Euroleague Round 31: Maccabi Tel Aviv vs Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3921
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μαρ 27, 2025 5:02 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Μαρ 27, 2025 4:32 pm

Αν θεωρείς ότι δεν έχω ποτέ κάνει κριτική στην ομάδα, σε προσκαλώ να ανατρέξεις σε παλαιότερα ποστ που έχω κάνει. Έχω γράψει για τον Αντετοκούνμπο ότι είναι εντελώς ατάλαντος και μονίμως τραυματίας, ότι δε γίνεται σε κάποια παιχνίδια να είμαστε τόσο κακοί στις βολές κλπ. Θα έγραψα και άλλα, αλλά βαριέμαι να γυρίσω πίσω και να ψάξω όλα τα ποστ μου.
τοτε που ειχες κραξει τον κωστα ολοι νομιζαμε οτι σου ειχαν χακαρει το ακαουντ :mrgreen:

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1724
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μαρ 27, 2025 5:04 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Μαρ 27, 2025 4:06 pm
JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Μαρ 27, 2025 3:46 pm

Ρε συ θα μας τρελάνεις? Ειλικρινά δεν αντέχεσαι αλλο. Σταμάτα πια! Έχουν γράψει για τον Χουαντσο ότι είναι φουρνιάς Ρουντι Φερνάντεζ, ότι είναι ελίτ, ότι είναι παιχταρα και ψυχαρα.. και λέμε κάποιοι ότι ενώ είναι όλα αυτά έχει και ένα σημαντικό αρνητικό. Είναι εκνευριστικα αστοχος στα λέιαπ, ενώ είναι μόνος του κάτω από το καλάθι. Το αρνείσαι? Χθες έχασε 3 λειαπ εντελώς μόνος του! Δεν τον κράζει κανείς, δεν λέει κανείς να τον διώξουμε ή κάτι τέτοιο, απλά αναφέραμε ΕΝΑ αρνητικό του μαζί με άλλα δέκα θετικά. Ήμαρτον πια! Ποιος σε έχρισε ως τον δικηγόρο ή τον υπερασπιστή της ομαδας στο φόρουμ? Άσε μας ρε φίλε να πούμε ότι θέλουμε. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να γράφεις στο φόρουμ αν θες να λες μόνο μπράβο. Πρέπει να βελτιώνουμε και τα κακώς κείμενα για να βελτιωνόμαστε, όχι να εθελοτυφλουμε. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έλεος!!!
Το ακούσαμε και αυτό! Ότι γράφω μόνο για τα "μπράβο". Εγώ που τρώω τόσο κράξιμο επειδή συχνά γράφω τη γνώμη μου η οποία δε συμφωνεί με αυτή της πλειοψηφίας, ενώ θα μπορούσα να λέω ότι συμφωνώ σε όλα για απλά για να παίρνω το ένα upvote μετά το άλλο. Πες ότι δε σου αρέσει η αντίθετη άποψη, και μην πετάς ανυπόστατες κατηγορίες. Αν θέλεις να δεις τι σημαίνει να είναι κάποιος "δικηγόρος της ομάδας", ψάξε κατά montechristo μεριά. Όχι και τίποτα άλλο, αλλά έτσι όπως το πάτε θα απαγορεύεται να λέμε και τη γνώμη μας...
Ρε συ μήπως είστε το ίδιο άτομο και μας δουλεύεις κανονικά? Μήπως είσαι ένας μικρός Κάιζερ Σόζε του φόρουμ?

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

golitog7 έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Πέμ Μαρ 27, 2025 4:06 pm

Το ακούσαμε και αυτό! Ότι γράφω μόνο για τα "μπράβο". Εγώ που τρώω τόσο κράξιμο επειδή συχνά γράφω τη γνώμη μου η οποία δε συμφωνεί με αυτή της πλειοψηφίας, ενώ θα μπορούσα να λέω ότι συμφωνώ σε όλα για απλά για να παίρνω το ένα upvote μετά το άλλο. Πες ότι δε σου αρέσει η αντίθετη άποψη, και μην πετάς ανυπόστατες κατηγορίες. Αν θέλεις να δεις τι σημαίνει να είναι κάποιος "δικηγόρος της ομάδας", ψάξε κατά montechristo μεριά. Όχι και τίποτα άλλο, αλλά έτσι όπως το πάτε θα απαγορεύεται να λέμε και τη γνώμη μας...
Ρε συ μήπως είστε το ίδιο άτομο και μας δουλεύεις κανονικά? Μήπως είσαι ένας μικρός Κάιζερ Σόζε του φόρουμ?
Καμία μα καμία σχέση.

