Από την άλλη δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι για να αναγκαζόμαστε να κατεβάσουμε δεκάδα στο ματς με την Άλμπα έχοντας το μεγαλύτερο ρόστερ της διοργάνωσης, κάτι έχει πάει πολύ λάθος στην στελέχωση της ομάδας.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 780
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ότι και να λέμε, καλύτερος από Βιλτόζα δεν υπήρχε στην αγορά με αυτά τα λεφτά. Υποτίθεται ότι ο παίκτης έχει και ισχυρό κίνητρο να αποδείξει ότι δεν είναι τελειωμένος και μπορεί να είναι και αυτός που έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας και να σηκώσει δυο κούπες back2back με δυο διαφορετικές ομάδες. Τον Ντόρσει τον ήθελες για το ελληνικό διαβατήριο, γι αυτό πήρε τα χρήματα που πήρε, αλλιώς κράταγες Κάνααν.
Από την άλλη δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι για να αναγκαζόμαστε να κατεβάσουμε δεκάδα στο ματς με την Άλμπα έχοντας το μεγαλύτερο ρόστερ της διοργάνωσης, κάτι έχει πάει πολύ λάθος στην στελέχωση της ομάδας.
4
4

- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω αν υπήρχε το προηγούμενο καλοκαίρι, ούτε είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν καλή μεταγραφή τελικά, θέλω να πω, ότι κλήθηκε να παίξει έναν ρόλο με επιτυχία, έπαιξε άμυνα όποτε μπήκε, σούταρε τα σουτ που του αναλογούσαν με μεγάλη αποτελεσματικότητα, δεν εντυπωσίασε αλλά για ρολίστας ήταν καλός.steph.larry έγραψε: ↑Δευ Μαρ 31, 2025 10:20 pmΕκεί πρέπει να σκεφτούμε αν υπήρχε άλλος παίχτης να δεχθεί αυτά τα λεφτά αλλά και το ρόλο που του διαθέταμε, και όλα στο σωστό timing που ψάχναμε τη μεταγραφή. Αν υπήρχε καλύτερος με αυτές τις προϋποθέσεις, τότε η επιλογή Βιλντόζα ως έξτρα λύση ποσότητας ήταν κακή. Υπήρχε όμως;tarp7 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 31, 2025 10:11 pm
Συμφωνώ σ όλα εκτός από βιλντοζα. Όχι γιατί δεν το θεωρώ καλό παίκτη για το ρόλο που τον θέλουμε αλλά για τους τραυματισμούς του. Από τη στιγμή που έχουμε γκος και Έβανς δεν έχουμε ,έπρεπε να πάμε σ άλλη λύση, είναι ρίσκο και επιβαρύνει και το γκος , ούτε και τον Έβανς θα τον έπαιρνα
Για το καλοκαίρι νομίζω ότι ο αντικαταστάτης του υπάρχει ήδη και είναι ο Λι, φθηνότερος, μπορεί να παίξει άμυνα εξίσου καλή ή και καλύτερη θεωρώ, καλύτερος σκόρερ και μπορεί να παίξει ως οργανωτής, κάτι που δεν μπορεί με συνέπεια ο Βιλντόζα, όσο και μαζί με Γουόκαπ, Γκος ή όποιον άλλο άασο έχουμε.
