εντωμεταξυ οταν παμε τραινο..''πολυ ανησυχητικο να παει ταπα η ομαδα θα κλαταρει στα κρισιμα΄΄..
αν κανουμε κοιλια σε ανουσια ματς ΄΄καμια ομαδα δεν το σηκωνει αν κανει κοιλια στο τελος της ρεγκιουλαρ΄΄
γενικα οργανωθειτε καλυτερα

Συντονιστής: Captains
δηλαδη το ενα γκαρντ που λειπει ειναι ο γουοκαπ η ο βιλντοζα?τον λι με 25λεπτα που εχει παιξει συνολο τον μετραμε?η μηπως που αφηναμε τον ντορσει τοση ωρα μεσα να βρει ψυχολογια?ο γκος μετα απο τραβηγμα επαιξε 20λ χωρις να ζοριζεται..Sokos έγραψε: ↑Τετ Μαρ 26, 2025 9:11 pmΗ κωλοτουμπα είναι εθνικό μας σπορ γενικότερα. Δεν θα ξέφευγε και το forum από αυτό. Το «παίζουμε χωρίς guard και 5αρια» όμως απέχει από την πραγματικότητα όσο και η καταστροφολογία. Μείον ένα guard και μείον ένα 5αρι είχαμε χθες. Το «ο Χ μόλις γύρισε και δεν έχει βρει ρυθμό», «ο Ψ παίζει με ενοχλήσεις», «ο Ω στραβοκοιμηθηκε και είναι κουρασμένος» είναι η τέλεια δικαιολογία για να τα βρίσκουμε όλα καλώς καμωμένα.
Τι σημαίνει ο Fall φαινόταν σα να έπαιζε; Κακό ματς έκανε. Εκτός αν θεωρούμε ότι κάποιος παίζει μόνο όταν παίζει καλά. Ίσα ίσα κιόλας που επιθετικά ο Fall δεν ήταν και πολύ κάτω από τα στάνταρ του.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 26, 2025 10:03 pmδηλαδη το ενα γκαρντ που λειπει ειναι ο γουοκαπ η ο βιλντοζα?τον λι με 25λεπτα που εχει παιξει συνολο τον μετραμε?η μηπως που αφηναμε τον ντορσει τοση ωρα μεσα να βρει ψυχολογια?ο γκος μετα απο τραβηγμα επαιξε 20λ χωρις να ζοριζεται..Sokos έγραψε: ↑Τετ Μαρ 26, 2025 9:11 pmΗ κωλοτουμπα είναι εθνικό μας σπορ γενικότερα. Δεν θα ξέφευγε και το forum από αυτό. Το «παίζουμε χωρίς guard και 5αρια» όμως απέχει από την πραγματικότητα όσο και η καταστροφολογία. Μείον ένα guard και μείον ένα 5αρι είχαμε χθες. Το «ο Χ μόλις γύρισε και δεν έχει βρει ρυθμό», «ο Ψ παίζει με ενοχλήσεις», «ο Ω στραβοκοιμηθηκε και είναι κουρασμένος» είναι η τέλεια δικαιολογία για να τα βρίσκουμε όλα καλώς καμωμένα.
Στα 5ρια επαιζε ο ραιτ δηλαδη?σοβαρα?ο φαλ φαινοταν σαν να επαιζε?Εκτος αν θα παιζουμε με 20λ 5ρι τον πιτερς και εγω εχω καταλαβει λαθος.
Αν ειναι δυνατον υπο αυτες τις συνθηκες και ενω η ομαδα κανει χαλαρωση να τα βλεπουμε κακως καμωμενα..διαβαστε τις δηλωσεις του μπαρτζωκα τις σημεριμενες και θα καταλαβετε.
Εγω παντα κανω κριτικη στην ομαδα αλλα για μενα οποιος κανει κριτικη σε φιλικα ματς και με τοσους τραυματιες απλα ψαχνει για να βρει..
