Euroleague Round 32, Olympiacos Piraeus vs AS Monaco

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1363
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 28, 2025 8:45 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 7:30 pm
Dimmitz έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 7:22 pm

Σε μόνο παιχνίδι με τον ΠΑΟ δεν έχουμε πάνω από 35-40%, ειδικά αν γυρίσει και ο Λεσόρ σε νορμάλ κατάσταση. Οπότε προσευχή να αποκλειστούν στον ημιτελικό.

Αν γινόταν σειρά πέντε αγώνων θα έλεγα άλλα. Αλλά σε μόνο παιχνίδι η πίεση θα είναι σε εμάς, εκείνοι το έχουν ξανακάνει και έχουν τους παίκτες να σε κερδίσουν στην 4η περίοδο. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Ούτε σε σειρά τους έχουμε φίλε. Καθαρά μπασκετικά να το δεις υπερτερούμε μόνο στο 4 λόγω Βέζενκοφ.
Εικόνα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 669
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 28, 2025 8:56 pm

Σε αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο...Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά καλύτερο ρόστερ από μας...Πλεονεκτεί σε όλες τις θέσεις...

Προφανώς ο Ολυμπιακος έχει πολύ καλύτερη ομαδική λειτουργία αλλά σε κρίσιμα ματς η ποιότητα του ρόστερ έχει μεγαλύτερη βαρύτητα

Βέβαια αν κάτσουν και ευθυγραμμιστούν όλοι οι πλανήτες τότε ποτέ δε ξέρεις ...

Υ.Γ.Προφανως στον προγραμματισμό στην αρχή της χρονιάς θεώρησαν πως ο Φουρνιε θα αποδώσει όπως ο Ναν,ότι Φαλ και Μιλου θα είναι στα καλύτερα τους και ο Έβανς θα επιστρέψει όπως ήταν...ναι αν συνέβαιναν αυτά ίσως ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά δε φαίνεται κάτι τέτοιο...

2
2 Εικόνα
Andre_Miller

junior
Reactions: 53
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Παρ Μαρ 28, 2025 9:10 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 7:22 pm

Σε μόνο παιχνίδι με τον ΠΑΟ δεν έχουμε πάνω από 35-40%, ειδικά αν γυρίσει και ο Λεσόρ σε νορμάλ κατάσταση. Οπότε προσευχή να αποκλειστούν στον ημιτελικό.

Αν γινόταν σειρά πέντε αγώνων θα έλεγα άλλα. Αλλά σε μόνο παιχνίδι η πίεση θα είναι σε εμάς, εκείνοι το έχουν ξανακάνει και έχουν τους παίκτες να σε κερδίσουν στην 4η περίοδο. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Ούτε σε σειρά τους έχουμε φίλε. Καθαρά μπασκετικά να το δεις υπερτερούμε μόνο στο 4 λόγω Βέζενκοφ.
Μην υποτιμάς τον Φουρνιέ

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μαρ 28, 2025 9:14 pm

Andre_Miller έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 9:10 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Μην υποτιμάς τον Φουρνιέ
Κάνει μπαμ ότι ο Ναν είναι πολύ ανώτερος σε αυτή τη φάση της καριέρας του Γάλλου.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Μαρ 28, 2025 9:50 pm

Παιδιά για τον Nunn είναι παραφωνία το ότι βρίσκεται στην Ευρώπη. Ο τύπος έχασε το rookie of the year (οκ με μεγάλη απόσταση αλλά και πάλι) από τον Morant. Όσο και να συμπαθώ τον Fournier, δε νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν σε αυτή τη φάση. Αν ο γάλλος μπει σε god mode προς το τέλος της σεζόν τα ξαναλέμε.

Σε άλλα νέα, η Fener είναι και επίσημα πρώτη.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1363

Παρ Μαρ 28, 2025 9:57 pm

Sokos έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 9:50 pm
Παιδιά για τον Nunn είναι παραφωνία το ότι βρίσκεται στην Ευρώπη. Ο τύπος έχασε το rookie of the year (οκ με μεγάλη απόσταση αλλά και πάλι) από τον Morant. Όσο και να συμπαθώ τον Fournier, δε νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν σε αυτή τη φάση. Αν ο γάλλος μπει σε god mode προς το τέλος της σεζόν τα ξαναλέμε.