3
3

- Sokos
- Reactions: 550
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Lee είναι συνολικά καλύτερος παίκτης από τον Vildoza. Έχοντάς τον όμως μαζί με Walkup (και σε λίγο μικρότερο βαθμό με Goss) κάνεις την δουλειά της αντίπαλης άμυνας πολύ ευκολότερη (η χαρά του under βασικά). Κλείνει μέσα και αφήνει δύο κακούς σουτέρ να τουβλάρουν ασύστολα.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 9:48 amΔεν ξέρω αν υπήρχε το προηγούμενο καλοκαίρι, ούτε είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν καλή μεταγραφή τελικά, θέλω να πω, ότι κλήθηκε να παίξει έναν ρόλο με επιτυχία, έπαιξε άμυνα όποτε μπήκε, σούταρε τα σουτ που του αναλογούσαν με μεγάλη αποτελεσματικότητα, δεν εντυπωσίασε αλλά για ρολίστας ήταν καλός.steph.larry έγραψε: ↑Δευ Μαρ 31, 2025 10:20 pm
Εκεί πρέπει να σκεφτούμε αν υπήρχε άλλος παίχτης να δεχθεί αυτά τα λεφτά αλλά και το ρόλο που του διαθέταμε, και όλα στο σωστό timing που ψάχναμε τη μεταγραφή. Αν υπήρχε καλύτερος με αυτές τις προϋποθέσεις, τότε η επιλογή Βιλντόζα ως έξτρα λύση ποσότητας ήταν κακή. Υπήρχε όμως;
Για το καλοκαίρι νομίζω ότι ο αντικαταστάτης του υπάρχει ήδη και είναι ο Λι, φθηνότερος, μπορεί να παίξει άμυνα εξίσου καλή ή και καλύτερη θεωρώ, καλύτερος σκόρερ και μπορεί να παίξει ως οργανωτής, κάτι που δεν μπορεί με συνέπεια ο Βιλντόζα, όσο και μαζί με Γουόκαπ, Γκος ή όποιον άλλο άασο έχουμε.
4
4

- nikolakias
- Reactions: 374
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα που ανοίγει εδώ είναι, θεωρώ, πολύ σημαντικό. Δεδομένου ότι θα υπάρξει φυγή Βιλντόζα με τι μένεις στην περιφέρεια από άποψη σουτέρ; Δύο τουβλαδόρους (Λι, Γουόκαπ), έναν αβάσιμο (Γκος) και δύο σουτέρ ημέρας (Ντόρσεϊ, Φουρνιέ) εκ των οποίων τον έναν τον έχεις ήδη χάσει ψυχολογικά. Σε περίπτωση έλευσης Σορτς η ασουτίαση μεγαλώνει. Αυτό, ενδεχομένως, μπαλωνεται με έλευση αξιόπιστου σουτέρ στη θέση 3 αλλά, και πάλι, μιλάμε για μπάλωμα. Η απουσία σουτέρ στον άσσο δεν αναπληρώνεται με καμιά αλχημεία. Εκτός και αν δούμε τον Έβανς εκεί, οπότε αλλάζει το πράγμα.Sokos έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 10:00 am
Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Lee είναι συνολικά καλύτερος παίκτης από τον Vildoza. Έχοντάς τον όμως μαζί με Walkup (και σε λίγο μικρότερο βαθμό με Goss) κάνεις την δουλειά της αντίπαλης άμυνας πολύ ευκολότερη (η χαρά του under βασικά). Κλείνει μέσα και αφήνει δύο κακούς σουτέρ να τουβλάρουν ασύστολα.
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1087
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό το μήνυμα καλό θα ήταν να καρφιτσωθεί κάπου στα γραφεία της ΚΑΕ ή στα αποδυτήρια του ΣΕΦ.
Και ίσως να είναι μια παράμετρος που να πρέπει να λαμβάνεται πολύ πιο σοβαρά κατά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ας μην πάμε μακριά.
- Ο Έβανς που για πολλούς (που μπορεί βέβαια να μην είχαν επίσημη ενημέρωση) θα ήταν η εσωτερική μεταγραφή της χρονιάς και θα έσπαγε τα κοντέρ στο χρόνο αποθεραπείας, μάλλον χλωμό να παίξει φέτος.
- Ο Φαλ που είναι να λαμβάνει 1.7 εκ. το χρόνο, αποδεδειγμένα πλέον, τουλάχιστον στα 2/5 της σεζόν είναι είτε εκτός είτε ντεφορμέ. Οταν μάλιστα είναι διαθέσιμος, δύσκολο να βγάλει πάνω από 15 λεπτά στη μέγιστη ένταση.
- Ο Γκος είναι επιρρεπής. Ο Βιλντόσα επίσης.
- Ο Γουόκαπ κουβαλάει πλέον ένα κουσούρι σε ύποπτο σημείο.
