Σε περίπτωση λοιπόν αλλαγής προπονητή κάνεις δεν μποροει να ξέρει τι θα γίνει με μεταγραφές
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- eddiedimitris
- Reactions: 675
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως αν η ομάδα δεν πάρει τίτλο στο υπόλοιπο της σεζόν νομίζω θα πρέπει να φύγει ο προπονητής...Δεν έχει να κάνει με την αξία του που προφανώς είναι τεράστια αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει ανανέωση στην ομάδα...
Σε περίπτωση λοιπόν αλλαγής προπονητή κάνεις δεν μποροει να ξέρει τι θα γίνει με μεταγραφές
1
1

-
- Reactions: 239
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Σακ7 ξεχάσες ΜακΚισσαρο ανανεωμένο, δυνατό, πιο σοφό και πολύ αποτελεσματικό και φέτος.
Γουολκαπ-Γκος-ΜακΚισσικ η αμυντική ραχοκοκαλιά του Ολυμπιακού δεν σπάει.
Ο Λι θα μείνει σιγουρα;;;
Δίπλα σε παιχταράδες Φορνιε, Εβανς της πρώτης 5αδας ο Γκος
ο Μούσα θα ήταν ο άρχοντας της δεύτερης 5αδας με Γουοκαπ και ΜκΚισσικ να καθαρίζουν οργανωτικά και αμυντικά.
Πετρουσεφ έχει λαμπρο μέλλον με σωστή διαχείριση.
ο Μούσα θα ήταν ο άρχοντας της δεύτερης 5αδας με Γουοκαπ και ΜκΚισσικ να καθαρίζουν οργανωτικά και αμυντικά.
1
1

- shaq7
- Reactions: 6813
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
και εγω πιστευω θα μεινει ο σακ απλα θα ειναι εκτος 12δας.παντως ο μακισικ 1-2 μηνες παιζει φοβερα την χρονια και τους υπολοιπους τον ψαχνουμε..αν μεινει θα ειναι συναισθηματικα περισσοτερο.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 4:10 pmΣακ7 ξεχάσες ΜακΚισσαρο ανανεωμένο, δυνατό, πιο σοφό και πολύ αποτελεσματικό και φέτος.
ο λι εχει πει ο μπαρτζω οτι αποκτηθηκε και για τα επομενα χρονια και τον πιστευει πολυ..
μωρε ο μουσα αρχοντας θα ναι απλα 10-15λ δεν προκειται να παιζει σε οποια 5δα και να ειναι.
πετρουσεφ εχει λαμπρο μελλον απλα οχι ως 5ρι ,ειδικα αν στο 4 ειναι ο βεζε..οποτε μιας και ο βεζε δεν το κουναει δεν τον βλεπω τον σερβο να μενει.εκτος πια και για να χωρεσουμε τον πετρουσεφ αλλαξουμε ενα σορο παικτες..
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τρί Μαρ 25, 2025 4:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- montechristo
- Reactions: 1992
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
1. Το ότι ο Γκος δεν είναι γυάλινος δεν είναι της τάξεως του "μαύρο-άσπρο". Για μένα είναι όπως όλοι οι άλλοι νορμάλ παίκτες -όχι βιονικός (αν και τώρα τελευταία μπορείς να τον πεις και βιονικό, με το ξύλο που έχει φάει), αλλά σε κάθε περίπτωση νορμάλ.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 11:06 amΕσύ φίλε μου έκανες quote σε προηγούμενο ποστ και υποστήριξες ότι ο Γκος ΔΕΝ είναι γυάλινος! Εσύ πας να κάνεις το άσπρο μαύρο παίζοντας με την νοημοσύνη και σε πείραξαν οι χαρακτηρισμοί..montechristo έγραψε: ↑Δευ Μαρ 24, 2025 11:34 pm
"Σούταρε", "παλτό", "τσαρλατάνος"...
Άσκοποι και άστοχοι χαρακτηρισμοί για παίκτες και προπονητές του ανώτερου επιπέδου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, που -τουλάχιστον στα μάτια τα δικά μου- δείχνουν το καφενειακό επίπεδο που -δυστυχώς- οδεύει το φόρουμ.
Μην το πάρεις προσωπικά -δεν είσαι ο μόνος!![]()
2. Βεβαίως και με πείραξαν οι χαρακτηρισμοί, όπως θα έπρεπε να πειράξουν και τους mods. Εγώ αν σε αποκαλέσω εσένα με ανάλογους χαρακτηρισμούς, θα φάω σίγουρα φάουλ και αποκλεισμό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό δεν συμβαίνει όταν κάποιος χρησιμοποιήσει τέτοιους χαρακτηρισμούς για παίκτες ή προπονητές. Είναι θέμα σεβασμού στην ανθρώπινη υπόληψη και υπόσταση.
Παρεμπιπτόντως, εγώ προσωπικά ΠΟΤΕ δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιους χαρακτηρισμούς για συμφουρομίτες. Όσα φάουλ έχω μαζέψει και αποκλεισμούς είναι για ειρωνικά σχόλια, αλλά ποτέ για υβριστικά.
3. Whataboutism σε όλο του το μεγαλείο!
0
-
- Reactions: 831
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαφωνώ κάθετα, σίγουρα την ίδια άποψη έχει και ο coach, καθώς και ο παίκτης, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι έχει πολύ μπάσκετ μέσα του ακόμη. Σας αρέσει δεν σας αρέσει ο αρχηγός, βασικό τριάρι θα είναι ΚΑΙ του χρόνου.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 4:03 pmΜούσα είναι τρελή αναβάθμιση. Απέχουν το χάος αυτή τη στιγμή με τον αρχηγό. Ο Παπανικολάου δεν θα έπαιζε με καμιά Παναγία βασικό τριάρι σε διεκδικήτρια τίτλου. Παίζει καθαρά λόγω ονόματος και εμπειρίας σε εμάς.
1
1

