Για μένα μιλώντας δεν έχω βρίσει ποτέ στο γήπεδο και απεχθάνομαι τις βρισιές ειδικά όσον αφορά οικογένεια, μάνες. Η μοναδική φορά που παρασύρθηκα και ακόμα το θυμάμαι ήταν σε έναν τελικό κυπέλου σε μια φάση που ο Ράτζα μοίρασε 2 τάπες στον Ρεμπράτσα, δεν το έχω κάνει ξανά και σε παρακαλώ να μην το θεωρείς σίγουρο.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 29, 2025 12:06 pm
Δεν είναι υβριστικός χαρακτηρισμός προς τον Μπαρτζώκα το π@@@@@α όλα, χαρακτηρισμός για την εικόνα της ομάδας είναι. Παρότι δεν είναι ο ιδανικός τρόπος έκφρασης, πάνω στην ένταση της στιγμής είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Γιατί ας μη κοροϊδευόμαστε, σχεδόν σίγουρα και εσύ και ο καθένας μας έχουμε βρίσει όταν έχουμε πάει σε γήπεδο, οπότε ας μην κρίνουμε τόσο εύκολα. Όσο για τη σύλληψη, επιμένω στην άποψη μου.
Οι βρισιές δεν έχουν για μένα λόγο ύπαρξης, και αν άρχιζαν να κόβουν και ένα δυο χιλιάρικα πρόστιμα και στους προπονητές κάθε φορά που βρίζουν θα το είχε κόψει σίγουρα και ο Μπαρτζώκας.
Με καλύπτει απόλυτα η τοποθέτηση:
yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 29, 2025 12:11 pmσύμφωνα με αρκετούς αυτό που έγινε είναι ότι ένας οπαδός εξέφρασε άκομψα την άποψη του για την ομάδα και ο Μπαρτζώκας τρελάθηκε και μάλιστα έβαλε να τον συλλάβουν.
αυτό όταν υπάρχει βίντεο που έχει δει όλος ο κόσμος και που δείχνει πως ούτε αυτό είπε ο οπαδός ούτε ο Μπαρτζώκας έβαλε να τον συλλάβουν.
καλή η κριτική, απαραίτητη θα έλεγα, αλλά από ένα σημείο και έπειτα αυτό που συμβαίνει λέει περισσότερα για αυτούς που την ασκούν παρά για τον Μπαρτζώκα.