- Ο Μιλου, αν ανανεωθεί, θα είναι ο γνωστός Μιλου. Για διαφορετικούς λόγους βέβαια θα έχει συμμετοχές Φαλ.
- Ο Παπ θα έχει κλείσει τα 35 και θα προέρχεται και από καλοκαίρι Eurobasket.
- Ο Μακίσικ που λειτουργεί ως boost ενέργειας κι αθλητικοτητας κλείνει επίσης τα 35.
Για να μην φτάσουμε του χρόνου σε κάποιο-καποια ματς στην κατάσταση του αγώνα με Αλμπα λοιπόν, πρέπει να εξεταστούν σοβαρά και αυτές οι παράμετροι.
4
4

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- shaq7
- Reactions: 6645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Επειδη οντως το ροστερ θα χρειαστει ανανεωση εγω θα το εφτιαχνα καπως ετσι..
δεν βαζω μισιτς η παικτες που μπορει να κανουν 4εκ...
Σορτς Γουοκαπ Λι
φουρνιε Μουσα(θα παιζει και 3 πολυ)
Γουορντ/ντιαλο Παπ
Βεζε Πιτερς (θα προτιμουσα εναν οτζελεγιε αλλα ειναι αδικο να τον διωξουμε,επισης μπορεις να βαζεις και τον ντιαλο για αθλητικοτητα)
ουτουρου φαλ ραιτ
Σορτς Γουοκαπ Λι
Γουορντ/ντιαλο Παπ
Βεζε Πιτερς (θα προτιμουσα εναν οτζελεγιε αλλα ειναι αδικο να τον διωξουμε,επισης μπορεις να βαζεις και τον ντιαλο για αθλητικοτητα)
ουτουρου φαλ ραιτ
0
- montechristo
- Reactions: 1903
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Με 9 ξένους νομίζω ότι δημιουργεί παρά λύνει προβλήματα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 6:21 pmΕπειδη οντως το ροστερ θα χρειαστει ανανεωση εγω θα το εφτιαχνα καπως ετσι..
Σορτς Γουοκαπ Λι
Γουορντ/ντιαλο Παπ
ουτουρου φαλ ραιτ
0
-
- Reactions: 780
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ και προσυπογράφω στο 100%. Αυτό το αστείο που έχουμε καταντήσει νοσοκομείο παικτών πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Δεν βοηθάει κανέναν, δεν βοηθάει ούτε τον προπονητή, ο οποίος βασίζεται σε συγκεκριμένα plays και στην χημεία μεταξύ first και second unit που όταν κάθε φορά αλλάζει κάνει αδύνατη την εφαρμογή του «πλάνου», και προφανώς δεν βοηθάει ούτε τους παίκτες και την ομάδα να βρουν ρυθμό. Μετά απορούμε γιατί παίζουμε τόσο άθλια και γιατί κάναμε τρεις συνεχόμενες ήττες. Οι φυσιοθεραπευτές τις ομάδας χτυπάνε διπλοβάρδιες φέτος.Sharp Shooter έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 3:40 pmΑυτό το μήνυμα καλό θα ήταν να καρφιτσωθεί κάπου στα γραφεία της ΚΑΕ ή στα αποδυτήρια του ΣΕΦ.
Και ίσως να είναι μια παράμετρος που να πρέπει να λαμβάνεται πολύ πιο σοβαρά κατά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ας μην πάμε μακριά.
- Ο Έβανς που για πολλούς (που μπορεί βέβαια να μην είχαν επίσημη ενημέρωση) θα ήταν η εσωτερική μεταγραφή της χρονιάς και θα έσπαγε τα κοντέρ στο χρόνο αποθεραπείας, μάλλον χλωμό να παίξει φέτος.
- Ο Φαλ που είναι να λαμβάνει 1.7 εκ. το χρόνο, αποδεδειγμένα πλέον, τουλάχιστον στα 2/5 της σεζόν είναι είτε εκτός είτε ντεφορμέ. Οταν μάλιστα είναι διαθέσιμος, δύσκολο να βγάλει πάνω από 15 λεπτά στη μέγιστη ένταση.