- kite26
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα πω τη γνώμη μου, ίσως ενοχλήσει...Αυτή είναι όμως. Θεωρώ ότι από του χρόνου Μακισικ Μιλουτίνοφ θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν. Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να έχει τις απαντήσεις εκεί που κρίνονται οι κούπες. Ούτε ο Μακισικ, ούτε ο Πίτερς, ακόμα και ο Σάσα στα κρίσιμα, δεν έχουν (απο)δείξει ότι μπορούν να κουβαλήσουν όταν το ματς είναι ο θάνατος σου η ζωή μου, όπως έκαναν κατά το παρελθόν ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι παικταράδες. Απλά λέω αυτο, ότι καλή η κανονική περίοδος, αλλά στα κρίσιμα ματς είναι το θέμα.
2
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Μακισικ μας πήγε f4 πέρυσι, γιατί το ξεχνάμεkite26 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 4:32 pmΘα πω τη γνώμη μου, ίσως ενοχλήσει...Αυτή είναι όμως. Θεωρώ ότι από του χρόνου Μακισικ Μιλουτίνοφ θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν. Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να έχει τις απαντήσεις εκεί που κρίνονται οι κούπες. Ούτε ο Μακισικ, ούτε ο Πίτερς, ακόμα και ο Σάσα στα κρίσιμα, δεν έχουν (απο)δείξει ότι μπορούν να κουβαλήσουν όταν το ματς είναι ο θάνατος σου η ζωή μου, όπως έκαναν κατά το παρελθόν ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι παικταράδες. Απλά λέω αυτο, ότι καλή η κανονική περίοδος, αλλά στα κρίσιμα ματς είναι το θέμα.
Edit 1: Ο Βεζενκοφ στο τελικό έβαλε 29 πόντους, τι άλλο να κάνει??
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος balkanwarrior την Τρί Μαρ 25, 2025 4:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ λέμε αφού!!!TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 3:49 pmΟ Πετρουσέφ θα πρέπει να γυρίσει στην ομάδα και να στηριχθεί και να δουλευτεί για πρώτο πεντάρι.
Με το ζόρι;
Άσε που δεν είναι 5αρι.
0
- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Κυρίως λόγω άμυνας, που ο Μούσα δεν το 'χει.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 4:03 pmΜούσα είναι τρελή αναβάθμιση. Απέχουν το χάος αυτή τη στιγμή με τον αρχηγό. Ο Παπανικολάου δεν θα έπαιζε με καμιά Παναγία βασικό τριάρι σε διεκδικήτρια τίτλου. Παίζει καθαρά λόγω ονόματος και εμπειρίας σε εμάς.
0
-
- Reactions: 831
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά σας αρέσει δεν σας αρέσει ο Παπ είναι κομβικός για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Απλά δείτε τς +- όταν είναι ο Παπ μέσα και όταν δεν είναι. Χαώδης διαφορά. Ειδικά οι πεντάδες που είναι ο Σακ στο τρία λειτουργούν πολύ χειρότερα στην επίθεση από ότι με Παπ.
Με τις δηλώσεις που έκανε τον βλέπω και του χρόνου να βαράει 20αλεπτα. Μοναδική μου ελπίδα είναι απλά να αποκτηθεί ένας παίκτης τύπου Ward να τον πλαισιώσει, ώστε να μην παίζει άλλο την θέση μόνος του.
Με τις δηλώσεις που έκανε τον βλέπω και του χρόνου να βαράει 20αλεπτα. Μοναδική μου ελπίδα είναι απλά να αποκτηθεί ένας παίκτης τύπου Ward να τον πλαισιώσει, ώστε να μην παίζει άλλο την θέση μόνος του.
2
2

- shaq7
- Reactions: 6813
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
o μονεκε εχει βγαλει περισσοτερες ειδησεις απο ολους τους ρεπορτερ μαζι..οταν ολοι λεγαν οτι ο εβανς θα παιζει τον γεναρη αυτος ελεγε οτι θα μπει τον απριλιο και δυσκολα θα παιξει σοβαρο ρολο για φετος ..Αφου ειναι κολλητος με ολους,του τα λενε.
ο μπογρης ειναι τρολερας απλα..ποιος θα του δωσει πληροφορια και γιατι να το κανει..δεν ειναι οτι εχει καλες σχεσεις με κανεναν απο αυτους που παιζουν τωρα.Στο τουιτερ μπορει να τα βλεπει..
Εκει παρεπιπτοντως απο μεγαλα πρασινα ακκαουντ βγαινει οτι κλεισαμε τον κωστακουμπο..δεν πετυχαινουν ποτε τιποτα αλλα ποτε δεν ξερεις.
0