ειπε κανενας οτι δεν ηταν κακιστη εμφανιση? θεωρει κανενας οτι αν χρειαζοταν να νικησουμε δεν θα το καναμε?Sokos έγραψε: ↑Τετ Μαρ 26, 2025 10:29 pmΤι σημαίνει ο Fall φαινόταν σα να έπαιζε; Κακό ματς έκανε. Εκτός αν θεωρούμε ότι κάποιος παίζει μόνο όταν παίζει καλά. Ίσα ίσα κιόλας που επιθετικά ο Fall δεν ήταν και πολύ κάτω από τα στάνταρ του.
Ο Lee είναι έναν μήνα στην ομάδα. Δεν ήρθε χθες.
Αμα ψάχνεσαι να βρεις ελαφρυντικά πάντα θα βρίσκεις. Και είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να παραβλέπεις τις αδυναμίες σου και να μην βελτιώνεσαι.
Δεν υποστηρίζω ότι ήρθε καμία καταστροφή χθες. Αλίμονο. Ούτε ότι δεν θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στα play off. Απλά δεν χρειάζεται να ψάχνουμε δικαιολογίες για να γλυκάνουμε μια κάκιστη εμφάνιση.
Και πως εξηγείς ότι κάθε χρόνο αυτή η ελαττωματική νοοτροπία μας οδηγάει στο F4;Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 9:38 amΗ γκρίνια δεν είναι επειδή χάσαμε απ τη Βιλερμπάν και τον Αστέρα, η γκρίνια υπάρχει επειδή βλέπουμε ότι υπάρχει προβληματική νοοτροπία που οδηγεί σε απλώς ακόμα μια χρονιά με συμμετοχή σε play off και πιθανότατα f4 χωρίς τπτ παραπάνω. Οι μισοί παίκτες λες και δεν έχουν κίνητρο κι οι άλλοι μισοί ντεφορμέ.
Κι αυτό προυπάρχει απο πριν τα 2 ματς, τον ΠΑΟ τον κέρδιζες με 19 κι έφτασες να κερδίσεις με χαμενο καλάθι του αντιπάλου στο τέλος.
Κλασική ομάδα Μπαρτζώκα δηλαδή.....
Σε ματς που οι Fournier-Vezenkov έπαιξαν 30+ λεπτά και ο προερχόμενος από τραυματισμό Goss έμεινε στο παρκέ για πάνω από 20 λεπτά, δεν νομίζω πως έγινε καμία συντήρηση δυνάμεων. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κερδίσει το ματς αλλά δεν μπορούσε. Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η ομάδα και κάποιοι παίκτες δείχνουν να έχουν ξεφουσκώσει.georbap έγραψε: ↑Τετ Μαρ 26, 2025 11:26 pmΟ Ολυμπιακός όπως και στο παιχνίδι με τον Ερυθρό έκανε ξεκάθαρα συντήρηση έχοντας και το μαξιλαράκι ασφαλείας, το οποίο βέβαια εχθές μειώθηκε στην μια νίκη.
Δεν δικαιολογώ την κάκιστη εμφάνιση , μην ξεχνάμε όμως ότι η σεζόν πλησιάζει στην τελική ευθεία και είναι άλλα αυτά που έχουν προτεραιότητα.
Πες τα χρυσόστομε!!! Συμφωνώ στο 100%.GK_23 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 10:33 amΣε ματς που οι Fournier-Vezenkov έπαιξαν 30+ λεπτά και ο προερχόμενος από τραυματισμό Goss έμεινε στο παρκέ για πάνω από 20 λεπτά, δεν νομίζω πως έγινε καμία συντήρηση δυνάμεων. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κερδίσει το ματς αλλά δεν μπορούσε. Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η ομάδα και κάποιοι παίκτες δείχνουν να έχουν ξεφουσκώσει.georbap έγραψε: ↑Τετ Μαρ 26, 2025 11:26 pmΟ Ολυμπιακός όπως και στο παιχνίδι με τον Ερυθρό έκανε ξεκάθαρα συντήρηση έχοντας και το μαξιλαράκι ασφαλείας, το οποίο βέβαια εχθές μειώθηκε στην μια νίκη.