0
Lapro13

senior
Reactions: 245
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μαρ 27, 2025 7:39 pm

Δεν ξέρω αν γίνεται επίτηδες αλλά δεν μπορούμε να παίζουμε μπάσκετ 5-8 λεπτά στην 4η περίοδο και να νικάμε. Με σοβαρές ομάδες δεν πρόκειται να πλησιάσεις καν.

Τώρα ίσως επειδή ξέρουν ότι το ροτεισον έχει κλείσει λόγω τραυματιών, κρατανε δυνάμεις;
Η’ όντως είμαστε ντεφορμέ και οι τραυνατισμοι αλλοιώνουν την εικόνα και των βασικών;

Πάντως ένα πράγμα παραδέχομαι στον Αταμαν. Δεν ψάχνει δικαιολογίες.

Στα του ματς, το χειρότερο ματς του Σλουκα με την την φανέλα του Παναθηναϊκού. Άντε σιγά σιγά να παίζουμε με Λορέντσο βασικό και ο Σλούκας ας παίξει στον τελικό! Ο Μητογλου απλά δεν μπορεί στο 5, πρέπει οπωσδήποτε να πει ο Γιουρτσεβεν γιατί τα πλευ οφ δεν βγαίνουν. Τρελή τρύπα στην άμυνα, ευτυχώς ο Γκαμπριελ μαζεψε την άμυνα.

Λορεντζο-Ναν-Χουαντσο πήραν το ματς με το έτσι θέλω. Πάντως παρά την νίκη δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος ο Αταμαν, σε τέτοιο σημαντικό ματς να έχουμε τέτοια εικόνα.

0
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Πέμ Μαρ 27, 2025 8:01 pm

Μπιλυ είσαι ο παραλογισμός ο ίδιος. Σου λέει ο άλλος βάζοντας σου advanced stats, oτι ο Χούαντσο είναι κακός στα σούτ εντός ρακέτας. Και εσυ επιμένεις, όχι δεν ειναι κακό το ποσοστό του. Μα είναι απο τους χειρότερους στην συγκεκριμένη κατηγορία, πως δεν είναι κακός. Τα καλός/κακός/μέτριος είναι όλα σχετικά σε σύγκριση με τους άλλους γύρω μας. Είμαι ψηλός επειδή οι άλλοι είναι πιο κοντοί απο μένα. Αν το μέσο ύψος ήταν 2.10, ε θα ήμουν κοντός. Αν με βάλεις δίπλα σε μπασκετμπολίστες - έχω το ύψος του ΣΛούκα - , ε θα δείχνω κοντος! Έτσι και ο Χουάντσο όντας απο τους χειρότερους στην συγκεκριμένη κατηγορία, είναι ΚΑΚΟΣ. Δηλαδή ώρες ώρες ο παραλογισμός ξεπερνάει τα όρια...

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar

Πέμ Μαρ 27, 2025 8:11 pm

Elvetos έγραψε:
Μπιλυ είσαι ο παραλογισμός ο ίδιος. Σου λέει ο άλλος βάζοντας σου advanced stats, oτι ο Χούαντσο είναι κακός στα σούτ εντός ρακέτας. Και εσυ επιμένεις, όχι δεν ειναι κακό το ποσοστό του. Μα είναι απο τους χειρότερους στην συγκεκριμένη κατηγορία, πως δεν είναι κακός. Τα καλός/κακός/μέτριος είναι όλα σχετικά σε σύγκριση με τους άλλους γύρω μας. Είμαι ψηλός επειδή οι άλλοι είναι πιο κοντοί απο μένα. Αν το μέσο ύψος ήταν 2.10, ε θα ήμουν κοντός. Αν με βάλεις δίπλα σε μπασκετμπολίστες - έχω το ύψος του ΣΛούκα - , ε θα δείχνω κοντος! Έτσι και ο Χουάντσο όντας απο τους χειρότερους στην συγκεκριμένη κατηγορία, είναι ΚΑΚΟΣ. Δηλαδή ώρες ώρες ο παραλογισμός ξεπερνάει τα όρια...
Το 55,1% στα δίποντα δεν μπορεί να θεωρείται κακό. Και προφανώς μέτρο σύγκρισης δεν μπορούν να αποτελούν οι υπόλοιποι παίκτες με το σκεπτικό ότι επειδή είναι πιο εύστοχοι, ο Χουάντσο είναι κακός στα δίποντα. Να το δεχτώ αυτό για το μέτριο 69% καριέρας στις βολές στην Ευρωλίγκα, αλλά όχι για τα δίποντα. Είναι σαν να λέμε ότι επειδή ο Α παίκτης σουτάρει με 42% στα τρίποντα και ο Β με 38%, τότε ο Β είναι κακός σουτέρ. Θέλω να πω ότι το "χειρότερος από τον τάδε" δε σημαίνει "κακός".