- Ο Μιλου, αν ανανεωθεί, θα είναι ο γνωστός Μιλου. Για διαφορετικούς λόγους βέβαια θα έχει συμμετοχές Φαλ.
- Ο Μακίσικ που λειτουργεί ως boost ενέργειας κι αθλητικοτητας κλείνει επίσης τα 35.
Για να μην φτάσουμε του χρόνου σε κάποιο-καποια ματς στην κατάσταση του αγώνα με Αλμπα λοιπόν, πρέπει να εξεταστούν σοβαρά και αυτές οι παράμετροι.
Καλός και χρυσός ο Γκός, αλλά με το τεράστιο ερωτηματικό που κρέμεται πάνω από το κεφάλι του Ουόκαπ, δεν πρέπει να ανανεώσει. Δεν πρέπει να ανανεώσει ούτε ο Σακ για να του κολλήσουμε τα τελευταία ένσημα. Καταλαβαίνω ότι έχει δέσιμο με τον coach, ότι του αρέσει η Ελλάδα και ότι έκανε παιδί, αλλά ας πάει στον Ερυθρό για το τελευταίο μεροκάματο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Ούτε για τον Μίλου το συζητάω. Έχει βγάλει άπειρους τραυματισμούς αυτές τις δυο χρονιές, πιο πολύ βάρος είναι πάρα όφελος. Ο Φαλ, είναι όπως τα είπες πιο πάνω, αλλά έχει συμβόλαιο και η ομάδα δεν σπάει συμβόλαια για ψιλού πήδημα. Ας μείνει, αλλά ας μείνει για 3ος. Ούτε για Πετρούσεφ θέλω να ακούω. Παίκτες που δεν θέλουν να παίξουν για την ομάδα θα κάνουν αγγαρεία και θα είναι μισθοφόροι. Δεν θέλουμε τέτοιους. Ο Βιλτόζα, επίσης, αν και εγώ προσωπικά τον θεωρώ καλύτερο από τον Λι (ο Λι έχει μεγαλύτερο ταβάνι), είναι και αυτός τρεις έξω και μια μέσα. Η μόνη εξαίρεση αποτελεί ο Έβανς. Είχε δυο πάρα πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά όσο έπαιζε ήταν ταύρος, δεν έβγαζε μικροπροβλήματα. Στην τελική, τον πήρες ενώ ήταν τραυματίας, αποθεραπεύτηκε στην ομάδα, αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία (με μικρότερο συμβόλαιο).
Δυστυχώς, έτσι όπως τα κάνανε πρέπει να φύγει η μισή ομάδα. Μας δίνεται, όμως, μια καλή ευκαιρία για rebuilding, διότι μπορούν να γίνουν αρκετές αποχωρήσεις χωρίς να χρειαστεί να σπάσουν συμβόλαια. Μίλου, Γκός, Σακ λήγουν τα συμβόλαια τους και για Βιλτοζα έχουμε την οψιον εμείς αν δεν κάνω λάθος.
Θέλω να πιστεύω ότι το φετινό αστείο το βλέπει και το προπονητικό επιτελείο και δεν νομίζω ότι θεωρεί κανένας από την ομάδα ότι είμαστε άτυχοι ή ότι φταίνε τα άστρα. Όπως, άκουσα πολύ σωστά σε μια εκπομπή σήμερα, η ομάδα μας ναι μεν έχει τραυματισμούς, αλλά λόγω ευπάθειας και όχι λόγω ατυχίας.
Τραυματισμοί ατυχίας ήταν αυτοί του Wilbekin, του Λαπτοβίτολα, του Λεσόρ, του Μέτου κ.ο.κ. Τραυματισμοί ευπαθειας είναι αυτοί του Γκός πχ και πάει λέγοντας.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αν και δεν θεωρω οτι θα παμε με λιγοτερους απο 9 ξενους αν σωνει και ντε θελουν 8 τοτε πρεπει να αλλαξεις τον πιτερς και τον ραιτ με ενα 4ρο5ρι. Να μειωθουν οι ξενοι με το να ερθει ελληνας και να μην ριξει δραματικα την ποιοτητα δεν το βλεπω..ντορσει αντι μουσα πχ?montechristo έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 6:42 pmΜε 9 ξένους νομίζω ότι δημιουργεί παρά λύνει προβλήματα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 6:21 pmΕπειδη οντως το ροστερ θα χρειαστει ανανεωση εγω θα το εφτιαχνα καπως ετσι..
