Euroleague Round 31, LDLC ASVEL Villeurbanne vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1410
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

-
- Reactions: 579
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φουρνιέ έχει καταντήσει γραφικός..με το που πάρει την μπάλα πάει κατευθείαν για το καλάθι, είτε με τρίποντο είτε με κατά μέτωπο επίθεση προς το καλάθι χωρίς να υπάρχει ανοιχτός διάδρομος και κουτουλάει πάνω στους αμυντικούς..εντωμεταξύ το μπάσιμο του είναι από τα χειρότερα που έχω δει για παίκτη τέτοιου επιπέδου..ακόμα και ο Ναν παίζει πολύ πιο έξυπνα (που παίρνει τραβηγμένες προσπάθειες) και έχει περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι του. Ο Φουρνιέ παίζει λες και έχει τεράστια πίεση να αποδείξει κάτι..ότι είναι ο ηγέτης της ομάδας ή ότι πρέπει να βάζει σε κάθε ματς πάνω από 25 πόντους. Δεν ξέρω..kojito έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 11:46 pmΟ Fournier ακόμα και σε μια βραδιά που έβαλε 25 από τους 70 πόντους, δίνει την εντύπωση ότι έκανε άλλη μια μέτρια εμφάνιση. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πεσμένος, παρ'οτι βγήκε μπροστά, νομίζω σκόραρε μόνο ένα τρίποντο και 5 βολές. Πρέπει κι ο Μπαρτζώκας να του βάλει λίγο χαλινάρι, παίρνει αρκετά τραβηγμένες και βιαστικές προσπάθειες ώρες ώρες.
Κάκιστο βράδυ συνολικά για την ομάδα και τον κόουτς. Ελπίζω με την Μονακό να συνέλθουμε κάπως.
5
5

- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1ος και 2ος δεν γίνεται να επιλέξουν αντίπαλο από την στιγμή που για τις θέσεις 7 & 8, υπάρχουν τα play in μεταξυ 7-10. Πιο πιθανό είναι να επιλέξει αντίπαλο ο ΠΑΟ παρά ο Ολυμπιακός.prime7 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 11:44 pm2 ήττες σερί με κακή νοοτροπία και λάθος επιλογές. Πάμε καρφί νομίζω για 2η θέση. Με άλλη μια ήττα μας έπιασε η Φενέρ. Εκτός τι να πω αν μας δουλεύουν και θέλουν να επιλέξουν αντίπαλο.
*Τώρα ειναι η καλύτερη εποχή να χάνουμε,αρκεί. Α αλλάξει αυτό όταν πρέπει.
0
- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η ομάδα χάλια...ακόμα και ο Φουρνιε αν δει κανείς συνολικά τα στατιστικα του και όχι μόνο τους πόντους δεν ήταν τόσο τρομερός
Κάτι που αφορά ξεκάθαρα το σταφ και τις επιλογές...Έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει παίκτης στην ομάδα που να αμείβεται λιγότερο από αυτό που προσφέρει ...Πως ήταν για παράδειγμα πέρσι ο Λεσορτ,ο Γκραντ κλπ πως είναι ο Μαλεντον...
Εμείς νομίζω δεν έχουμε ούτε έναν τέτοιο αντίθετα έχουμε πολλούς που αμείβονται παραπάνω από ότι αποδίδουν...Αυτό είναι πολύ αρνητικό για μια ομάδα αυτού του επιπέδου...
Κάτι που αφορά ξεκάθαρα το σταφ και τις επιλογές...Έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει παίκτης στην ομάδα που να αμείβεται λιγότερο από αυτό που προσφέρει ...Πως ήταν για παράδειγμα πέρσι ο Λεσορτ,ο Γκραντ κλπ πως είναι ο Μαλεντον...
Εμείς νομίζω δεν έχουμε ούτε έναν τέτοιο αντίθετα έχουμε πολλούς που αμείβονται παραπάνω από ότι αποδίδουν...Αυτό είναι πολύ αρνητικό για μια ομάδα αυτού του επιπέδου...
4
4

- coach blue
- Reactions: 1026
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πόσο σωστός είσαι φίλε. Με εκφράζεις απόλυτα.karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 11:45 pmΜε μόλις 2 διακριθέντες τον Σασα και τον Φουρνιέ και κυριολεκτικά όλη την άλλη ομάδα να πετάει χαρταετό δεν περίμενα τίποτα καλύτερο σήμερα, άθλιο μπάσκετ, hero balls και ότι κάτσει, έχασα τσάμπα μια ώρα από την ζωή μου……πάμε στο επόμενο και ελπίζω πραγματικά να το κάναμε επίτηδες και να παίξαμε τόσο άθλια….
Υ.Γ. Ο Φαλ πρώην παίκτης, το καλοκαίρι πρέπει να ψάξουμε έναν δυνατό και πιο νέο βασικό στην θέση 5….Ραιτ για back up και ας βρούμε έναν ακόμα….Ουτε Φαλ θέλω ούτε Μιλου, ζητάνε τρομάρα τους και ένα καράβι λεφτά…..
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1410
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μια ιταλική πίτσα σπέσιαλ, μια αραβική κοτόγυρο με ουγγαρέζα και για τελείωμα ένα τζιζκέικ πιστάτσιο.coach blue έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 11:51 pmΘα παιξει ο μιλουτινοφ .
.
.
.
Οποτε θα αφησει τον φαλ για βραδινο . Τρωει ελαφρα το βραδυ![]()
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- karamelitsa
- Reactions: 954
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Αφού όλοι οι άλλοι δεν κάνανε τίποτα, όσο και να σκοράρουν αυτοί οι 2, αν δεν έχεις καμία βοήθεια από κανέναν άλλο συμπαίκτη λογικό είναι να χάσεις με όποιον και αν παίζεις.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 11:52 pmΜε Βεζένκοφ και Φουρνιέ να σκοράρουν πάνω από είκοσι πόντους έκαστος, δεν το λες και καλό σημάδι ότι έχασε ο Ολυμπιακός.
1
1

