Euroleague Round 30, Olympiacos Piraeus vs Crvena Zvezda Belgrade

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1435
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 21, 2025 8:31 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μαρ 21, 2025 6:58 pm

Αν τωρα παμε φ4 εμεις ο παο η ρεαλ και η μονακο..αν το παρουμε εμεις ΄΄μιλησαν οι ηγετες φουρνιε και σασα΄΄ -τελικα σλουκας και ναν δεν ειναι τοσο μεγαλοι ηγετες οπως πιστευατε..
Αν το παρει ο παο ΄΄ετσι ειναι οταν εχεις τον κωστα τον σλουκα΄΄..σασα φουρνιε κανουν μονο για ρεγκιουλαρ..
Αν το παρει η ρεαλ..στο μπασκετ παιζουν 10παικτες αλλα παντα το σηκωνει ο γιουλ ξερω γω..
Να το παρει η μονακο να μην εχουμε διλημματα ; :D

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4782
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μαρ 21, 2025 8:36 pm

coach blue έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Αν τωρα παμε φ4 εμεις ο παο η ρεαλ και η μονακο..αν το παρουμε εμεις ΄΄μιλησαν οι ηγετες φουρνιε και σασα΄΄ -τελικα σλουκας και ναν δεν ειναι τοσο μεγαλοι ηγετες οπως πιστευατε..
Αν το παρει ο παο ΄΄ετσι ειναι οταν εχεις τον κωστα τον σλουκα΄΄..σασα φουρνιε κανουν μονο για ρεγκιουλαρ..
Αν το παρει η ρεαλ..στο μπασκετ παιζουν 10παικτες αλλα παντα το σηκωνει ο γιουλ ξερω γω..
με τζειμς κανεις δεν ...... σηκωσε κουπα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6877
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 21, 2025 8:38 pm

coach blue έγραψε:
shaq7 έγραψε:

εκει θα το παρει η μονακο του σπανουλη γιαυτο δεν την εβαλα :D

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1435

Παρ Μαρ 21, 2025 8:40 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μαρ 21, 2025 8:36 pm
coach blue έγραψε:

με τζειμς κανεις δεν ...... σηκωσε κουπα
Ειναι mvp οπως και ο βεζενκοφ . Προσεξε τι θα πεις crown.gif

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 851

Παρ Μαρ 21, 2025 8:50 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Μαρ 21, 2025 7:57 pm
Dimmitz έγραψε:
Παρ Μαρ 21, 2025 7:49 pm

Φίλε prime και εγώ μαζί σου είμαι. Όντως ο Τζέιμς και ο Σάσα μόνο κούπες καφέ έχουν σηκώσει. Ο Φουρνιέ, όμως, έχει δείξει στόφμα ηγέτη, έχει τρομερή εμπειρία από NBA και εθνική Γαλλίας και είναι και closer. Ξεχνάμε, όμως, ότι είναι η πρώτη του χρόνια και είναι άδικο να λέμε ότι θα κριθεί ανάλογα με το αν θα βάλει το buzzer beater στον τελικό, όταν κοτζάμ Σπανούλης έχει κάνει και τραγικά παιχνίδια σε φίναλ φουρ όπως αναφέρθηκε πιο πάνω.

Karamelitsa και red card αλλάξτε λίγο τροπάριο, είναι άδικο αυτό για την ομάδα μετά από μια ήττα σε ένα αδιάφορο ματς να ασκείτε τόσο σκληρή κριτική. Προτείνω να χαλαρώσουμε λίγο. Δλδ αν ήμασταν στην θέση του ΠΑΟ ή της Ρεάλ τι θα λέγαν τα στόματα σας δλδ;

Το ματς είναι ανάξιο σχολιασμού, ακόμα και το γεγονός ότι δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα πεντάρια μας (κάτι που έχει επισημανθεί καιρό) δεν είναι κάτι καινούργιο ούτε είναι κάτι που δεν έχει αφήσει την ομάδα να παίξει καλό επιθετικό μπάσκετ.

Ας αφήσουμε την κριτική και ας απολαύσουμε την ομάδα στην τελική ευθεία της σεζόν.
Συμφωνώ σε όλα φίλε μου, πλην του κομματιού της κριτικής! Όταν είναι καλοπροαίρετη είναι καλό να επισημαίνεται, διότι εχθές αντικειμενικά είδαμε περίεργες αγωνιστικές επιλογές από το σταφ, γιατί θα έπρεπε να γίνει γαργάρα δλδ?
Σε όλα τα άλλα μαζί σου μέχρι τελείας…..
Η καλοπροαίρετη κριτική είναι πάντα χρήσιμη. Τα σχόλια σου είναι to the point, ειδικά αυτά που αφορούν την (ανύπαρκτη) front line μας.

