Euroleague Round 31, LDLC ASVEL Villeurbanne vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μαρ 26, 2025 1:58 am

Ντροπιαστική εμφάνιση.
Νομίζω με προπονητή τον Μπαρτζώκα αν δεν έχεις τα ηγετικά χαρακτηριστικά του φουρνιε η το "ανιωθω" του βεζενκοφ σου κόβονται τα πόδια.
Ηδη ο λι παίζει σαν τον Λονγκ. Τσάμπα συμβόλαιο πληρώνουν.
Δεν νομίζω να δει τίποτα διαφορετικό ο κοουτς, ας ελπίσουμε στα κρίσιμα φουρνιε βεζενκοφ να κάνουν όργια.

0
kraftf

sophomore
Reactions: 70
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μαρ 26, 2025 2:03 am

reignman έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 1:17 am
pick n roll δεν παιζουμε, τα βυθισματα των ψηλων δεν μας νοιαζουν τις περισσοτερες φορες, miss match εκτος και ειναι του Sasha δεν το ψαχνουμε, οποτε γιατι βριζουμε τους ψηλους μας? Ο Φαλ επιθετικα σχεδον παντα αμπαλος και ατολμος ηταν. εδω δεν ποσταρε τον καμπατσο στον τελικο με ρεαλ... και εχει και πολυ αδυναμα ποδια σαν καλαμακια, για αυτο χρησιμοποιει αγκωνες και οτι μπορει στην προσπαθεια του να "ποσταρει"

αμυντικα επισης κανεις απο τους 2 ψηλους δεν εξυπηρετει το μπασκετ που δογματικα θελει να παιξει ο κοουτς.

πως φταινε οι ψηλοι για αυτο? ηρθαν και εβαλαν το πιστολι στον κροταφο του κοουτς και των προεδρων και ειπαν "εγω ειμαι παιχτης σας για τα επομενα χρονια, δεν ειναι διαπραγματευση ειναι εντολη".?

βριζουμε σημερα και τους υπολοιπους που ηταν αφαντοι...
ο goss πηρε 6 προσπαθειες σε 20 λεπτα.
ο ΣΚΟΡΕΡ lee πηρε 4 προσπαθειες σε 20+ λεπτα
o dorsey 3 σουτ σε 13 λεπτα.

Γενικα ολοι οι αλλοι 8 παιχτες που αγωνιστηκαν πηραν 30 προσπαθειες απο τις 62 της ομαδας.
βγαινει μπακαλικα σε περιπου 4 σουτ ανα παικτη.
Απαντάω σε σένα φίλε μου αλλά δεν είναι κάτι προσωπικό. Βλέπω ότι έχει πάρει φωτιά ο ντουνιάς από τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας.
Ειδικά για τον Φαλ που είνια και ο εύκολος στόχος γράφονται σημεία και τέρατα.
Ναι ο Φαλ σήμερα ήταν κακός και στις πλευρές του παρκέ. Ούτε στο πρώτο παιχνίδι είχε παίξει καλά. Χρησιμοποιήθηκε λίγο και καλώς. Είναι κάποιες ομάδες με τις οποίες ο Φαλ δεν ταιριάζει. Σήμερα ήταν και πολύ κακός.
Μην τα ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ.
Τι είναι αυτές οι μπαρούφες που γράφονται για το Φαλ και την άμυνα? Ξεχάσατε το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναικό? Ξεχάσατε ποιος είναι ο Φαλ. Υποτίθεται ότι είναι και μπασκετικό το forum εδώ!!!!
Ναμιλήσετε για μιλουτλινοφ και την προσφορά του ναι να το καταλάβω. Τι μπαρούφες τσαμπουνάτε για τον Φαλ? ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ Ο ΦΑΛ??????? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Να δεχθώ την κακή μέρα του κόουτς και τις περίεργες επινοήσεις με τον Πιτερς στο 5. Βλέποντας το ματς περίμενα κι εγώ παραπάνω Ραιτ να εμφανίζεται, βλέποντας τον στα λίγα λεπτά που έπαιξε. Δεν ήταν κακός. Για να μην τον ξαναβάζει βεβαια κάτι θα ξέρει το προπονητικό team παραπάνω.
Να δεχθώ επίσης ότι και ο Γκος ήταν κακός σήμερα και ότι κακώς χρησιμοποιήθηκε τόσο πολύ. Έπρεπε να εμπιστευθεί και λίγο Μητρου Λονγκ. Κάτι θα ξέρει όμως παραπάνω κι αυτός ο κοουτς ρε παιδιά.
Τώρα τα τέρατα που ακούγονται ότι ο Λι δεν είναι main ball handler και ότι τον ευνουχίζει ο ΜΠαρτζώκας, που τα ακούτε αυτά? Στο Συρίγο? Καληνύχτα και 2 αυγά τουρκίας έχω να πω εγώ. Μια χαρά ανταποκρίνεται ο Λι στο ρόλο του και σε 2-3 παιχνίδια θα είναι πολύ καλύτερος. Περιμένω και αλλαγή του Βιλντόζα στο πρωτάθλημα με αυτόν. Και ελπίζω και σε τελική αλλαγή του Μιλουτίνοφ με τον Ραιτ στο πρωτάθλημα(ξέρω ότι δε θα γίνει απλά λέω τι θέλω εγώ).
Γενικά αυτό που είδαμε σήμερα το οποίο αναφέρεις και στο ποστ σου φίλε μου, ήταν κατάχρηση προσπαθειών από Φουρνιε. Ήταν κάτι μάλλον που χρειαζόταν ο Φουρνιε για να ξαναμπεί το τραίνο στις ράγες. Μπορεί να το ξαναδούμε στα επόμενα παιχνίδια αλλά θα ισορροπήσουν και οι προσπάθειες του. Θα μπορούσε να το έχει πάρει σήμερα ο Φουρνιε το ματς αλλά ταυτόχρονα η κατάχρηση προσπαθειών ήταν ένας από του πιο σημαντικούς λόγους που χάσαμε σήμερα.
Αυτό που δε λέει κανένας είναι ότι έχουμε κερδίσει το διακίωμα να κάνουμε 2 κακά παιχνίδια ακόμα και 3 και 4. Βγάλαμε άχρηστη όλη την ομάδα, πουλήσαμε τους μισους παίχτες ως άχρηστους και ξεφτιλίσαμε και τον προπονητή μας ως τυχαίο και πουθενά επειδή παίζει motion όχι αρκετό pick n roll!!!!!! ΡΕ πάτε καλά??? Δε σας λέω να μη στεναχωρηθείτε για την κακή εμφάνιση και την ήττα. Μην τα γα......τε όλα όμως...... ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2043
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μαρ 26, 2025 2:32 am