Σε άλλα νέα, η Fener είναι και επίσημα πρώτη.
Ουτως η αλλως ειναι διαφορετικος ο ρολος που εχουν στις ομαδες τους κι ο λογος που ο φουρνιε τωρα τελευταια κανει κακα παιχνιδια ειναι γιατι
προσπαθησε να βγει απο τον ρολο αυτο και η ομαδα του ολυμπιακου δεν ειναι μαθημενη σε αυτοσχεδιασμους .

0
Delpo1987

junior
Reactions: 270

Παρ Μαρ 28, 2025 10:05 pm

Μωρέ πως γίναμε Αλμπα σε 15 μέρες ;!
Ενώ είμαστε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την είσοδο στα pos , η πρώτη που εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και πολύ πιθανό να τερματίσουμε και πρώτοι γενικά .
Χθες χάσαμε στην έδρα μας (δε διαφωνώ ) από ομάδα που είναι φαβορί να βρεθεί στα f4 και καιγόταν για το παιχνίδι με 3 ποντους, ενώ είχαμε 20% τρίποντο και 58% βολές όταν όλη τη χρονιά σουτάρουμε με 37 και 75 περίπου αντίστοιχα .
Λίγη ψυχραιμία παιδιά ! Παίζουμε με ομάδες Ευρωλίγκας και ουσιαστικά δεν έχουμε και πολύ μεγάλο κίνητρο είναι περίεργη κατάσταση . Ούτε εμένα μου αρέσει η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα αλλά ας τελειώσει η χρονιά πρώτα και κλαίμε μετά !

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2515
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Παρ Μαρ 28, 2025 10:11 pm

Reaper έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 7:17 pm
Τον Αταμαν τον αναφερω διοτι προβαλλει προς τα εξω μια νοοτροπια "δεν ειμαι ταπεινος, δε θα βαλω χαμηλα τον πηχη, παω για να το παρω και το λεω ανοιχτα, ελατε να μου το παρετε".

Εμενα μου αρεσει αυτη η νοοτροπια, και ειναι νοοτροπια που εχει συχνα ο Ολυμπιακος σε αλλα αθληματα - μερικες φορες μπορει να τη δικαιολογησει, μερικες οχι (οπως και ο Αταμαν αλλωστε, μερικες φορες ελεγε τετοια στη...Γαλατασαραι, τα λεει και τωρα, τα ελεγε και με την Εφες).
Το θέμα δεν είναι τι λέει ο Ataman. Το να κάνεις "refuse to lose" δηλώσεις είναι το πιο εύκολο πράγμα. Το δύσκολο είναι να περάσεις αυτό το "refuse to lose" στην νοοτροπία της ομάδας σου. Σε αυτό το κομμάτι ο Τούρκος είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι επέστρεψε από το 0-2 στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ειλικρινά, υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως ο Ολυμπιακός με προπονητή το Μπαρτζώκα θα μπορούσε να κάνει μια αντίστοιχη ανατροπή; Λόγω ψυχολογικής κατάρρευσης και μόνο, θα είχαμε χάσει και το τρίτο ματς πριν καν βγούμε στο παρκέ.

Φυσικά αυτή η "refuse to lose" νοοτροπία δεν θα επιβεβαιώθει πάντοτε. Άλλωστε παίζει και ο αντίπαλος μπάσκετ. Αλλά οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, με τέτοια νοοτροπία πρέπει να χτίζονται. Και η νοοτροπία αυτή να παραμένει εκεί ακόμα και μετά από ήττες/αποτυχίες.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1880
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μαρ 28, 2025 10:40 pm

GK_23 έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 10:11 pm
Reaper έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 7:17 pm
Τον Αταμαν τον αναφερω διοτι προβαλλει προς τα εξω μια νοοτροπια "δεν ειμαι ταπεινος, δε θα βαλω χαμηλα τον πηχη, παω για να το παρω και το λεω ανοιχτα, ελατε να μου το παρετε".