Δεν δικαιολογώ την κάκιστη εμφάνιση , μην ξεχνάμε όμως ότι η σεζόν πλησιάζει στην τελική ευθεία και είναι άλλα αυτά που έχουν προτεραιότητα.
Αυτό φυσικά δεν είναι παράλογο, δεν γίνεται να παίζεις όλη τη σεζόν στον ίδιο ρυθμό και να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια. Επομένως η αφοριστική κριτική δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση, ειδικά για χαμένα παιχνίδια που πιθανότατα δεν θα κοστίσουν στην τελική κατάταξη. Αντίστοιχα αστόχες με την καταστροφολογία είναι και οι δηλώσεις περί ...κούρασης του Fall και πως "οι παίκτες παίζουν στο κόκκινο τόσους μήνες" όταν υπάρχει ένα τεράστιο ρόστερ 16-17 παικτών.
Ούτε αστείες δικαιολογίες, ούτε αβάσιμη καταστροφολογία. Η σεζόν θα αρχίσει να κρίνεται σε ένα μήνα από τώρα και η ομάδα πρέπει να μπει πανέτοιμη στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.
kraftf έγραψε: ↑Τετ Μαρ 26, 2025 5:38 pmΔε σε ξέρω φίλε αλλά πραγματικά δεν έχω ξαναδιαβάσει πιο προσγειωμένη άποψη από οποιονδήποτε στα κοινωνικά δρώμενα, δηλαδή φίλαθλο-οπαδό-δημοσιογράφο-αναλυτη. Το γεγονός ότι είσαι και Παναθηναικός από μόνο του σου δίνει το απλόχερο δικαίωμα της λήψης συγχαρητηρίων. Αν σκέφτονταν οι μισοί οπαδοί όλων των ομάδων σαν και σένα πραγματικά θα είχε εκλείψει η απύθμενη τοξικότητα του αθλήματος.Airman έγραψε: ↑Τετ Μαρ 26, 2025 2:09 pm
Φίλε μου, χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, θα σου πω ότι κανείς δε γεννιέται έχοντας κατακτήσει 5 ευρωλίγκες. Τα δύσκολα αυτά ματς όπως λες αποτελού μία εξελικτική διαδικασία τόσο για τους παίχτες, όσο όμως και για τους προπονητές. Ο Μπαρτζώκας έχει παραστάσεις, μπορεί να σχεδιάσει ένα καλό πλάνο για το εκάστοτε ματς, όμως όπως κάθε άνθρωπος έχει τα στραβά και τα κουλά του. Πάντα ο ρόλος των προπονητών αν θες είναι και κομματάκι άχαρος, υπό την έννοια ότι αν ο Γιουλ αστοχούσε, ο Μπαρτζώκας θα ήταν προπονητάρα κτλ για τον Ελληνα, ενώ πχ τώρα "ο κόουτς δεν μπορεί να διαχειριστεί τα δύσκολα". Εχω ξαναμιλήσει και άλλες φορές για τον καρκίνο του πρέπει που οι διοικήσεις κυρίως βάζουν στις ομάδες. Πρέπει ο ΟΣΦΠ να παρει την ευρωλίγκα... μα το ίδιο λέει και η Φενέρ...και η Μονακό... Και ο παναθηναϊκός...μέχρι και οι οπαδοί του Αστέρα ζητούν το ίδιο. Αυτό που βλέπω στον ΟΣΦΠ πάντως φέτος είναι μία απύθμενη πίεση για τον κόουτς που δεν ξέρω ειλικρινά και ποιος κόουτς στην Ευρώπη θα μπορούσε να την αντέξει. Το να βγαίνει δηλαδή ένας προπονητής και να σου λεει "μας έχει αυξήσει την πίεση ο ΠΑΟ" δεν είναι ΟΚ για εμένα γιατί το βγάζει και στους παίχτες, αλλά όχι με την έννοια του δημιουργικού άγχους, αλλά με την έννοια του ανασταλτικού παράγοντα, της τροχοπέδης. Δηλαδή πες μου ειλικρινά τι θα γίνει αν πάρει την Ευρωλίγκα φέτος ο ΠΑΟ...θα τον σταυρώσουν και θα τον κάψουν; Και θα ήθελα ειλικρινά και μία καλή προπονητική πρόταση. Γιατί ΟΚ είναι εύκολο να πούμε ο Μπαρζτώκας είναι στραβός, αλλά πρέπει να απαντήσουμε και στο ποιος θα ήταν κατάλληλος.