reignman έγραψε:

πως φταινε οι ψηλοι για αυτο? ηρθαν και εβαλαν το πιστολι στον κροταφο του κοουτς και των προεδρων και ειπαν "εγω ειμαι παιχτης σας για τα επομενα χρονια, δεν ειναι διαπραγματευση ειναι εντολη".?

εγώ το ψιλοπιστεύω αυτό , από Αφους προς κοουτς , Σε περιπτώσεις Μιλου , Φουρνιε , Σασα πχ ....καθαρά προσωπική άποψη χωρίς στοιχεία για να μην έχουμε και ανούσιες ανταπαντήσεις

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204

Τετ Μαρ 26, 2025 3:07 am

Ξεκινήσαμε νέο αφήγημα τώρα με τον φουρνιε.
Και επειδή σήμερα έβαλε 25 πόντους και δεν έχουμε να κραξουμε ας πούμε ότι παίρνει πολλές προσπάθειες και κουτουλαει.
Βλέπετε κανέναν άλλο να θέλει να επιτεθεί;
Ο λι με το που πάρει την μπάλα πάσα πάσα σαν τον λονγκ.
Ο Ντόρσεϊ φοβάται να σουτάρει γιατί αν το χάσει θα ξαναπαίξει σε κάνα μήνα.
Ο Μακισικ γύρω γύρω όλοι.
Ο βιλντοζα έχει γίνει ο νέος Γουοκαπ.
Οπότε ας γυρνάει και ο φουρνιε την μπάλα μέχρι να τελειώσει το 24αρι.
Η μήπως θέλετε να βάζει 25αρες με 6/6 τρίποντα και 7/7 δίποντα;
Μήπως θέλετε να παίξει πικ εν ρολ με τον φαλ που δεν πηδάει ούτε βρεγμένη εφημερίδα;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Μαρ 26, 2025 3:13 am

εγω θελω να χασουμε και τα επομενα 2..θα πεσει πολυ γελιο,ηδη η ομαδα περναει δεν περναει φ4,το 80% των παικτων ειναι για διωξιμο..με ακομα 2 ηττες θα μαστε η χειροτερη ομαδα ολων των εποχων.. θα χει πολυ πλακα.

4
4 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Μαρ 26, 2025 3:18 am

kraftf έγραψε:
reignman έγραψε:
pick n roll δεν παιζουμε, τα βυθισματα των ψηλων δεν μας νοιαζουν τις περισσοτερες φορες, miss match εκτος και ειναι του Sasha δεν το ψαχνουμε, οποτε γιατι βριζουμε τους ψηλους μας? Ο Φαλ επιθετικα σχεδον παντα αμπαλος και ατολμος ηταν. εδω δεν ποσταρε τον καμπατσο στον τελικο με ρεαλ... και εχει και πολυ αδυναμα ποδια σαν καλαμακια, για αυτο χρησιμοποιει αγκωνες και οτι μπορει στην προσπαθεια του να "ποσταρει"

αμυντικα επισης κανεις απο τους 2 ψηλους δεν εξυπηρετει το μπασκετ που δογματικα θελει να παιξει ο κοουτς.

βριζουμε σημερα και τους υπολοιπους που ηταν αφαντοι...
ο goss πηρε 6 προσπαθειες σε 20 λεπτα.
ο ΣΚΟΡΕΡ lee πηρε 4 προσπαθειες σε 20+ λεπτα
o dorsey 3 σουτ σε 13 λεπτα.