Εμενα μου αρεσει αυτη η νοοτροπια, και ειναι νοοτροπια που εχει συχνα ο Ολυμπιακος σε αλλα αθληματα - μερικες φορες μπορει να τη δικαιολογησει, μερικες οχι (οπως και ο Αταμαν αλλωστε, μερικες φορες ελεγε τετοια στη...Γαλατασαραι, τα λεει και τωρα, τα ελεγε και με την Εφες).
Το θέμα δεν είναι τι λέει ο Ataman. Το να κάνεις "refuse to lose" δηλώσεις είναι το πιο εύκολο πράγμα. Το δύσκολο είναι να περάσεις αυτό το "refuse to lose" στην νοοτροπία της ομάδας σου. Σε αυτό το κομμάτι ο Τούρκος είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι επέστρεψε από το 0-2 στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ειλικρινά, υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως ο Ολυμπιακός με προπονητή το Μπαρτζώκα θα μπορούσε να κάνει μια αντίστοιχη ανατροπή; Λόγω ψυχολογικής κατάρρευσης και μόνο, θα είχαμε χάσει και το τρίτο ματς πριν καν βγούμε στο παρκέ.

Φυσικά αυτή η "refuse to lose" νοοτροπία δεν θα επιβεβαιώθει πάντοτε. Άλλωστε παίζει και ο αντίπαλος μπάσκετ. Αλλά οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, με τέτοια νοοτροπία πρέπει να χτίζονται. Και η νοοτροπία αυτή να παραμένει εκεί ακόμα και μετά από ήττες/αποτυχίες.
Βλέπω το παιχνίδι του ΠΑΟ με την Παρί, που σε καμμιά περίπτωση δεν είναι αδιάφορο για τους πράσινους, και διακρίνω ολοκάθαρα τη refuse to lose νοοτροπία!
Είναι φως φανάρι πως αν διασταυρωθούμε είτε σε μονό είτε σε σειρά με τον ΠΑΟ θα μας ισοπεδώσει!

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1087
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Παρ Μαρ 28, 2025 10:42 pm

Reaper έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 3:52 pm
Δεν νομιζω οτι κατανοεις ποσο πολυ εξοργισε τον κοσμο αυτο.
Δική σου προσωπική γνώμη, μην γενικεύεις.
Reaper έγραψε:
Και διοτι μεγαλη μεριδα του κοσμου εχει αχτι τους Αγγελοπουλους
Δική σου προσωπική γνώμη, μην γενικεύεις. Εκτός αν με το «μεγάλη μερίδα» εννοείς αυτούς τους 30 που τραμπουκίζουν έναν στα πάρκινγκ και τους υπόλοιπους 200 φίλους τους που στα φάουλ εντός ζωγραφιστού ζητάνε πέναλτι.
Reaper έγραψε:
ο Ολυμπιακος δεν ειναι συλλογος ταπεινοτητας, ειναι ενας αλαζονας αυτοκρατορας που ο κοσμος το τρεφεται απ την επιδειξη ισχυος
Ολυμπιακός είναι οι Ανδριανοπουλοι και το όνομα που επιλέχτηκε για να συμβολίζει την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ολυμπιακός είναι ο Ανδρέας Μουράτης. Ο Νίκος Γόδας.
Ολυμπιακός είναι αυτοί που γέμιζαν το ΟΑΚΑ Κυριακή μεσημέρι με την Παναχαϊκή ενώ η ομάδα τους ήταν τελευταία.

Σίγουρα ΔΕΝ είναι οι όψιμοι οπαδοί της νίκης με κάθε τρόπο και του μηδενισμού των πάντων.

Αν είναι αυτή η δική σου γνώμη για τον Ολυμπιακό τότε πραγματικά λυπάμαι αλλά δεν νομίζω ότι καμία ομάδα έχει ανάγκη τους οπαδούς της νίκης που θα εξαφανιστούν στα δύσκολα.
Reaper έγραψε:
ο κοσμος αγανακτησε με αυτο το τμημα

Δική σου προσωπική γνώμη, για πολλοστή φορά μην γενικεύεις
Reaper έγραψε:
Δεν εχει κερδισει λοιπον κανενα δικαιωμα στηριξης.
Προσωπική σου άποψη και αυτή που ευτυχώς δε συμμερίζεται η μεγάλη πλειοψηφία των Ολυμπιακών όπου σε αυτή την τριετία έχει κάνει όσα sold out όσα δεν είχε κάνει ποτέ.
Reaper έγραψε:
Το basketforum δεν εχει τη νοοτροπια που εχει η μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου του Ολυμπιακου. Εχει βασικα την εντελως αντιθετη.
Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω γενικεύσεις για τη νοοτροπία και τις απόψεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού, σε παρακαλώ να μην αναφέρεσαι αόριστα και να αποφεύγεις τις γενικεύσεις των προσωπικών σου πεποιθήσεων.

