Εκτός τόπου και χρόνου ο ένας , μοιρολόγια μου λέει ο άλλος ... Ενώ σε όλα μου τα σχόλια γράφω ότι παίζουμε ωραίο μπάσκετ και θα πάμε Final 4. Το ότι δεν έχω εμπιστοσύνη σε Παπανικολάου, Walkup,Μακισικ,Μιλουτινοφ,Φαλ που σε σερί Final 4 έχουν αποδείξει ότι τρέμουν τα χεράκια τους και δεν μπορούν να βάλουν καλάθι στα τελευταία λεπτά σαν την Άλμπα χθες είναι δικό μου αφήγημα; Οι παίκτες περνούν μεγάλα συμβόλαια βάση βιογραφικού και αυτά που έχουν κάνει. Οι δικοί μας σε πάνε αποδεδειγμένα Playoff και Final 4 αλλά έχουν κυρίως αποτυχίες να το σηκώσουν μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Και αυτό σε κάνει σε νοοτροπία Looser. Όπως ήταν η Cska τα προηγούμενα χρόνια που όλο πήγαινε και το έπερνε μια στις 5.
Άλλο η αγάπη για την ομάδα και άλλο η κουβέντα που κάνουμε αν μπορούμε να το σηκώσουμε. Και για να το τελειώνω,για μένα θα εξαρτηθούν όλα από τον ΦΟΥΡΝΙΕ. Αν αυτός με τις παραστάσεις και τα κακαλα που έχει παίξει σε υψηλά στάνταρ έχουμε μεγάλη τύχη να το σηκώσουμε φέτος,αν όχι δεν θα τα καταφέρουμε. Το αφήγημα ε δεν πειράζει ,ήταν κάποιος καλύτερος και το πήρε έχει να κάνει με ερασιτεχνικό αθλητισμό που εκεί ναι δεν πειράζει,στον επαγγελματικό αθλητισμό πειράζει και τσουρουφλαει. Και επειδή πέρσι ο ΠΑΟ μας γλέντησε αναγκάστηκαν οι Αφοί να ρίξουν τόσα λεφτά γτ θέλουν τις Κούπες και όχι ακόμα μια συμετοχή.
Ότι και να γίνει ναι Ολυμπιακοί θα είμαστε αλλά στόχος είναι να είμαστε πρώτοι και αυτό συζητάμε. Αλλιώς ας μην συζητάμε εδώ μέσα.
Όλοι και όλα θα κριθούν στο ΤΕΛΟΣ.