Θα γινω "σασταλεγακιας" τωρα, αλλα τα λεω χρονια για τους λογους που αυτο το τμημα σπανιως δενεται με τον κοσμο και εχει στηριξη στα δυσκολα...φετος τα λενε και αλλοι (καιρος θα ηταν θα ελεγα, επρεπε να γινει κατι τοσο ακραιο οσο το περσινο για να το καταλαβουν; ).balkanwarrior έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 11:32 pmΠραγματικά... Ακόμα και εκεί που έλεγε ο άλλος στα μεγάφωνα ' πάμε να παίξουμε άμυνα με την φωνή μας ' ούτε ουυυυυυ δεν φώναζαν. Να σου πω την αλήθεια λογικό το βρίσκω με αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία 3 χρόνια και γενικά με οτι γίνεται πέριξ του μπάσκετ
Η "κυριλε" εικονα της διοικησης εξωαγωνιστικα, η αγωνιστικη διαχρονικα ανικανοτητα στα κρισιμα (Σπανουλη εξαιρουμενου), τα ΑΘΛΙΑ ποσοστα τροπαιων ανα παρουσια σε φαιναλ 4 και τελικους (απλα συγκρινετε με του Παναθηναϊκου), η πληρης αδυναμια να εκμεταλλευτει μια 2ετη-3ετη ανωτερωτητα ωστε να στησει συνθηκες απολυτης κυριαρχιας επι του Παναθηναϊκου (αλα ποδοσφαιρο)....ολα αυτα απλα κορυφωθηκαν περσι που το αφηγημα περι process, ομαδες που χτιζονται κλπ. ξεφτιλιστηκε απο τον Γιαννακοπουλο και τον Αταμαν που ηρθαν εν μια νυκτι κυριολεκτικα (τελευταιοι ηταν) με υφακι "με τα λεφτα μου, την αλαζονια μου γιατι εγω μπορω και θα νικησω με το ετσι γουσταρω" και τα πηραν ολα. Και μεινε εσυ να λες για process και ταπεινοτητες (επισης η ταπεινοτητα δε συμβαδιζει με τον Ολυμπιακο ως αθλητικο οργανισμο, αλλη μεγαλη παραφωνια του τμηματος).