Off topic NBA

Συντονιστής: Captains

ggr

allstar
Reactions: 1857
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 23, 2025 3:58 pm

reignman έγραψε:
Κυρ Μαρ 23, 2025 2:52 am
SteveNashidis έγραψε:
Κυρ Μαρ 23, 2025 1:32 am
και το 2012 οι Σιξερς ως 8οι τους Σικάγο Μπουλς
το μονο που εδειξε αυτο ειναι τι ροστερ καταφερε να παει μεχρι τελικους ανατολης ο rose.
μολις τραυματιστηκε σχολασε ο γαμος και εχασαν απο τον jrue.
Πάντως μου άρεσε εκείνη η ομάδα των Bulls του Θιμποντο. Σκληρή αμυντικά και με die hard mentality. Ακριβώς το μπάσκετ που μου αρέσει να βλέπω και έπαιζα κάποτε, γιατί τώρα που είμαι κ@λογερος παίζω το στυλ μπάσκετ που κράζω... Ειδικά φέτος που με επανέφεραν στην ενεργό δράση, έχω γίνει τελείως stretch four, τόσο που θα με ρωτήσει κανείς τι είναι η ρακέτα και θα απαντήσω "αυτό που κρατάει ο τενίστας"...

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1633
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Μαρ 25, 2025 8:11 pm

Αυτή την εβδομάδα οι ιδιοκτήτες θα ψηφίσουν για την ευρωπαϊκή λίγκα.

1
1 Εικόνα
ggr

allstar

Τρί Μαρ 25, 2025 8:14 pm

Ελπίζω αρνητικά

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2910
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Μαρ 25, 2025 8:32 pm

ggr έγραψε:
Ελπίζω αρνητικά
αν μυριστουν αιμα θα ψηφισουν με χερια και με ποδια.

1
1 Εικόνα
ggr

allstar

Τρί Μαρ 25, 2025 9:13 pm

reignman έγραψε:
ggr έγραψε:
Ελπίζω αρνητικά
Ας κοιτάξουν να διορθώσουν πρώτα τα κακώς κείμενα της λίγκας και να αφήσουν τις μ@λ@κιες για ευρωπαϊκές, ασιατικές και γαλαξιακες λίγκες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2910
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Μαρ 25, 2025 10:38 pm

ggr έγραψε:
reignman έγραψε:

Ας κοιτάξουν να διορθώσουν πρώτα τα κακώς κείμενα της λίγκας και να αφήσουν τις μ@λ@κιες για ευρωπαϊκές, ασιατικές και γαλαξιακες λίγκες
10% αυξηση το salary cap για την επομενη σεζον, στα $154Μ... οποτε απο οικονομικης πλευρας (που ειναι και το μονο που τους νοιαζει) παει καλα.

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 3989
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Μαρ 31, 2025 6:02 pm

Στην Ανατολή δεν έχουμε πολλές εκκρεμότητες. Ξέρουμε τα #1-#3 seeds και πιθανότατα γνωρίζουμε τα #4-#5. Οι Bucks μάλλον θα είναι στο #6 και τα ζευγάρια των Play-in είναι μάλλον γνωστά. Άρα:

#7-#8 Magic-Hawks, μπορεί και αντίστροφα.
#9-#10 Bulls-Heat, μπορεί και αντίστροφα.

#1 Cavs
#2 Celtics
#3-#6 Knicks-Bucks
#4-#5 Pacers-Pistons.

Η εικόνα των Bucks είναι κακή και αναρωτιέμαι τι περιμένουν οι Bucks να αλλάξει ο Doc, ο οποίος δεν έχει καταφέρει και πολλά στο 1 και χρόνο που βρίσκεται εκεί.

Στη Δύση είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. Νομίζω ότι ξέρουμε το #1-#3 με μια επιφύλαξη ποιος θα είναι στο #2 (πιθανότατα οι Nuggets). Νομίζω ότι ξέρουμε και τη δεκάδα μετά το χθεσινή ήττα των Suns.

Από το #4 εώς το #8 είναι κοντινές οι διαφορές με τους τέταρτους Lakers να έχουν το δεύτερο δυσκολότερο πρόγραμμα μετά τους Suns. Επίσης δύσκολο πρόγραμμα έχει και το Golden State, αντίθετα το πιο εύκολο πρόγραμμα έχουν οι Timberwolves - είναι και φορμαρισμένοι - που αν δεν τους επηρεάσει η επερχόμενη τιμωρία πιστεύω ότι θα μπουν άνετα στην εξάδα (και πιο πάνω). Το λοιπόν:

#7-#8 Warriors-Clippers
#9-#10 Mavs-Kings

#1 Thunder
#2 Nuggets
#3 Rockets
#4-#5 Timberwolves-Lakers (μπορεί και αντίστροφα).
#6 Grizzlies (εκτός και αν βαρέσουν διάλυση)