0
Elvetos

a1greece

Πέμ Μαρ 27, 2025 8:19 pm

BillyPao έγραψε:
Elvetos έγραψε:
Το 55,1% στα δίποντα δεν μπορεί να θεωρείται κακό. Και προφανώς μέτρο σύγκρισης δεν μπορούν να αποτελούν οι υπόλοιποι παίκτες με το σκεπτικό ότι επειδή είναι πιο εύστοχοι, ο Χουάντσο είναι κακός στα δίποντα. Να το δεχτώ αυτό για το μέτριο 69% καριέρας στις βολές στην Ευρωλίγκα, αλλά όχι για τα δίποντα. Είναι σαν να λέμε ότι επειδή ο Α παίκτης σουτάρει με 42% στα τρίποντα και ο Β με 38%, τότε ο Β είναι κακός σουτέρ. Θέλω να πω ότι το "χειρότερος από τον τάδε" δε σημαίνει "κακός".
Για τα πάντα, μέτρο σύγκρισης είναι ο περίγυρος σου σε αυτό που κάνεις, στην δουλειά, στα χόμπι, στο σχολείο. Στα μεγάλα πανεπιστήμια, κάνουν rescale τις βαθμολογίες ώστε στο άριστα να πέφτει το 5%. Τα πάντα λειτουργούν με βάση που βρίσκεσαι στο distriibution σε σχέση με τους υπόλοιπους. End of story

0
BillyPao

allstar

Πέμ Μαρ 27, 2025 8:25 pm

Elvetos έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Για τα πάντα, μέτρο σύγκρισης είναι ο περίγυρος σου σε αυτό που κάνεις, στην δουλειά, στα χόμπι, στο σχολείο. Στα μεγάλα πανεπιστήμια, κάνουν rescale τις βαθμολογίες ώστε στο άριστα να πέφτει το 5%. Τα πάντα λειτουργούν με βάση που βρίσκεσαι στο distriibution σε σχέση με τους υπόλοιπους. End of story
Δεν πάει έτσι. Δηλαδή αν ένας μαθητής στο λύκειο έχει μέσο όρο π.χ. 19/20 και ένας άλλος 18,5/20, πάει να πει ότι ο 2ος είναι κακός μαθητής; Προφανώς και όχι, και όμως αυτή τη λογική χρησιμοποιείτε στο παράδειγμα του Χουάντσο.

0
Elvetos

a1greece

Πέμ Μαρ 27, 2025 8:35 pm

BillyPao έγραψε:
Elvetos έγραψε:

Δεν πάει έτσι. Δηλαδή αν ένας μαθητής στο λύκειο έχει μέσο όρο π.χ. 19/20 και ένας άλλος 18,5/20, πάει να πει ότι ο 2ος είναι κακός μαθητής; Προφανώς και όχι, και όμως αυτή τη λογική χρησιμοποιείτε στο παράδειγμα του Χουάντσο.
Πάλι λες οτι να ναι, και οι δυο είναι καλοί στο παράδειγμα σου, επειδή και οι δύο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είπα πριν στο tail του distribution. Αν όλοι είχαν 20 μέσο όρο αυτός με το 18.5, ναι θα ήταν ο κακός. Και για αυτό κάνουν rescale στα μεγάλα πανεπιστήμια, για να αντιστοιχεί ο τελικός βαθμός που παίρνεις στο σωστό. quantile του distribution

0
BillyPao

allstar

Πέμ Μαρ 27, 2025 8:43 pm

Elvetos έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Πάλι λες οτι να ναι, και οι δυο είναι καλοί στο παράδειγμα σου, επειδή και οι δύο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είπα πριν στο tail του distribution. Αν όλοι είχαν 20 μέσο όρο αυτός με το 18.5, ναι θα ήταν ο κακός. Και για αυτό κάνουν rescale στα μεγάλα πανεπιστήμια, για να αντιστοιχεί ο τελικός βαθμός που παίρνεις στο σωστό. quantile του distribution
Να σου τω πω και αλλιώς: Αν έχεις έναν διευθυντή σε μια Α εταιρεία που παίρνει 5.000 ευρώ τον μήνα και έναν διευθυντή σε μια Β εταιρεία που παίρνει 4.000, πάει να πει ότι ο 2ος είναι χαμηλόμισθος. Όχι. Και στο παράδειγμα του Χουάντσο, δεν έχει π.χ. 45% στα δίποντα για να το συγκρίνεις με το 60% κάποιου άλλου φόργουορντ και να πεις ότι είναι κακό, 55,1% έχει. Που αν υπολογίσεις τη συνεισφορά του στην άμυνα και τα ριμπάουντ, αντισταθμίζεται και με το παραπάνω αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού του στη σύγκριση με παίκτες όπως ο Βεζένκοφ ο Χέις-Ντέιβις κλπ.