Σορτς Γουοκαπ Λι
Γουορντ/ντιαλο Παπ
ουτουρου φαλ ραιτ

0
- eddiedimitris
- Reactions: 672
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτή τη στιγμή το συνολικό κόστος λειτουργίας του κλαμπ φαίνεται να υπερβαίνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ.
Παιρνοντας αυτό υπόψη και επαγγελματικά μιλώντας.
-Ναι από πέρσι που ψάχναμε γκαρντ θα μπορούσαμε στα χρήματα αυτά να έχουμε βρει πολύ καλύτερο του Βιλντοζα.
-Θα μπορούσαμε άνετα να έχουμε κλείσει παίκτη που θα βοηθούσε πολύ περισσότερο από όσο ο Έβανς
-Θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ πιο αποδοτικούς ψηλούς
-Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει καλύτερο παίκτη απ τον Μενσά
-Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο παικτη απ τον Λη
Είναι και αλλά πολλά που βαριέμαι να γράψω...Προφανώς δεν μπορούν να γίνονται όλα σωστά αλλά όταν πληρώνεις τόσα λεφτά στο σταφ της ομάδας πρέπει όλοι αυτοί οι νοματαίοι να κάνουν σωστές επιλογές και όχι όπως τα παραπάνω...
Υ.Γ.Μεγαλο κομμάτι και το επικοινωνιακό...Τα μποτάκια των απέναντι λυσσάξαν 2 χρόνια τώρα που πήρε διαβατήριο ο Γουοκαπ...Παντού λένε ότι ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να γίνει το ίδιο με τον Γκραντ...γιατί η ΚΑΕ του Ολυμπιακού κάνει τουμπεκί?
Παιρνοντας αυτό υπόψη και επαγγελματικά μιλώντας.
-Ναι από πέρσι που ψάχναμε γκαρντ θα μπορούσαμε στα χρήματα αυτά να έχουμε βρει πολύ καλύτερο του Βιλντοζα.
-Θα μπορούσαμε άνετα να έχουμε κλείσει παίκτη που θα βοηθούσε πολύ περισσότερο από όσο ο Έβανς
-Θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ πιο αποδοτικούς ψηλούς
-Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει καλύτερο παίκτη απ τον Μενσά
-Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο παικτη απ τον Λη
Είναι και αλλά πολλά που βαριέμαι να γράψω...Προφανώς δεν μπορούν να γίνονται όλα σωστά αλλά όταν πληρώνεις τόσα λεφτά στο σταφ της ομάδας πρέπει όλοι αυτοί οι νοματαίοι να κάνουν σωστές επιλογές και όχι όπως τα παραπάνω...
Υ.Γ.Μεγαλο κομμάτι και το επικοινωνιακό...Τα μποτάκια των απέναντι λυσσάξαν 2 χρόνια τώρα που πήρε διαβατήριο ο Γουοκαπ...Παντού λένε ότι ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να γίνει το ίδιο με τον Γκραντ...γιατί η ΚΑΕ του Ολυμπιακού κάνει τουμπεκί?
0
-
- Reactions: 276
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ σε όλα.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 6:49 pmΣυμφωνώ και προσυπογράφω στο 100%. Αυτό το αστείο που έχουμε καταντήσει νοσοκομείο παικτών πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Δεν βοηθάει κανέναν, δεν βοηθάει ούτε τον προπονητή, ο οποίος βασίζεται σε συγκεκριμένα plays και στην χημεία μεταξύ first και second unit που όταν κάθε φορά αλλάζει κάνει αδύνατη την εφαρμογή του «πλάνου», και προφανώς δεν βοηθάει ούτε τους παίκτες και την ομάδα να βρουν ρυθμό. Μετά απορούμε γιατί παίζουμε τόσο άθλια και γιατί κάναμε τρεις συνεχόμενες ήττες. Οι φυσιοθεραπευτές τις ομάδας χτυπάνε διπλοβάρδιες φέτος.Sharp Shooter έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 3:40 pm
Αυτό το μήνυμα καλό θα ήταν να καρφιτσωθεί κάπου στα γραφεία της ΚΑΕ ή στα αποδυτήρια του ΣΕΦ.