Γενικα ολοι οι αλλοι 8 παιχτες που αγωνιστηκαν πηραν 30 προσπαθειες απο τις 62 της ομαδας.
βγαινει μπακαλικα σε περιπου 4 σουτ ανα παικτη.
Απαντάω σε σένα φίλε μου αλλά δεν είναι κάτι προσωπικό. Βλέπω ότι έχει πάρει φωτιά ο ντουνιάς από τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας.
Ναι ο Φαλ σήμερα ήταν κακός και στις πλευρές του παρκέ. Ούτε στο πρώτο παιχνίδι είχε παίξει καλά. Χρησιμοποιήθηκε λίγο και καλώς. Είναι κάποιες ομάδες με τις οποίες ο Φαλ δεν ταιριάζει. Σήμερα ήταν και πολύ κακός.
Τι είναι αυτές οι μπαρούφες που γράφονται για το Φαλ και την άμυνα? Ξεχάσατε το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναικό? Ξεχάσατε ποιος είναι ο Φαλ. Υποτίθεται ότι είναι και μπασκετικό το forum εδώ!!!!
Ναμιλήσετε για μιλουτλινοφ και την προσφορά του ναι να το καταλάβω. Τι μπαρούφες τσαμπουνάτε για τον Φαλ? ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ Ο ΦΑΛ??????? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Να δεχθώ την κακή μέρα του κόουτς και τις περίεργες επινοήσεις με τον Πιτερς στο 5. Βλέποντας το ματς περίμενα κι εγώ παραπάνω Ραιτ να εμφανίζεται, βλέποντας τον στα λίγα λεπτά που έπαιξε. Δεν ήταν κακός. Για να μην τον ξαναβάζει βεβαια κάτι θα ξέρει το προπονητικό team παραπάνω.
Να δεχθώ επίσης ότι και ο Γκος ήταν κακός σήμερα και ότι κακώς χρησιμοποιήθηκε τόσο πολύ. Έπρεπε να εμπιστευθεί και λίγο Μητρου Λονγκ. Κάτι θα ξέρει όμως παραπάνω κι αυτός ο κοουτς ρε παιδιά.
Τώρα τα τέρατα που ακούγονται ότι ο Λι δεν είναι main ball handler και ότι τον ευνουχίζει ο ΜΠαρτζώκας, που τα ακούτε αυτά? Στο Συρίγο? Καληνύχτα και 2 αυγά τουρκίας έχω να πω εγώ. Μια χαρά ανταποκρίνεται ο Λι στο ρόλο του και σε 2-3 παιχνίδια θα είναι πολύ καλύτερος. Περιμένω και αλλαγή του Βιλντόζα στο πρωτάθλημα με αυτόν. Και ελπίζω και σε τελική αλλαγή του Μιλουτίνοφ με τον Ραιτ στο πρωτάθλημα(ξέρω ότι δε θα γίνει απλά λέω τι θέλω εγώ).
Γενικά αυτό που είδαμε σήμερα το οποίο αναφέρεις και στο ποστ σου φίλε μου, ήταν κατάχρηση προσπαθειών από Φουρνιε. Ήταν κάτι μάλλον που χρειαζόταν ο Φουρνιε για να ξαναμπεί το τραίνο στις ράγες. Μπορεί να το ξαναδούμε στα επόμενα παιχνίδια αλλά θα ισορροπήσουν και οι προσπάθειες του. Θα μπορούσε να το έχει πάρει σήμερα ο Φουρνιε το ματς αλλά ταυτόχρονα η κατάχρηση προσπαθειών ήταν ένας από του πιο σημαντικούς λόγους που χάσαμε σήμερα.
Αυτό που δε λέει κανένας είναι ότι έχουμε κερδίσει το διακίωμα να κάνουμε 2 κακά παιχνίδια ακόμα και 3 και 4. Βγάλαμε άχρηστη όλη την ομάδα, πουλήσαμε τους μισους παίχτες ως άχρηστους και ξεφτιλίσαμε και τον προπονητή μας ως τυχαίο και πουθενά επειδή παίζει motion όχι αρκετό pick n roll!!!!!! ΡΕ πάτε καλά??? Δε σας λέω να μη στεναχωρηθείτε για την κακή εμφάνιση και την ήττα. Μην τα γα......τε όλα όμως...... ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!
Επειδή μίλησες περί τεράτων, εγώ θα σου απαντήσω ως πρώην αθλητής του μπάσκετ λοιπόν….(βέβαια δικαίωμα σου να το πιστεύεις ή όχι).Αν θεωρείς τέρατα αυτό που ΕΓΩ έγραψα ( και όχι φυσικά ακούγονται που λες , διότι εγώ είμαι αυτός που το έγραψα σε σχόλιο μου) περί του ότι ο Lee δεν είναι main ball handler, τότε με το συμπάθιο δηλαδή, αλλά αν θεωρείς ότι είναι, βλέπουμε μάλλον άλλο άθλημα οι δυό μας, διότι πολύ ΑΠΛΑ ο Lee και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ούτε υπήρξε και ποτέ στην καριέρα του επιφορτισμένος με τέτοιον ρόλο!!! Το ότι πιθανόν να προσπαθήσει ο προπονητής να τον κάνει έναν υβριδικού τέτοιου τύπου παίκτη στο μέλλον, είναι τελείως μα τελείως άσχετο με αυτό που κριτικάρεις και πολύ άσχημα κιόλας!!! Επίσης έγραψες ένα σχόλιο που εμμέσως πλην σαφώς αναφέρεις ότι η ομάδα έχασε επειδή επιλέχθηκε να πάρει πολλά σουτ ο Φουρνιέ!!! Εντάξει αδερφέ μου, σηκώνω τα χέρια ψηλά!! Η ομάδα έχασε και ο μοναδικός λόγος είναι γιατί ήταν ΑΘΛΙΑ σε δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, δεν είναι ντροπή να το παραδεχόμαστε!!! Κάτι βέβαια, που υποστηρίζεις και εσύ καθώς αναφέρεις ότι:
- Δέχεσαι την κακή μέρα του κόουτς και τις περίεργες επινοήσεις με τον Πήτερς
-Δέχεσαι ότι ήταν κακός ο Γκος σήμερα
-Δέχεσαι ότι ήταν κακός ο Φαλ και στις δύο πλευρές του παρκέ
Κατά τα άλλα όμως, να πάρουμε οι υπόλοιποι δύο αυγά Τουρκίας (ευχαριστούμε πολύ) και από την άλλη, το σαϊτ θες να είναι μπασκετικό!!!
Άλλα βέβαια όπως προείπες, φταίνε τα πολλά σουτ του Φουρνιέ και ότι εμείς τα γ…..με όλα με μια ήττα!
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ, αλλά για εμένα το σχόλιο σου είναι προσβλητικότατο και είναι και επιεικής ο χαρακτηρισμός………
Όταν η ομάδα παίζει άθλια, δεν είναι κακό να επισημαίνεται, πάντα σε κόσμια και ευπρεπή πλαίσια!! Αν δεν βλέπεις ότι μετά την διακοπή η ομάδα σέρνεται, ασχέτως αποτελεσμάτων (έχοντας βέβαια και το ισχυρό αντεπιχείρημα των τραυματιών) με συγχωρείς, αλλά απλά ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ
……….ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ……….