Μπορεί να έχουμε πρώτο γύρο Thunder-Warriors ή Nuggets-Warriors. Υπάρχουν ζευγαρώματα που δε βγαίνουν στα Play-offs και ίσως δούμε ομάδες στο τέλος να επιλέγουν αντίπαλο - εκεί κάπου στο #4-#6.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Δευ Μαρ 31, 2025 6:18 pm

reignman έγραψε:
Τρί Μαρ 25, 2025 10:38 pm
ggr έγραψε:

10% αυξηση το salary cap για την επομενη σεζον, στα $154Μ... οποτε απο οικονομικης πλευρας (που ειναι και το μονο που τους νοιαζει) παει καλα.
Αν συνεχίσει η κατρακύλα στα ποσοστά τηλεθέασης δεν ξέρω πόσο θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά

1
1 Εικόνα
ggr

allstar

Δευ Μαρ 31, 2025 8:06 pm

ssoulliss έγραψε:
Δευ Μαρ 31, 2025 6:02 pm
Στην Ανατολή δεν έχουμε πολλές εκκρεμότητες. Ξέρουμε τα #1-#3 seeds και πιθανότατα γνωρίζουμε τα #4-#5. Οι Bucks μάλλον θα είναι στο #6 και τα ζευγάρια των Play-in είναι μάλλον γνωστά. Άρα:

#7-#8 Magic-Hawks, μπορεί και αντίστροφα.
#9-#10 Bulls-Heat, μπορεί και αντίστροφα.

#1 Cavs
#2 Celtics
#3-#6 Knicks-Bucks
#4-#5 Pacers-Pistons.

Η εικόνα των Bucks είναι κακή και αναρωτιέμαι τι περιμένουν οι Bucks να αλλάξει ο Doc, ο οποίος δεν έχει καταφέρει και πολλά στο 1 και χρόνο που βρίσκεται εκεί.

Στη Δύση είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. Νομίζω ότι ξέρουμε το #1-#3 με μια επιφύλαξη ποιος θα είναι στο #2 (πιθανότατα οι Nuggets). Νομίζω ότι ξέρουμε και τη δεκάδα μετά το χθεσινή ήττα των Suns.

Από το #4 εώς το #8 είναι κοντινές οι διαφορές με τους τέταρτους Lakers να έχουν το δεύτερο δυσκολότερο πρόγραμμα μετά τους Suns. Επίσης δύσκολο πρόγραμμα έχει και το Golden State, αντίθετα το πιο εύκολο πρόγραμμα έχουν οι Timberwolves - είναι και φορμαρισμένοι - που αν δεν τους επηρεάσει η επερχόμενη τιμωρία πιστεύω ότι θα μπουν άνετα στην εξάδα (και πιο πάνω). Το λοιπόν:

#7-#8 Warriors-Clippers
#9-#10 Mavs-Kings

#1 Thunder
#2 Nuggets
#3 Rockets
#4-#5 Timberwolves-Lakers (μπορεί και αντίστροφα).
#6 Grizzlies (εκτός και αν βαρέσουν διάλυση)

Μπορεί να έχουμε πρώτο γύρο Thunder-Warriors ή Nuggets-Warriors. Υπάρχουν ζευγαρώματα που δε βγαίνουν στα Play-offs και ίσως δούμε ομάδες στο τέλος να επιλέγουν αντίπαλο - εκεί κάπου στο #4-#6.
Αυτό το Μιλγουόκι μου τα χάλασε. Ήθελα να δω Knicks - Pistons στον πρώτο γύρο και φαινόταν ότι για εκεί πήγαινε το πράγμα, μέχρι που άρχισαν να χάνουν με την απώλεια του Lillard. Ήλπιζα να ήταν υγιείς φέτος, μπας και απέκλειαν αυτή την αχωνευτη την Ιντιάνα, με την οποία πιθανότατα θα διασταυρωθούμε. Θα ήθελα να τους "φέρναμε" και να πετουσαμε έξω τον χαχανουλη τον Haliburton αλλά δεν το βλέπω. Είναι πιο έμπειροι από μας.

Στη Δύση, πιστεύεις ότι αν γυρίσουν και οι υπόλοιποι ψηλοί των Mavericks, έχουν πιθανότητες για την οχταδα; Θεωρώ ότι με την παρούσα σύνθεση μπορούν να νικήσουν το Σακραμέντο αλλά τους υπόλοιπους όχι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 3989
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Μαρ 31, 2025 10:08 pm

ggr έγραψε:
Αυτό το Μιλγουόκι μου τα χάλασε. Ήθελα να δω Knicks - Pistons στον πρώτο γύρο και φαινόταν ότι για εκεί πήγαινε το πράγμα, μέχρι που άρχισαν να χάνουν με την απώλεια του Lillard. Ήλπιζα να ήταν υγιείς φέτος, μπας και απέκλειαν αυτή την αχωνευτη την Ιντιάνα, με την οποία πιθανότατα θα διασταυρωθούμε. Θα ήθελα να τους "φέρναμε" και να πετουσαμε έξω τον χαχανουλη τον Haliburton αλλά δεν το βλέπω. Είναι πιο έμπειροι από μας.

