Έχουνε πάντως μία δόση δίκιου πολλά από αυτά που είπε όμως……το σύνδρομο βέβαια καταδίωξης που αναφέρθηκε ήταν τελείως οff και κατιτίς άσχετο, εντούτοις όμως στο σύνολο των θεμάτων που αναφέρθηκε θεωρώ ότι είναι σωστή συνολικά άποψη !!steph.larry έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 8:33 pmΆποψη σου, κανένα πρόβλημα. Να διευκρινίσω ότι για το σχόλιο μου σχετικά με ματς του ΠΑΟ δεν έχω ως κύριο κριτήριο τα γραφόμενα από συμφορουμίτες συνοπαδούς και μη. Είτε πολύ είτε περισσότερο, η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα είναι πρωτίστως μπασκετικοί, και έχει σημασία αυτό για το πως φιλτράρουμε πληροφορίες και πως σχολιάζουμε. Αυτό επουδενί όμως δεν αποτελεί αντίστοιχη εικόνα με άλλα μέτωπα, από τα γνωστά αθλητικά site έως και τους light διαλόγους με συναδέλφους στη καθημερινότητα της εργασίας. Θα μου πεις και τι σχέση έχουν αυτά; Εμ έχουν επειδή ο πολύς ο θόρυβος ή και η παπαρολογία όπως πολύ σωστά είπες, από εκείνη τη μάζα συνολικά προέρχεται και δυστυχώς διαπιστώνω ότι οι ομάδες επηρεάζονται από αυτό το φαινόμενο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 3:26 pm
Χωρίς να πας πολλές σελίδες πίσω μπορείς να δεις το τόπικ του παιχνιδιού και τι λέγεται από τους φίλους του Παναθηναικού για το παιχνίδι. Θα παρατηρήσεις ότι αυτό που έγραψες δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Οκ είπαμε υπάρχει το SDNA και η παπαρολογία για Ολυμπιακό/Μπαρτζώκα πάει σύννεφο αλλά ώρες ώρες πιάνει κάποιους φίλους του Ολυμπιακού εδώ ένα σύνδρομο καταδίωξης χωρίς λόγο.
Τώρα για οτι μας πιάνει τους Ολυμπιακούς σύνδρομο καταδιώξης , προσωπικά μόνο ως πολύ αστείο μπορώ να το εκλάβω. Άντε να σου πω ότι έχουμε μια εύκολη ροπή προς τη γκρίνια που σίγουρα προκύπτει εν πολλοίς από τα γεγονότα της τελευταίας διετίας, με κορύφωση από το σουτ του Γιουλ και μετά.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 917
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- steph.larry
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
'Ισως και να μην είχε προτάσεις από τα μεγάλα ονόματα, αλλά Βίρτους και Μονακό νομιζώ τον ξεκινούσαν από τα 2 μύρια και πάνω στις διαπραγματεύσεις από όσο μπορώ να θυμηθώ, ενώ σε εμάς ήρθε όταν ανεβήκαμε στα 1.8. Το γιατί είναι δυνητικά μεγάλο πρόβλημα να καταλήξει στον ΠΑΟ το ανέλυσα σε προηγούμενο σχόλιο. Καλύτερο αγωνιστικό fit σίγουρα μπορούμε να βρούμε.eddiedimitris έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 9:33 pmΟταν ο Μιλου γύρισε απ την Τσσκα γνωρίζουμε δεδομένα ότι είχε υψηλότερες προσφορές από εξίσου μεγάλες ομάδες?
Γιατι αν πχ του έδινε περισσότερα η Αρμανι δε μετράει το ίδιο...
Από κει και πέρα το πρόβλημα δεν θα είναι αν φύγει ή αν πάει στον Παναθηναικο...Πρόβλημα θα είναι αν δεν πάρουμε καλύτερο...Προσωπικά θεωρώ μπορούμε πολύ εύκολα να βρούμε παίκτη που θα αποδώσει συνολικά καλύτερα απ τον Μιλου...Δε λέω ότι θα έχει παραπάνω ταλέντο αλλά ότι θα προσφέρει περισσότερα στην ομάδα γιατί στην τελική αυτό μετράει...