9
8 Εικόνα 1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Παρ Μαρ 28, 2025 10:51 pm

Reaper έγραψε:

Ενω κανεις σωστη διαγωνση, εξαγεις λαθος συμπερασματα.

Ποιος φταιει για το Μαιο του 23 και το Μαιο του 24;

Ο ιδιος προπονητες και εν πολλοις οι ιδιοι παικτες. Αυτοι χασανε. Αυτοι πηγανε 2 φορες στην πηγη και δεν ηπιαν νερο, και πηγε περσι ο Γιαννακοπουλος και ο Αταμαν με το νταηλικι τους και τα λεφτα τους και ειπαν "η πηγη ειναι δικη μου και σε οποιον αρεσει".

Δεν νομιζω οτι κατανοεις ποσο πολυ εξοργισε τον κοσμο αυτο. Και διοτι μεγαλη μεριδα του κοσμου εχει αχτι τους Αγγελοπουλους που δεν μπορουν να περασουν αυτη τη νοοτροπια του στο τμημα μπασκετ (γιατι την εχει αυτη τη νοοτροπια ο Ολυμπιακος σε πολλα αλλα τμηματα, ο Ολυμπιακος δεν ειναι συλλογος ταπεινοτητας, ειναι ενας αλαζονας αυτοκρατορας που ο κοσμος το τρεφεται απ την επιδειξη ισχυος), και φυσικα διοτι ενιωσε οτι τον κοροιδευεις στα μουτρα οταν του λες για process και ολα θελουν χρονο τη μια σεζον μετα την αλλη και ερχεται ο ΠΑΟ και απλα πετα λεφτα ενα καλοκαιρι και παει απο τελευταιος 1ος. Ουτε χρονο, ουτε process, ουτε τιποτα. Με τα λεφτα μας και το "γιατι ετσι".

Η πιεση λοιπον δεν ειναι ουτε ανευ λογου ουτε τιποτα. Η πιεση ειναι γιατι ο κοσμος αγανακτησε με αυτο το τμημα το οποιο 1) δεν μπορει να χτισει εγχωρια αυτοκρατορια, 2) δεν μοιαζει να ειναι clutch, να ειναι τμημα-νικητης (Ρεαλ στο ποδοσφαιρο ας πουμε), 3) δεν εχει το υφος που αρμοζει σε Ολυμπιακο αλλα υφος που αρμοζει σε...Μπασκονια (εξωαγωνιστικα, σε νοοτροπια, στο ποσο ανετα νιωθει με την πιεση), 4) εχασε το κυπελλο και 2 φορες στο πρωταθλημα απ τον ΠΑΟ, δηλαδη δε βγαζει σιγουρια οτι "φετος κομμενα τα ψεματα, επιβαλλουμε τον νομο μας".

Δε θα αλλαξει ο Ολυμπιακος επειδη "στον αθλητισμο εισαι και ατυχος μερικες φορες" και "δε γινεται παντα να νικας" και ολα τα αλλα κλισε που ακουμε.

Αυτο το τμημα εχει παρει δευτερη και τριτη και τεταρτη ευκαιρια ξανα και ξανα παροτι απο πλευρας επιτυχιων ΔΕΝ ανταποκρινεται με τα αλλα τμηματα του Ολυμπιακου (και να εχει παρει 3 ευρωπαϊκα αλλα ο αιωνιος εχει 7, και αυτο μετραει απιστευτα οσο και αν δεν σας αρεσει μερικους).

Δεν εχει κερδισει λοιπον κανενα δικαιωμα στηριξης. Τα "δικαιωματα" κερδιζονται με τιτλους, με επιτυχιες, με δυναστειες, με νοοτροπια που ο μεσος Ολυμπιακος να ταυτιζεται (και αυτη δεν ειναι της ταπεινοτητας).

Και μεχρι να παρουν την Ευρωλιγκα, ο κοσμος θα ειναι με το δαχτυλο στη σκανδαλη.

