pm

shaq7 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Εξήγησα την λογική μου γιατί δεν το θεωρώ έπαρση, στόχος του είναι να πείσει την ομάδα να παίξει ομαδικά γιαυτο κ δεν έχει κάνει και άλλη παρόμοια δήλωση.

Εγώ προτιμώ την έπαρση και αν κάτι μαρεσει στον αταμαν αυτό είναι ,ειδικά αφού του βγαίνει .. οπότε για μένα καλύτερα να είχε έπαρση κ σιγουριά ο μπαρτζω αλλά δεν το κόβω
Αντιστοιχα και ο Αταμαν μπορει να το λεει για να τονωνει την αυτοπεποιθηση των παικτων του ή να "κομπλάρει" τους αντιπάλους του με την σιγουριά του.Εγω θα προτιμούσα πιο εγκράτεια στις δηλώσεις.

Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Δευ Μαρ 17, 2025 3:09 pm

shaq7 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Νομίζω ότι ο Αταμάν πέραν του γεγονότος ότι έτσι είναι σαν άνθρωπος, δηλαδή έχει φοβερή αυτοπεποίθηση την οποία μεταφέρει και στην ομάδα πιέζοντάς την, εκτιμώ ότι αντιλαμβάνεται την πίεση που υπάρχει στην χώρα μας, αλλά με τον πιο ήπιο τρόπο. Δηλαδή δεν έχει βιώσει κάποια αποτυχία και συνεπώς δεν έχει δει την κατάσταση να εκτροχιάζεται.

Ο Μπαρτζώκας έχει βιώσει σαν άνθρωπος μία πολύ δυσάρεστη κατασταση μετά από αποκλεισμό σε κύπελλο από τον ΠΑΟ, κατάσταση που δεν αξίζει σε κανέναν εργαζόμενο και σε κανέναν άνθρωπο. Θεωρώ ότι πέραν του χαρακτήρα του, που πολλές φορές ακόμα και όταν θέλει να πει κάτι, θα το πει λίγο πιο έμμεσα, έχει πάντα και στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι η κατάσταση στην χώρα μας με τους οπαδούς είναι σχετικά έκρυθμη, δηλαδή μπορεί ανά πάσα στιγμή να στραβώσει κάτι πολύ εύκολα και να βρεθεί να απολογείται για το γεγονός ότι ο γάιδαρος δεν πετάει (ο Έλληνας οπαδός πιστεύει ότι μόνο η ομάδα του παίζει μπάσκετ, ενώ οι προπονητές ξέρουν ότι παίζει και ο αντίπαλος). Ο κόουτς το ξέρει αυτό, έχει χάσει και ένα τρόπαιο στο σουτ και για αυτό δεν μπορεί να έχει την ίδια αυτοπεποίθηση ή τουλάχιστον την ίδια δημόσια παραδοχή με κάποιον που έχει κερδίσει 3/4 τελευταίες λίγκες και μάλιστα με 2 διαφορετικές ομάδες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2024-2025”