Άνετα κρατάς Πετρουσεφ στη θέση του μαζί με Ραιτ συν Φαλ και δίνεις τα ρέστα σου στα γκαρντ που εκεί έχεις σοβαρό θέμα και λόγω αυτού μας έχει πειράξει η φυγή Σλουκα...
Αν πχ έκανες ένα all in και στη θέση Γκος-Βιλντοζα-Έβανς-Φουρνιε έφερνες Μαλεντον-Κορντινιε-Τόμσον-Μακινταιρ θα άλλαζε πολύ το πράγμα...και νομίζω δεν υπάρχει και τρελή οικονομική διαφορά....
Τελοσπαντων τη διαφορά την κάνουν οι κοντοί και εκεί υπάρχει σοβαρό θέμα
Για τα γκαρντ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο με τη φιλοσοφία του σχολίου, διαφωνώ στα πρόσωπα. Πχ Μαλεντόν αντί για Γκος με τα χίλια εννοείται, ποιος δε θα το ήθελε, άλλα Τόμσον πχ αντί για Φουρνιέ για κανένα λόγο. Πρωτίστως όμως εκεί πρέπει να αδειάσουμε σε ποσότητα εκεί και να γεμίσουμε σε ανθεκτικότητα (ανάθεμα και πότε) και ποιότητα.
0
- steph.larry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σαφώς, για αυτό και κατ΄αρχήν δε διαφώνησα. Παρέθεσα απλά μια επεξήγηση σχετικά με τα δικά μου γραφόμενα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 9:56 pmΈχουνε πάντως μία δόση δίκιου πολλά από αυτά που είπε όμως……το σύνδρομο βέβαια καταδίωξης που αναφέρθηκε ήταν τελείως οff και κατιτίς άσχετο, εντούτοις όμως στο σύνολο των θεμάτων που αναφέρθηκε θεωρώ ότι είναι σωστή συνολικά άποψη !!steph.larry έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 8:33 pm
Άποψη σου, κανένα πρόβλημα. Να διευκρινίσω ότι για το σχόλιο μου σχετικά με ματς του ΠΑΟ δεν έχω ως κύριο κριτήριο τα γραφόμενα από συμφορουμίτες συνοπαδούς και μη. Είτε πολύ είτε περισσότερο, η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα είναι πρωτίστως μπασκετικοί, και έχει σημασία αυτό για το πως φιλτράρουμε πληροφορίες και πως σχολιάζουμε. Αυτό επουδενί όμως δεν αποτελεί αντίστοιχη εικόνα με άλλα μέτωπα, από τα γνωστά αθλητικά site έως και τους light διαλόγους με συναδέλφους στη καθημερινότητα της εργασίας. Θα μου πεις και τι σχέση έχουν αυτά; Εμ έχουν επειδή ο πολύς ο θόρυβος ή και η παπαρολογία όπως πολύ σωστά είπες, από εκείνη τη μάζα συνολικά προέρχεται και δυστυχώς διαπιστώνω ότι οι ομάδες επηρεάζονται από αυτό το φαινόμενο.
Τώρα για οτι μας πιάνει τους Ολυμπιακούς σύνδρομο καταδιώξης , προσωπικά μόνο ως πολύ αστείο μπορώ να το εκλάβω. Άντε να σου πω ότι έχουμε μια εύκολη ροπή προς τη γκρίνια που σίγουρα προκύπτει εν πολλοίς από τα γεγονότα της τελευταίας διετίας, με κορύφωση από το σουτ του Γιουλ και μετά.