0
since1925

junior
Reactions: 41

Τετ Μαρ 26, 2025 5:05 am

Σε κανέναν προφανώς δεν αρέσει η εικόνα της ομάδας, θα συμφωνήσω με έναν φίλο πιο πάνω που έγραψε ότι είμαστε σε mode προετοιμασίας για τα πλέι οφ και η ομάδα δεν παίζει στα κόκκινα.

Να θυμίσω πέρυσι ότι παίζαμε στα κόκκινα Μάρτιο και Απρίλιο, παίξαμε μια σειρά με την Μπαρτσελόνα που στα 4 από τα 5 ματς είχε πολύ ξύλο και πήγαμε "άδειοι" στο final four και ουσιαστικά χάσαμε από το τζάμπολ.

Πίστη στην ομάδα, να είναι η ομάδα υγιής και θα κάνουμε απολογισμό στο τέλος.

2
2 Εικόνα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1445
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τετ Μαρ 26, 2025 6:53 am

Μην περιμένετε να αλλάξει στυλ παιχνιδιού ο κόουτς γιατί δεν πρόκειται να το κάνει. Θα παίρνουν τις προσπάθειες Σάσα και Φουρνιέ και οι άλλοι θα είναι σε συμπληρωματικό ρόλο και θα σκοράρουν λίγο. Με αυτό θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε. Αυτό που μπορεί να βελτιώσει είναι η καλύτερη προετοιμασία παιχτών για να παίζουν πιο σκληρά. Εκτός αν τους έχει χάσει κατά κάποιο τρόπο. Αν είμαστε νωθροί θα μας δείρουν στα πλέιοφφς και θα μας πετάξουν έξω γιατί θα παίξουμε όπως φαίνεται με πλεονέκτημα μεν αλλά με καλή ομάδα που μπορεί να είναι ακόμα και η Ρεάλ..

0
Vasiliki37

sophomore
Reactions: 129
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Τετ Μαρ 26, 2025 7:52 am