0
Elvetos

a1greece

Πέμ Μαρ 27, 2025 8:54 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Μαρ 27, 2025 8:43 pm
Elvetos έγραψε:

Να σου τω πω και αλλιώς: Αν έχεις έναν διευθυντή σε μια Α εταιρεία που παίρνει 5.000 ευρώ τον μήνα και έναν διευθυντή σε μια Β εταιρεία που παίρνει 4.000, πάει να πει ότι ο 2ος είναι χαμηλόμισθος. Όχι. Και στο παράδειγμα του Χουάντσο, δεν έχει π.χ. 45% στα δίποντα για να το συγκρίνεις με το 60% κάποιου άλλου φόργουορντ και να πεις ότι είναι κακό, 55,1% έχει. Που αν υπολογίσεις τη συνεισφορά του στην άμυνα και τα ριμπάουντ, αντισταθμίζεται και με το παραπάνω αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού του στη σύγκριση με παίκτες όπως ο Βεζένκοφ ο Χέις-Ντέιβις κλπ.
Συνεχίζεις, ΝΑΙ αν όλοι οι διευθυντές παρόμοιων εταιρειών έπαιρναν 5000, αυτός με τα 4000 θα είναι χαμηλόμισθος. Έτσι και ο Χουάντσο επειδή είναι απο τους χειρότερους σε ποσοστό στην Ευρωλίγκα στα δίποντα στην ρακέτα, είναι ΚΑΚΟΣ. Όλα είναι σχετικά, κάποιοσ έξυπνος χαρακτηρίζεται έτσι επειδή είναι πιο έξυπνος απο τον περίγυρο του. Αν ο μέσος άνθρωπος είχε το inteligence του Einstein, τοτε ο τωρινός έξύπνος θα θεωρούνταν ΚΟΥΤΟΡΝΗΘΙ!

Και μην αλλάζεις την συζήτηση, όλοι μίλησαν για το ποσοστό του στα δίποντα στην ρακέτα. Σε αυτό είναι κακός. Συνολικά είναι ελιτε. Απλά και όμορφα.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Μαρ 27, 2025 8:56 pm

BillyPao έγραψε:

ενα μαθητης μπορει να εχει μ.ο 19 αλλα δεν σημαινει οτι θα εχει 19 σε ολα τα μαθηματα

μπορει σε 9 μαθηματα να εχει 20 και σε 1 δεκα

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Μαρ 27, 2025 8:58 pm

τα ποσοστο των διποντων δεν ειναι σαν το ποσοστο στις βολες που ειναι στανταρ

μπορει καποιος να εχει 50% στα διποντα απτο ζωγραφιστο και 10% στα μιντ ρειντζ πχ

0
BillyPao

allstar

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μαρ 27, 2025 8:56 pm
BillyPao έγραψε:

ενα μαθητης μπορει να εχει μ.ο 19 αλλα δεν σημαινει οτι θα εχει 19 σε ολα τα μαθηματα

μπορει σε 9 μαθηματα να εχει 20 και σε 1 δεκα
Για τον μέσο όρο μιλάω, όχι για μεμονωμένο βαθμό.

0
BillyPao

allstar

Πέμ Μαρ 27, 2025 9:02 pm

τουλουμπα έγραψε:
τα ποσοστο των διποντων δεν ειναι σαν το ποσοστο στις βολες που ειναι στανταρ

μπορει καποιος να εχει 50% στα διποντα απτο ζωγραφιστο και 10% στα μιντ ρειντζ πχ
Εννοείται. Αλλά όπως και να έχει, είναι υπερβολικό να χαρακτηρίζουμε ως κακό το ποσοστό του Χουάντσο. Μέτριο μπορεί να είναι, κακό σε καμία περίπτωση. Κακό ποσοστό είναι π.χ. το 30,6% στα δίποντα του Πάρις Λι φέτος, όχι το 55,1% του Χουάντσο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”