1
1

-
- Reactions: 917
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Μαλεντόν τί κοινό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του βλέπουμε ώστε να τον συγκρίνουμε απευθείας με τον Γκος? Επίσης ,……είναι δυνατόν να βάζουμε σε ζυγαριά τον Φουρνιέ? Επαναλαμβάνω……τον Φουρνιέ??? Με οποιονδήποτε από τους 4?? Ο Μαλεντόν που υποτίθεται ότι είναι το πιο next big thing από τους άλλους, απλά του δένει τα κορδόνια στην Εθνική, παρέα με τον Κορντινιέ!!! Ας είμαστε πιο εγκρατείς και όχι τόσο πεσιμιστές βρε μάγκες!! Πολλά δεν μου αρέσουν και εμένα εφέτος, αλλά μην φθάσουμε και στο άλλο άκρο!!steph.larry έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 9:58 pm'Ισως και να μην είχε προτάσεις από τα μεγάλα ονόματα, αλλά Βίρτους και Μονακό νομιζώ τον ξεκινούσαν από τα 2 μύρια και πάνω στις διαπραγματεύσεις από όσο μπορώ να θυμηθώ, ενώ σε εμάς ήρθε όταν ανεβήκαμε στα 1.8. Το γιατί είναι δυνητικά μεγάλο πρόβλημα να καταλήξει στον ΠΑΟ το ανέλυσα σε προηγούμενο σχόλιο. Καλύτερο αγωνιστικό fit σίγουρα μπορούμε να βρούμε.eddiedimitris έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 9:33 pmΟταν ο Μιλου γύρισε απ την Τσσκα γνωρίζουμε δεδομένα ότι είχε υψηλότερες προσφορές από εξίσου μεγάλες ομάδες?
Γιατι αν πχ του έδινε περισσότερα η Αρμανι δε μετράει το ίδιο...
Από κει και πέρα το πρόβλημα δεν θα είναι αν φύγει ή αν πάει στον Παναθηναικο...Πρόβλημα θα είναι αν δεν πάρουμε καλύτερο...Προσωπικά θεωρώ μπορούμε πολύ εύκολα να βρούμε παίκτη που θα αποδώσει συνολικά καλύτερα απ τον Μιλου...Δε λέω ότι θα έχει παραπάνω ταλέντο αλλά ότι θα προσφέρει περισσότερα στην ομάδα γιατί στην τελική αυτό μετράει...
Άνετα κρατάς Πετρουσεφ στη θέση του μαζί με Ραιτ συν Φαλ και δίνεις τα ρέστα σου στα γκαρντ που εκεί έχεις σοβαρό θέμα και λόγω αυτού μας έχει πειράξει η φυγή Σλουκα...
Αν πχ έκανες ένα all in και στη θέση Γκος-Βιλντοζα-Έβανς-Φουρνιε έφερνες Μαλεντον-Κορντινιε-Τόμσον-Μακινταιρ θα άλλαζε πολύ το πράγμα...και νομίζω δεν υπάρχει και τρελή οικονομική διαφορά....
Τελοσπαντων τη διαφορά την κάνουν οι κοντοί και εκεί υπάρχει σοβαρό θέμα
Για τα γκαρντ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο με τη φιλοσοφία του σχολίου, διαφωνώ στα πρόσωπα. Πχ Μαλεντόν αντί για Γκος με τα χίλια εννοείται, ποιος δε θα το ήθελε, άλλα Τόμσον πχ αντί για Φουρνιέ για κανένα λόγο. Πρωτίστως όμως εκεί πρέπει να αδειάσουμε σε ποσότητα εκεί και να γεμίσουμε σε ανθεκτικότητα (ανάθεμα και πότε) και ποιότητα.
6
6

- shaq7
- Reactions: 7265
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ας ξεπερασω να αλλαξουμε τον φουρνιε που ειναι τοπ5 παικτης ευρωλιγκας στην χειροτερη,οτι σχεδον ολοι εχουν συμβολαια κτλ..απλα να υπενθυμισω οτι ακομα δεν την εχουμε χασει την ευρωλιγκα..αν δεν κανω λαθος οι στοιχηματικες που κατι θα ξερουν μας θεωρουν πρωτο φαβορι..εκτος και θελετε να την παρουμε και μετα να διωξουμε ολο το ροστερ να φερουμε αλλους..θα ναι μια πρωτοτυπια και αυτο,δεν μπορεις να πεις.
Δηλαδη αν στο φ4 ο μιλου την δει αμπντουλ τζαμπαρ και ο γκος ματζικ τζονσον παλι θα θελετε να φυγουν?
Δηλαδη αν στο φ4 ο μιλου την δει αμπντουλ τζαμπαρ και ο γκος ματζικ τζονσον παλι θα θελετε να φυγουν?