Από αυτό, όμως, το να βγαίνουμε και να λέμε ότι η ομάδα δεν έχει γκάρντ, δεν έχει μέταλλο πρωταθλητη, ή ότι ο Μπαρτζωκας θα κριθεί στο τέλος της σεζόν επειδή έχασε ένα αδιάφορο ματς από τον Ερυθρό χωρίς τους δυο βασικούς χειριστές του και στο +2 από τον δεύτερο απέχει παρασάγγας από τα όρια της καλοπροαίρετης κριτικής φίλε μου!

Είναι ένα τροπάριο που παίζει από κάποιους στην ρεπετισιον μετά από κάθε κακή εμφάνιση της ομάδας! Αν αυτό σε βρίσκει σύμφωνο τότε πάω πάσο.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μαρ 21, 2025 8:52 pm

Οι ομάδες με Σπανούλη Πρίντεζη κλπ που πήραν τα ευρωπαικά είναι καλύτερες από αυτές του Μπαρτζώκα στη δεύτερη θητεία και από αυτές του Σφαιρόπουλου. Ο Σπανούλης ήταν στα καλά του, ο Χάινς έτρωγε σίδερα πίσω, ο Ντόρσι όσο έπαιξε ήταν βράχος αμυντικά και στο ριμπάουντ και καλός στο να σκοράρει με πικ εν ρολ, ο Λο πάρα πολύ καλός άσος πραγματικά δεν νομίζω να αντικαταστήθηκε ποτέ, ο Παπανικολάου τότε έκανε σεζόν καριέρας. Γενικά πολλοί παράγοντες που μας έκαναν να φτάσουμε στην κορυφή.

0
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 905
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μαρ 21, 2025 9:27 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Μαρ 21, 2025 8:50 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Μαρ 21, 2025 7:57 pm

Συμφωνώ σε όλα φίλε μου, πλην του κομματιού της κριτικής! Όταν είναι καλοπροαίρετη είναι καλό να επισημαίνεται, διότι εχθές αντικειμενικά είδαμε περίεργες αγωνιστικές επιλογές από το σταφ, γιατί θα έπρεπε να γίνει γαργάρα δλδ?
Σε όλα τα άλλα μαζί σου μέχρι τελείας…..
Η καλοπροαίρετη κριτική είναι πάντα χρήσιμη. Τα σχόλια σου είναι to the point, ειδικά αυτά που αφορούν την (ανύπαρκτη) front line μας.

Από αυτό, όμως, το να βγαίνουμε και να λέμε ότι η ομάδα δεν έχει γκάρντ, δεν έχει μέταλλο πρωταθλητη, ή ότι ο Μπαρτζωκας θα κριθεί στο τέλος της σεζόν επειδή έχασε ένα αδιάφορο ματς από τον Ερυθρό χωρίς τους δυο βασικούς χειριστές του και στο +2 από τον δεύτερο απέχει παρασάγγας από τα όρια της καλοπροαίρετης κριτικής φίλε μου!

Είναι ένα τροπάριο που παίζει από κάποιους στην ρεπετισιον μετά από κάθε κακή εμφάνιση της ομάδας! Αν αυτό σε βρίσκει σύμφωνο τότε πάω πάσο.
Όχι βρε, καλοπροαίρετη είπα άλλωστε! Το έχω αντιληφθεί και εγώ αυτό πού εννοείς!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 971

Παρ Μαρ 21, 2025 9:35 pm

Πέσανε πολλά λεφτά φέτος στην ομάδα. Παλιότερα υπήρχε η δικαιολογία/αιτία όπως θέλετε πείτε το ότι μας αδικεί ο Βασιλακόπουλος κτλπ συν ότι ο κόσμος τα είχε βάλει με τους Αφους και αυτοί ξενέρωσαν και έριξαν το μπάτζετ στα τάρταρα. Φέτος ο κόσμος στηρίζει Φουλ και δεν υπάρχει Βασιλακόπουλος. Αν η ομάδα δεν φέρνει τίτλους τότε εσείς τι πιστεύετε ; Ότι δεν θα έχουμε εξελίξεις ; Και ειδικά που του χρόνου θα έχουμε πιθανόν και νέο γήπεδο ; Δεν έχει να κάνει με μηδενισμό ομάδας και κρητική αυτό. Απλή κοινή λογική. Δεν έδωσαν τόσα εκατομμύρια οι άνθρωποι για να ξανά βγουν δεύτεροι. Το σε όλα τα επίπεδα αλλαγές δεν σημαίνει Σόνι και καλά να φύγει ο Μπαρτζώκας. Μπορεί να σημαίνει για παράδειγμα τέρμα τα πολλά λεφτά στους ψηλούς. Διώχνουμε Φαλ / Μιλού,κρατάμε Ράιτ και έναν ακόμα αμερικανό αθλητικό και ρίχνουμε τα 2 μεγάλα συμβόλαια στον Μισιτς πχ. Θέλω να πω αλλαγή πλάνου και φιλοσοφίας με βάση του ΓΙΑΤΙ δεν νικαμε στα Final 4.