Θα είμαι ειλικρινής, δεν είδα τον αγώνα, γιατί βρήκα περισσότερο ενδιαφέρον στα μάτς που έπαιζαν παράλληλα. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι πήγαμε αδιάφοροι για την νίκη, όμως ρε παιδιά, διαβάζοντας τα άκρως εκμηδενιστικά σχόλια, αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς έχετε κάνει αθλητισμό και πόσοι αντιλαμβάνεστε την επιρροή στην απόδοση ενός παίχτη, του ψυχολογικού κινήτρου. Υπάρχουν αρκετά αλλά...Και ο Πάο πχ έχει κάνει κακές εμφανίσεις με πολύ πιο αδύναμες ομάδες, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στις περισσότερες περιπτώσεις θα πάρει τη νίκη στο τέλος. Ο Πάο είχε και πιο μεγάλο κίνητρο, βέβαια, στις νίκες αυτές. Ένα άλλο αλλά, είναι ότι σε τόσο υψηλό επίπεδο αθλητισμού, όταν το κίνητρο φεύγει , κάπου πρέπει να έρχεται και η πειθαρχία. Δεν το έχουμε δείξει αυτό το χάρισμα, είτε σε αγώνες που χάσαμε, είτε σε αγώνες που χάσαμε διαφορές. Όλα αυτά είναι η βάση για συζήτηση και σχολιασμό μεν, επουδενί όμως, δεν θεωρώ ότι η ομάδα έχει δώσει δικαιώματα για ακραίους αφορισμούς βάσει ενός βαθμολογικά αδιάφορου αγώνα με έναν αδιάφορο αντίπαλο. Δηλαδή πραγματικά, δεν γίνεται να μετανορφώνομαστε από υπερομάδα, σε ομάδα που δεν έχει γκαρντ, που δεν έχει ψηλούς κλπ κλπ μέσα σε 2 αγωνιστικές. Προβλήματα υπάρχουν, όπως υπάρχουν σε ΟΛΕΣ τις ομάδες. Τέλειες ομάδες, με τέλειες αναλογίες ταλέντου και ικανότητας σε όλες τις θέσεις, σπάνια ανά τα χρόνια έχουν υπάρξει. Έχω ξαναπεί ότι φαίνεται η ομάδα να υστερεί σε ψυχολογία. Ομως για τη συγκεκριμένη, φετινή ομάδα, η σούμα θα βγει στο τέλος και σε αυτό το σκέλος. Και ειναι κρίμα με αφορμή 2 αδιάφορους αγώνες, να έχουμε βγάλει ήδη το πόρισμα. Λίγη πίστη ρε γαμώτο...Παρεμπιπτόντως, θεωρώ ότι θα κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι με τη Μονακό, γιατί θα είναι ένα καλό τεστ και μια αληθινή πρόκληση αυτό το παιχνίδι και ίσως δούμε και την πρώτη μέτρια εμφάνιση του Τάις.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2921
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Μαρ 26, 2025 9:23 am

Μερικοι νομιζω εχετε μπερδεψει λιγο το main ball handler με τα point guard floor generals που κοντευουν να εξαφανιστουν απο τον παγκοσμιο μπασκετικο χαρτη. Με την Ευρωπη να ειναι το τελευταιο οχυρο στην προσπαθεια του να συνεχιζει να παιζει το παλιο καλο ορθοδοξο positioned μπασκετ (που μου αρεσει προσωπικα, γιατι επιτρεπει στις ομαδες να εχουν ακομα ταυτοτητες και να μην ακολουθουν ολες ενα συγκεκριμενο μοτιβο και να αφηνουν 2-3 παιχτες να κανουν οτι θελουν εκτος συστηματος και οι αλλοι 10 να παιζουν μονο αμυνα, να στηνουν σκρινς και να παιρνουν ριμπαουντ), που αργα η γρηγορα παει για φουντο και αυτο.

Δεν θα αρχισω να αναφερω ποσα point guard ειναι score first και ειναι ξεκαθαρα main ball handlers, θα μεινω απλα στον Saben Lee.
Ο οποιος σε οποια ομαδα επαιξε (περαν της πρωτης χρονιας στο Vanderbilt που μοιραζοταν τα καθικοντα του χειριστη με τον LaChance) απο την 2η χρονια, ακομα και οσο ηταν ενεργος ο Darius Garland, ο Saben Lee ηταν ο βασικος χειριστης, την 3η χρονια παλι ο Saben Lee ηταν ο βασικος χειριστης και βοηθητικος ηταν ο Pippen jr.

Στην Maccabi οσο ηταν στο παρκε ηταν ο κυριος χειριστης το ιδιο και με την Manisa, εμεις τον εχουμε να μοιραζεται 2 ρολους, αυτη του χειριστη και αυτη του τραβα στην γωνια και κανε τον Canaan.
Παιχτες σαν τον Lee που ειναι ταλαντουχοι, αλλα ειναι κυριως παικτες ενστινκτου με το να προσπαθησεις να τους κανεις walkup v2 ρισκαρεις και να τους καταστρεψεις ολοκληρωτικα. Επισης δεν μπορει να δημιουργησει οταν του φορας χαλιναρια, δημιουργει την ωρα που παει να φτιαξει φαση για τον εαυτο του, τοτε βλεπει συμπαικτες κτλ και μπορει να πασαρει.

Εμεις τον εχουμε σε τετοιο καλουπι αυτη τη στιγμη, που φαινεται ξεκαθαρα η πιεση και τις λιγες φορες που παει να κανει ντραιβ φαινεται ξεκαθαρα αναποφασιστος για το αν θελει να τελειωσει την φαση ή να πασαρει και το καταλαβαινουμε γιατι οι περισσοτερες πασες του γινονται mid air.