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Ολυμπιακός δεν θέλει Μιλουτίνοφ. Θέλει Χάινς και Ντάνστον να το πω απλά.. Ας πάει και στον ΠΑΟ. Δεν είναι παίχτης που θα μας κάνει μεγάλη ζημιά όπως πχ ο Σλούκας. Ο Ολυμπιακός θέλει έναν Έκπε Ούντο για να κυριαρχήσει.. Να δωθεί ένα 2-2,5 για τέτοιο παίχτη.. Αν δώσουμε 2 σε Μίλου είναι καταστροφή. Θα βλέπουμε τις υψωμένες γροθιές του Λεσόρτ!
1
1

- steph.larry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το στρωτό παιχνίδι που προσφέρει ο καλός Γκος και η άμυνα που παίζει, αναλογικά πάντα με το συμβόλαιο του, είναι deal που δε βρίσκεις εύκολα στην ευρωλίγκα, μην πω και καθόλου. Το σημαντικό deal-breaker είναι η έλλειψη ανθεκτικότητας, το γεγονός ότι μας τρώει το άγχος ότι μπορεί να βήξει ή να τον στραβοκοιτάξουν και να πάθει θλάση.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 24, 2025 1:29 amΜαλεντόν τί κοινό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του βλέπουμε ώστε να τον συγκρίνουμε απευθείας με τον Γκος? Επίσης ,……είναι δυνατόν να βάζουμε σε ζυγαριά τον Φουρνιέ? Επαναλαμβάνω……τον Φουρνιέ??? Με οποιονδήποτε από τους 4?? Ο Μαλεντόν που υποτίθεται ότι είναι το πιο next big thing από τους άλλους, απλά του δένει τα κορδόνια στην Εθνική, παρέα με τον Κορντινιέ!!! Ας είμαστε πιο εγκρατείς και όχι τόσο πεσιμιστές βρε μάγκες!! Πολλά δεν μου αρέσουν και εμένα εφέτος, αλλά μην φθάσουμε και στο άλλο άκρο!!steph.larry έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 23, 2025 9:58 pm
'Ισως και να μην είχε προτάσεις από τα μεγάλα ονόματα, αλλά Βίρτους και Μονακό νομιζώ τον ξεκινούσαν από τα 2 μύρια και πάνω στις διαπραγματεύσεις από όσο μπορώ να θυμηθώ, ενώ σε εμάς ήρθε όταν ανεβήκαμε στα 1.8. Το γιατί είναι δυνητικά μεγάλο πρόβλημα να καταλήξει στον ΠΑΟ το ανέλυσα σε προηγούμενο σχόλιο. Καλύτερο αγωνιστικό fit σίγουρα μπορούμε να βρούμε.
Έχεις ενα δίκιο στο ότι ο Μαλεντόν ίσως να ταιριάζει να συγκριθεί περισσότερο με Έβανς πχ ως scoring-first combo, αλλά έχει το συνδυασμό ταλέντου, ικανότητας χειρισμού μπάλας αλλά και μικρής ηλικίας για να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση ως PG. Φουρνιέ εξυπακούεται πως δε βάζω στη ζυγαριά με τίποτα και κανέναν, ίσως να μη το έκανα επαρκώς σαφές στην απάντηση μου πιο πάνω.
Επίσης δε θα μας έλεγα πεσιμιστές φίλε μου, απλώς είναι δεδομένο ότι το βασικό ατού της φετινής μας περιφέρειας έγκειται κυρίως στο βάθος και στη ποσότητα και λιγότερο στην ποιότητα. Αυτό δε σημαίνει ότι η ομάδα δεν είναι καλή ή οτι προεξοφλίζουμε το απότελεσμα του F4, όσο και αν η πρόσφατη προϊστορία δεν μας είναι ευχάριστη.
0
Αναγνωρίζω ότι ο Μιλου ήρθε στον Ολυμπιακο με λιγότερα χρήματα...
Ότι έχει προσφέρει στο παρελθόν....
Ότι ξέρει καντάρια μπάλας...
Απλά ο Πετρουσεφ είναι 24 και το καλοκαίρι που θα επιστρέψει του λες:
Αγόρι μου μοιράζεσαι τη θέση 5 με Φαλ και ανανεώνεις για 3 χρόνια ακόμα.
Απέδειξε μας στο παρκέ Ότι είσαι το Νο1....
Και κάνεις all in στα γκαρντ...
Εκεί υστερούμε....