Καλός και χρυσός ο Γκός, αλλά με το τεράστιο ερωτηματικό που κρέμεται πάνω από το κεφάλι του Ουόκαπ, δεν πρέπει να ανανεώσει. Δεν πρέπει να ανανεώσει ούτε ο Σακ για να του κολλήσουμε τα τελευταία ένσημα. Καταλαβαίνω ότι έχει δέσιμο με τον coach, ότι του αρέσει η Ελλάδα και ότι έκανε παιδί, αλλά ας πάει στον Ερυθρό για το τελευταίο μεροκάματο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Ούτε για τον Μίλου το συζητάω. Έχει βγάλει άπειρους τραυματισμούς αυτές τις δυο χρονιές, πιο πολύ βάρος είναι πάρα όφελος. Ο Φαλ, είναι όπως τα είπες πιο πάνω, αλλά έχει συμβόλαιο και η ομάδα δεν σπάει συμβόλαια για ψιλού πήδημα. Ας μείνει, αλλά ας μείνει για 3ος. Ούτε για Πετρούσεφ θέλω να ακούω. Παίκτες που δεν θέλουν να παίξουν για την ομάδα θα κάνουν αγγαρεία και θα είναι μισθοφόροι. Δεν θέλουμε τέτοιους. Ο Βιλτόζα, επίσης, αν και εγώ προσωπικά τον θεωρώ καλύτερο από τον Λι (ο Λι έχει μεγαλύτερο ταβάνι), είναι και αυτός τρεις έξω και μια μέσα. Η μόνη εξαίρεση αποτελεί ο Έβανς. Είχε δυο πάρα πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά όσο έπαιζε ήταν ταύρος, δεν έβγαζε μικροπροβλήματα. Στην τελική, τον πήρες ενώ ήταν τραυματίας, αποθεραπεύτηκε στην ομάδα, αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία (με μικρότερο συμβόλαιο).
Δυστυχώς, έτσι όπως τα κάνανε πρέπει να φύγει η μισή ομάδα. Μας δίνεται, όμως, μια καλή ευκαιρία για rebuilding, διότι μπορούν να γίνουν αρκετές αποχωρήσεις χωρίς να χρειαστεί να σπάσουν συμβόλαια. Μίλου, Γκός, Σακ λήγουν τα συμβόλαια τους και για Βιλτοζα έχουμε την οψιον εμείς αν δεν κάνω λάθος.
Θέλω να πιστεύω ότι το φετινό αστείο το βλέπει και το προπονητικό επιτελείο και δεν νομίζω ότι θεωρεί κανένας από την ομάδα ότι είμαστε άτυχοι ή ότι φταίνε τα άστρα. Όπως, άκουσα πολύ σωστά σε μια εκπομπή σήμερα, η ομάδα μας ναι μεν έχει τραυματισμούς, αλλά λόγω ευπάθειας και όχι λόγω ατυχίας.
Τραυματισμοί ατυχίας ήταν αυτοί του Wilbekin, του Λαπτοβίτολα, του Λεσόρ, του Μέτου κ.ο.κ. Τραυματισμοί ευπαθειας είναι αυτοί του Γκός πχ και πάει λέγοντας.
Απλώς να θυμίσω ότι ο σημαντικότερος τραυματισμός του Μιλουτίνοφ πέρυσι ήταν καθαρά ατυχίας. Φέτος είναι που έβγαλε περισσότερους μικροτραυματισμούς, που προσωπικά πιστεύω ότι είναι και ελέω κακοδιαχείρισης και υπερβολικής καταπόνησης επειδή τα πεντάρια μας είναι ασύμβατα. Επίσης αν υποθέσουμε ότι οι τραυματισμοί τύπου Λάπρο και Μέτου είναι λόγω ατυχίας, τότε ο Έβανς είναι απλώς δις άτυχος.