Nα φερω σαν παραδειγμα τον (37χρονο) McCollum? Ακομα και ο υπερ-ακαμπτος συμφωνα με την θητεια του στην Barcelona Saras του δινει την μπαλα στα χερια , ξερει τι παιχτη πηρε, ξερει τι μπορει να δωσει και του ζηταει να δωσει αυτο που μπορει, ουτε του ειπε θα παιζεις αμυνα και θα στηνεσαι στις γωνιες, ουτε αυτα που ηξερες εδω θα τα ξεχασεις, με αποτελεσμα να παιρνει το καλυτερο απο αυτο που εχει να δωσει ο παικτης.

Αν εμας δεν μας κανει το πακετο που εχει αυτη τη στιγμη ο Saben Lee, αλλα φανταζομαστε σε τι ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ να τον μετατρεψουμε (εαν δεν παθει ολικο breakdown μεχρι τοτε) τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα.
Βεβαια απο την αλλη εχουμε παρει ανα καιρους και Brazdeikis, Sikma, Mensah κτλ οποτε... c'est la vie i guess :p

0
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Τετ Μαρ 26, 2025 9:26 am

Πολύ μηδενισμό για αδιάφορο παιχνίδι. Κατηγορούμε και τον κόουτς γιατί κάνει δοκιμές σε τέτοια παιχνίδια. Καλά για την μεταγραφολογία όλη τη χρονιά ήμαρτον

6
6 Εικόνα
Dimmitz

a1greece
Reactions: 579

Τετ Μαρ 26, 2025 9:31 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 12:20 am
qspock έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 12:15 am
Δυστυχως υπαρχει δυστοκια επιθετικα στα γκαρντ. Η απουσια Βιλτοζα το ανεδειξε. Ο Εβανς θα μπορουσε να λυσει οριστικα αυτο το θεμα αν και οταν παιξει.
εβαλε 25 ο φουρνιε 25 ο σασα 5 ο γκος 4 ο λι 4 ο ντορσει 3 ο παπ και 2 ο πιτερς με τον μακισικ..Οι ψηλοι μας βαλανε 0.
Ναι γιατί εκτός από αυτούς τους δυο, τους υπόλοιπους τους έχει ευνουχίσει ο coach. Ο Ντόρσει της Φενερ θα είχε 15 πόντους χτες, ο Λι της Τουρκικής 20+ και ο Μίλου της Φενερ; Θα είχε 10+, ο περσινός Πιτερς 15+ και πάει λέγοντας. Ο μόνος που πήρε προσπάθειες χτες, αλλά ήταν άστοχος ήταν ο Παπ. Ο Φουρνιέ είχε 25 πόντους γιατί οπότε έπαιρνε την μπάλα εκβίαζε προσπάθειες πηγαίνοντας κατά μέτωπο στο καλάθι. Αν έκανε κάτι αντίστοιχο ο Ντόρσει και τον άφηνε μέσα, θα είχε και αυτός 15+. Εντωμεταξύ ο Φουρνιέ μόνο μότιον δεν παίζει. Με το που πάει η μπάλα σε αυτόν σπάει το σύστημα. Δεν μου αρέσει αυτό γιατί γινόμαστε προβλέψιμοι και ο Ολυμπιακός που έχω συνηθίσει είναι οι προσπάθειες των παικτών να είναι κάτω από καλές προϋποθέσεις..Είδωμεν.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Τετ Μαρ 26, 2025 9:33 am

reignman έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 9:23 am
Μερικοι νομιζω εχετε μπερδεψει λιγο το main ball handler με τα point guard floor generals που κοντευουν να εξαφανιστουν απο τον παγκοσμιο μπασκετικο χαρτη. Με την Ευρωπη να ειναι το τελευταιο οχυρο στην προσπαθεια του να συνεχιζει να παιζει το παλιο καλο ορθοδοξο positioned μπασκετ (που μου αρεσει προσωπικα, γιατι επιτρεπει στις ομαδες να εχουν ακομα ταυτοτητες και να μην ακολουθουν ολες ενα συγκεκριμενο μοτιβο και να αφηνουν 2-3 παιχτες να κανουν οτι θελουν εκτος συστηματος και οι αλλοι 10 να παιζουν μονο αμυνα, να στηνουν σκρινς και να παιρνουν ριμπαουντ), που αργα η γρηγορα παει για φουντο και αυτο.

Δεν θα αρχισω να αναφερω ποσα point guard ειναι score first και ειναι ξεκαθαρα main ball handlers, θα μεινω απλα στον Saben Lee.
Ο οποιος σε οποια ομαδα επαιξε (περαν της πρωτης χρονιας στο Vanderbilt που μοιραζοταν τα καθικοντα του χειριστη με τον LaChance) απο την 2η χρονια, ακομα και οσο ηταν ενεργος ο Darius Garland, ο Saben Lee ηταν ο βασικος χειριστης, την 3η χρονια παλι ο Saben Lee ηταν ο βασικος χειριστης και βοηθητικος ηταν ο Pippen jr.