Το basketforum δεν εχει τη νοοτροπια που εχει η μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου του Ολυμπιακου. Εχει βασικα την εντελως αντιθετη. Οσα downvote και να κανετε, δεν αλλαζει αυτο. Ακομα και εδω βεβαια ειναι εμφανης η αλλαγη, εγραφα τα ιδια πριν 2 και 3 χρονια, πλεον ειναι και 4-5 ακομα που συμφωνουν μαζι μου (προς ευχαριστη εκπληξη μου χτες το βραδυ). Ελπιζω να μην γινουν...14-15 διοτι σημαινει οτι θα εχουν γινει ακομα χειροτερα πραματα σε αυτο το παραταιρο τμημα του συλλογου.
Μνημειακό ποστ που συμπυκνώνει με μοναδικό τρόπο ό,τι σιχαίνομαι περισσότερο στον αθλητισμό.
Ελπίζω (και πιστεύω) να μην είμαι ο μόνος.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1879
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 28, 2025 10:58 pm

montechristo έγραψε:
Reaper έγραψε:

Ο ιδιος προπονητες και εν πολλοις οι ιδιοι παικτες. Αυτοι χασανε. Αυτοι πηγανε 2 φορες στην πηγη και δεν ηπιαν νερο, και πηγε περσι ο Γιαννακοπουλος και ο Αταμαν με το νταηλικι τους και τα λεφτα τους και ειπαν "η πηγη ειναι δικη μου και σε οποιον αρεσει".

Δεν νομιζω οτι κατανοεις ποσο πολυ εξοργισε τον κοσμο αυτο. Και διοτι μεγαλη μεριδα του κοσμου εχει αχτι τους Αγγελοπουλους που δεν μπορουν να περασουν αυτη τη νοοτροπια του στο τμημα μπασκετ (γιατι την εχει αυτη τη νοοτροπια ο Ολυμπιακος σε πολλα αλλα τμηματα, ο Ολυμπιακος δεν ειναι συλλογος ταπεινοτητας, ειναι ενας αλαζονας αυτοκρατορας που ο κοσμος το τρεφεται απ την επιδειξη ισχυος), και φυσικα διοτι ενιωσε οτι τον κοροιδευεις στα μουτρα οταν του λες για process και ολα θελουν χρονο τη μια σεζον μετα την αλλη και ερχεται ο ΠΑΟ και απλα πετα λεφτα ενα καλοκαιρι και παει απο τελευταιος 1ος. Ουτε χρονο, ουτε process, ουτε τιποτα. Με τα λεφτα μας και το "γιατι ετσι".

Η πιεση λοιπον δεν ειναι ουτε ανευ λογου ουτε τιποτα. Η πιεση ειναι γιατι ο κοσμος αγανακτησε με αυτο το τμημα το οποιο 1) δεν μπορει να χτισει εγχωρια αυτοκρατορια, 2) δεν μοιαζει να ειναι clutch, να ειναι τμημα-νικητης (Ρεαλ στο ποδοσφαιρο ας πουμε), 3) δεν εχει το υφος που αρμοζει σε Ολυμπιακο αλλα υφος που αρμοζει σε...Μπασκονια (εξωαγωνιστικα, σε νοοτροπια, στο ποσο ανετα νιωθει με την πιεση), 4) εχασε το κυπελλο και 2 φορες στο πρωταθλημα απ τον ΠΑΟ, δηλαδη δε βγαζει σιγουρια οτι "φετος κομμενα τα ψεματα, επιβαλλουμε τον νομο μας".

Δε θα αλλαξει ο Ολυμπιακος επειδη "στον αθλητισμο εισαι και ατυχος μερικες φορες" και "δε γινεται παντα να νικας" και ολα τα αλλα κλισε που ακουμε.

Αυτο το τμημα εχει παρει δευτερη και τριτη και τεταρτη ευκαιρια ξανα και ξανα παροτι απο πλευρας επιτυχιων ΔΕΝ ανταποκρινεται με τα αλλα τμηματα του Ολυμπιακου (και να εχει παρει 3 ευρωπαϊκα αλλα ο αιωνιος εχει 7, και αυτο μετραει απιστευτα οσο και αν δεν σας αρεσει μερικους).