-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TakeshyKurosawa1 την Τρί Μαρ 25, 2025 11:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
50 πόντους με Σάσα,Φουρνιε μαζί και βάλαμε συνολικά 70. Ποιο passing game. ;;; Πάμε να νικήσουμε Μονακο τώρα να πάρουμε μπροστά. Δεν είναι κακό που κάνουμε κάποιες ήττες. Περισσότερο θα με τρόμαζε να νικαγαμε συνέχεια μέχρι το Final 4. Ποιο πολύ τρομάζει η αποκαρδιωτική εμφάνιση των ψηλών.
Αναρωτιέμαι αν μπει ο Έβανς θα κατεβάζει και αυτός να κάνει πασουλες. Μιλάμε ο Λι κουβαλητης είναι κ άνθρωπος,δεν περνει καθόλου προσπάθειες.
Αναρωτιέμαι αν μπει ο Έβανς θα κατεβάζει και αυτός να κάνει πασουλες. Μιλάμε ο Λι κουβαλητης είναι κ άνθρωπος,δεν περνει καθόλου προσπάθειες.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prime7 την Τρί Μαρ 25, 2025 11:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- coach blue
- Reactions: 1026
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτες τις βλακειες τρωτε και μετα σας πειραζουν οι ποικιλιες του φουρνιε .kite26 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 11:54 pmΜια ιταλική πίτσα σπέσιαλ, μια αραβική κοτόγυρο με ουγγαρέζα και για τελείωμα ένα τζιζκέικ πιστάτσιο.coach blue έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 11:51 pm
Θα παιξει ο μιλουτινοφ .
.
.
.
Οποτε θα αφησει τον φαλ για βραδινο . Τρωει ελαφρα το βραδυ![]()

1
1

- Sokos
- Reactions: 511
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεύτερο σερί πολύ κακό ματς. Δίκαια χάσαμε. Τουλάχιστον φάνηκε να ξυπνάει ο γάλλος (ο ένας, γιατί ο άλλος κοιμόταν σε όλο το παιχνίδι).
Οχι ότι σημαίνει κάτι η πρώτη θέση, αλλά βλέπω την Fener να την κατακτά. Αν παίξουμε έτσι μεθαύριο θα χάσουμε με 15 και θα τελειώσει η ιστορία.
Η εικόνα εννοείται πως προβληματίζει πολύ περισσότερο από την ήττα. Ας ελπίσουμε να εμφανιστεί όπως πρέπει η ομάδα στα κρίσιμα γιατί αλλιώς ας το κλείσουμε το μαγαζί.
ΥΓ. Ο Fall είναι με διαφορά ο χειρότερος παίκτης της διοργάνωσης στις βολές. Ο τύπος είναι να τον συνταγογραφούν οι γιατροί για την υπόταση. Ακόμα κι ο ίδιος πλέον σουτάρει με ύφος «άντε να τελειώνουμε».
Οχι ότι σημαίνει κάτι η πρώτη θέση, αλλά βλέπω την Fener να την κατακτά. Αν παίξουμε έτσι μεθαύριο θα χάσουμε με 15 και θα τελειώσει η ιστορία.
Η εικόνα εννοείται πως προβληματίζει πολύ περισσότερο από την ήττα. Ας ελπίσουμε να εμφανιστεί όπως πρέπει η ομάδα στα κρίσιμα γιατί αλλιώς ας το κλείσουμε το μαγαζί.
ΥΓ. Ο Fall είναι με διαφορά ο χειρότερος παίκτης της διοργάνωσης στις βολές. Ο τύπος είναι να τον συνταγογραφούν οι γιατροί για την υπόταση. Ακόμα κι ο ίδιος πλέον σουτάρει με ύφος «άντε να τελειώνουμε».
0
-
- Reactions: 99
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν σχολίασα το επίπεδο των διαιτητών, αυτό δεν θα το κρίνω εγώ άλλωστε. Το πρόβλημα για μένα είναι πως συνειδητά δίνουν γελοία φάουλ σε προφανή φλοπινγκ, όπως κάνουν στο νβα εδώ και μια δεκαετία, με σκοπό να σκοράρουν οι παίκτες πιο εύκολα και να έχουμε παιχνίδια με υψηλό σκορ. Για αυτό και φέτος έχουμε ρεκόρ πόντων, ατομικά και ομαδικά, όχι γιατί οι παίκτες έγιναν καλυτεροι σκόρερ. Αυτό εμένα δεν μου αρέσει, αλλιώς το έχω μάθει αυτό το άθλημα.gkostas37 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 11:48 pmΓενικά το επίπεδο των διαιτητών στην EL είναι πάρα πολύ χαμηλό, αντί να είναι το κορυφαίο στην ευρώπη. Καμία σχέση με το επίπεδο του μπάσκετ που παίζεται. Και που να δεις τι γίνεται στο Euro Cup.Andre_Miller έγραψε: ↑Τρί Μαρ 25, 2025 11:40 pmΗ διαιτησία στην ευρωλίγκα τείνει δυστυχώς να γίνει τύπου νβα
1
1