Στην Maccabi οσο ηταν στο παρκε ηταν ο κυριος χειριστης το ιδιο και με την Manisa, εμεις τον εχουμε να μοιραζεται 2 ρολους, αυτη του χειριστη και αυτη του τραβα στην γωνια και κανε τον Canaan.
Παιχτες σαν τον Lee που ειναι ταλαντουχοι, αλλα ειναι κυριως παικτες ενστινκτου με το να προσπαθησεις να τους κανεις walkup v2 ρισκαρεις και να τους καταστρεψεις ολοκληρωτικα. Επισης δεν μπορει να δημιουργησει οταν του φορας χαλιναρια, δημιουργει την ωρα που παει να φτιαξει φαση για τον εαυτο του, τοτε βλεπει συμπαικτες κτλ και μπορει να πασαρει.

Εμεις τον εχουμε σε τετοιο καλουπι αυτη τη στιγμη, που φαινεται ξεκαθαρα η πιεση και τις λιγες φορες που παει να κανει ντραιβ φαινεται ξεκαθαρα αναποφασιστος για το αν θελει να τελειωσει την φαση ή να πασαρει και το καταλαβαινουμε γιατι οι περισσοτερες πασες του γινονται mid air.

Nα φερω σαν παραδειγμα τον (37χρονο) McCollum? Ακομα και ο υπερ-ακαμπτος συμφωνα με την θητεια του στην Barcelona Saras του δινει την μπαλα στα χερια , ξερει τι παιχτη πηρε, ξερει τι μπορει να δωσει και του ζηταει να δωσει αυτο που μπορει, ουτε του ειπε θα παιζεις αμυνα και θα στηνεσαι στις γωνιες, ουτε αυτα που ηξερες εδω θα τα ξεχασεις, με αποτελεσμα να παιρνει το καλυτερο απο αυτο που εχει να δωσει ο παικτης.

Αν εμας δεν μας κανει το πακετο που εχει αυτη τη στιγμη ο Saben Lee, αλλα φανταζομαστε σε τι ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ να τον μετατρεψουμε (εαν δεν παθει ολικο breakdown μεχρι τοτε) τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα.
Βεβαια απο την αλλη εχουμε παρει ανα καιρους και Brazdeikis, Sikma, Mensah κτλ οποτε... c'est la vie i guess :p
Συμφωνώ σ όλα. Αν περιμένουμε ο λι να παίξει όπως ο γουόκαπ είναι εντελώς λάθος. Το θέμα είναι ότι χρειαζόμαστε το σκοράρισμα του λι γιατί δεν έχουμε κι άλλον τέτοιο παίκτη στα γκάρντ και είναι παίκτης που μπορεί να πάρει τη μπάλα και στο τέλος. Είναι λάθος ο τρόπος που χρησιμοποιείται ή κακώς τον πήραμε

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1164

Τετ Μαρ 26, 2025 9:45 am

Λοιπον καλημερα απο μενα. Κακη εμφανιση εχθες και χασαμε κυριως λογω της αστοχιας μας σε ελευθερα τριποντα, σουτ κατω απο το καλαθι και τις πολλες χαμενες βολες. Αλλα δεν με νοιάζει η ηττα καθολου.

Η ομαδα με τοσους τραυματισμους δεν χρειαζεται να παιζει στα κοκκινα. Εγω παλι θεωρω οτι καλο μας κανει να παιζει ο Λι για να προσαρμοστει, ειδαμε τον Ραιτ να επιστρεφει ταυρος και τον Ντορσει γιανπρωτη φορα μετα απο καιρο να ειναι ουσιαστικος στην προσφορα του στην ομαδα , οπως και τον κοουτς να δοκιμαζει αδοκιμα σχηματα. Με συγχωρειτε αν δεν ειναι αυτη η περιοδος καταλληλη για τετοια πραγματα τοτε ποτε ειναι. Εχουμε ενα μηνα προετοιμασιας σχεδον.

Δεν χρειαζεται να παμε κουρασμενοι στα πλει οφ. Συντηρηση δυναμεων και μακρια απο τραυματισμους αυτος ειναι ο στοχος. Ο φουρνιε ηδη φαινεται να ανεκαμψε

4
4 Εικόνα
kraftf

sophomore
Reactions: 70
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Μαρ 26, 2025 9:53 am

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Μαρ 26, 2025 3:18 am
kraftf έγραψε:

