Euroleague Round 32 : Panathinaikos AKTOR Athens vs Paris Basketball
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 267
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1333
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Ρε αδερφέ παρόμοια ανατροπή έκανε και ο Ολυμπιακός στο σεφ με την Παρί και στο Τέλος έχασε οπως και ο παο.steph.larry έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 11:13 pmΚαι αν έχασε ο ΠΑΟ, 1ον την ανατροπή την έκανε και πήγε το ματς στο καλάθι, και 2ον όταν η μπάλα έκαιγε παστέλωσε ένα ο όσμαν και ένα ο χουάντσο. Τρίτο συνεχομένο ματς που ανατρέπει εν τω μεταξύ. Δείχνει το μέταλλο και το winning mentality που δεν έχουμε πλέον εμείς Αν αυτό δεν είναι δήλωση ότι θα σηκώσει το τρόπαιο, δε ξέρω τι είναι.
Εκείνο δεν ήταν δήλωση;
3
3

Να που εχασε...steph.larry έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 10:03 pmΒλέπω το ματς, και ενώ η Παρί έχει ξεκωλοθεί στο τρίποντο, σου βγάζει σιγουριά ο ΠΑΟ ότι απλά δε χάνει. Έχει μέταλλο, τέλος. Η λογική μου μου λέει ότι και η φετινή κούπα είναι δικιά του. Μόνη περίπτωση να τη χάσει είναι το σενάριο τραυματισμού στα γκαρντ.
Ομαδα με 13 ηττες στη σεζον θεωρειται ξαφνικα ανικητη.
2
2

-
- Reactions: 147
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasiliki37 την Παρ Μαρ 28, 2025 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 267
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου μιλάω για το τώρα, για την καμπή που είμαστε εν όψει playoff/F4. Το ότι είμαστε η συνολικά καλύτερη ομάδα στη ρέγκιουλαρ πέρα από μερικά λεφτά παραπάνω, δε μας δίνει καμία αξία.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 11:15 pmΡε αδερφέ παρόμοια ανατροπή έκανε και ο Ολυμπιακός στο σεφ με την Παρί και στο Τέλος έχασε οπως και ο παο.steph.larry έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 11:13 pmΚαι αν έχασε ο ΠΑΟ, 1ον την ανατροπή την έκανε και πήγε το ματς στο καλάθι, και 2ον όταν η μπάλα έκαιγε παστέλωσε ένα ο όσμαν και ένα ο χουάντσο. Τρίτο συνεχομένο ματς που ανατρέπει εν τω μεταξύ. Δείχνει το μέταλλο και το winning mentality που δεν έχουμε πλέον εμείς Αν αυτό δεν είναι δήλωση ότι θα σηκώσει το τρόπαιο, δε ξέρω τι είναι.
Εκείνο δεν ήταν δήλωση;
0
-
- Reactions: 422
- Προειδοποιήσεις:
2
Άστο φίλε, κάποιοι φίλοι συγγαυροι έχουν φάει τετοια κομπλα με το περσινό που λένε ο,τι να ναι. Έχανε κέρδιζε ο ΠΑΟ θα μας λέγαν για βαρέα μεταλα και χαρακτήρα, και νόμο του ΟΑΚΑ, άσχετα που η Παρί χάνει διαφορές ακόμα και στα οικογενειακά διπλάtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 11:15 pmΡε αδερφέ παρόμοια ανατροπή έκανε και ο Ολυμπιακός στο σεφ με την Παρί και στο Τέλος έχασε οπως και ο παο.steph.larry έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 11:13 pmΚαι αν έχασε ο ΠΑΟ, 1ον την ανατροπή την έκανε και πήγε το ματς στο καλάθι, και 2ον όταν η μπάλα έκαιγε παστέλωσε ένα ο όσμαν και ένα ο χουάντσο. Τρίτο συνεχομένο ματς που ανατρέπει εν τω μεταξύ. Δείχνει το μέταλλο και το winning mentality που δεν έχουμε πλέον εμείς Αν αυτό δεν είναι δήλωση ότι θα σηκώσει το τρόπαιο, δε ξέρω τι είναι.
Εκείνο δεν ήταν δήλωση;
Εντωμεταξυ σκληρή μάχη ο Χιφι με τον Οκόμπο για το χαμηλότερο μπασκετικο IQ της διοργάνωσης
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος glenrice90 την Παρ Μαρ 28, 2025 11:21 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Reactions: 757
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάτι ήξερε ο Μπαρτζώκας και έχασε από την Μονακό, για να μην πέσουμε μαζί στον ημιτελικό.brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 11:14 pmToo little too late η φάση. Τραγική τελευταία επίθεση εν τω μεταξύ.
4η θέση στην καλύτερη λοιπόν.
1
1