Ντορσευ 1.7
Βιλντοζα 1.5 (αν και μ αρέσει)
Με τέτοια λεφτά παίρνεις πακέτο Μαλεντον Σορτς
Και 500000 ακόμα και είσαι υπερπληρης
Εκεί υστερούμε....
Ντορσευ 1.7
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- golitog7
- Reactions: 1927
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μαλεντόν ήταν ΝΒΑ. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάει. Γενικά άμα διαβείς τον ατλαντικό προς τα δω είναι λίγο δύσκολη η επιστροφή. Δες τον Ναν πχ που κάνει όργια εδώ όπως δεν έχει κάνει κανένας άλλος και στο ΝΒΑ τον έχουν γραμμένο.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 24, 2025 12:28 pmΟ Γκος είναι πολύ καλός παίχτης αλλά δεν τον βασταν τα πόδια του. Χάνει συνέχεια παιχνίδια. Ο Μαλεντον είναι Γάλλος και παιχταρας και σίγουρα θα πάει NBA.. άρα δεν μπορείς να τον κάνεις ηγέτη..
Ο Μιλουτινοφ κουράζει γιατί είναι είτε τραυματίας είτε ντεφορμε και με σώμα 45αρι μπαμπά.
Ο Γκος πράγματι χάνει κάποια παιχνίδια αλλά είναι παιχταράς και θα τον ήθελα και του χρόνου. Φέτος έκατσε ταυτόχρονα η απουσία του με του Γουόκαπ γι αυτό ισως μας ξινίζει λίγο παραπάνω.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν το ξερά ότι ήταν NBA και μυρίζομαι φάση yabusele.. ο οποίος επίσης είναι παιχταρας για Ευρώπη. Ίσως τότε να πρέπει να δωθεί έμφαση και σε Μαλεντον. Εκτός αν γυρίσει φορτσατος ο Έβανς. Πράγματι συνέπεσαν οι 2 τραυματισμοί των παιχτών μας στο 1. Για μένα ο καλός Γκος είναι καλύτερος του Γουοκαπ γιατί σκοραριστικα και δημιουργικά το έχει εμφανώς περισσότερο. Πέσαμε πολύ με την απουσία του. Γενικά είναι παίχτης που το μεγάλο του ψεγάδι είναι ότι τραυματίζεται πολύ.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 24, 2025 12:46 pmΟ Μαλεντόν ήταν ΝΒΑ. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάει. Γενικά άμα διαβείς τον ατλαντικό προς τα δω είναι λίγο δύσκολη η επιστροφή. Δες τον Ναν πχ που κάνει όργια εδώ όπως δεν έχει κάνει κανένας άλλος και στο ΝΒΑ τον έχουν γραμμένο.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 24, 2025 12:28 pmΟ Γκος είναι πολύ καλός παίχτης αλλά δεν τον βασταν τα πόδια του. Χάνει συνέχεια παιχνίδια. Ο Μαλεντον είναι Γάλλος και παιχταρας και σίγουρα θα πάει NBA.. άρα δεν μπορείς να τον κάνεις ηγέτη..
Ο Μιλουτινοφ κουράζει γιατί είναι είτε τραυματίας είτε ντεφορμε και με σώμα 45αρι μπαμπά.
Ο Γκος πράγματι χάνει κάποια παιχνίδια αλλά είναι παιχταράς και θα τον ήθελα και του χρόνου. Φέτος έκατσε ταυτόχρονα η απουσία του με του Γουόκαπ γι αυτό ισως μας ξινίζει λίγο παραπάνω.
0
- montechristo
- Reactions: 2147
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν θεωρώ τον Πετρούσεφ ως 5αρι. Μπορεί να παίξει και στη θέση 5, αλλά 5αρι δεν είναι.melagis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 24, 2025 10:21 amΑναγνωρίζω ότι ο Μιλου ήρθε στον Ολυμπιακο με λιγότερα χρήματα...
Εκεί υστερούμε....
Ντορσευ 1.7
Ούτε και ο ίδιος θέλει να παίζει κυρίως ως 5αρι.
Νομίζω πως για να παίξει στον Ολυμπιακό θα ζητήσει εγγυημένα κοντά στα 20 λεπτά ως 4αρι, όπερ αδύνατον λόγω Βεζένκοφ.
0