Όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν απαραίτητος, από την στιγμή που ο Μπαρτζώκας δεν εμπιστεύεται τον Μήτρου-Λονγκ με τις απουσίες πρώτα του Γουόκαπ και δευτερευόντος του Βιλντόζα που δεν τον λες και οργανωτή κάποιος έπρεπε να κατεβάζει την μπάλα και να οργανώνει. ο Μακκίσικ δεν μπορεί να το κάνει, ο Φουρνιέ και καλό χειρισμό δεν έχει και δεν μπορεί να παίξει ως άσσος, θα έπρεπε ο Γκος να παίζει 35+chainsaw έγραψε: ↑Τετ Μαρ 26, 2025 11:37 amΣυμφωνω. Εντμωεταξυ τις 3 στις 10 φορες που θα μπουν τα σουτ του Σακ, βγαινουν παντα καποιοι να πουν: "Να, αδικα κραζετε τον Μακκισσαρο. Εκλεισε στοματα παλι".yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Μαρ 26, 2025 11:24 am
δεν υπάρχει παίκτης που να μπερδεύει την ομάδα γιατί πολύ απλά η ομάδα δεν αλλάζει ποτέ τη φιλοσοφία της, ο παίκτης είναι αυτός που πρέπει να προσαρμοστεί.
εξαιρείται ίσως ο Φουρνιέ αλλά είναι ο Φουρνιέ.
ανήκω κι εγώ στην κατηγορία που με "στενοχωρεί" το να παίρνουμε scoring guards και να τους κάνουμε να φοβούνται να πάρουν επιθέσεις. Λι, Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, ακόμα και ο Μήτρου Λονγκ ως βασικό τους πλεονέκτημα έχουν/είχαν το σκοράρισμα και στο σύστημα μας δε χρησιμοποιείται καθόλου αυτό.
δε θα κάνω κριτική για την ομάδα τώρα, εδώ που φτάσαμε ας περιμένουμε απλά να τη δούμε στα κρίσιμα, θα εξομολογηθώ μόνο τον μεγάλο πόνο μου: είναι ανησυχητικά πολλές οι φορές σε κάθε αγώνα που στα τελευταία δευτερόλεπτα η μπάλα καταλήγει στα χέρια του ΜακΚίσικ σε κακή θέση. πραγματικά δε μπορώ να τον βλέπω να βαράει 2-3 σκοτωμένα τρίποντα σε κάθε αγώνα. ό,τι ακριβώς συνέβαινε πέρυσι με τον Γουόκαπ, ξεκάθαρη στόχευση των αντιπάλων, απλά πέρυσι δεν είχαμε Φουρνιέ και Βεζένκοφ. κάθε επίθεση που ο ΜακΚίσικ έχει τη μπάλα στα χέρια του στα τελευταία δευτερόλεπτα είναι μια αποτυχημένη επίθεση ανεξαρτήτως αποτελέσματος και συμβαίνει πολύ συχνά.
Για να μην παρεξηγηθω. Ο Σακ ειναι καψουρα μου, εχει προσφερει πολλα και θελω να κλεισει την καριερα του στην ομαδα. Απο την αλλη ομως δεν γινεται να προκαλουμε την τυχη μας καθε φορα.
Οσο για τον Λι, μπορει να μην προσαρμοζεται η ομαδα σε αυτον, αλλα απο την αλλη χανεται η ευκαιρια να φορμαριστουν και να δοκιμαστουν άλλοι παικτες που ειναι πολλοι πιο ενταγμενοι στο συστημα της ομαδας
Ο Λι δίνει ανάσες, προσπαθεί, παίζει άμυνα, μοιράζει την μπάλα. Ότι χρειαζόμασταν παίκτη, χρειαζόμασταν και δεν υπήρχε και κάτι αξιόλογο διαθέσιμο, πιθανόν κάναμε την καλύτερη επιλογή που μπορούσαμε.