Επειδή μίλησες περί τεράτων, εγώ θα σου απαντήσω ως πρώην αθλητής του μπάσκετ λοιπόν….(βέβαια δικαίωμα σου να το πιστεύεις ή όχι).Αν θεωρείς τέρατα αυτό που ΕΓΩ έγραψα ( και όχι φυσικά ακούγονται που λες , διότι εγώ είμαι αυτός που το έγραψα σε σχόλιο μου) περί του ότι ο Lee δεν είναι main ball handler, τότε με το συμπάθιο δηλαδή, αλλά αν θεωρείς ότι είναι, βλέπουμε μάλλον άλλο άθλημα οι δυό μας, διότι πολύ ΑΠΛΑ ο Lee και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ούτε υπήρξε και ποτέ στην καριέρα του επιφορτισμένος με τέτοιον ρόλο!!! Το ότι πιθανόν να προσπαθήσει ο προπονητής να τον κάνει έναν υβριδικού τέτοιου τύπου παίκτη στο μέλλον, είναι τελείως μα τελείως άσχετο με αυτό που κριτικάρεις και πολύ άσχημα κιόλας!!! Επίσης έγραψες ένα σχόλιο που εμμέσως πλην σαφώς αναφέρεις ότι η ομάδα έχασε επειδή επιλέχθηκε να πάρει πολλά σουτ ο Φουρνιέ!!! Εντάξει αδερφέ μου, σηκώνω τα χέρια ψηλά!! Η ομάδα έχασε και ο μοναδικός λόγος είναι γιατί ήταν ΑΘΛΙΑ σε δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, δεν είναι ντροπή να το παραδεχόμαστε!!! Κάτι βέβαια, που υποστηρίζεις και εσύ καθώς αναφέρεις ότι:
- Δέχεσαι την κακή μέρα του κόουτς και τις περίεργες επινοήσεις με τον Πήτερς
-Δέχεσαι ότι ήταν κακός ο Γκος σήμερα
-Δέχεσαι ότι ήταν κακός ο Φαλ και στις δύο πλευρές του παρκέ
Κατά τα άλλα όμως, να πάρουμε οι υπόλοιποι δύο αυγά Τουρκίας (ευχαριστούμε πολύ) και από την άλλη, το σαϊτ θες να είναι μπασκετικό!!!
Άλλα βέβαια όπως προείπες, φταίνε τα πολλά σουτ του Φουρνιέ και ότι εμείς τα γ…..με όλα με μια ήττα!
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ, αλλά για εμένα το σχόλιο σου είναι προσβλητικότατο και είναι και επιεικής ο χαρακτηρισμός………
Όταν η ομάδα παίζει άθλια, δεν είναι κακό να επισημαίνεται, πάντα σε κόσμια και ευπρεπή πλαίσια!! Αν δεν βλέπεις ότι μετά την διακοπή η ομάδα σέρνεται, ασχέτως αποτελεσμάτων (έχοντας βέβαια και το ισχυρό αντεπιχείρημα των τραυματιών) με συγχωρείς, αλλά απλά ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ
……….ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ……….
Έχεις κάθε δικαίωμα να θεωρείς τον εαυτό μπασκετική ευφυΐα. Δε πρόκειται να στο στερήσω.
Βασιζόμενος λοιπόν σε αυτήν μπορείς να μου απαντήσεις ποιον άλλον point guard έχει στο ρόστερ? Μήπως κανέναν σύμφωνα με τα λεγόμενα σου? Αρα μήπως δεν πρέπει να κατεβει να παίξει κανένα ματς μέχρι να γυρίσει ο Γουοκαπ και αν δε γυρίσει να αποσυρθούμε από τη Euroleague?Καλή μου φαίνεται η προοπτική σου!
Το πρώην αθλητής του μπάσκετ που λες είναι κάποιου είδους ιερό τέρας που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως? Αν ναι συγγνώμη δεν το ήξερα και δεν πρόκειται ξανά να αμφισβητήσω λεγόμενα σου...
Ο Σειμπεν Λι λοιπόν ο ανίκανος playmaker είχε μόλις 4 ασσιστ με 2 λάθη στο παιχνίδι. Μάλλον δεν ξέρει τι κάνει ο Μπαρτζώκας...
Για το ΦΟυρνιε είπα ότι η κατάχρηση που έκανε στα σουτ ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που χάσαμε. Δεν είπα ότι ήταν ο ένας λόγος που χάσαμε. Όταν απαντάς προσπάθησε να έχεις διαβάσει πριν αυτά στα οποία απαντάς. Επίσης είπα ότι καλώς έγινε αυτό παρόλο που τελικά μέτρησε στο να χάσουμε το παιχνίδι. Και γιατί έγινε καλώς αυτό? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
Αυτή λοιπόν η τραγική ομάδα και προπονητικό επιτελείο όπως την περιγράφετε κατάφερε 4 αγωνιστικές πριν το τέλος να έχει πλεονέκτημα έδρας και να έχει την πολυτέλεια να κάνει κοιλιά/προετοιμασία στο τέλος της regular.
Ανέφερες ξανά και όλα αυτά που δεχομαι ως κακκώς κείμενα για να μου δείξεις τι ακριβώς? Ότι είναι προσβλητικό το σχόλιο μου? Αυτό κατάλαβες από τις παραδοχές μου?
Το σχόλιο μου είναι θυμωμένο αλλά όχι προσβλητικό. Αντιθέτως απευθύνεται σε πλήθος προσβλητικών σχολίων για ολόκληρη την ομάδα και πρωτίστως για έναν παίκτη σαν το Φαλ που είναι σημαντικός πυλώνας του οικοδομήματος του Ολυμπιακού μαζί με Παπανικολάου και Γουοκαπ. Και όπως οι σώφρονες δεν πιάνουν στο στόμα τους τον αρχηγό όταν είναι κακός όπως χθες το ίδιο πρέπει να γίνεται και για τον Φαλ.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”