Δεν εχει κερδισει λοιπον κανενα δικαιωμα στηριξης. Τα "δικαιωματα" κερδιζονται με τιτλους, με επιτυχιες, με δυναστειες, με νοοτροπια που ο μεσος Ολυμπιακος να ταυτιζεται (και αυτη δεν ειναι της ταπεινοτητας).

Και μεχρι να παρουν την Ευρωλιγκα, ο κοσμος θα ειναι με το δαχτυλο στη σκανδαλη.

Το basketforum δεν εχει τη νοοτροπια που εχει η μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου του Ολυμπιακου. Εχει βασικα την εντελως αντιθετη. Οσα downvote και να κανετε, δεν αλλαζει αυτο. Ακομα και εδω βεβαια ειναι εμφανης η αλλαγη, εγραφα τα ιδια πριν 2 και 3 χρονια, πλεον ειναι και 4-5 ακομα που συμφωνουν μαζι μου (προς ευχαριστη εκπληξη μου χτες το βραδυ). Ελπιζω να μην γινουν...14-15 διοτι σημαινει οτι θα εχουν γινει ακομα χειροτερα πραματα σε αυτο το παραταιρο τμημα του συλλογου.
Μνημειακό ποστ που συμπυκνώνει με μοναδικό τρόπο ό,τι σιχαίνομαι περισσότερο στον αθλητισμό.
Τιμη μου που το καταφερα γιατι τα δικα σου ποστ εκπροσωπουν οτι σιχαινομαι περισσοτερο εντος του Ολυμπιακου.

Και μιας που ξεκαθαρισαμε λοιπον οτι σιχαινομαστε ο ενας τις αποψεις του αλλου, σε βαζω σε ignore list για να μην διαβαζω τα ποστ σου πλεον. Θα σου προτεινα να κανεις το ιδιο.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Παρ Μαρ 28, 2025 11:06 pm

Reaper έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 10:58 pm
montechristo έγραψε:

Τιμη μου που το καταφερα γιατι τα δικα σου ποστ εκπροσωπουν οτι σιχαινομαι περισσοτερο εντος του Ολυμπιακου.

Και μιας που ξεκαθαρισαμε λοιπον οτι σιχαινομαστε ο ενας τις αποψεις του αλλου, σε βαζω σε ignore list για να μην διαβαζω τα ποστ σου πλεον. Θα σου προτεινα να κανεις το ιδιο.
Οι "απόψεις" σου δεν έχουν καμμιά σχέση με τον Ολυμπιακό που έμαθα από παιδάκι (τώρα είμαι 67), ούτε με τις αξίες του αθλητισμού.
Ένα "θ" κάνει τη διαφορά!

4
4 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 270

Παρ Μαρ 28, 2025 11:31 pm

Πιο ηττοπαθείς είναι οι οπαδοί μας παρά η ομάδα σαν ομάδα . Και μη μου πείτε δεν παίζει ρόλο αυτό , δείτε την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνιδι που ο ΠΑΟ χρειαζόταν να το πάρει και δεν ήταν αδιάφορος (το σημερινό ) και την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ χθες με πιο ποιοτικό αντίπαλο εμείς και χωρίς να χρειαζόμαστε το παιχνίδι . Πόση πίεση βάζανε αυτοί στους διαιτητές και στους αντιπάλους και πόση πίεση βάζει ο κόσμος στους δικούς μας . Και μη γράψετε σαν επιχείρημα ότι το πήραν πέρυσι , γιατί και πέρυσι τα ίδια γινόταν στο ΟΑΚΑ πριν το πάρουν .
Και δείτε και σχόλια σήμερα στο thread του ΠΑΟ Πάρι από δικούς μας οπαδούς , τι winning mentality , τι θα κερδίζατε από συνήθεια κτλ σε παιχνίδι που δεν πέρασαν μπροστά ποτέ και δείτε και αντίστοιχα σχόλια από το δικό μας παιχνίδι με την Παρί που ήταν ακόμα μεγαλύτερη η ανατροπή .
Κανένας οπαδός του Ολυμπιακού δε θέλει να υπάρχει κάποιο πιο πετυχημένο τμήμα του αιώνιου , αλλά αυτό από αυτό που συμβαίνει εδώ τις τελευταίες μέρες έχει μεγάλη διαφορά .
Σκεφτείτε να χάναμε εμείς από την Παρί στο Σεφ με δύο αγωνιστικές να απομένουν χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας τι θα γινόταν !