Αυτά τα comeback που κάνει ο ΠΑΟ μου προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία, έχει χτίσει refuse to lose νοοτροπία, σαν αυτήν που είχαμε εμείς κάποτε. Τελικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, να προηγήσε σε όλο το ματς με 10-15 πόντους και να προσπαθείς να διατηρήσεις το προβάδισμα, ή να έρχεσαι από πίσω και να κάνεις την ανατροπή όπως κάναμε εμείς με ΤΣΚΚΑ.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 26, 2025 10:41 pmειπε κανενας οτι δεν ηταν κακιστη εμφανιση? θεωρει κανενας οτι αν χρειαζοταν να νικησουμε δεν θα το καναμε?Sokos έγραψε: ↑Τετ Μαρ 26, 2025 10:29 pm
Τι σημαίνει ο Fall φαινόταν σα να έπαιζε; Κακό ματς έκανε. Εκτός αν θεωρούμε ότι κάποιος παίζει μόνο όταν παίζει καλά. Ίσα ίσα κιόλας που επιθετικά ο Fall δεν ήταν και πολύ κάτω από τα στάνταρ του.
Ο Lee είναι έναν μήνα στην ομάδα. Δεν ήρθε χθες.
Αμα ψάχνεσαι να βρεις ελαφρυντικά πάντα θα βρίσκεις. Και είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να παραβλέπεις τις αδυναμίες σου και να μην βελτιώνεσαι.
Δεν υποστηρίζω ότι ήρθε καμία καταστροφή χθες. Αλίμονο. Ούτε ότι δεν θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στα play off. Απλά δεν χρειάζεται να ψάχνουμε δικαιολογίες για να γλυκάνουμε μια κάκιστη εμφάνιση.
Γενικο αυτο αλλα τις αντιπαλους μας τις βλεπεται?? Η μονακο πηγε σε παραταση με αθλιο μπασκετ,η φενερ κερδισε με μπαζερ μπιτερ ενω εχαμε με 15 ολο το ματς και ο παο χανει 3 δεκαλεπτα απο την μακαμπι..
Συγγνώμη αλλά δεν είναι όλες οι αντιπαραθέσεις κακές. Φυσικά και πρέπει να μας νοιάζει αν τα άλλα μέλη της κοινωνίας κάνουν αυτό που πρέπει για να προστατέψουν το σύνολο (αν θέλουν να ανήκουν σε αυτό). Και μπορεί να βριστούμε γι'αυτό. Όπως επίσης μας νοιάζει αν κάποιος είναι ρατσιστής, ναζί κλπ και θα βριστούμε και θα τσακωθούμε. Δεν είναι όλες οι απόψεις σωστές, ούτε δεκτές. Κάποιες είναι βασισμένες σε έλλειψη πληροφορίας και από κάποιο κομμάτι και πέρα που τελειώνει αυτή η δικαιολογία είναι βασισμένες σε εγωισμό και αμάθεια. Η τοξικότητα για τις ομάδες είναι πράγματι προβληματική, αλλά τα παραδείγματα που αναφέρεις είναι ατυχή.