Στη Δύση, πιστεύεις ότι αν γυρίσουν και οι υπόλοιποι ψηλοί των Mavericks, έχουν πιθανότητες για την οχταδα; Θεωρώ ότι με την παρούσα σύνθεση μπορούν να νικήσουν το Σακραμέντο αλλά τους υπόλοιπους όχι.
Νομίζω ότι στην Ανατολή είναι πολύ συγκεκριμμένη η κατάσταση. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι 4 πρώτοι στην κατάταξη θα προχωρήσουν παραπάνω. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βγει κανάς άσος στο μανικί και να δούμε μία το πολύ έκπληξη.

Στη Δύση το Dallas χωρίς τον Kyrie, δε νομίζω ότι μπορεί. Το καλύτερο σενάριο για αυτούς θα είναι δύο νίκες στα play-in και 6 ή 7 παιχνίδια κόντρα στους Thunder.

1
1 Εικόνα
ggr

allstar

Τρί Απρ 01, 2025 12:41 am

ssoulliss έγραψε:
Δευ Μαρ 31, 2025 10:08 pm
ggr έγραψε:
Αυτό το Μιλγουόκι μου τα χάλασε. Ήθελα να δω Knicks - Pistons στον πρώτο γύρο και φαινόταν ότι για εκεί πήγαινε το πράγμα, μέχρι που άρχισαν να χάνουν με την απώλεια του Lillard. Ήλπιζα να ήταν υγιείς φέτος, μπας και απέκλειαν αυτή την αχωνευτη την Ιντιάνα, με την οποία πιθανότατα θα διασταυρωθούμε. Θα ήθελα να τους "δέρναμε" και να πετουσαμε έξω τον χαχανουλη τον Haliburton αλλά δεν το βλέπω. Είναι πιο έμπειροι από μας.

Νομίζω ότι στην Ανατολή είναι πολύ συγκεκριμμένη η κατάσταση. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι 4 πρώτοι στην κατάταξη θα προχωρήσουν παραπάνω. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βγει κανάς άσος στο μανικί και να δούμε μία το πολύ έκπληξη.

Στη Δύση το Dallas χωρίς τον Kyrie, δε νομίζω ότι μπορεί. Το καλύτερο σενάριο για αυτούς θα είναι δύο νίκες στα play-in και 6 ή 7 παιχνίδια κόντρα στους Thunder.
Καλά, εννοείται ότι δεν μπορούν για κάτι πέρα από παρουσία στα πλέι οφ. Η ερώτηση μου ήταν για το αν θα κέρδιζαν μέσω του πλέι ιν θέση στην οχταδα με όλους τους ψηλούς. Χωρίς τους Lively, Gafford δεν πιστεύω ότι θα μπουν πλέι οφ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3654
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τρί Απρ 01, 2025 2:35 pm

Εικόνα

H μόνη ομάδα που μοιάζει ικανή να σταματήσει τους Lakers είναι οι OKC. Φάνηκε και η κυριαρχία τους χθες απέναντι στους Ροκετς.
Φυσικά υπάρχει και η δύναμη του Ντένβερ με Γιόκιτς αλλά πιθανόν να μην συναντηθούν. Το ιδανικό σενάριο είναι να τερματίσουν 3οι να τους αποφύγουνΟΚC,DEN μέχρι τον τελικό Δύσης.

Νταλας και Σακραμέντο μας κρατάνε σταθερά σε πορεία play in μετά τις σημερινές τους ήττες :D
Θα πέσουμε ηρωικά χωρίς KD.

Στην Ανατολή Σελτικς, Νικς, Μπακς στο ίδιο μονοπάτι είναι μπασκετική αμαρτία. Θα πάνε οι Καβς περπατώντας τελικούς Ανατολής. Kαι ψάχνουμε παλιά βιντεάκια για ζέσταμα με ξύλο Pistons-Indiana :oops:

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
ggr

allstar

Τρί Απρ 01, 2025 5:32 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τρί Απρ 01, 2025 2:35 pm

Στην Ανατολή Σελτικς, Νικς, Μπακς στο ίδιο μονοπάτι είναι μπασκετική αμαρτία. Θα πάνε οι Καβς περπατώντας τελικούς Ανατολής. Kαι ψάχνουμε παλιά βιντεάκια για ζέσταμα με ξύλο Pistons-Indiana :oops:
Θα πάνε περπατώντας οι Cavs ως τους τελικούς Ανατολής κι εκεί θα φύγουν τρέχοντας για διακοπές από τους Celtics. Η Νέα Υόρκη θεωρώ ότι θα περάσει το Μιλγουόκι αλλά μετά δεν... Αν δεν αλλάξει κάτι, η Βοστώνη θα τους αποκλείσει το πολύ σε πέντε ματς.