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 851

Παρ Μαρ 21, 2025 10:18 pm

prime7 έγραψε:
Πέσανε πολλά λεφτά φέτος στην ομάδα. Παλιότερα υπήρχε η δικαιολογία/αιτία όπως θέλετε πείτε το ότι μας αδικεί ο Βασιλακόπουλος κτλπ συν ότι ο κόσμος τα είχε βάλει με τους Αφους και αυτοί ξενέρωσαν και έριξαν το μπάτζετ στα τάρταρα. Φέτος ο κόσμος στηρίζει Φουλ και δεν υπάρχει Βασιλακόπουλος. Αν η ομάδα δεν φέρνει τίτλους τότε εσείς τι πιστεύετε ; Ότι δεν θα έχουμε εξελίξεις ; Και ειδικά που του χρόνου θα έχουμε πιθανόν και νέο γήπεδο ; Δεν έχει να κάνει με μηδενισμό ομάδας και κρητική αυτό. Απλή κοινή λογική. Δεν έδωσαν τόσα εκατομμύρια οι άνθρωποι για να ξανά βγουν δεύτεροι. Το σε όλα τα επίπεδα αλλαγές δεν σημαίνει Σόνι και καλά να φύγει ο Μπαρτζώκας. Μπορεί να σημαίνει για παράδειγμα τέρμα τα πολλά λεφτά στους ψηλούς. Διώχνουμε Φαλ / Μιλού,κρατάμε Ράιτ και έναν ακόμα αμερικανό αθλητικό και ρίχνουμε τα 2 μεγάλα συμβόλαια στον Μισιτς πχ. Θέλω να πω αλλαγή πλάνου και φιλοσοφίας με βάση του ΓΙΑΤΙ δεν νικαμε στα Final 4.
Φίλε μου αυτά που γράφεις θα είχαν νόημα αν είχαμε Ιούνιο και η ομάδα είχε κάνει μια τρύπα στο νερό στο φίναλ φουρ.

Το να προδικάζουμε το τι θα γίνει ΑΝ και ΟΤΑΝ από την στιγμή που είμαστε πρώτοι στην ρέγκουλαρ, πρώτο φαβορί για την κατάκτηση παίζοντας κατά ομολογία όλων (ακόμα και των αντιπάλων) και έχουν πέσει και λεφτά να φέρουνε παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαγορα στα κρίσιμα, δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα κατά την άποψη μου την δεδομένη χρονική στιγμή και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα.

5
5 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague

Σάβ Μαρ 22, 2025 1:16 am

prime7 έγραψε:
Αν δεν φέρει η ομάδα τίτλους, θα σημαίνει απλά ότι κάποια άλλη ομάδα θα είναι καλύτερη την δεδομένη χρονική στιγμή από εμάς…….it’s so simple, έτσι είναι ο πρωταθλητισμός!! Μην τα βάφουμε όμως μαύρα βρε φιλαράκι μου δύο μήνες πριν…….μοιρολογίστρες και μέντιουμ έχουμε καταντήσει. Ας χαρούμε το ρημαδοπαίχνιδο και αν δεν μας αξίζει, ας μην έρθει στην τελική!!

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1711
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Σάβ Μαρ 22, 2025 1:31 am

Εκτός τόπου και χρόνου τα μηδενιστικά σχόλια που γίνονται για μια ομάδα που έχει παίξει ωραίο μπάσκετ με συνέπεια (με δύο σερί 6 νικών και ένα των 7), έχει προκριθεί στα πλέι-οφ από την 26η-27η αγωνιστική, έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας από την 29η αγωνιστική, είναι πρώτη στη βαθμολογία εδώ και δυόμιση μήνες και έχει πανεύκολο πρόγραμμα για να πάρει τουλάχιστον 3/4 νίκες (δηλαδή υπάρχει ένα ακόμη μαξιλαράκι ήττας, ας πούμε από τη Μονακό μέσα στο ΣΕΦ που είναι η πιο δυνατή αντίπαλος από αυτές που απομένουν) ώστε να τερματίσει πανηγυρικά πρώτη στην κανονική περίοδο. Εντάξει λίγη σοβαρότητα στην κριτική δεν βλάπτει, ειδικά όταν αφορμή για αυτήν είναι ένα πρακτικά αδιάφορο παιχνίδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague

Σάβ Μαρ 22, 2025 9:10 am

Εκτός τόπου και χρόνου ο ένας , μοιρολόγια μου λέει ο άλλος ... Ενώ σε όλα μου τα σχόλια γράφω ότι παίζουμε ωραίο μπάσκετ και θα πάμε Final 4. Το ότι δεν έχω εμπιστοσύνη σε Παπανικολάου, Walkup,Μακισικ,Μιλουτινοφ,Φαλ που σε σερί Final 4 έχουν αποδείξει ότι τρέμουν τα χεράκια τους και δεν μπορούν να βάλουν καλάθι στα τελευταία λεπτά σαν την Άλμπα χθες είναι δικό μου αφήγημα; Οι παίκτες περνούν μεγάλα συμβόλαια βάση βιογραφικού και αυτά που έχουν κάνει. Οι δικοί μας σε πάνε αποδεδειγμένα Playoff και Final 4 αλλά έχουν κυρίως αποτυχίες να το σηκώσουν μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Και αυτό σε κάνει σε νοοτροπία Looser. Όπως ήταν η Cska τα προηγούμενα χρόνια που όλο πήγαινε και το έπερνε μια στις 5.

Άλλο η αγάπη για την ομάδα και άλλο η κουβέντα που κάνουμε αν μπορούμε να το σηκώσουμε. Και για να το τελειώνω,για μένα θα εξαρτηθούν όλα από τον ΦΟΥΡΝΙΕ. Αν αυτός με τις παραστάσεις και τα κακαλα που έχει παίξει σε υψηλά στάνταρ έχουμε μεγάλη τύχη να το σηκώσουμε φέτος,αν όχι δεν θα τα καταφέρουμε. Το αφήγημα ε δεν πειράζει ,ήταν κάποιος καλύτερος και το πήρε έχει να κάνει με ερασιτεχνικό αθλητισμό που εκεί ναι δεν πειράζει,στον επαγγελματικό αθλητισμό πειράζει και τσουρουφλαει. Και επειδή πέρσι ο ΠΑΟ μας γλέντησε αναγκάστηκαν οι Αφοί να ρίξουν τόσα λεφτά γτ θέλουν τις Κούπες και όχι ακόμα μια συμετοχή.

Ότι και να γίνει ναι Ολυμπιακοί θα είμαστε αλλά στόχος είναι να είμαστε πρώτοι και αυτό συζητάμε. Αλλιώς ας μην συζητάμε εδώ μέσα.
Όλοι και όλα θα κριθούν στο ΤΕΛΟΣ.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague

Σάβ Μαρ 22, 2025 10:39 am

prime7 έγραψε:
Εκτός τόπου και χρόνου ο ένας , μοιρολόγια μου λέει ο άλλος ... Ενώ σε όλα μου τα σχόλια γράφω ότι παίζουμε ωραίο μπάσκετ και θα πάμε Final 4. Το ότι δεν έχω εμπιστοσύνη σε Παπανικολάου, Walkup,Μακισικ,Μιλουτινοφ,Φαλ που σε σερί Final 4 έχουν αποδείξει ότι τρέμουν τα χεράκια τους και δεν μπορούν να βάλουν καλάθι στα τελευταία λεπτά σαν την Άλμπα χθες είναι δικό μου αφήγημα; Οι παίκτες περνούν μεγάλα συμβόλαια βάση βιογραφικού και αυτά που έχουν κάνει. Οι δικοί μας σε πάνε αποδεδειγμένα Playoff και Final 4 αλλά έχουν κυρίως αποτυχίες να το σηκώσουν μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Και αυτό σε κάνει σε νοοτροπία Looser. Όπως ήταν η Cska τα προηγούμενα χρόνια που όλο πήγαινε και το έπερνε μια στις 5.