0
-
- Reactions: 81
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Γουολκαπ μετά από το πρόβλημα στη μέση δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα γυρίσει. Δεν ξέρω κατά πόσο θα υπολογίζεται όπως και ο Έβανς. Δεν θα βάλω ούτε τον έναν ούτε τον άλλον σε ρόστερ. Όπως δεν έβαλα σε ρόστερ Παναθηναϊκου τον Γκριγκονις.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 6:21 pmΕπειδη οντως το ροστερ θα χρειαστει ανανεωση εγω θα το εφτιαχνα καπως ετσι..
Σορτς Γουοκαπ Λι
Γουορντ/ντιαλο Παπ
ουτουρου φαλ ραιτ
Σορτς-Λι-Μωραιτης( νομίζω ότι ταιριάζει σε εσάς και θα αποδώσει καλά όπως πιστεύω ότι ο Λούντζης θα αποδωεσει καλά σε εμάς)
Μούσα-Βιλντοζα-Λαρεντζακης(θα του ξαναέδινε ρόλο κανονικό)
Φουρνιε-Παπανικολάου
Βεζενκοφ-Μονεκε
Φαλ-Παπαγιαννης-Πετρουσεφ
Έφτιαξα ένα ρόστερ με 5 ελληνες που μπορούν να έχουν ρόλο και 8 ξένους. Αυτό το ρόστερ μπορεί να αποδώσει πιστεύω αρκετά καλά.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
του γουοκαπ λενε δεν του εχει πειραχτει ο σπονδυλος..οποτε δυσκολα να μην ειναι στην χειροτερη απο νοεμβρη να παιζει,σιγουρα παντως δεν προκειται να αποδεσμευτει.Θα ξερουμε σε κανα μηνα την κατασταση του καλυτερα γιατι λενε οτι θα παιξει στα πλει οφ.Giannis14 έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 8:25 pmΓουολκαπ μετά από το πρόβλημα στη μέση δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα γυρίσει. Δεν ξέρω κατά πόσο θα υπολογίζεται όπως και ο Έβανς. Δεν θα βάλω ούτε τον έναν ούτε τον άλλον σε ρόστερ. Όπως δεν έβαλα σε ρόστερ Παναθηναϊκου τον Γκριγκονις.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 01, 2025 6:21 pmΕπειδη οντως το ροστερ θα χρειαστει ανανεωση εγω θα το εφτιαχνα καπως ετσι..
Σορτς Γουοκαπ Λι
Γουορντ/ντιαλο Παπ
ουτουρου φαλ ραιτ
Σορτς-Λι-Μωραιτης( νομίζω ότι ταιριάζει σε εσάς και θα αποδώσει καλά όπως πιστεύω ότι ο Λούντζης θα αποδωεσει καλά σε εμάς)
Μούσα-Βιλντοζα-Λαρεντζακης(θα του ξαναέδινε ρόλο κανονικό)
Φουρνιε-Παπανικολάου
Βεζενκοφ-Μονεκε
Φαλ-Παπαγιαννης-Πετρουσεφ
Έφτιαξα ένα ρόστερ με 5 ελληνες που μπορούν να έχουν ρόλο και 8 ξένους. Αυτό το ρόστερ μπορεί να αποδώσει πιστεύω αρκετά καλά.
τον εβανς και εγω δεν τον εβαλα..μονο σαν 4ο γκαρντ θα τον εβλεπε προσωπικα με οτι εχει παθει.
μονεκε δεν νομιζω οτι ειναι εφικτη περιπτωση για πισω απο σασα,δεν ερχεται για τετοιο ρολο ενω θα θελει και 1.5εκ..Ασε που με τον πετρουσεφ δεν χρειαζεται.Στο 5 επισης ειναι θανατος αυτο που εβαλες,0 αθλητικοτητα,ο πετρουσεφ δεν ειναι 5ρι ενω ουτε θελει να χει τετοιο ρολο,ο παπατζον οριακα ειναι μπασκετμπολιστας

0