Τα ερωτήματα;
1. Ειναι αποτυχία να φτάσουμε στο F4 και να μην πάρουμε την κούπα;
2. Το ότι δεν τα έχουμε καταφέρει είναι θέμα νοοτροπίας του κόουτς και της ομάδας;
3, Είναι φυσιολογικό το ντεφορμάρισμα αυτήν την στιγμή;
4. Τι δυνατότητες έχει τελικά η ομάδα;
Να ξεκινήσω χωρίς να το κάνω προσωπικό αλλά και σ' εμένα η νοοτροπία του @Reaper είναι ότι χειρότερο στα δικά μου μάτια, δεν έχω κάτι με τον συμφορουμίτη αλλά απλώς είναι εκτός λογικής μου αυτή η νοοτροπία ότι ένας σύλλογος έχει αυτοσκοπό να κάνει επίδειξη ισχύς, να έχει σκοπό μόνο τις κούπες κλπ.
Για μένα σκοπός ενός συλλόγου του μπάσκετ που υποστηρίζω είναι να παίζει ωραίο μπάσκετ, να προσπαθεί πάντα να κερδίσει, (και γι' αυτό είχα ξενερώσει κάποια στιγμή επί Σφαιρόπουλου που η ομάδα παρατούσε τα παιχνίδια) και βάσει αυτόύ να πετυχαίνει ότι καλύτερο μπορεί.
Να πω λοιπόν την δική μου γνώμη στα ερωτήματα.
1. Όχι δεν είναι αποτυχία, παίζουν και άλλες ομάδες και οι πιθανότητες να το πάρουμε δεν είναι ποτέ 100%, Δεν είναι ότι είμαστε ξεκάθαρα ένα επίπεδο πάνω από κάθε άλλη ομάδα, μόνο την Μακάμπι μπορώ να σκεφτώ έπί Πάρκερ και Σια ή ίσω και την Ρεάλ του Σαμπόνις όσο πίσω μπορώ να πάω.
2. Επισης δεν θεωρώ ότι υπήρχε ποτέ θέμα νοοτροπίας, υπάρχει δηλαδή λιγότερο πίεση στα 5α παιχνίδια στα play offs και λιγότερο πρέπει; Και πως το έχουμε καταφέρει τόσες φορές και μάλιστα πέρυσι με 2-3 επί της Μπάρτσα για πρώτη φορά, χάνοντα μάλιστα 2-1 και κάνοντας 2 σερί εκτός έδρας νίκες και παιρνόντας με 2-3 ως η πρώτη ομάδα που το πετυχαίνει; (οκ, μαζί με μια άλλη την ίδια χρονιά), ήμασταν φαβορί και τα 3 χρόνια; Με την Ρεάλ που το χάσαμε αν το τελευταίο σουτ δεν είχε μπει θα υπήρχε πάλι έλλειψη νοοτροπίας; Δηλαδή ένα σουτ αλλάζει το αν ένας κόουτς και μια ομάδα είναι ικανή ή όχι;
3. Είναι εν μέρει φυσιολογικό, Γουοκάπ, Βιλντόζα, Μιλού είναι εκτός, παίρνει χρόνο ο Ράιτ με τον Λι, πρέπει να φορμαριστεί ο Φουρνιέ ξανά και να ξεκουραστεί ο Φαλ, οι παίκτες έχουν κατεβάσει ένταση, όλοι σκοπεύουν στα play off. Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχουμε την παραμικρή ανοχή. Και από την άλλη παίζοντας χάλια χάσαμε από την Μονακό δύσκολα και με χάλια ποσοστά.
Από την άλλη η ομάδα εδώ και 4 παιχνίδια δεν έχει ξεπεράσει τους 77 πόντους, μοιάζει λίγο χαμένη με τις αλλαγές και με την Μονακό και τον Ερυθρό ξεχάσαμε μέχρι και την motion επίθεση και το ρίξαμε στις ατομικές προσπάθειες. Είναι θέμα έλλειψης πίστης στο πλάνο ή προέκυψε από τις απουσίες και τις αλλαγές στα σχήματα;
4. Η ομάδα μπορεί να πάει και να κερδίσει κάθε ομάδα, και μπορεί να το κάνει παίζοντας εξαιρετική άμυνα όπως το έχει κάνει κατά διαστήματα φέτος. Μπορεί να ξεμοντάρει επίσης κάθε άμυνα με την motion όσο σκληρή και να είναι, κρίσιμα στοιχεία νομίζω είναι η απόδοση του Φαλ σε άμυνα και επίθεση, στο πως κυλάει η επίθεση με αυτόν μέσα, όχι τους πόντους που βάζει. Σε τι κατάσταση θα είναι ο Γουόκαπ με τον Γκος και αν και αυτή είναι η μεγαλύτερη ανησυχία ο Φουρνιέ είναι εύστοχος ή όχι. Εμένα δεν μ’ αρέσει να πω την αλήθεια να εξαρτόμαστε από αυτόν, βάζει μεγάλα σουτ όμως από κάποιο σημείο και μετά είναι και θέμα πιθανοτήτων, πρέπει να του τα δίνουμε μέσα από το σύστημα όπως κάναμε στην αρχή και όχι να είναι όλα τραβγημένα.