Την Ιντιάνα δεν την ήθελα. Κάτι με φοβίζει σε αυτούς. Τουλάχιστον, ας τους δειρουμε :P

Για το Phoenix το έχω ξαναγράψει. Κρίμα, έπρεπε να είναι στα πλέι οφ. Τη συμπαθώ διαχρονικά την ομάδα σου κι ας παίζει ένα στυλ μπάσκετ διαφορετικό από αυτό που γουστάρω. Είχατε βλέπεις μια μεγάλη μου αδυναμία, τον Sir Charles. Η αφίσα του με τη φανέλα των Suns ήταν η μοναδική που ήταν κρεμασμένη στο δωμάτιο μου, όταν πήγαινα γυμνάσιο.

1
1 Εικόνα
abovetherim

senior
Reactions: 255
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 02, 2025 12:00 pm

Σπορτ 24, πρώτη είδηση για ΝΒΑ στην frontpage της ιστοσελίδας "Ακαταμάχητος Γιάννης, σφυροκόπησε το Φίνιξ" και "χάιλαιτς η 37άρα του Γιάννη".

Το ίδιο βράδυ ο Γιόκιτς έχει 61-10-10 σε 52 λεπτά και ο Κάρι 52-10-8 με 12 τρίποντα σε 36 λεπτά!
Αλλά πρέπει να σκρολάρεις παρακάτω για να τα δεις.

Ευχαριστούμε Χάρη Σταύρου για μια ακόμα φορά!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3654
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τετ Απρ 02, 2025 2:15 pm

abovetherim έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 12:00 pm
Σπορτ 24, πρώτη είδηση για ΝΒΑ στην frontpage της ιστοσελίδας "Ακαταμάχητος Γιάννης, σφυροκόπησε το Φίνιξ" και "χάιλαιτς η 37άρα του Γιάννη".

Το ίδιο βράδυ ο Γιόκιτς έχει 61-10-10 σε 52 λεπτά και ο Κάρι 52-10-8 με 12 τρίποντα σε 36 λεπτά!
Αλλά πρέπει να σκρολάρεις παρακάτω για να τα δεις.

Ευχαριστούμε Χάρη Σταύρου για μια ακόμα φορά!
Ακριβώς. Και στον προηγούμενο αγώνα Σανς Μπακς που έχασαν οι Μπακς οι τίτλοι των άρθρων ήταν

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Ντουράντ τον χτύπησε στο πρόσωπο κι ο συμπαίκτης του τον τράκαρε στο φινάλε
Σανς – Μπακς 108-106: Ντουράντ και Μπούκερ λύγισαν τον Αντετοκούνμπο
Τα highlights από τη μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σανς

Γενικά ούτε στην Αμερική δε γράφουν για τους Σανς. Προτιμότερο και για αυτούς ήταν το έχασε ο Λεμπρόν παρά νίκησε το Φοίνιξ. Οπότε δε περιμένω ποτέ να γράψουν κάτι που να ικανοποιεί τον μεγάλο σύνδεσμο των οπαδών του Φοίνιξ στην Ελλάδα :D :D :D Για αυτό και έχουμε εδώ την δικιά μας στήλη.

Γενικά το σπορτ24 είναι πολύ κοντά στο περιβάλλον του Γιάννη από την μία είναι καλό αλλά υπάρχει και η αρνητική πλευρά όπως σωστά αναφέρεις.
Μπορεί και οι ίδιοι να βλέπουν περισσότερα κλικς αν ο τίτλος είναι έτσι και μάλλον ο τίτλος για τους 60 του Γιόκιτς να εχει τα υποτριπλάσια views.

Γενικότερα όμως οι παραδοσιακοί οπαδοί του ΝΒΑ εδώ στην Ελλάδα πέρα από την ομάδα τους θέλουν μια πιο απομακρυσμένη οπτική γωνία για τις ειδήσεις του ΝΒΑ και δεν μπορούν τον (σε εισαγωγικά) χρωματισμό.

Τέλος και στο ΝΒΑ φίλε μου above πιο εύκολα θα δεις ψηλά τα κατορθώματα του Λεμπρόν παρά του Γιόκιτς ή του Κάρι.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά για το NBA, Retro & NBA Archive”