0
glenrice90

junior
Reactions: 422
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μαρ 28, 2025 11:33 pm

Reaper έγραψε:
Sharp Shooter έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 10:03 am
Καλημέρα σε όλους!

Αφουγκραζόμενος την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και διαβάζοντας τα εδώ σχόλια κατά την επιστροφή μου σπίτι προβληματίστηκα.

Αν έβρισκε κάποιος τρόπο να με μεταφέρει από την 1η Οκτωβρίου του 2024 με μια μηχανή του χρόνου στη χθεσινή ημερομηνία και μου έλεγε να μαντέψω τη βαθμολογική μας θέση, με βάση αυτά που γράφονται από τους περισσότερους θα πόνταρα στο ότι παλεύουμε να μπούμε 6άδα για να αποφύγουμε τα play-in. Με βάση γραπτά άλλων ίσως προλαβαίνουμε και 10άδα με το ζόρι.

Οι αντιδράσεις πολλών τόσο στο γήπεδο όσο κι εδώ, λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι σαν μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Σαν να ξέρουμε και να έχουμε ήδη προκαταβάλει την αποτυχία κι απλά περιμένουμε να δούμε με ποιο τρόπο αυτή θα συμβεί…

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Στην προκειμένη μάλιστα περίπτωση πρόκειται, δυστυχώς, για 2 τεράστιους ελέφαντες. Ο πρώτος «λέγεται» 21/05/2023. Ήταν ένα τραγικά σοκαριστικό τελείωμα σε μια προσπάθεια-ωραία αθλητική ιστορία τριάμισι ετών με κορύφωση εκείνη τη σεζόν που ευχαριστηθήκαμε όλοι από το πρώτο τζάμπολ της μέχρι περίπου το τελευταίο 5λεπτο του τελικού.
Ο δεύτερος και μεγαλύτερος; 26/05/2024. Έχω ξαναπεί και ας μην τα αναλύσουμε πάλι, πως είναι από τα μεγαλύτερα mindfucks που μπορεί να σου συμβούν.

Ας το παραδεχτούμε. Πάντα μα πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας σε ό,τι κι αν κάνουμε. Είναι δύσκολο να το αποβάλουμε, αλλά προς θεού, ας μην θολώσει την κριτική μας σκέψη και μας κάνει να νομίσουμε ότι μπορούμε με κάποιο τρόπο να υπογράψουμε συμβόλαια με την επιτυχία.

Ο έτερος Sun Nashidis έγραψε πολύ σωστά ότι υπάρχει μια άνευ λόγου πίεση στους παίκτες και στο τεχνικό staff. Προφανώς και τα πρόσωπα που είναι οι άμεσοι πρωταγωνιστές και απαρτίζουν την ομάδα έχουν υποστεί αυτό το mindfuck.

Γιατί, πολύ απλά, ακόμα κι αν έχουνε πάρει πλεονέκτημα έδρας από το Γενάρη και έχουν κλείσει θέση στη δυάδα από το Φεβρουάριο, στο μυαλό των περισσότερων είναι και θα είναι αποτυχημένοι μέχρι να πάρουν το τρόπαιο.

Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν. Γι’αυτό που είμαι σίγουρος όμως είναι πως το έξτρα βάρος και το ΠΡΕΠΕΙ δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Κι αν μια ομάδα έχει κερδίσει εμπράκτως την στήριξη και αγκαλιά του κόσμου του Ολυμπιακού, είναι αυτή.

Άσε ρε φίλε που θα μιλήσεις και εκ μέρους του λαού του Ολυμπιακού :lol:

Έφαγες κομπλα με το περσινό, πες το έτσι και τέλος. Σε τρωει μέσα σου, βλέπεις τον Σλούκας στα όνειρα σου. Δε νιώθουμε όλοι την ίδια πρεμουρα, ούτε αυξομειώνεται η αγάπη για το συλλογο ανάλογα με το πότε κερδίζουμε τίτλους και πότε οχι. Καλά που δεν υπήρχαν fora στα Πέτρινα του ποδοσφαίρου , να χεις 300 ριπερς αγανακτισμένους

5
1 Εικόνα 4 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”