Άλλο η αγάπη για την ομάδα και άλλο η κουβέντα που κάνουμε αν μπορούμε να το σηκώσουμε. Και για να το τελειώνω,για μένα θα εξαρτηθούν όλα από τον ΦΟΥΡΝΙΕ. Αν αυτός με τις παραστάσεις και τα κακαλα που έχει παίξει σε υψηλά στάνταρ έχουμε μεγάλη τύχη να το σηκώσουμε φέτος,αν όχι δεν θα τα καταφέρουμε. Το αφήγημα ε δεν πειράζει ,ήταν κάποιος καλύτερος και το πήρε έχει να κάνει με ερασιτεχνικό αθλητισμό που εκεί ναι δεν πειράζει,στον επαγγελματικό αθλητισμό πειράζει και τσουρουφλαει. Και επειδή πέρσι ο ΠΑΟ μας γλέντησε αναγκάστηκαν οι Αφοί να ρίξουν τόσα λεφτά γτ θέλουν τις Κούπες και όχι ακόμα μια συμετοχή.

Ότι και να γίνει ναι Ολυμπιακοί θα είμαστε αλλά στόχος είναι να είμαστε πρώτοι και αυτό συζητάμε. Αλλιώς ας μην συζητάμε εδώ μέσα.
Δεν είναι ρε αδερφέ ακριβώς έτσι τα πράγματα…….το μπάσκετ καλώς ή κακώς είναι ίσως το πιο δίκαιο από τα ομαδικά αθλήματα! Αν είμαστε οι καλύτεροι θα τα σηκώσουμε σε σειρά αγώνων (πχ πρωτάθλημα)……..αλλά μην ξεχνάμε ότι ο μεγάλος μεγάλος τίτλος παίζεται σε ένα 48ωρο και σε δύο 40 λεπτα παιχνίδια που καλώς η κακώς ότι και να λέω εγώ η εσύ ή και η Κυρα Φωτεινή ή γειτόνισσα, πιθανόν να εμφανιστούν 100 διαφορετικές συγκυρίες και να διαψευστούμε. Τώρα για τα μοιρολόγια, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό , τα γλέντια και τα λοιπά που ανέφερες…..ε μάλλον υπερβάλλεις λίγο!!! Σαφώς και υπάρχει η ήττα στον επαγγελματικό αθλητισμό και δεν είναι αρρώστια να το παραδεχόμαστε, αρρώστια είναι να το προδικάζουμε και να ψάχνουμε για φταίχτες προτού αυτή συμβεί…..
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να το δεις λίγο πιο χαλαρά…….

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague

Σάβ Μαρ 22, 2025 9:06 pm

Slow horses 7 έγραψε:
prime7 έγραψε:

Δεν είναι ρε αδερφέ ακριβώς έτσι τα πράγματα…….το μπάσκετ καλώς ή κακώς είναι ίσως το πιο δίκαιο από τα ομαδικά αθλήματα! Αν είμαστε οι καλύτεροι θα τα σηκώσουμε σε σειρά αγώνων (πχ πρωτάθλημα)……..αλλά μην ξεχνάμε ότι ο μεγάλος μεγάλος τίτλος παίζεται σε ένα 48ωρο και σε δύο 40 λεπτα παιχνίδια που καλώς η κακώς ότι και να λέω εγώ η εσύ ή και η Κυρα Φωτεινή ή γειτόνισσα, πιθανόν να εμφανιστούν 100 διαφορετικές συγκυρίες και να διαψευστούμε. Τώρα για τα μοιρολόγια, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό , τα γλέντια και τα λοιπά που ανέφερες…..ε μάλλον υπερβάλλεις λίγο!!! Σαφώς και υπάρχει η ήττα στον επαγγελματικό αθλητισμό και δεν είναι αρρώστια να το παραδεχόμαστε, αρρώστια είναι να το προδικάζουμε και να ψάχνουμε για φταίχτες προτού αυτή συμβεί…..
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να το δεις λίγο πιο χαλαρά…….
Κουβέντα να κάνουμε κομάντο. Η εποχή που δεν κοιμόμουν άμα χάναμε έχει περάσει . Μεγαλώσαμε 🥹 Την άποψη μου λέω βάση όσων βλέπω τόσα χρόνια.

Αλλάζω τροπάριο να είμαστε όλοι καλά, ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ!!! 💪💪💪 Γάλλε εραστή κάνε τα δικά σου 😁❤️

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague

Σάβ Μαρ 22, 2025 10:42 pm

prime7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 22, 2025 9:06 pm
Slow horses 7 έγραψε:

Κουβέντα να κάνουμε κομάντο. Η εποχή που δεν κοιμόμουν άμα χάναμε έχει περάσει . Μεγαλώσαμε 🥹 Την άποψη μου λέω βάση όσων βλέπω τόσα χρόνια.

Αλλάζω τροπάριο να είμαστε όλοι καλά, ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ!!! 💪💪💪 Γάλλε εραστή κάνε τα δικά σου 😁❤️
Αυτός είσαι….τώρα μάλιστα :banana:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”